New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyértelműen a D-line. Vezették a ligát sackekben idén.Kicsit világosítsatok fel, idén a Bills D a D-line vagy a secondary miatt volt domináns? (pl. Rodgers, PM ellen)ironroyPepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeEzt vártam!Sanyichef
több mint 11 éve
Kicsit világosítsatok fel, idén a Bills D a D-line vagy a secondary miatt volt domináns? (pl. Rodgers, PM ellen)Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeEzt vártam!Sanyichef
több mint 11 éve
Dick LeBeau felmondott/közös megegyezéssel távozott Pittsburghből. Szerintetek jó lenne ő nekünk, illetve esélyes-e? Igaz, hogy egy legenda, de Ő sem lesz fiatalabb, és én inkább egy fiatalt bíznék meg, McAdoohoz hasonlóan.BalubaPersze, mellé majd visszahozzuk Parcells-t is
több mint 11 éve
Azt olvastam, hogy T.C. nem akar nyugdìjba menni, de az eredmènytelensèg miatt màr a tulajok felől is nyomàs volt. Ezèrt kellett a D.C.vàltàs kompromisszumkènt...Ez azonban azt is jelenti, hogy ha egy jò szezont produkàl akkor ő marad tovàbb mèg pàr èvig ès akàr Manning ès ő egyszerre fog visszavonulni... ez az ûj edzők kivàlasztàsànàl is szempont lesz...
több mint 11 éve
Ha LeBeau idejön DC-nek, akkor mégis lehet, hogy Cowher jön egy év múlva HC-nak. Összeszokott páros voltak.
több mint 11 éve
Dick LeBeau felmondott/közös megegyezéssel távozott Pittsburghből. Szerintetek jó lenne ő nekünk, illetve esélyes-e? Igaz, hogy egy legenda, de Ő sem lesz fiatalabb, és én inkább egy fiatalt bíznék meg, McAdoohoz hasonlóan.
több mint 11 éve
Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeTovábbá Spagnuolo is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jön
több mint 11 éve
40 yard lesz az a 4.4 Raynél, nem 100.Stez😀😀
több mint 11 éve
40 yard lesz az a 4.4 Raynél, nem 100.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 5. rész: draftEgy majdnem értelmetlen írás (de be kellett fejezni😀), a végén viszont ott az értékelő
több mint 11 éve
Coughlin mindig is konzervatív volt, nem vszínű h 70 évesen ezen változtatni fog.Engem is meglepne, ha szembejönne a bulinegyedben,hipster szemüvegben, kortárs indie rockot dudorászva 😀
több mint 11 éve
Coughlin mindig is konzervatív volt, nem vszínű h 70 évesen ezen változtatni fog. Mondjuk nekem speciel ezzel nincs bajom mert én is inkább ennek a híve vagyok. Viszont sztem óriási hiba volt úgy nekiállni ennek a szezonnak, h az ultrabiztonságra törekszünk majd, mondván hogy szegény Eli-nak pocsék volt a tavalyi szezonja és újra fel kell építeni őt, nem szabad eladott labdákba belehajszolni stbstb.. egy 34 éves, rekord számú meccsen kezdő, kétszeres SB MVP talán enélkül is képes lett volna talpra állni.. így most látszólag szép statjai vannak csak éppen lefosott bokával játszottuk végig a szezon érdemi részét aminek meg is lett az eredménye.Coughlin elsősorban az egyensúlyra törekszik, azért próbálja nyomatni sokszor a futást.AsbeeEz viszont a konzervatizmus legékesebb példája. Ha az OL, RB vagy bármi más miatt nem megy a futas, akkor be kell látni és el kell tolódni az aránynak a passzjátékok felé, nem az egyensúlyra törekedni.Sanyichef
több mint 11 éve
Coughlin elsősorban az egyensúlyra törekszik, azért próbálja nyomatni sokszor a futást.AsbeeEz viszont a konzervatizmus legékesebb példája. Ha az OL, RB vagy bármi más miatt nem megy a futas, akkor be kell látni és el kell tolódni az aránynak a passzjátékok felé, nem az egyensúlyra törekedni.
több mint 11 éve
...és az sem elfelejtendő, hogy Cruz nem egy bokaficamból épül fel, az ilyen sérüléseknél a rehabilitáció tökéletességén kívül sok 'imára' is szükség lesz, mert neki nem csupán felépülnie, hanem továbbra is átlagon felüli sportteljesítményt kell nyújtania. A mentalitása szerencsére megvan hozzá, a többi a dokikon és a génjein múlik...
több mint 11 éve
Az a gond, hogy tavaly is 7-3-mal zártuk a szezont, és ugyanezeket mondtuk, hogy a második fele már jó volt, az O mutatott életjeleket, ez így jövőre jó lesz, ha nincs extrém sérülésehullám stb. Én is minimum 9-7-es mérleget vártam, asszem, de most nem pörgettem vissza. Arra viszont emlékszem, hogy Szesze már akkor sem volt optimista (utólag nevezhetjük realistának 😊), talán max egy 8-8-at jósolt.mondjuk azt vegyük figyelembe hogy az O-t roppant ergya állapotból kell(ett)
Most kb ugyanott vagyunk: Cruz felépül, Beckhammel a páros bitang jó lesz. szerzünk FA-ről támadófalba kezdőt, javul a futásunk, nem dől ki ennyi CB a védősorból, ott is jók leszünk...
Aztán várjuk ki a végét, én inkább azt mondom!!!
(komolyan, így visszaolvasva magunkat tisztára olyan érzésem van, mintha a skins-topic lennénk bármikor az elmúlt 6-7 évben.)G-men
összekalapálni valahogy! , O koordinátor váltás , szar fal, kieső kezdő futó, hiányos wr állomány, stb...
erre úgyl átszik többen túl bizakodóak voltunk,1 év kevés, de minden téren léptünk előre, tehát jövőre már benne van egy nagyobb ugrás....
a D nincs ennyire romokban, okosan kell az igazolásokat meglépni , a koordinátor váltás még jól is elsülhet ezért lehetünk összességében bizakodóbbak!
több mint 11 éve
Az a gond, hogy tavaly is 7-3-mal zártuk a szezont, és ugyanezeket mondtuk, hogy a második fele már jó volt, az O mutatott életjeleket, ez így jövőre jó lesz, ha nincs extrém sérülésehullám stb. Én is minimum 9-7-es mérleget vártam, asszem, de most nem pörgettem vissza. Arra viszont emlékszem, hogy Szesze már akkor sem volt optimista (utólag nevezhetjük realistának 😊), talán max egy 8-8-at jósolt.hát túl optimista most sem vagyok a jövőre nézve, de talán kicsit nagyobb a remény, mint tavaly.. a WR sor kurva jó lesz az biztos, Beckham azért minimum 2 szintet javít ezen az offense-en akármi is van, de igazából ugyanúgy látom ahogy tavaly is gondoltam (és ami be is igazolódott sajnos), h az egész azon áll vagy bukik, h mi lesz az OL-el..
Most kb ugyanott vagyunk: Cruz felépül, Beckhammel a páros bitang jó lesz. szerzünk FA-ről támadófalba kezdőt, javul a futásunk, nem dől ki ennyi CB a védősorból, ott is jók leszünk...
(komolyan, így visszaolvasva magunkat tisztára olyan érzésem van, mintha a skins-topic lennénk bármikor az elmúlt 6-7 évben.)G-men
A deffense helyzete ezzel a coord váltással jelenleg teljesen kaotikus, sztem nagyon kicsi az esély akárki is kerül ide, h valami hatalmas előrelépés legyen itt.. az biztos, h akárki is lesz és akármilyen rendszer jön, a futás elleni védekezést mindenképp rendbe kell tenni, ez kb olyan kulcs kérdés, mint az OL a másik oldalon.
több mint 11 éve
Az a gond, hogy tavaly is 7-3-mal zártuk a szezont, és ugyanezeket mondtuk, hogy a második fele már jó volt, az O mutatott életjeleket, ez így jövőre jó lesz, ha nincs extrém sérülésehullám stb. Én is minimum 9-7-es mérleget vártam, asszem, de most nem pörgettem vissza. Arra viszont emlékszem, hogy Szesze már akkor sem volt optimista (utólag nevezhetjük realistának 😊), talán max egy 8-8-at jósolt.Most kb ugyanott vagyunk: Cruz felépül, Beckhammel a páros bitang jó lesz. szerzünk FA-ről támadófalba kezdőt, javul a futásunk, nem dől ki ennyi CB a védősorból, ott is jók leszünk...
(komolyan, így visszaolvasva magunkat tisztára olyan érzésem van, mintha a skins-topic lennénk bármikor az elmúlt 6-7 évben.)
több mint 11 éve
Ez az offense kurvára nem volt Top10-es akármilyen statisztika is mutatná ezt.. Én nem utálom zsigerből McAdoo-t, de még egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, h akkora tálentum lenne, mint ahogy te beállítod. Az utsó meccseket leszámítva kifejezetten szar volt az O, tény h mivel a vége lett jó, így bizakodhatunk, h talán jövőre további fejlődés jön, de azért ezt messze nem lehet borítékolni.szvsz vagyunk még páran, akiket meggyőzhetne először McAdoo, hogy alkalmas OC-nak... megkapta a bizalmat, az első év jogos mentség (volt) sérültek stb ...néha pislákolt vlm (főleg a tét nélküli meccseken) , de nagy az elvárás vele szemben, egy átlagos szezon kevés lesz jövőre, főleg ha komolyabb tervek vannak vele kapcsolatban... Hajrá!oziboziNem alkalmas??? Top 10-es offense-t rakott össze egyből a tavalyi káosz után. Volt jó néhány dolog ami nekem sem tetszett, pl. a clock managementen javítani kell még és az év elején a play hívások sem voltak rendben, 3 & sokra futásokat hívni nem volt túl bölcs dolog. Egyébként is a szezon közepéig kicsit konzervatív volt a felfogás, de nem nagyon volt olyan célpont akiknek el lehetett volna ereszteni egy-egy hosszú passzt. Amint beépült Beckham ez kapásból megváltozott. Szóval nem azt mondom, h ő lesz a következő head coach-unk és a hall of fame-ben végzi, de ahogy az offense szemszögéből kinézett ez a szezon, szerintem izgatottak lehetünk a következő év miatt és ha megerősítjük a támadófalat retteghetnek a védelmek. Aki szerint nem alkalmas McAdoo akkor ő csak egyszerűen zsigerből utálja őt.Asbee
És megkérnélek valamire: ha valaki nem ért egyet a te (egyébként sokszor ezer sebből vérző) véleményeddel akkor ne állítsd be folyton úgy, mintha valami extrém hülye lenne/hülyeséget mondana, mert roppant idegesítő/irritáló...
több mint 11 éve
Coughlin elsősorban az egyensúlyra törekszik, azért próbálja nyomatni sokszor a futást.
több mint 11 éve
Egy-két dolgot azért megjegyeznék vele kapcsolatban. Nagy kérdés az, hogy a szezon eleji konzervatív játék, mennyiben az ő sara és mennyiben Coughliné. Tudjuk, hogy az öreg nagyon tud ragaszkodni a futáshoz, ami elkeserítően nem megy az utóbbi időben. Az offense szárnyalását kiegészíteném annyival, hogy a fontos meccseken, erősebb, még nem is elit D-k ellen vagy az egész meccsen, vagy a második félidőre általában becsődölt. Az igazi villogás már a tét nélküli, (a rájátszás már elérhetetlen) meccseken ment, mint a Rams D ellen. Ezért nem egyszerű megítélni őt, mert nagyon felemás, hektikus volt ez a szezon, ráadásul összképileg szar.szvsz vagyunk még páran, akiket meggyőzhetne először McAdoo, hogy alkalmas OC-nak... megkapta a bizalmat, az első év jogos mentség (volt) sérültek stb ...néha pislákolt vlm (főleg a tét nélküli meccseken) , de nagy az elvárás vele szemben, egy átlagos szezon kevés lesz jövőre, főleg ha komolyabb tervek vannak vele kapcsolatban... Hajrá!oziboziNem alkalmas??? Top 10-es offense-t rakott össze egyből a tavalyi káosz után. Volt jó néhány dolog ami nekem sem tetszett, pl. a clock managementen javítani kell még és az év elején a play hívások sem voltak rendben, 3 & sokra futásokat hívni nem volt túl bölcs dolog. Egyébként is a szezon közepéig kicsit konzervatív volt a felfogás, de nem nagyon volt olyan célpont akiknek el lehetett volna ereszteni egy-egy hosszú passzt. Amint beépült Beckham ez kapásból megváltozott. Szóval nem azt mondom, h ő lesz a következő head coach-unk és a hall of fame-ben végzi, de ahogy az offense szemszögéből kinézett ez a szezon, szerintem izgatottak lehetünk a következő év miatt és ha megerősítjük a támadófalat retteghetnek a védelmek. Aki szerint nem alkalmas McAdoo akkor ő csak egyszerűen zsigerből utálja őt.Asbee
Reményt keltő volt a szezon utolsó harmada-negyede az O jövőjét nézve, remélhetőleg nem csak Beckham miatt, hanem azért mert a játékosoknak fekszik a rendszer, produktívak tudnak lenni benne.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
szvsz vagyunk még páran, akiket meggyőzhetne először McAdoo, hogy alkalmas OC-nak... megkapta a bizalmat, az első év jogos mentség (volt) sérültek stb ...néha pislákolt vlm (főleg a tét nélküli meccseken) , de nagy az elvárás vele szemben, egy átlagos szezon kevés lesz jövőre, főleg ha komolyabb tervek vannak vele kapcsolatban... Hajrá!oziboziNem alkalmas??? Top 10-es offense-t rakott össze egyből a tavalyi káosz után. Volt jó néhány dolog ami nekem sem tetszett, pl. a clock managementen javítani kell még és az év elején a play hívások sem voltak rendben, 3 & sokra futásokat hívni nem volt túl bölcs dolog. Egyébként is a szezon közepéig kicsit konzervatív volt a felfogás, de nem nagyon volt olyan célpont akiknek el lehetett volna ereszteni egy-egy hosszú passzt. Amint beépült Beckham ez kapásból megváltozott. Szóval nem azt mondom, h ő lesz a következő head coach-unk és a hall of fame-ben végzi, de ahogy az offense szemszögéből kinézett ez a szezon, szerintem izgatottak lehetünk a következő év miatt és ha megerősítjük a támadófalat retteghetnek a védelmek. Aki szerint nem alkalmas McAdoo akkor ő csak egyszerűen zsigerből utálja őt.
több mint 11 éve
OFF ő GM SzigetszentmiklósonSzerintem egyáltalán nem, simán elmenne Mourinho is másodedzőnek most a Barcához, aztán amikor kirúgják Enrique-t, ő lesz a HC.NA jó, Várhídi Pétert mégse írhattam... 😀somoskovig
Annyi lényegtelen különbséggel, hogy Mourinho jelenleg aktív, nem pedig TV-bohóc 8-9 éve.vittore
több mint 11 éve
szvsz vagyunk még páran, akiket meggyőzhetne először McAdoo, hogy alkalmas OC-nak... megkapta a bizalmat, az első év jogos mentség (volt) sérültek stb ...néha pislákolt vlm (főleg a tét nélküli meccseken) , de nagy az elvárás vele szemben, egy átlagos szezon kevés lesz jövőre, főleg ha komolyabb tervek vannak vele kapcsolatban... Hajrá!