New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
túl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.
engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!yooker
Hogy ki érkezik arról csak talágatni tudunk. Mindenki bedobta Spangli nevét, de hol van ő már 2008-hoz képest...Viszont bedobtak egy érdekes nevet, Al Holcombról van szó, ő korábban volt már nálunk, most pedig a Panthers LB edzője.
több mint 11 éve
túl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!
több mint 11 éve
Stanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀
több mint 11 éve
www.accuweather.com/hu/us/green-bay-wi/54303/evening-weather-forecast/1868?day=5fázni fog az nfcE
*véletlen első
több mint 11 éve
Vissza kell hívni Spangli-tvittoreHáááát...Nem éppen pozitív irányba indult el a megítélése mióta távozott tőlünk
több mint 11 éve
Beckham megy a pro bowlra, Megatron mondta le először a WR-ek közül.HöriMég is érdemli! Így legalább lesz értelme nézni 😀
több mint 11 éve
Vissza kell hívni Spangli-t
több mint 11 éve
ennyi sérülttel más se tudott volna jobbat kihozni és a jelenlegi keret egyáltalán nincs tele nagy játékosokkal és akkor még finom voltam..SzeszeOtt a válasz a következő hsz-ben. És így a sérültekkel is több volt ebben a védelemben
több mint 11 éve
Fewell nemcsak az idei teljesítmény miatt lett elküldve azt gondolom.2014: Yards per game, 375.8 (29th); Points per game, 25.0 (23rd)
2013: Yards, 332.2 (8th); Points, 23.9 (18th)
2012: Yards, 383.4 (31st); Points, 21.5 (12th)
2011: Yards, 367.6 (22nd); Points, 23.1 (21st)
2010: Yards, 310.6 (7th); Points, 24.4 (21st)
több mint 11 éve
ennyi sérülttel más se tudott volna jobbat kihozni és a jelenlegi keret egyáltalán nincs tele nagy játékosokkal és akkor még finom voltam..
több mint 11 éve
Beckham megy a pro bowlra, Megatron mondta le először a WR-ek közül.
több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdízajtattuk Gilbride-ot úgy most ezt is meg kellett lépni. Nem egyszer alulteljesített ez a védelem (idei sérülésekkel is), nem tudott hosszútávon konzisztensen jó lenni. Nem egy tehetséges játékosunk van/volt akikből többet is ki lehetett volna hozni. Az pedig, hogy a védelmünk 3 év alatt minimális mértékben sem tudott felkészülni a read optionre röhejes. Voltak nagyon szép pillanatok is, de annyi volt a negatívum h most már lépni kellett.
több mint 11 éve
Nem belülről fogjuk megoldani, sőt vszínű az új DC hozza magával az embereit is.. Fewellel amúgy Guinta is lapátra került. Én sem örülök a döntésnek, de azért benne volt a lapok között persze. Meglátjuk, h ki lesz az utód és mit tud alkotni.
több mint 11 éve
Háááát. Nem látom azt, hogy ennek mi értelme volt. Egyrészt én nem varrnám a szezont PF nyakába, mert ezt azt sugallja. Mara azt mondta TC dolga a kérdést eldönteni, TC meg nem akart personel változást. Másrészt meg biztos könnyű lesz szerezni DC-nek valakit, úgy hogy a HC szerződése lejár a szezon végén. Ha meg belülről akarjuk megoldani, amit már egyszer próbáltunk egy bizonyos Sheridannal, hát annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Én ezzel egy kicsit úgy vagyok, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kirakva. Akarunk valamit, de nagyobb a valószínűsége, hogy szarabbul jövünk ki belőle.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Ki jöjjön helyette?
több mint 11 éve
Tegnap nyilatkozta valami csapathoz közelálló forrás, hogy nem tervezik a kirúgását, hiteles volt. 😀
több mint 11 éve
Giants have parted ways with defensive coordinator Perry Fewell, per league source.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Meghalt Ellie Sherman, aki a 60-as években 3-szor is nagydöntőbe vezette a csapatotokat: www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-06/allie-sherman-dies-dead-obit-giants-coach-1960s-nfl-championship-game?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Eli-jal kellene úgy hosszabbítani, hogy spórolni lehessen 3-4 M-ót idénre, és akkor beleférne az, hogy ha valaki 1-2 M-val többet kér.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Hogyan tovább 4. rész: FA piacAsbeehát ha bejönne az első 3 igazolás, akkor nem tudom mit csinálnék ... ez nagyon jó tervnek tűnik!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 4. rész: FA piac
több mint 11 éve
Az mondjuk tuti, hogy ő bele fog férni (még évi 13-14 millióért is), de Rolle szvsz biztos, hogy menni fog. A következő írás lesz igazán izgalmas, majdnem készen van már, szerintem nem lesz olyan ember aki egyet fog érteni velem😀Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbeeJPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!csebi
több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbeeJPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: Szerződéshosszabbítások