New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
túl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.
engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!yooker
Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.

Hogy ki érkezik arról csak talágatni tudunk. Mindenki bedobta Spangli nevét, de hol van ő már 2008-hoz képest...Viszont bedobtak egy érdekes nevet, Al Holcombról van szó, ő korábban volt már nálunk, most pedig a Panthers LB edzője.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
túl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.
engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!
több mint 11 éve
Stanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 www.accuweather.com/hu/us/green-bay-wi/54303/evening-weather-forecast/1868?day=5

fázni fog az nfcE bajnok* (búúúú, bbroáááf) 😊

*véletlen első
több mint 11 éve
Vissza kell hívni Spangli-tvittore
Háááát...Nem éppen pozitív irányba indult el a megítélése mióta távozott tőlünk

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Beckham megy a pro bowlra, Megatron mondta le először a WR-ek közül.Höri
Még is érdemli! Így legalább lesz értelme nézni 😀

több mint 11 éve
Vissza kell hívni Spangli-t
több mint 11 éve
ennyi sérülttel más se tudott volna jobbat kihozni és a jelenlegi keret egyáltalán nincs tele nagy játékosokkal és akkor még finom voltam..Szesze
Ott a válasz a következő hsz-ben. És így a sérültekkel is több volt ebben a védelemben

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Fewell nemcsak az idei teljesítmény miatt lett elküldve azt gondolom.

2014: Yards per game, 375.8 (29th); Points per game, 25.0 (23rd)
2013: Yards, 332.2 (8th); Points, 23.9 (18th)
2012: Yards, 383.4 (31st); Points, 21.5 (12th)
2011: Yards, 367.6 (22nd); Points, 23.1 (21st)
2010: Yards, 310.6 (7th); Points, 24.4 (21st)
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
ennyi sérülttel más se tudott volna jobbat kihozni és a jelenlegi keret egyáltalán nincs tele nagy játékosokkal és akkor még finom voltam..
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Beckham megy a pro bowlra, Megatron mondta le először a WR-ek közül.

több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdízajtattuk Gilbride-ot úgy most ezt is meg kellett lépni. Nem egyszer alulteljesített ez a védelem (idei sérülésekkel is), nem tudott hosszútávon konzisztensen jó lenni. Nem egy tehetséges játékosunk van/volt akikből többet is ki lehetett volna hozni. Az pedig, hogy a védelmünk 3 év alatt minimális mértékben sem tudott felkészülni a read optionre röhejes. Voltak nagyon szép pillanatok is, de annyi volt a negatívum h most már lépni kellett.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nem belülről fogjuk megoldani, sőt vszínű az új DC hozza magával az embereit is.. Fewellel amúgy Guinta is lapátra került. Én sem örülök a döntésnek, de azért benne volt a lapok között persze. Meglátjuk, h ki lesz az utód és mit tud alkotni.
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Háááát. Nem látom azt, hogy ennek mi értelme volt. Egyrészt én nem varrnám a szezont PF nyakába, mert ezt azt sugallja. Mara azt mondta TC dolga a kérdést eldönteni, TC meg nem akart personel változást. Másrészt meg biztos könnyű lesz szerezni DC-nek valakit, úgy hogy a HC szerződése lejár a szezon végén. Ha meg belülről akarjuk megoldani, amit már egyszer próbáltunk egy bizonyos Sheridannal, hát annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Én ezzel egy kicsit úgy vagyok, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kirakva. Akarunk valamit, de nagyobb a valószínűsége, hogy szarabbul jövünk ki belőle.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
¯\_(ツ)_/¯

több mint 11 éve
Ki jöjjön helyette?
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
Tegnap nyilatkozta valami csapathoz közelálló forrás, hogy nem tervezik a kirúgását, hiteles volt. 😀

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Giants have parted ways with defensive coordinator Perry Fewell, per league source.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Meghalt Ellie Sherman, aki a 60-as években 3-szor is nagydöntőbe vezette a csapatotokat:  www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-06/allie-sherman-dies-dead-obit-giants-coach-1960s-nfl-championship-game?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Eli-jal kellene úgy hosszabbítani, hogy spórolni lehessen 3-4 M-ót idénre, és akkor beleférne az, hogy ha valaki 1-2 M-val többet kér.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott
Hogyan tovább 4. rész: FA piacAsbee
hát ha bejönne az első 3 igazolás, akkor nem tudom mit csinálnék ... ez nagyon jó tervnek tűnik!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 4. rész: FA piac

több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbee
JPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!csebi
Az mondjuk tuti, hogy ő bele fog férni (még évi 13-14 millióért is), de Rolle szvsz biztos, hogy menni fog. A következő írás lesz igazán izgalmas, majdnem készen van már, szerintem nem lesz olyan ember aki egyet fog érteni velem😀

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott
Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbee
JPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: Szerződéshosszabbítások