New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
nekem ahhoz sajnos kicsit többet kéne visszamenni 😕Spangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀somoskovig
több mint 11 éve
Spangli azért szép emlékeket idéz.. SzeszeEzzel én is így vagyok, azok a boldog, gondtalan egyetemi évek... 😀
több mint 11 éve
Mielőtt mindenki nekiállna ujjongani: Hillnek 3 felhalmozott éve van és RFA lesz, szóval valószínű megtartják Baltimore-ban
több mint 11 éve
Spangli azért szép emlékeket idéz.. Hill visszahozatala mondjuk telitalálat lenne
több mint 11 éve
lehet ez döntött😀 ,,, "Steve visited colleges and talked to college coaches, including Urban Meyer (coach of national champion Ohio State) to learn how to defend the spread offenses that have become so popular.”
több mint 11 éve
For those Will Hill lovers out there, Spagnuolo's return to NYG as DC could slightly open a Hill return. Spags would have to convince Coughlin & Reese that he fully backs Hill and prove to them he has been a model citizen off the field since leaving NYG.kamu
több mint 11 éve
Na hivatalos, Spagnuolo lett a DC
több mint 11 éve
Spangli vagy Dennis Allen...látom itt sz elégedetlen arcokat😀
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2015/1/15/7552165/pepper-johnson-out-of-running-for-giants-defensive-coordinator-jobmennyire lepődünk meg vajon Dennis Allen kinevezésén majd 😀
több mint 11 éve
szegény Eagles drukkerek most szúrják magukat tökön.a soccer szakosztály kapitánya felugrott a bandwagonra Remili mellé
több mint 11 éve
Dennis Allen is érkezik DC-interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
+ anno a mi játékosunk volt és nem egy szép éve volt segédedzőként a Pats-nél is. Igazából eddig ő tűnik a legjobb megoldásnak, de aztán nem vagyunk ott az interjúkon
több mint 11 éve
Egyértelműen a D-line. Vezették a ligát sackekben idén.Kicsit világosítsatok fel, idén a Bills D a D-line vagy a secondary miatt volt domináns? (pl. Rodgers, PM ellen)ironroyPepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeEzt vártam!Sanyichef
több mint 11 éve
Kicsit világosítsatok fel, idén a Bills D a D-line vagy a secondary miatt volt domináns? (pl. Rodgers, PM ellen)Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeEzt vártam!Sanyichef
több mint 11 éve
Dick LeBeau felmondott/közös megegyezéssel távozott Pittsburghből. Szerintetek jó lenne ő nekünk, illetve esélyes-e? Igaz, hogy egy legenda, de Ő sem lesz fiatalabb, és én inkább egy fiatalt bíznék meg, McAdoohoz hasonlóan.BalubaPersze, mellé majd visszahozzuk Parcells-t is
több mint 11 éve
Azt olvastam, hogy T.C. nem akar nyugdìjba menni, de az eredmènytelensèg miatt màr a tulajok felől is nyomàs volt. Ezèrt kellett a D.C.vàltàs kompromisszumkènt...Ez azonban azt is jelenti, hogy ha egy jò szezont produkàl akkor ő marad tovàbb mèg pàr èvig ès akàr Manning ès ő egyszerre fog visszavonulni... ez az ûj edzők kivàlasztàsànàl is szempont lesz...
több mint 11 éve
Ha LeBeau idejön DC-nek, akkor mégis lehet, hogy Cowher jön egy év múlva HC-nak. Összeszokott páros voltak.
több mint 11 éve
Dick LeBeau felmondott/közös megegyezéssel távozott Pittsburghből. Szerintetek jó lenne ő nekünk, illetve esélyes-e? Igaz, hogy egy legenda, de Ő sem lesz fiatalabb, és én inkább egy fiatalt bíznék meg, McAdoohoz hasonlóan.
több mint 11 éve
Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jönAsbeeTovábbá Spagnuolo is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Pepper Johnson (Bills D line coach) is interjúra jön
több mint 11 éve
40 yard lesz az a 4.4 Raynél, nem 100.Stez😀😀
több mint 11 éve
40 yard lesz az a 4.4 Raynél, nem 100.