New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
JPP-vel kivártunk h mit is nyújt, mert csak a szezon 2. felére éledt fel igazán, elején "csak" a futás ellen volt jó. Ezért vártunk ki... FT pedig area volt jó h időt nyerjünk és nyugodtan kössünk vele egy új szerződést. Eli pedig pont jól keres, csak magunkat szivatnánk azzal ha kapna egy farnehéz szerződést. Nincs nagy összefüggésben ez a két dolog FA igazolásokkal.
több mint 11 éve
azért nem most derült ki, hogy JPP szerződése lejár+ hogy Eli szerződéséből is csak 1 év van hátra..... Ezekből a pénzekből pont kijött volna két igen komoly kezdő a falakba(O+D) a F.A.. piacról... sőt ha nincs deal vele (JPP-vel) akkor egy hasonló szintű is belefért volna az első napokban, mint ő. .. (!?) ráadásul arról nem beszélve, hogy egy futóbolond csoportban vagyunk ahol vlsz nem egy újoncnak kéne megoldani a szitut(+ LB-ket hagyjuk) Amíg a támadófalba simán elmenne egy kezdő rookie addig általában a védőfalba nálunk nem az első évben szoktak dominálni,,,
több mint 11 éve
egy kicsit utána nézve teljesen igaz!😊hát azért elég sok mock draftnál bent van még 9.-re, talán a Redskinsre van a legnagyobb esély, h elviszi előlünk, de náluk még több need van, mint itt, úgyh azért van rá reális esélyünk sztem.! ha bent lesz akkor csakis ő jöhet szóba sztem BPA és need alapon is!szóval Reese semmiképp nem fogja kihagyni!Én úgy gondolom, h ha elérhető lesz akkor Reese is be fogja húzni, mert azért ez egy baromi nagy need is egyben. Nyilván DL húzás is logikus lehet, de deff oldalon sokkal nagyobb lyukak vannak annál, h ez rögtön nagyot változtasson a dolgokon, nem beszélve arról, h azért DL-ben elég kicsi eséllyel lesz vki (domináns) kezdő első évében akármekkora tehetség is.. Scherff egyből nagy upgrade lehet (később pláne), persze ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami nyilván nem tuti, de ez kb mindenkiről elmondható.SzeszeÉrtem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:En is ot valasztanam mkepp elso korbe,d felo h nem lesz elerheto.Sztem a skins kivalasztja elottunk(remelem nem) es ha igy tortenik akkor Shelton lenne esszeru.Az a gond,h amig JR draftol addig nem a need re hozunk embert,hanem a legjobb erteket kepviselo jatekost valasztjuk,pedig mkepp a futassal kell kezdeni vmit mind2 oldalon.Hiaba lesz jo vedelmunk ha az offense nem tud a palyan tartozkodni.DT sztem lenne azonnal nfl ready a masodik korbe is.Puss rushereket hagyjuk inkabb a 3-4 korre,mert akik jok azok inkabb 3-4 olb meretukbol kiindulva.Gerix
www.youtube.com/watch?v=TS9Hq4bdFY0szviko
de minimális az esély arra 1/9-nél hogy a class legjobb OT-je még bent legyen sajnos...yooker
Mondjuk akkor se kell a kardunkba dőlni, ha a DL-be leszünk kénytelenek húzni, más kérdés, h ott azért nagyobb lenne a kockázat ahogy nézem a prospecteket..Szesze
inkább az előző évek húzásai alapján gondoltam hogy a legjobb O falember tuti kimegy addig...
több mint 11 éve
hát azért elég sok mock draftnál bent van még 9.-re, talán a Redskinsre van a legnagyobb esély, h elviszi előlünk, de náluk még több need van, mint itt, úgyh azért van rá reális esélyünk sztem.! ha bent lesz akkor csakis ő jöhet szóba sztem BPA és need alapon is!szóval Reese semmiképp nem fogja kihagyni!Én úgy gondolom, h ha elérhető lesz akkor Reese is be fogja húzni, mert azért ez egy baromi nagy need is egyben. Nyilván DL húzás is logikus lehet, de deff oldalon sokkal nagyobb lyukak vannak annál, h ez rögtön nagyot változtasson a dolgokon, nem beszélve arról, h azért DL-ben elég kicsi eséllyel lesz vki (domináns) kezdő első évében akármekkora tehetség is.. Scherff egyből nagy upgrade lehet (később pláne), persze ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami nyilván nem tuti, de ez kb mindenkiről elmondható.SzeszeÉrtem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:En is ot valasztanam mkepp elso korbe,d felo h nem lesz elerheto.Sztem a skins kivalasztja elottunk(remelem nem) es ha igy tortenik akkor Shelton lenne esszeru.Az a gond,h amig JR draftol addig nem a need re hozunk embert,hanem a legjobb erteket kepviselo jatekost valasztjuk,pedig mkepp a futassal kell kezdeni vmit mind2 oldalon.Hiaba lesz jo vedelmunk ha az offense nem tud a palyan tartozkodni.DT sztem lenne azonnal nfl ready a masodik korbe is.Puss rushereket hagyjuk inkabb a 3-4 korre,mert akik jok azok inkabb 3-4 olb meretukbol kiindulva.Gerix
de minimális az esély arra 1/9-nél hogy a class legjobb OT-je még bent legyen sajnos...yooker
Mondjuk akkor se kell a kardunkba dőlni, ha a DL-be leszünk kénytelenek húzni, más kérdés, h ott azért nagyobb lenne a kockázat ahogy nézem a prospecteket..
több mint 11 éve
! ha bent lesz akkor csakis ő jöhet szóba sztem BPA és need alapon is!szóval Reese semmiképp nem fogja kihagyni!Én úgy gondolom, h ha elérhető lesz akkor Reese is be fogja húzni, mert azért ez egy baromi nagy need is egyben. Nyilván DL húzás is logikus lehet, de deff oldalon sokkal nagyobb lyukak vannak annál, h ez rögtön nagyot változtasson a dolgokon, nem beszélve arról, h azért DL-ben elég kicsi eséllyel lesz vki (domináns) kezdő első évében akármekkora tehetség is.. Scherff egyből nagy upgrade lehet (később pláne), persze ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami nyilván nem tuti, de ez kb mindenkiről elmondható.SzeszeÉrtem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:En is ot valasztanam mkepp elso korbe,d felo h nem lesz elerheto.Sztem a skins kivalasztja elottunk(remelem nem) es ha igy tortenik akkor Shelton lenne esszeru.Az a gond,h amig JR draftol addig nem a need re hozunk embert,hanem a legjobb erteket kepviselo jatekost valasztjuk,pedig mkepp a futassal kell kezdeni vmit mind2 oldalon.Hiaba lesz jo vedelmunk ha az offense nem tud a palyan tartozkodni.DT sztem lenne azonnal nfl ready a masodik korbe is.Puss rushereket hagyjuk inkabb a 3-4 korre,mert akik jok azok inkabb 3-4 olb meretukbol kiindulva.Gerix
de minimális az esély arra 1/9-nél hogy a class legjobb OT-je még bent legyen sajnos...
több mint 11 éve
Mkepp felkell huzni a vedelmet is ,igazad van Asbee,d azert egy DT t v Safetyt hozhattunk volna FA n es akkor kicsivel kevesebb lett volna a need.Helyette tulfizettunk ST jatekosokat.ST azert inkabb volt kozepszeru mint rossz,es pont az a csapatresz az ahova a jobb csapatok drafton talalnak jatekosokat,nem pedig szabadugynok piacrol,raadasul garantalt juttatassal.Legalabb egy kezdo szintu vedot hozhattunk volna,vagy egy kezdo embert a tamadofalba.Nincs ember sztem aki azt gondolna h Reese jol koltotte el azt a keves penzt is.Nalam o megbukott,es remelem h tavozik is evvegen.GerixNem az idei Reese legjobb FA tevékenysége az biztos (Vereen igazolása még ok, bár kicsit ő is drága volt, de ez a Thomas/Harris/Casillas trió eléggé megmagyarázhatatlan kategória..) , de ettől mondjuk én egyáltalán nem szeretném ha kirúgnák és sztem ez absz nincs is benne a lapok között.. eddig absz nem voltak jellemzők rá a hasonló lépések, voltak FA-k bőven akik nem váltak be, de az igazolások logikusan és reális áron történtek általában. Egyelőre én se tudom ezeket az idei húzásokat hova tenni, de hátha csak én nem látom bele ezekbe a játékosokba azt ami valójában bennük van.. egy esélyt azért érdemelnek, gondolom csak megvolt az oka az idehozataluknak .
több mint 11 éve
Mkepp felkell huzni a vedelmet is ,igazad van Asbee,d azert egy DT t v Safetyt hozhattunk volna FA n es akkor kicsivel kevesebb lett volna a need.Helyette tulfizettunk ST jatekosokat.ST azert inkabb volt kozepszeru mint rossz,es pont az a csapatresz az ahova a jobb csapatok drafton talalnak jatekosokat,nem pedig szabadugynok piacrol,raadasul garantalt juttatassal.Legalabb egy kezdo szintu vedot hozhattunk volna,vagy egy kezdo embert a tamadofalba.Nincs ember sztem aki azt gondolna h Reese jol koltotte el azt a keves penzt is.Nalam o megbukott,es remelem h tavozik is evvegen.
több mint 11 éve
Jelenleg talán Scherff az egyetlen akit nyugodt szívvel választanék. Az ilyen 230-240 fontos pass rusherek nem sok sikerrel járnának nálunk, Dupree pedig most reach-nek tűnik. Mondjuk én megpróbálnám mindenképp a védelmet erősíteni, az offense nagyjából rendben van (projekt emberek kellenek a falba + egy G). Első körben hátrébb is találnánk egy jó kis védőt + lenne egy 2. v 3. körös pickünk is amivel egy újabb needet lehetne orvosolni. Nálam a legfontosabb az egyensúly, így a védelmet is megpróbálnám felhúzni annyira amennyire csak lehet.
több mint 11 éve
Én úgy gondolom, h ha elérhető lesz akkor Reese is be fogja húzni, mert azért ez egy baromi nagy need is egyben. Nyilván DL húzás is logikus lehet, de deff oldalon sokkal nagyobb lyukak vannak annál, h ez rögtön nagyot változtasson a dolgokon, nem beszélve arról, h azért DL-ben elég kicsi eséllyel lesz vki (domináns) kezdő első évében akármekkora tehetség is.. Scherff egyből nagy upgrade lehet (később pláne), persze ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami nyilván nem tuti, de ez kb mindenkiről elmondható.Értem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:En is ot valasztanam mkepp elso korbe,d felo h nem lesz elerheto.Sztem a skins kivalasztja elottunk(remelem nem) es ha igy tortenik akkor Shelton lenne esszeru.Az a gond,h amig JR draftol addig nem a need re hozunk embert,hanem a legjobb erteket kepviselo jatekost valasztjuk,pedig mkepp a futassal kell kezdeni vmit mind2 oldalon.Hiaba lesz jo vedelmunk ha az offense nem tud a palyan tartozkodni.DT sztem lenne azonnal nfl ready a masodik korbe is.Puss rushereket hagyjuk inkabb a 3-4 korre,mert akik jok azok inkabb 3-4 olb meretukbol kiindulva.Gerix
több mint 11 éve
Értem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:En is ot valasztanam mkepp elso korbe,d felo h nem lesz elerheto.Sztem a skins kivalasztja elottunk(remelem nem) es ha igy tortenik akkor Shelton lenne esszeru.Az a gond,h amig JR draftol addig nem a need re hozunk embert,hanem a legjobb erteket kepviselo jatekost valasztjuk,pedig mkepp a futassal kell kezdeni vmit mind2 oldalon.Hiaba lesz jo vedelmunk ha az offense nem tud a palyan tartozkodni.DT sztem lenne azonnal nfl ready a masodik korbe is.Puss rushereket hagyjuk inkabb a 3-4 korre,mert akik jok azok inkabb 3-4 olb meretukbol kiindulva.
több mint 11 éve
Értem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:Igazság szerint én neki örülnék a legjobban.. simán kezdő lehetne már az első héttől guard poszton (esetleg RT-ben, ha Pugh beljebb jönne), később pedig leválthatná Beatty-t is, mint franchise LT. Optimális esetben vele akár rövid időn belül elit közeli szintre emelkedhetne az offense-ünk.
Ezzel persze a D még nagyobb bajba kerülne, de ennek ellenére (és úgy, h alapvetően absz deff beállítottságú vagyok) én Scherff behúzását támogatom a leginkább.
több mint 11 éve
Értem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:www.youtube.com/watch?v=TS9Hq4bdFY0
több mint 11 éve
annak mennyi az esélye hogy későbbi körös pickekért cserébe megpróbáljunkAttól függ, hogy mennyire lesznek meglepetések, "csúszások" az első körben (Pl. gondolok itt arra, hogyha Mariotért/Cooperért nem akar-e valaki feljönni, ha bent lesz még akkor, amikor mi jövünk). Ha valaki nagyon fel akar jönni a helyünkre, szerintem nem lesz akadálya, én pl. örülnék neki, mert sok a need.balu10
még egy 1.vagy 2. körös választást szerezni hogy több potenciális kezdőt szerezzünk?yooker
Nem hiszem h Cooperert vki feltradelne,egyszeruen azert m rengeteg jo wr van.Ha Mariota v Winston bent marad akkor esetleg,d nem fog.Valasszuk a legjobb DT t vagy OT/G ,masodik korbe azt ami az elsobol kimaradt ,3. DE,4 safety,maradek offense.OLine legfontosabb!
több mint 11 éve
annak mennyi az esélye hogy későbbi körös pickekért cserébe megpróbáljunkAttól függ, hogy mennyire lesznek meglepetések, "csúszások" az első körben (Pl. gondolok itt arra, hogyha Mariotért/Cooperért nem akar-e valaki feljönni, ha bent lesz még akkor, amikor mi jövünk). Ha valaki nagyon fel akar jönni a helyünkre, szerintem nem lesz akadálya, én pl. örülnék neki, mert sok a need.
még egy 1.vagy 2. körös választást szerezni hogy több potenciális kezdőt szerezzünk?yooker
több mint 11 éve
annak mennyi az esélye hogy későbbi körös pickekért cserébe megpróbáljunkSzinte semmi.Azert a 9.overall pick az nem er ennyit.
több mint 11 éve
annak mennyi az esélye hogy későbbi körös pickekért cserébe megpróbáljunk még egy 1.vagy 2. körös választást szerezni hogy több potenciális kezdőt szerezzünk?
több mint 11 éve
Az eleg nagy hiba lenne ha nem huznank DT t.Bromley nem megoldas sztem,iden nagyon eros a pozicio drafton,elso 2 korbe mkepp kell tackle.Foleg egy olyan csoportba mint az NFC EastMiért ki az SS nálunk jelenleg, hogy az nem need? Ugyan úgy nincs, ahogy FS sincs. Én pedig adjnák Brownnak még 1 évet FS poszton.Nem hiszem h Collins top15 pick.Es o SS,nekunk pedig FS re van szuksegunk.Inkabb resign Brown.Ha az Iowa tackle elerheto 9. helyen akkor o kell vagy DT Shelton.Nem vesztegethetunk picket safetyre sztem a 3.korig.GerixMost mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.GerixLetrade után (1/15 körül) Landon Collins?balu10
És az első körös DT draftot kizártnak tartom. Bromley megkapja majd az esélyét, de tuti, hogy nem fogunk egymás után 3. évben DT-t hozni első 3 kör valamelyikében...balu10
több mint 11 éve
Miért ki az SS nálunk jelenleg, hogy az nem need? Ugyan úgy nincs, ahogy FS sincs. Én pedig adjnák Brownnak még 1 évet FS poszton.Nem hiszem h Collins top15 pick.Es o SS,nekunk pedig FS re van szuksegunk.Inkabb resign Brown.Ha az Iowa tackle elerheto 9. helyen akkor o kell vagy DT Shelton.Nem vesztegethetunk picket safetyre sztem a 3.korig.GerixMost mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.GerixLetrade után (1/15 körül) Landon Collins?balu10
És az első körös DT draftot kizártnak tartom. Bromley megkapja majd az esélyét, de tuti, hogy nem fogunk egymás után 3. évben DT-t hozni első 3 kör valamelyikében...
több mint 11 éve
Holliman mondjuk erkezhetne a 3.korben...Nem hiszem h Collins top15 pick.Es o SS,nekunk pedig FS re van szuksegunk.Inkabb resign Brown.Ha az Iowa tackle elerheto 9. helyen akkor o kell vagy DT Shelton.Nem vesztegethetunk picket safetyre sztem a 3.korig.GerixMost mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.GerixLetrade után (1/15 körül) Landon Collins?balu10
több mint 11 éve
Nem hiszem h Collins top15 pick.Es o SS,nekunk pedig FS re van szuksegunk.Inkabb resign Brown.Ha az Iowa tackle elerheto 9. helyen akkor o kell vagy DT Shelton.Nem vesztegethetunk picket safetyre sztem a 3.korig.Most mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.GerixLetrade után (1/15 körül) Landon Collins?balu10
több mint 11 éve
Most mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.GerixLetrade után (1/15 körül) Landon Collins?
több mint 11 éve
R u still alive?😛A lúzer Chykie Brownt újraigazoltuk.R.W. McQuarters valaki?
Egyébként safety poszt miatt nem kell aggódni, a C.C. Brown-Rouse párosnál rosszabb úgysem lesz😀Asbee
Azert alkalmaztunk par nagyon otvar safetyt az elmult evekben.lotus86
több mint 11 éve
A lúzer Chykie Brownt újraigazoltuk.R.W. McQuarters valaki?
Egyébként safety poszt miatt nem kell aggódni, a C.C. Brown-Rouse párosnál rosszabb úgysem lesz😀Asbee
Azert alkalmaztunk par nagyon otvar safetyt az elmult evekben.
több mint 11 éve
Most mar Ron Parker sem elerheto.Azert kivancsi vok mi a terve JR nek safety ugyben.