New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Harris 17,5. Uhh
több mint 11 éve
jött casillas lb-nek és dwayne harris (minek)
több mint 11 éve
nem lesz fal (mélységgel) nem lesz futás sem
több mint 11 éve
Örülök, mert az egyik legjobb 3rd down backet sikerült elhoznunk, aki látványosan játszik, de mégis nagy hibának tarom. Futót könnyű hozni hátsó körből, és ennél sokkal komolyabb gondjaink vannak. Ez a 3-4 millió lehetett volna a különbség egy átlagos safety és Moore között.
több mint 11 éve
update: 3 év 12 millió 😊Kíváncsi leszek, hogy Vereen mennyire fog futóként szereplni nálatok és mennyire elkapóként.Nem fog tobbet futni mint new englandbe.Viszont nagyon fontos jatekos lesz,mert ha nem igy lenne akkor nem adnank ennyit erte.Tavaly is hianyzott a screenpass a jatekunkbol,ami regen jellemzo volt rank Bradshaw idejeben.Nagyon orulok neki,kedveltem nagyon a patsnel.Gerix
4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!ervinator
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy Vereen mennyire fog futóként szereplni nálatok és mennyire elkapóként.Nem fog tobbet futni mint new englandbe.Viszont nagyon fontos jatekos lesz,mert ha nem igy lenne akkor nem adnank ennyit erte.Tavaly is hianyzott a screenpass a jatekunkbol,ami regen jellemzo volt rank Bradshaw idejeben.Nagyon orulok neki,kedveltem nagyon a patsnel.
4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!ervinator
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy Vereen mennyire fog futóként szereplni nálatok és mennyire elkapóként.4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
4 év 16 milliót olvastam...Licence Plate Guy:Rapoport szerint Vereen aláír hozzátok.Bekiigen, én is olvastam, de most az új infó az, hogy még nem "done deal" ...
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerintcsebi
"Welcome to the New York #Giants RB Shane Vereen
Nice compliment to Jennings/Williams
NOW BACK TO FILLING THE HOLES #punintended"szviko
több mint 11 éve
Licence Plate Guy:Rapoport szerint Vereen aláír hozzátok.Bekiigen, én is olvastam, de most az új infó az, hogy még nem "done deal" ...
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerintcsebi
"Welcome to the New York #Giants RB Shane Vereen
Nice compliment to Jennings/Williams
NOW BACK TO FILLING THE HOLES #punintended"
több mint 11 éve
Rapoport szerint Vereen aláír hozzátok.Bekiigen, én is olvastam, de most az új infó az, hogy még nem "done deal" ...
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerint
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Graham állítólag azért sem jött mert csak 1 évet ajánlottatok neki.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Vereen aláír hozzátok.
több mint 11 éve
Dan Williams es Searchy lehet a leginkabb fontos jatekos szamunkra.Mind2vel felvettuk a kapcsolatot.Williams +Big Hank a liga egyik legjobb tackle parosa lenne az garantalt.Safety mkepp kell ,Searchy upgrade lenne az is biztos.A tobbit lehetne drafton intezni.Ha Williams jon akkor mkepp kell az Iowa tackle ,nem pedig Shelton.
több mint 11 éve
www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-serious-signing-rb-shane-vereen-article-1.2143590
Jó lenne ő nekünk? Mondjuk az új offense-be lehet nem lenne rossz, mivel egész biztos keze van az elkapásoknál és lehetne nyomatni a rövid screen passzokat mint Bradshaw idejébenRodaron
Nem kerdes h jo lenne,abszolut beleillene a west coast offensebe,d igy is eleg keves a cap space,nem hiszem h o lenne a priotitas.Egyebkent kedvelem,nagyon ko rb,d tul sok a lyuk a csapatban,amit lehet azt orvosolni kellene szabadugynokpiacon,aztan gozerovel a draftra kell koncentralni.Go Giants
több mint 11 éve
Rolle Twitteren összehasonlította magát azokkal a játékosokat akiket a Giants kiszemelt helyettepontosan ilyenek miatt sem hosszabbítottunk vele sztem ...
twitter.com/antrelrolle26ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-serious-signing-rb-shane-vereen-article-1.2143590hiába jön ide bármilyen futó amíg nem lesz működő (nem lukas) Ofal ami képes dolgozni előtte(mellete) a két fal a prioritás
Jó lenne ő nekünk? Mondjuk az új offense-be lehet nem lenne rossz, mivel egész biztos keze van az elkapásoknál és lehetne nyomatni a rövid screen passzokat mint Bradshaw idejébenRodaron
több mint 11 éve
www.nydailynews.com/sports/football/giants/giants-serious-signing-rb-shane-vereen-article-1.2143590Jó lenne ő nekünk? Mondjuk az új offense-be lehet nem lenne rossz, mivel egész biztos keze van az elkapásoknál és lehetne nyomatni a rövid screen passzokat mint Bradshaw idejében
több mint 11 éve
És pontosan ezért is örülök h (egyelőre) nem fizettünk túl senkit se. Ott van JPP, neki legyen meg a hosszútávú + ott van draft is. Ayers elég alulértékelt, Moore pedig pass rush ellen nem rossz.Ennyiért nem is kellett volnaAsbeeMiért nem? Az idei szabadügynök-árakhoz képest ez igen olcsónak néz ki. Jerry Hughes például 9-et kapott, McPhee 8-at. Graham simán van olyan jó passrusher mint ők. Kb. ennyit ti is ajánlottatok, de inkább maradt sas 😊Hulkeinstein
Első körös DE pickben mondjuk én full nem vagyok biztos. Ray, Gregory, Beasley nem a mi emberünk (túl kicsik rendszerünkbe) + valószínűleg nem is lesznek elérhetőek mind. Azt kell megvizsgálni h Dupree ér-e nekünk 1/9-t és azt h Fowler mennyire lehet sikeres 4-3-ban. A legjobban továbbra is egy letrade-nek örülnék.
több mint 11 éve
Hughes jobb mint Graham,d Grahambe is van fantazia.Ennyiert azonban nem kell nekunk player a rotacioba.Mert full starterkent meg nem bizonyitott.Ennyiért nem is kellett volnaAsbeeMiért nem? Az idei szabadügynök-árakhoz képest ez igen olcsónak néz ki. Jerry Hughes például 9-et kapott, McPhee 8-at. Graham simán van olyan jó passrusher mint ők. Kb. ennyit ti is ajánlottatok, de inkább maradt sas 😊Hulkeinstein
több mint 11 éve
Rolle Twitteren összehasonlította magát azokkal a játékosokat akiket a Giants kiszemelt helyettetwitter.com/antrelrolle26
több mint 11 éve
ahogy alakulnak a dolgok, és amennyi pénzünk van úgy néz ki első körös passrusher lesz ebből... de hogy D line az tuti
több mint 11 éve
Ennyiért nem is kellett volnaAsbeeMiért nem? Az idei szabadügynök-árakhoz képest ez igen olcsónak néz ki. Jerry Hughes például 9-et kapott, McPhee 8-at. Graham simán van olyan jó passrusher mint ők. Kb. ennyit ti is ajánlottatok, de inkább maradt sas 😊
több mint 11 éve
Ennyiért nem is kellett volna
több mint 11 éve
Ooops.Graham se ...
több mint 11 éve
Orulok,h DMC marad a patsbe,m nekunk eselyunk sem lett volna,az eagles pedig sokat erosodott volna.Rahim Moore maradt es utanna a szakadek.Ha Ron Parkert sikerulne megszerezni 2-3 millioert az jo lenne,d allitolag sok az erdeklodo igy felvertek az arat ezzel 6 millara sajnos.Annyit nem er viszont.Rossz cb volt,atlagos safety.Megkellene probalni megszerezni Searchyt a billsbol,d sztem az sem sikerul.A OL emberek kozul mar sokan dontottek hol folytatjak,igy onnan sem tudunk jobb jatekosok kozul valasztani.FA n nem szoktunk amugy sem nagyon aktivak lenni,kivetel a tavalyi ev,az is "jol " sult el.Marad a draft ,aztan paf ev mulva talan play off ujra.