New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.asbee
Beasonnal én sokallom a dead moneyt, amit okozna a kivágása. 3 millát nyernénk a kivágásával, annyiért meg nem hozunk kezdő szintű MLBt. Azt én is belátom, hogy az állapotától függ minden, de én bízok benne, annyira még nem öreg.
Akkor itt az eltérés, mert én McClainnel és Waltonnal is kezdőként számolok és ahhoz nem sok a 3 millia, de majd meglátjuk a FO hogy gondolja.balu10
ilyenkor a dead money-val már nem nagyon kell foglalkozni, az a kérdés, h a megspórolt összegből tudunk-e jobbat hozni. Ha igen, akkor meg kell lépni a cut-ot. Én egyet értek most Asbee-vel ezekkel a lépésekkel kapcs, sztem is ez fog történni. (az edzőkkel kapcs viszont sztem Fewell is maradni fog)
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.asbee
Beasonnal én sokallom a dead moneyt, amit okozna a kivágása. 3 millát nyernénk a kivágásával, annyiért meg nem hozunk kezdő szintű MLBt. Azt én is belátom, hogy az állapotától függ minden, de én bízok benne, annyira még nem öreg.
Akkor itt az eltérés, mert én McClainnel és Waltonnal is kezdőként számolok és ahhoz nem sok a 3 millia, de majd meglátjuk a FO hogy gondolja.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hogyan tovább 2. rész: korai távozókAsbee
Engem meglepne, ha ezeket meglépnénk. Beason, Walton és McClain is maradni fog szerintem a jelenlegi szerződése mellett. Szerintem nem azért kaptak 1 éve ilyen szerződéseket, hogy utána cutoljuk őket. Beason az egyetlen kérdés max nálam, hogy fel tud-e épülni, de ezt a stáb nyilván jobban látja.
A Kiwi cuttal és a többivel én is egyet értek. Illetve kihagytad, de egy Eli szerződés hosszabbítással is sokat lehetne spórolni.balu10
Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Hogyan tovább 2. rész: korai távozókAsbee
Engem meglepne, ha ezeket meglépnénk. Beason, Walton és McClain is maradni fog szerintem a jelenlegi szerződése mellett. Szerintem nem azért kaptak 1 éve ilyen szerződéseket, hogy utána cutoljuk őket. Beason az egyetlen kérdés max nálam, hogy fel tud-e épülni, de ezt a stáb nyilván jobban látja.
A Kiwi cuttal és a többivel én is egyet értek. Illetve kihagytad, de egy Eli szerződés hosszabbítással is sokat lehetne spórolni.

több mint 11 éve
Hogyan tovább 2. rész: korai távozók

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Megunhatatlan. 😀
több mint 11 éve
The ‪#‎Giants‬ have hired Mike Sullivan as their new quarterbacks coachozibozi
Huh ez mennyire jó döntés! Eli mellette futotta eddigi legjobb szezonját. És most McAdooval kiegészülve...várom már az idényt xD

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 007
The ‪#‎Giants‬ have hired Mike Sullivan as their new quarterbacks coach
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Cowhert is 2hetente bedobja a helyi blikk  bit.ly/1Aa88iI
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott
Ez most azt jelenti, hogy inkább megtartjuk a fontos fa-kat és nem igazolunk, vagy agyő JPP?gyurczi
sztem inkább előbbi. mikor Reese úgy beszél, hogy in free agency akkor általában nem giants FA játékosokra szokott gondolni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Ez most azt jelenti, hogy inkább megtartjuk a fontos fa-kat és nem igazolunk, vagy agyő JPP?

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
😕 Jerry Reese: "We're not going to spend a huge amount this year in free agency like last offseason."
több mint 11 éve
Nagy változás egyébként nem hiszem, hogy lesz edzői stábban, szerintem Fewell maradni fog. McAdoo-t nem fogják MÉG elvinni, de szvsz ő lehet az egyik esélyes nálunk HC posztra Coughlin visszavonulása után. Aki távozhat, az a scoutok vezetője, Marc Ross, ő korábban majdnem Bears GM lett.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Ez azért kemény:
Michael David Smith @MichaelDavSmith
John Mara on Odell Beckham: Giants haven't been this excited for a rookie since we drafted Lawrence Taylor in 1981.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
A QB coach Danny Langsdorf lelépett a Nebraskához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Ahogy tavaly nyugdíjaztuk Gilbride-ot, úgy most könnyen Fewell lehet a soros. Van annyira vacak ez a defense, mint tavaly az offense volt.Asbee
Mások is így látják 😀  www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draft
több mint 11 éve
Jön egy öt részes bejegyzéssorozat, lényege az hogyha én lennék a GM milyen döntéseket hoznék. Itt az első az edzőkről. Ha minden jól megy kétnaponta jön az újabb😊

Hogyan tovább 1. rész: edzőink sorsa

több mint 11 éve
...és legalább elegáns lenne... (idők szava... stb)
több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdíjaztuk Gilbride-ot, úgy most könnyen Fewell lehet a soros. Van annyira vacak ez a defense, mint tavaly az offense volt.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott
beáldozódik vlsz (?)
 www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guyozibozi
remélem nem küldik elSzesze
hááát pár stat a védelemről:
2014: 375 yard/meccs (29.), 25 pont/meccs (22.), 6 yard/play (31.) 948 penalty yard (26.)
2013: 332 yard/meccs (8.) 23,9 pont/meccs (18.), 4.9 yard/play (5.) 904 penalty yard (24.)
2012: 383 yard/meccs (31.) 21.5 pont/meccs (12.), 6 yard/play (31.) 900 penalty yard (21.)

elég vegyes számok ebből az utóbbi 3 évből ...
sorminta alapján jó szezonnak kellene jönnie, de elég nehéz döntés, hogy mi legyen vele, igazából a kapott yardok száma nagyon aggaszt, és a yard/play is ... arra hogy penaltyben királyok vagyunk, inkább nem is mondok semmit ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
 espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/12092389/tom-coughlin-new-york-giants-told-back-2015baggio
Yeeeeah ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
 espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/12092389/tom-coughlin-new-york-giants-told-back-2015

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csak jelezném, hogy OBJr a 108,8 yard/game átlagával 1. lett az összes elkapót nézve. 1800 yard körüli szezont jelentett volna, ha nem hagyja ki az első 4 meccset...

több mint 11 éve
nem a legnehezebb menetrendnek néz ki...😀
In 2015, ‪#‎Giants‬ will play Falcons, Panthers, Patriots, Jets, 49ers at Home. They play Saints, Bucs, Bills, Dolphins, Vikings on the Road. This is in addition to the division games.🏈ozibozi
Ebben a másodpercben képtelenség megmondani milyen erős ez a schedule. De egyébként is azt szoktam mondani, hogy nincs erős sorsolás csak szar csapat

több mint 11 éve
nem a legnehezebb menetrendnek néz ki...😀
In 2015, ‪#‎Giants‬ will play Falcons, Panthers, Patriots, Jets, 49ers at Home. They play Saints, Bucs, Bills, Dolphins, Vikings on the Road. This is in addition to the division games.🏈