New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
BREAKING NEWS: Tom Coughlin will receive a contract extension from the NY Giants according to the NY Dailynews. No details on terms just yet. Coughlin was in the last year of his current contract.
több mint 11 éve
Ma olvastam h Bruce Carter is celpont lehet az FA piacon.Nagyon eltudnam kepzelni h o a Will a csapatba.Egesz jol hangzana a Kennard,Beason,Carter lb sor.Denzel Perryman vagy Paul Dawson johetne drafton tanulni a szakmat Beason mogott.
több mint 11 éve
Mike Mayock: Brandon Scherff is this year's Zack Martin for Giants ?www.bigblueview.com/2015/2/17/8049307/mike-mayock-conference-call-transcript-2015-nfl-draft-brandon-scherff-zack-martin
több mint 11 éve
Paycut rendben lenne,mert a serulek miatt nem erdemel ennyi penzt mint amennyit kap,d elkuldeni semmikepp sem kellene m ha egeszseges akkor az egyik legjobb Mike a ligaban.Brandon Spikes leigazolasan azert ellehetne gondolkozni.Jo teljesitmenyt nyujtott a billsben,illetve ha Kiko Alonso visszater akkor nem lesz ott ra szukseg.Mondjuk sztem Maluga is jatszana nalunk annyiert mint amit Beason kap.
több mint 11 éve
Linebackerekről kár is gondolkodni az első 4 körben😀 Arra még kíváncsi leszek mi lesz Beason sorsa, egy paycut nála is befigyelhet
több mint 11 éve
Perrymant eleg sokan masodik korbe varjak azert,es sztem sem elsokoros pick.Kendricks inkabb...
több mint 11 éve
Én évek óta LB draftban bízok, de idén pl nincs is első körös ILB prospectvittoreAzért mckinney még egyik mock drafban sem csúszott ki a top 20-ból.És ott van még Perryman és Kendricks is akik simán elmehetnek az első körben.

több mint 11 éve
Közben pedig Kevin Ogletree kapott egy 1 éves szerződést. Azt nem írom le h egy évre nálunk marad😀
több mint 11 éve
Non-exclusive franchise tag,szoval vki tenyleg adhatna erte 2 elso koros draftot☺ha nem 10-11 millat meger egy evre ,tobbet egy centtel se...OverratedGerixez nagyon szimpatikus opciónak tűnik nekem is, de nem hinném hogy ezt "leteszi" bárki is érte...
több mint 11 éve
Non-exclusive franchise tag,szoval vki tenyleg adhatna erte 2 elso koros draftot☺ha nem 10-11 millat meger egy evre ,tobbet egy centtel se...Overrated
több mint 11 éve
Brandon Graham illetve Derrick Morgan is jo lenne.Brandon Graham o Ayers 2.0,abszolut jol passzolna a rendszerbe.Moore safetybe,draftolni pedig lehetne 9.pickkent Danny Sheltont,o es Hank megoldanak a futas elleni problemakat,aztan masodik korbe a legjobb erteket kepviselo lb t.
több mint 11 éve
Én évek óta LB draftban bízok, de idén pl nincs is első körös ILB prospect
több mint 11 éve
Mondjuk azt se felejtsük el, hogy Pugh mellett Jerry játszott, aki egy-egy meccs kivételével nem brillírozott. Pugh 6'4" és kb. 300 lb, majdnem akkora méretekkel rendelkezik, mint Richburg, akin látszott, hogy kicsit kicsi guardnak. Szvsz Pugh még nem is ért fel a képességeinek csúcsára, a harmadik évét kezdi, tud még kicsit javulni. Guardot talán egy-két Senior Bowlos gyakorláson kívül sohasem játszott, ha pedig annak hoztuk volna, akkor már újoncként is ott próbáltuk volna ki. A passz blokkolás hatékonyságában a 7-dik legjobb volt a jobb oldali tackle-k között, ez azért nem rossz. A passzok támogatását egyébként is sikerült átlagos szintre felhozni, annyiszor nem sackelték Manninget, mint tavaly és voltak meccsek ahol öröm volt nézni a játékát (főleg miután Beckham csatlakozott). Nem hiszem, hogy a két OT lenne a problémák forrása, de az első körök valamelyikéből kelleni fog ide egy játékos akit a jövőben be lehet építeni. A jelenlegi állapotok között 1/9-re felesleges lenne, pláne egy olyan játékost mint pl. Scherff, aki lehet guard lesz. Top 10-ben én max olyan játékost húznék falba, aki egyértelműen franchise LT várományos.Ami probléma az a futásblokkolás, de azt se felejtsük el, hogy visszatér Schwartz, ő nagy segítséget fog jelenteni. Pont egy ilyen játékosra van szükség, mint ő. Richburg tavaly átlagos volt, de több dolog miatt is őt kell centerben kezdetni. Újonc volt és a sok jó rookie mellett hajlamosak lehetünk elfelejteni, hogy valakinek idő kell ahhoz, hogy az NFL-ben is domináns legyen. A másik, hogy nem a posztján játszott, ő centerben lesz az igazi és ezt szerintem senki sem cáfolja. Szezon közben padra is került, ami után elborult az agya és azután egyértelműen jobb lett. Ez egyértelműen pozitív mentalitás, hogy nem hagyta el magát, hanem egy fokozattal feljebb kapcsolt. Előző évi második körös játékos, aki sokat fejlődhet ebben az offseasonban. Szvsz nincs más választás, mint kezdőbe állítani. Egy guard azonban kell még, akiért ki kell majd nyitni a pénztárcát. Rajta kívül érkezhet majd még egy tackle, de maximum kis pénzért. Mondanám, hogy hasonlóan, mint Charles Brown, de ő nemigen vált be. Szerintem a Beatty-top FA guard-Richburg-Schwartz-Pugh fal nem olyan, amelynél csak úgy ketté lehetne törni Manninget. Viszont jóval hiányosabb a védelem, egy pass rusherre és egy DT-re szükség lesz és gyakorlatilag nincs kezdő safety + egy linebacker sem ártana.
több mint 11 éve
Sztem a legjobb megoldas Clint Boling szerzodtetese lenne a bengalsbol.Az egyik legalulertekeltebb jatekos,aki mellesleg iszonyat erosites lenne guardkent.Kevesebb penzbe is kerulne ,nagyon jo jatekerot kepviselve.Sztem draftolni sem kellene elso korbe az olineba,lehetne osszpontositani a vedelemre,es Pugh maradhatna rt be ahol szeret jatszani.Pughnak sem volt jo eve ,sokat kell iden fejlodnie,d nem tesz jot neki ha allandoan dobaljak egyik poziciobol a masikba.A 3.korbe lenne esely Ali Marpet draftolasara,aki nagy steal lehetne.Lenyugozo teljesitmenyt nyujtott a senior bowlon,pedig sokszor Danny Shelton ellen talalta szembe magat,es nem maradt alul.
több mint 11 éve
Az elmúlt 2 szezon fő tanulsága szerintem, hogy kell Tackle, és Guard is , ráadásul köztük olyannal is, aki MINDKÉT pozícióban akár kezdőként is bevethető. Az se baj ha nem rookie, csak legyen. (persze csak ha rájátszásért akarunk menni, mert egy 8-8-as szezont a tavalyi csapat is tudna sérülések nélkül) 1 sérülés is akkora lukat ütött a tavalyi nem igazán elit falunkon, hogy még ma is fájdalmas visszagondolni rá...sérülés pedig mindig lesz... Eli pedig fal nélkül nem fog jól muzsikálni... ( ráadásul Centerünk is csak úgy van, hogy feltételezzük (én is) W.R.-ről hogy jó lesz ,de még soha nem játszott a profik között centerként, amit nem igazán értettünk tavaly, hogy a végén miért nem játszatták ott is néha)
több mint 11 éve
Nem tackle kell. Pugh a legmegbízhatóbb játékosunk a falban, ő jó helyen van ott ahol van.asbeeAzért ezzel kicsit vitatkoznék. Futásnak valóban jó volt, de a speed rush ellen gyakran szenvedett. Ezért, no meg a méreteiből adódóan még jobb lehetne guardban (lásd GB fala, ahol két átképzett T játszik G-ban). Így lehetne hozni egy Rt-t, FA-ról vagy a draftról. Külön érdekesség, hogy a gyakran jósolt Schreff is hasonlóan LT-t játszott egyetemen, de a profik között könnyen lehet, hogy ő is beljebb kerül egyel.
több mint 11 éve
Nem tackle kell. Pugh a legmegbízhatóbb játékosunk a falban, ő jó helyen van ott ahol van. Beatty-t is legalább egy évig meg kell még tartani és úgy tűnik szerencsére 2013 csak kisiklás volt neki. Inkább a draftról szeretnék valakit a 2-4. körben aki egy vagy két szezon után kezdő lehet.
több mint 11 éve
Top-5-offensive-tackle-free-agents247sports.com/Bolt/Top-5-offensive-tackle-free-agents-in-2015-35583887
több mint 11 éve
Cullen Jenkins az első veterán a pay cut-ok vélhetően nem rövid listáján. (825.000 usd megspórolva)most 18M körüli pénz van a sapka alatt. (Sokat kell még spórolni+Eli szerződését átstrukturálni)
www.nj.com/giants/index.ssf/2015/02/veteran_defensive_tackle_cullen_jenkins_takes_pay.html
több mint 11 éve
A kinti kommentekből meg a PFF statokból az érződött hogy a tavaly előtti jó év után nagy volt a visszaesés, de a mellete játszó társa meg szinte a leggyengébb volt statilag. Ami nem mind1.vviszont a rotációban nagyobb értéket képviselne mint a jelenlegiek. és a jó falhoz megfelelő cserék is kellenének. Kérdés mennyi pénzbe fájna
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2015/2/14/8037115/new-york-giants-potential-free-agent-target-joe-barksdale-ot-st-louis-ramsozibozicsak 1 adat tudom de a tavalyi 7 engedett sack akkor is kissé soknak tűnik...
több mint 11 éve
...egy jó csapatnak tök mind1 a sorsolás...😊