New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Brandon Graham érkezhet
több mint 11 éve
Bills and Jerry Hughes have reached agreement as @viccarucci reported. Deal is for five years and worth more than $45 million.Hughes-ról is lemaradtunk
több mint 11 éve
McCourty nem megy ki a piacra, marad a Pats-ben.
több mint 11 éve
Mindenki tisztában van vele, h JPP megítélése finoman szólva nem lehet egyértelmű, sőt igazából kifejezetten ellentmondásos a teljesítménye. Ezzel nyilván az FO is tisztában van, nem hülyék ülnek ott se. A baj az, h gyakorlatilag kényszerhelyzetben voltunk vele kapcsolatban, ezért is kapta meg a tag-et (amit amúgy mi nem igazán szoktunk osztogatni, főleg nem ennyi pénzért..). Egyetértek Gerix-el abban, h JPP nem elit, csak jó játékos a posztján (igazából annyiból még bonyolultabb is a megítélése, h absz nem kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott eddigi évei alatt. Kezdetben tényleg kb a legjobbnak tűnt, de az azt követő években meredeken visszaesett, akkor még a jó szintet se feltétlen ütötte meg.. a tavalyi éve viszont egyértelműen jó volt megint). Ideális esetben nem szabadott volna tag-elni, de egyrészt biztos vagyok benne, h mennek a tárgyalások a szerződéséről, másrészt nem vagyunk ideális helyzetben, nem tehettük meg, h elengedjük őt is, mert akkor akkorát zuhantunk volna pass-rushban jövőre, mint ahogy Joseph elengedésével futásban tettük tavaly (nem beszélve arról, h JPP a futás ellen is nagyon komoly faktor). A másik oldalon meg persze ezzel jelentősen bekorlátozódtak a mozgási lehetőségeink.. sajnos ez egy ilyen játék, az utóbbi években Reese-ék elkövettek néhány komolyabb hibát (bár logikusak voltak a döntések, de nem jöttek be az igazolások, illetve a draftok se ültek sajnos) ennek megiszod a levét mindig. Ettől én absz Reese párti vagyok továbbra is, de 1-2 évig még nem lesz más lehetőségünk, mint a tűzoltás és bízni benne, h sikeresebbek lesznek a draftok/FA igazolások, mint korábban.
több mint 11 éve
Én úgy látom, hogy többen azt várjuk, hogy visszatér a 2011-és formája, amikor sztem a legjobb passrusher volt a ligában, abszolút Franchise Payer, aki védő létére meccset eldöntő momentumokra volt képes. Úgy gondolom a képességei megvannak, de a sérülések mellett motívációs gondjai is lehettek. Sajnos nem egy agysebész, tuck vagy strahan intelligenciáját nem látom benne. Èn bízom abban, hogy fog nekünk hasonló örömöket szerezni, mint a sb győzelem évében.Es kb ennyi...Remelem h visszater az elitbe ha mar igy cselekedtunk,d az h megcsak 25 eves es mar most kiesett az elit passzsiettetok korebol az baj.JPP solid,d nem great es nem franchise jatekos.Jo jatekos d nem franchise player,ez az amirol beszelek.Remelem sikerul kedvezo szerzodest kotni vele.Barcsak olyan jo lenne Jason mint ah ti latjatok...GerixAz idei Pro-Bowl OL-ban jeleskedő Tyron Smith-t egy párszor elnyomta a két Dallas elleni meccsen JPP...RodaronJPP inkabb jo jatekos,mint remek.Kozel sem franchise player!Ha sikerul megegyezni vele egy 4ev 28-30 millios osszegbe akkor maradjon.Ennnel tobbet nem er.Ennyi is sok egy olyan jatekosert aki nem tud semmit sem felmutatni jobb jatekosok ellen.Egesz evbe szenvedett,a jelentektelen meccsek engem nem erdekelnek,bocs h nem vagyok elajulva az utolso meccseken elert statisztikajatol...GerixJPP tagelese hatalmas baromsag volt.GerixJobb lett volna hosszútávút kötni vele, de nem jött össze. Viszont ha a két lehetőség az elengedés vagy tag, akkor nekem nem kérdés, hogy jó döntés született. Te mit tettél volna? Jó DE nélkül nekivágni egy idénynek sokkal rosszabb lett volna, mint a jelenlegi, szorosabb sapka.Baluba
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Es kb ennyi...Remelem h visszater az elitbe ha mar igy cselekedtunk,d az h megcsak 25 eves es mar most kiesett az elit passzsiettetok korebol az baj.JPP solid,d nem great es nem franchise jatekos.Jo jatekos d nem franchise player,ez az amirol beszelek.Remelem sikerul kedvezo szerzodest kotni vele.Barcsak olyan jo lenne Jason mint ah ti latjatok...Az idei Pro-Bowl OL-ban jeleskedő Tyron Smith-t egy párszor elnyomta a két Dallas elleni meccsen JPP...RodaronJPP inkabb jo jatekos,mint remek.Kozel sem franchise player!Ha sikerul megegyezni vele egy 4ev 28-30 millios osszegbe akkor maradjon.Ennnel tobbet nem er.Ennyi is sok egy olyan jatekosert aki nem tud semmit sem felmutatni jobb jatekosok ellen.Egesz evbe szenvedett,a jelentektelen meccsek engem nem erdekelnek,bocs h nem vagyok elajulva az utolso meccseken elert statisztikajatol...GerixJPP tagelese hatalmas baromsag volt.GerixJobb lett volna hosszútávút kötni vele, de nem jött össze. Viszont ha a két lehetőség az elengedés vagy tag, akkor nekem nem kérdés, hogy jó döntés született. Te mit tettél volna? Jó DE nélkül nekivágni egy idénynek sokkal rosszabb lett volna, mint a jelenlegi, szorosabb sapka.Baluba
több mint 11 éve
Az idei Pro-Bowl OL-ban jeleskedő Tyron Smith-t egy párszor elnyomta a két Dallas elleni meccsen JPP...JPP inkabb jo jatekos,mint remek.Kozel sem franchise player!Ha sikerul megegyezni vele egy 4ev 28-30 millios osszegbe akkor maradjon.Ennnel tobbet nem er.Ennyi is sok egy olyan jatekosert aki nem tud semmit sem felmutatni jobb jatekosok ellen.Egesz evbe szenvedett,a jelentektelen meccsek engem nem erdekelnek,bocs h nem vagyok elajulva az utolso meccseken elert statisztikajatol...GerixJPP tagelese hatalmas baromsag volt.GerixJobb lett volna hosszútávút kötni vele, de nem jött össze. Viszont ha a két lehetőség az elengedés vagy tag, akkor nekem nem kérdés, hogy jó döntés született. Te mit tettél volna? Jó DE nélkül nekivágni egy idénynek sokkal rosszabb lett volna, mint a jelenlegi, szorosabb sapka.Baluba
több mint 11 éve
A jo hir,h mkepp harcba leszunk Jerry Hughes ert ha a Bills nem tud vele megegyezni,vele mar kontaktba vagyunk.DMC szinten celpont,d o draga lesz,gondolom ezert vettuk fel a kapcsolatot az altalam jobban preferalt Ron Parkerrel.
több mint 11 éve
JPP inkabb jo jatekos,mint remek.Kozel sem franchise player!Ha sikerul megegyezni vele egy 4ev 28-30 millios osszegbe akkor maradjon.Ennnel tobbet nem er.Ennyi is sok egy olyan jatekosert aki nem tud semmit sem felmutatni jobb jatekosok ellen.Egesz evbe szenvedett,a jelentektelen meccsek engem nem erdekelnek,bocs h nem vagyok elajulva az utolso meccseken elert statisztikajatol...JPP tagelese hatalmas baromsag volt.GerixJobb lett volna hosszútávút kötni vele, de nem jött össze. Viszont ha a két lehetőség az elengedés vagy tag, akkor nekem nem kérdés, hogy jó döntés született. Te mit tettél volna? Jó DE nélkül nekivágni egy idénynek sokkal rosszabb lett volna, mint a jelenlegi, szorosabb sapka.Baluba
több mint 11 éve
Miről beszéltek? Simán lehet még hosszútávú szerződést kötni vele, tag arra volt jó h nem engedtük ki a piacra. Az új szerződés pedig érdeke mindkét félnek...
több mint 11 éve
JPP tagelese hatalmas baromsag volt.GerixJobb lett volna hosszútávút kötni vele, de nem jött össze. Viszont ha a két lehetőség az elengedés vagy tag, akkor nekem nem kérdés, hogy jó döntés született. Te mit tettél volna? Jó DE nélkül nekivágni egy idénynek sokkal rosszabb lett volna, mint a jelenlegi, szorosabb sapka.
több mint 11 éve
JPP témához én nem szólok már hozzá, korábban leírtam amit gondoltam.Joseph elengedese valoban az utobbi evek legnagyobb hibaja,abszolut igazad van!!!Hank+ Joseph a liga egyik legjobb DT parosa lenne,ami tisztan korvonalodzott Hank ujonc eveben.Most megint kereshetunk egy hasonlo jatekost ami nem lesz egyszeru sajnos.Iden ki is jott h mit jelentett Joseph jelenlete a csapatban.Beasonnak adtunk nagy szerzodest,ahelyett h o kapta volna.Beason szerintem meg mindig a jobb mlb k koze tartozik ha egeszseges,d hat nem igazan az.Szoval hiba volt.
A baj az, hogy gyakorlatilag kuka a 2012-es draft és a 11-es sem volt eredményes (pedig a draft pillanatában nem így tűnt). Az ilyet azért megérzi bármelyik csapat. Persze ez benne is van, hogy egy-egy jó húzás után egy-egy rossz következik. A másik probléma pl Joseph tavalyi elengedése, jobban kellett volna figyelni a védőfalra, nem n+1 CB-t igazolni. Nicks mentális hiányosságai nagyon kijöttek, de JPP legalább felépült a sérüléséből. Ezek után szvsz törvényszerű a visszaesés. Ha valaki akkor én nagyon kritikus voltam sokszor Reese-zel szemben, de azért csak összehozott nekünk két SB-t (bár elsőben nagyon benne volt Accorsi munkája is). Sok jó döntés mellett belefér egy-egy hiba és szvsz nem probléma az ha nem váltogatjuk olyan sűrűn a HC-t + a GM-t mint az alsógatyánkat és nyugodt körülmények között hagyjuk őket dolgozni.Asbee
több mint 11 éve
JPP témához én nem szólok már hozzá, korábban leírtam amit gondoltam.A baj az, hogy gyakorlatilag kuka a 2012-es draft és a 11-es sem volt eredményes (pedig a draft pillanatában nem így tűnt). Az ilyet azért megérzi bármelyik csapat. Persze ez benne is van, hogy egy-egy jó húzás után egy-egy rossz következik. A másik probléma pl Joseph tavalyi elengedése, jobban kellett volna figyelni a védőfalra, nem n+1 CB-t igazolni. Nicks mentális hiányosságai nagyon kijöttek, de JPP legalább felépült a sérüléséből. Ezek után szvsz törvényszerű a visszaesés. Ha valaki akkor én nagyon kritikus voltam sokszor Reese-zel szemben, de azért csak összehozott nekünk két SB-t (bár elsőben nagyon benne volt Accorsi munkája is). Sok jó döntés mellett belefér egy-egy hiba és szvsz nem probléma az ha nem váltogatjuk olyan sűrűn a HC-t + a GM-t mint az alsógatyánkat és nyugodt körülmények között hagyjuk őket dolgozni.
több mint 11 éve
JPP tagelese hatalmas baromsag volt.Az egesz szezonnak lottek ezzel.Nem er annyit mint amit tag alatt kereshet,illetve lutri egy olyan jatekosnak hosszutavu szerzodest adni,akinek volt egy kiemelkedo,egy papiron jonak mondhato eve a tobbirol jobb nem beszelni es serulekeny.Nevetseges a GM sajnos,plus amiota Reese van,azota nem tudunk egy ertelmes jatekost sem huzni 3. Korben ami azert eleg jo pick meg.
több mint 11 éve
Borzaszto volt a secondary.Demps rossz jatekos.Inkabb Brown.Mondjuk egyik rosszabb mint a masik.Milyen nagy nevre gondolsz Asbee?Melyik penzbol?Eli hosszabitasarol szo sincs,Amukara szerzodesehez nem nyulnak.Beason paycutal sokat nem nyerunk.En is bizok egy jo safetyben,d igazabol nincs sok belole a piacon se drafton.DMC t felejtsuk el,semmi esetre sem tudunk annyit ajanlani neki mint a philly.Max Moore meg aki nagy nev,utanna senki.Szoval a kerdesem...Melyik nagy nevre gondolsz???
több mint 11 éve
Demps 4 pickjében benne volt Fewell rendszere is. Ennek ellenére nem tartanám hülyeségnek az ő vagy Stevie Brown megtartását a depth miatt. Viszont egy safety szvsz tuti érkezni fog FA piacról (komolyabb áron). Nagy LB mozgásra nem számítok, ott lesz a Beason paycut + mellette marad Kennard és McClain is. J. Williams tuti távozik és valszeg Paysinger is. Herzlichet viszont megtartanám cserének. Védőfal talány, egy 3-tech DT-t várok Big Hank mellé. Bromley-t kicsit kár volt bereachelni harmadik körben, de bárcsak minden drafton ennyi lenne a bajunk.
több mint 11 éve
Szerintem idén a botrányos védelem ellenére sem sűrűn égettek meg minket 30+ yardot szálló passzokkal, ráadásul Demps (aki sztm FS) szerzett 4 INTet. Nem mondom, hogy ő megoldás, sőt, én gyenge játékosnak tartom. De ha ő is képes volt iylen számokra és játékra, már egy ligaszinten átlagos safety is tökéletesen elég lehet.Inkább egy futás ellen erős SS kellene, vészmegoldásként Polamalu 1 évre esetleg.
Mi a helyzet Rolle-lal? Nem sokat hallottam róla offseason alatt. A PFF szerint nincs a top 10 szabadügynök között, szóval ha másnak nem kell, 2-3 millióért maradhat még egy évet.
több mint 11 éve
Életbevágó egy Guard, egy DT, egy LB és egy S. Ezeken felül tudnánk használni egy futót, egy TE-t, egy DE-t, valamint még egy LB és S. Rajtuk kívül nekem még szívügyem Hynoski, illetve WT III.A Giants hagyomanyosan sokat kolt safetyre.Elso koros pickek es jo fizetesek.A mi rendszerunkbe igenis fontos egy jo free safety.Kulonosen h mindenki strong safety a csapatban!Ha lenne penz,szemrebbenes nelkul kifizetnenk DMCnek a nagy lovet.Igy viszont remelem h marad a patsnel,m nem szivesen neznem eagles mezben,marpedig jelenleg legnagyobb esely arra van!
Ez rengeteg játékost jelent, és pont ezért én DMC ellen lennék. Hiába klasszis, ha olcsón jön, akkor is 2 minőségi játékost lehetne helyette hozni. Ott van még az is, hogy hagyományosan nem a S a legfontosabb poszt, ami nálunk hatványozottan igaz a minőségi CB állomány miatt.Baluba
több mint 11 éve
Realis esely Searchy megszerzesere van,bar en neki is orulnek.
több mint 11 éve
Életbevágó egy Guard, egy DT, egy LB és egy S. Ezeken felül tudnánk használni egy futót, egy TE-t, egy DE-t, valamint még egy LB és S. Rajtuk kívül nekem még szívügyem Hynoski, illetve WT III.Ez rengeteg játékost jelent, és pont ezért én DMC ellen lennék. Hiába klasszis, ha olcsón jön, akkor is 2 minőségi játékost lehetne helyette hozni. Ott van még az is, hogy hagyományosan nem a S a legfontosabb poszt, ami nálunk hatványozottan igaz a minőségi CB állomány miatt.
több mint 11 éve
sztem nem véletlenül mondta Reese hogy idén nem nagyon lesz FA aktivitás...ez nálam = azzal hogy egyetlen nagyobb név sem fog érkezni!
több mint 11 éve
Nem DMC a prioritas hanem maga a safety pozicio a csapatban.Iden nagyon gyenge a FA es Draft felhozatal is.DT pozicio szinten nagy need nalunk,d az nagyon eros iden,ugyh azt meglehet oldani drafton.LB posztot szinten.DMC a liga legjobb FSje Earl Thomas utan.Az ara is magas lenne kb9-10 millio evente.Aztan ott van Rahim Moore a broncosbol aki kivalo jatekerot kepvisel kb 6-7millioba fajna.Utanna pedig szakadek...Tobb megbizhato jatekos is van mint kb Ron Parker a chiefsbol d o alapvetoen CB,visxont kivaloan jatszott Berry kiesese utan safetykent.A billsbol Searchy t erdemes kiemelni aki ugyan csak iden lett kezdo Byrd tavozasaval,d kivalo idenyt futott,es vszinu h Rex nem mond le a szolgalatarol.Tobb nevet nem is erdemes emliteni,mert nrm kepesek azt hozni amit Rolle hozott 2013ban.A baj az h DMC mindenki listajan ott szerepel aki safety hianyban van.pl skins es eagles,akiknek raadasul tobb koltenivalojuk van.Jelenleg JPP tagelese utan van 13 millionk amibol 6 kell draftra.Marad 7 akkor.Beasonnal megy a targyalas a paycutrol tehat biztos szabadul meg fel penz.Manning szerzodeshosszabbitasaval kb 11 milliot nyerhetnenk meg pluszba d errol egyenlore szo sincs.Amukamara szerzodesevel szinten lehetne mit kezdeni,Mostanaban hallottam itt new yorkba h beszelnek Cruz paycutrol is,mert nrm nagyon biznak benne h visszater 100szazakekosan,illetve OBJ nagyon meggyozo volt .Keves ra az esely,d en bizom benne,illetve o maga megjobban h ujra a regi lesz.Sztem az o szerzodesehez iden meg nem nyulnak.Egyenlore ez a helyzet Baluba...Az viszont bonusz h DMC new york allamban szuletett,hatha haza huz a szive,csak ne a jetshez m ott is safety hiany van..
több mint 11 éve
Felvetődött Devin McCourty neve, és az nem kétséges, hogy óriási erősítés lenne. Szerintetek van rá pénzünk, illetve ő-e a megfelelő prioritás?
több mint 11 éve
Donnell gépe.Senki sem sérült meg.
több mint 11 éve
Jabbal Sheardrol pletykalnak New yorkba.Nem lenne annyi penzbe mint Hughes ,es Sheard bizonyitott mar 4-3 as DE kent.JPP vegre kapna Tuck fele segitseget,Moore es Ayers maradhatna szituacios russer.J.Williamset vszinu nem tartjuk meg,drafton vagy FA n erkezik lb m ott kevesen vagyunk.Ugy tunik Spagsnak megprobalnak jatekosokat hozni.Kivancsi vagyok sikerul e erositenunk,m rank fer.Suh ert is teszunk ajanlatot ez szinte biztos,csak meg nem tudom h fogunk penzt eloteremteni...Suh lenne a legnagyobb erosites,d ezzel egyutt akkor rajta kivul senkit sem tudnank igazolni,es hat picit tobb a lyuk mint egy DT poszt.Kivancsian varom mar a jhetet.