New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
vasárnap nincs meccs....most esett lemondjuk nekem ez a SB már tökmind1, sztem meg se nézem max felvételről vmikor végigpörgetem.. mind2 oldalról sikerült annak a két csapatnak bejutnia akinek a legkevésbé tudok drukkolni 😊
csak ez a vérprimitív probowlvittore
több mint 11 éve
vasárnap nincs meccs....most esett lecsak ez a vérprimitív probowl
több mint 11 éve
kremlinológiai' előrejelzés 😀www.nj.com/giants/index.ssf/2015/01/john_mara_details_giants_biggest_need_this_offseas.htmloziboziezek szerint ők is az OL problémát látják a legmarkánsabbnak továbbra is.. kissé megnyugodtam, h mégse én vagyok a vak 😛Szesze
több mint 11 éve
www.nj.com/giants/index.ssf/2015/01/john_mara_details_giants_biggest_need_this_offseas.htmloziboziezek szerint ők is az OL problémát látják a legmarkánsabbnak továbbra is.. kissé megnyugodtam, h mégse én vagyok a vak 😛
több mint 11 éve
Írsz te mit? Jól látom, hogy lecsíráztál? 😀két dolog 1forma csíraság, de legalább ő nen HCoziboziBig deal... 😊gyeekjézus! te már a gimiben toltad?? 😀yookernekem ahhoz sajnos kicsit többet kéne visszamenni 😕SzeszeSpangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀somoskovig
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Visszatérve a témához, így még jobban valószínűsíthető JPP megtartása, Spagnuolo biztos minél több klasszis pass rushert a csapatban szeretne tudni. Ráadásul így még nagyobb esély lehet egy első körös DE megszerzésére is. Azt hiszem Kennard is izgatottan várhatja az évet.
több mint 11 éve
buf.247sports.com/Bolt/Pepper-Johnson-Frustrated-After-Giants-Pass-Him-Over-34799436 ez alapján nekem az jön le hogy a NYG-nál melózni még mindig prioritás
több mint 11 éve
Big deal... 😊jézus! te már a gimiben toltad?? 😀yookernekem ahhoz sajnos kicsit többet kéne visszamenni 😕SzeszeSpangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀somoskovig
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
jézus! te már a gimiben toltad?? 😀nekem ahhoz sajnos kicsit többet kéne visszamenni 😕SzeszeSpangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀somoskovig
több mint 11 éve
nekem ahhoz sajnos kicsit többet kéne visszamenni 😕Spangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀somoskovig
több mint 11 éve
Spangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀
több mint 11 éve
Mielőtt mindenki nekiállna ujjongani: Hillnek 3 felhalmozott éve van és RFA lesz, szóval valószínű megtartják Baltimore-ban
több mint 11 éve
Spangli azért szép emlékeket idéz.. Hill visszahozatala mondjuk telitalálat lenne
több mint 11 éve
lehet ez döntött😀 ,,, "Steve visited colleges and talked to college coaches, including Urban Meyer (coach of national champion Ohio State) to learn how to defend the spread offenses that have become so popular.”
több mint 11 éve
For those Will Hill lovers out there, Spagnuolo's return to NYG as DC could slightly open a Hill return. Spags would have to convince Coughlin & Reese that he fully backs Hill and prove to them he has been a model citizen off the field since leaving NYG.kamu
több mint 11 éve
Na hivatalos, Spagnuolo lett a DC
több mint 11 éve
Spangli vagy Dennis Allen...látom itt sz elégedetlen arcokat😀
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2015/1/15/7552165/pepper-johnson-out-of-running-for-giants-defensive-coordinator-jobmennyire lepődünk meg vajon Dennis Allen kinevezésén majd 😀
több mint 11 éve
szegény Eagles drukkerek most szúrják magukat tökön.a soccer szakosztály kapitánya felugrott a bandwagonra Remili mellé
több mint 11 éve
Dennis Allen is érkezik DC-interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
+ anno a mi játékosunk volt és nem egy szép éve volt segédedzőként a Pats-nél is. Igazából eddig ő tűnik a legjobb megoldásnak, de aztán nem vagyunk ott az interjúkon