New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Most kb 25 milla van erositesre kiwi elengedesevel.Vmit kell csinalni Eli szerzodesevel,prince vel szinten.sztem kell a walton cut is mkepp.Ezek nelkul szarul allunk ha jppvel nem sikerul elfogadhato szerzodest kotni.az o tagelese elvinne 15 milliot,6 milliot a draft,maradna 4 millio.Na abbol nem lenne nagy erosites fa piacon az biztos...
több mint 11 éve
Giants release Kiwi...Ma allitolag informalva lett a jatekos!Megkonnyebbultem...
több mint 11 éve
Akkor lesz tagelve, ha nem tudunk vele megegyezni márc 2-ig.
több mint 11 éve
nyg.247sports.com/Bolt/Report-Giants-will-franchise-tag-Jason-Pierre-Paul-35809087Ha Schefter mondja akkor már szinte tuti.
több mint 11 éve
Igényt tartok a kölcsönvételre😀
több mint 11 éve
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊
több mint 11 éve
Weathefordot siman lecserelhetnenk,m eleg sokba kerul a szolgalata,es annyira nem jo azert.Brown nagyon jo abban senki sem ketelkedik!
több mint 11 éve
Rolle-hoz azt is tegyük hozzá, hogy megmondták nála azt is, hogy pénzügyi korlátok vannak a megtartásánál. Ha túl sokat kér szerencsét próbálhat máshol. Ennyi. Gondolkodjunk mielőtt kifakadunk😊Special team azért nem minden tekintetben volt rossz, az ellenfelek kick off returnjeit ügyesen megfogtuk, másodikok voltunk ebben a tekintetben a ligában. Ha már ST, Josh Brown elmúlt két éve klasszisra sikerült, a liga egyik legjobb rúgója volt és szerintem Steve Weatherfordra sem panaszkodhatunk. Összességében szvsz nem volt olyan rossz ez a special team, inkább átlagosnak mondanám.
több mint 11 éve
En orulnek a legjobban ha Berhe bevalna.Egy nem igazan jo st ben volt az egyik legjobb.Rovid karja van,kicsi keze egy nem idealis a testalkata sem.Nem a kepessegeivel van baj,hanem a mereteivel...Rolle sztem is draga,akarmilyen vezer a csapatba.Olcsobb es jobb jatekost szerezhetunk annyi penzert amit kerne.Remelem csak hulyit Reese h nem koltunk FA piacon.
több mint 11 éve
Thurmondot en is favorizalom d patterson senkinek sem hianyzik.Rollet is megakarjuk tartani sajnos,ebbol megint kuka csapat lesz.Kezdem elvesziteni a hitem,h a kozeljovoben playoff csapat leszunk.rengeteg a lyuk es ha nem koltunk minosegi jatekosokra fa piacon akkor sehol sem leszunk.keves a tehetseg a csapatban sajnos.ma az a hir is volt h berhe es taylor is harcolni fog a kezdo safety pozicioert.remelem viccelnek,mert taylor 2 meccsre nem tud egeszseges maradni,berhere meg a kabatomat nem biznam ra nemh egy Tightend orzeset.Ha rolle lesz a masik safety akkor megint jo vedelem lesz.Reese meg TC abban ringatja magat h a sok serules volt a baj.Sebaj ha igy lesz jovore tavozik reese is a picsaba TC vel egyutt,es kezdodhet az igazi rebuild ami tuti megint evekbe telik..Szep jovo lenne.azert Go GiantsGerixBerhe a ST legjobbja volt tavaly. Az, hogy nem játszott S-ként, az nem feltétlenül azért van, mert nem tehetséges. Én mindenképp kipróbálnám, voltak szép megmozdulásai. Persze az nem jelenti azt, hogy nem kellhet egy jó S, de szerintem Rolle megtartása feleslegesen sokba kerülhet.
több mint 11 éve
Thurmondot en is favorizalom d patterson senkinek sem hianyzik.Rollet is megakarjuk tartani sajnos,ebbol megint kuka csapat lesz.Kezdem elvesziteni a hitem,h a kozeljovoben playoff csapat leszunk.rengeteg a lyuk es ha nem koltunk minosegi jatekosokra fa piacon akkor sehol sem leszunk.keves a tehetseg a csapatban sajnos.ma az a hir is volt h berhe es taylor is harcolni fog a kezdo safety pozicioert.remelem viccelnek,mert taylor 2 meccsre nem tud egeszseges maradni,berhere meg a kabatomat nem biznam ra nemh egy Tightend orzeset.Ha rolle lesz a masik safety akkor megint jo vedelem lesz.Reese meg TC abban ringatja magat h a sok serules volt a baj.Sebaj ha igy lesz jovore tavozik reese is a picsaba TC vel egyutt,es kezdodhet az igazi rebuild ami tuti megint evekbe telik..Szep jovo lenne.azert Go Giants
több mint 11 éve
Állítólag meg akarjuk tartani Mike Pattersont, ami full felesleges lépés lenne. Inkább hozzunk egy fiatalt camp body-nak...Ami viszont jó h Walter Thurmondot is újra akarjuk igazolni. McAdoo szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig, ez is jó.AsbeeJó hírek!
több mint 11 éve
Állítólag meg akarjuk tartani Mike Pattersont, ami full felesleges lépés lenne. Inkább hozzunk egy fiatalt camp body-nak...Ami viszont jó h Walter Thurmondot is újra akarjuk igazolni. McAdoo szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig, ez is jó.
több mint 11 éve
BREAKING NEWS: Tom Coughlin will receive a contract extension from the NY Giants according to the NY Dailynews. No details on terms just yet. Coughlin was in the last year of his current contract.
több mint 11 éve
Ma olvastam h Bruce Carter is celpont lehet az FA piacon.Nagyon eltudnam kepzelni h o a Will a csapatba.Egesz jol hangzana a Kennard,Beason,Carter lb sor.Denzel Perryman vagy Paul Dawson johetne drafton tanulni a szakmat Beason mogott.
több mint 11 éve
Mike Mayock: Brandon Scherff is this year's Zack Martin for Giants ?www.bigblueview.com/2015/2/17/8049307/mike-mayock-conference-call-transcript-2015-nfl-draft-brandon-scherff-zack-martin
több mint 11 éve
Paycut rendben lenne,mert a serulek miatt nem erdemel ennyi penzt mint amennyit kap,d elkuldeni semmikepp sem kellene m ha egeszseges akkor az egyik legjobb Mike a ligaban.Brandon Spikes leigazolasan azert ellehetne gondolkozni.Jo teljesitmenyt nyujtott a billsben,illetve ha Kiko Alonso visszater akkor nem lesz ott ra szukseg.Mondjuk sztem Maluga is jatszana nalunk annyiert mint amit Beason kap.
több mint 11 éve
Linebackerekről kár is gondolkodni az első 4 körben😀 Arra még kíváncsi leszek mi lesz Beason sorsa, egy paycut nála is befigyelhet
több mint 11 éve
Perrymant eleg sokan masodik korbe varjak azert,es sztem sem elsokoros pick.Kendricks inkabb...
több mint 11 éve
Én évek óta LB draftban bízok, de idén pl nincs is első körös ILB prospectvittoreAzért mckinney még egyik mock drafban sem csúszott ki a top 20-ból.És ott van még Perryman és Kendricks is akik simán elmehetnek az első körben.

több mint 11 éve
Közben pedig Kevin Ogletree kapott egy 1 éves szerződést. Azt nem írom le h egy évre nálunk marad😀
több mint 11 éve
Non-exclusive franchise tag,szoval vki tenyleg adhatna erte 2 elso koros draftot☺ha nem 10-11 millat meger egy evre ,tobbet egy centtel se...OverratedGerixez nagyon szimpatikus opciónak tűnik nekem is, de nem hinném hogy ezt "leteszi" bárki is érte...
több mint 11 éve
Non-exclusive franchise tag,szoval vki tenyleg adhatna erte 2 elso koros draftot☺ha nem 10-11 millat meger egy evre ,tobbet egy centtel se...Overrated