New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyelőre felesleges arról elmélkedni, hogy milyen posztra draftoljunk, előtte még lesz egy FA piac is, ami átír mindent. Emlékezzünk vissza 2009-re mikor ott volt a remek C.C. Brown-Aaron Rouse safety párosunk és mindenki első körös safety-t várt. Aztán felépült Kenny Phillips, leigazoltuk Rolle-t és megoldottuk a pozíciót. Vagy tavalyi szezon után simán várhattunk egy első körös CB picket is, majd megszereztük Thurmondot és utána DRC-t is. Nálunk egyébként is full kiszámíthatatlan minden, szinte még egyszer sem találtam el az első körös pickünket. A draftnak is általában úgy szoktunk nekimenni, hogy addigra a lehető legtöbb needünket orvosuljuk, az viszont valószínűsíthető, hogy legközelebb inkább a védelem lesz előtérben.Btw. vasárnap végre újra meccsnézés?
több mint 11 éve
Utolagos okoskodás is lehet de Kelly is OBJ -t akarta ezért is volt letrade ...
több mint 11 éve
Nyilván ha őt választjuk nem mondja utána, hogy nem a legjobbat hoztuk. De pl. Pugh egyértelműen needere jött. A legjobb elérhető falember volt az ok, de ettől még nem a legjobb elérhető játékos az összes közül.Reese nyilatkozta a draft után, hogy BPA húzások voltak a saját listájuk szerint, nem a sajtós lista alapján...ozibozimindennek ellenére + simán lehet, hogy a legjobb elérhető játékost fogjuk draftolni(kivéve CB) ahogy szoktuk... 😊oziboziAz elmúlt 3 érve már nem volt évényes a BPA 1 körben. Wilson és Pugh egyértelműen nem BPA húzás volt és OBJr-re is csak max most utólag mondhatjuk, hogy a legjobb elérhető játokos volt (bár Donaldal nagy a verseny).
Én nagyon meglepődnék, ha idén nem valamelyik fallba húznánk 1 körben. Legfőképpen DE, vagy 3 tech DT, ami szeritem esélyes akár marad JPP akár nem. De ettől függetlenül nem kizárt mondjuk egy CB húzás (Amu sérült és csak jövőre van szerződése) 1 köben, mást nem nagyon tudok elképzelni.
Második körben én LB sorba erősítenék, mert az OL kérdést szeritnem meg kellene oldanunk egy kezdő OG idehozatalával a FA piacon. De a hosszabbítások nélkül elég sok lyuk lesz, mert lejár a szerződése elég sok kezdőnek/rotációban lévő játékosnak (a teljesség igénye nélkül): Jason Pierre-Paul; Antrel Rolle; Larry Donnell; John Jerry; Stevie Brown; Walter Thurmond; Henry Hynoski; Jacquian Williams; Zackary Bowman; Mike Pattersonbalu10
És szerintem csak azt mondta OBJr-e, hogy ő volt a board elején és nem azt, hogy BPA húzás volt.
És pl. Bromleyra ne akarja nekem senki megmagyarázni, hogy BPA volt...
több mint 11 éve
Reese nyilatkozta a draft után, hogy BPA húzások voltak a saját listájuk szerint, nem a sajtós lista alapján...mindennek ellenére + simán lehet, hogy a legjobb elérhető játékost fogjuk draftolni(kivéve CB) ahogy szoktuk... 😊oziboziAz elmúlt 3 érve már nem volt évényes a BPA 1 körben. Wilson és Pugh egyértelműen nem BPA húzás volt és OBJr-re is csak max most utólag mondhatjuk, hogy a legjobb elérhető játokos volt (bár Donaldal nagy a verseny).
Én nagyon meglepődnék, ha idén nem valamelyik fallba húznánk 1 körben. Legfőképpen DE, vagy 3 tech DT, ami szeritem esélyes akár marad JPP akár nem. De ettől függetlenül nem kizárt mondjuk egy CB húzás (Amu sérült és csak jövőre van szerződése) 1 köben, mást nem nagyon tudok elképzelni.
Második körben én LB sorba erősítenék, mert az OL kérdést szeritnem meg kellene oldanunk egy kezdő OG idehozatalával a FA piacon. De a hosszabbítások nélkül elég sok lyuk lesz, mert lejár a szerződése elég sok kezdőnek/rotációban lévő játékosnak (a teljesség igénye nélkül): Jason Pierre-Paul; Antrel Rolle; Larry Donnell; John Jerry; Stevie Brown; Walter Thurmond; Henry Hynoski; Jacquian Williams; Zackary Bowman; Mike Pattersonbalu10
több mint 11 éve
mindennek ellenére + simán lehet, hogy a legjobb elérhető játékost fogjuk draftolni(kivéve CB) ahogy szoktuk... 😊oziboziAz elmúlt 3 érve már nem volt évényes a BPA 1 körben. Wilson és Pugh egyértelműen nem BPA húzás volt és OBJr-re is csak max most utólag mondhatjuk, hogy a legjobb elérhető játokos volt (bár Donaldal nagy a verseny).
Második körben én LB sorba erősítenék, mert az OL kérdést szeritnem meg kellene oldanunk egy kezdő OG idehozatalával a FA piacon. De a hosszabbítások nélkül elég sok lyuk lesz, mert lejár a szerződése elég sok kezdőnek/rotációban lévő játékosnak (a teljesség igénye nélkül): Jason Pierre-Paul; Antrel Rolle; Larry Donnell; John Jerry; Stevie Brown; Walter Thurmond; Henry Hynoski; Jacquian Williams; Zackary Bowman; Mike Patterson
több mint 11 éve
mindennek ellenére + simán lehet, hogy a legjobb elérhető játékost fogjuk draftolni(kivéve CB) ahogy szoktuk... 😊 nem beszélve, hogy Eli szerződés hosszabbítással +értelmes JPP+ stb szerződéssel marad annyi pénz, hogy az Ofalba is lehetne hozni valaki komolyat (min. Svarci szintet) aki már jövőre is biztosan teljesít. Biztos vagyok benne , hogy komolyan veszik a falat, mert ha jövőre nincs rájátszás Reese szinte biztos , hogy repül. (de az is biztos, hogy csak a fal önmagában még nem megoldás, csak egy szükséges első lépés)
több mint 11 éve
Rebuild nem kell, de komoly erősítés igen, mind drafton, mind FA-n. Optimális körülmények között Richburg-nek eleve nem szabadott volna még játszania első évében kb egy percet sem, úgyh nem a nyakára hozunk valakit, hanem konkrétan helyette kell egy kezdő Guard + szükség van még egy kezdő Centerre is legalább egy évre. Az első körös OT pedig kb csak abban az esetben nem indokolt, ha helyette a DLbe tudunk húzni vmi nagyon jót, de igazából nagyon fontos lenne egy olyan prospect aki már akár a jövő év második felére bevethető LT poszton, egy sokadik körös project tackle-nek kb semmi értelme nem lenne.Hiába mantrázod folyamatosan, h szinte minden rendben velükSzeszeNem írtam ilyet sohasem...Azt írtam, hogy kell egy project tackle, aki majd átveheti Beatty helyét. Kell egy guard Schwartz mellé Jerry helyére. Centerben Richburgöt kell nyomatni, egy második körös pick nyakára nem szokás egy év után újabb játékost hozni. Nem különbözik sokban az álláspontunk (kb. annyiban, hogy én idén sem fogok első körös tackle után sírni), csak azt mondom, hogy nem kell rebuild ebbe a támadófalba, egy vagy két ügyes igazolás/draft kell. A védelemtől jobban félek...Asbee
Szóval szerintem sokban különbözik az álláspontunk, mert szted kb egy guard elég lenne, h ok legyen a fal, én pedig kb senkivel nem vagyok igazán elégedett jelen pillanatban a falból. Ezzel nem azt mondom, h mindenkit le kellene cserélni, de változtatni kell az biztos, mert a jövő évben is az OL lesz a vízválasztó a szereplésünket illetően, mert én a Fewell féle védelemben megbízom, ő minden évben kihozta a keretből amit lehetett még a sérülések után is, nyilván kurvára nem használt se tavaly se idén, h egy alapvetően a a secondaryre épülő védekezési rendszerből kiesik az összes CB minden évben.. ettől még nyilván láthatóak itt is a lyukak amiket majd megpróbálunk betömködni, nem lesz elit egység az biztos, itt is elsősorban a falat kellene erősíteni amennyire lehet, meglátjuk ez mennyire sikerül majd.
több mint 11 éve
Hiába mantrázod folyamatosan, h szinte minden rendben velükSzeszeNem írtam ilyet sohasem...Azt írtam, hogy kell egy project tackle, aki majd átveheti Beatty helyét. Kell egy guard Schwartz mellé Jerry helyére. Centerben Richburgöt kell nyomatni, egy második körös pick nyakára nem szokás egy év után újabb játékost hozni. Nem különbözik sokban az álláspontunk (kb. annyiban, hogy én idén sem fogok első körös tackle után sírni), csak azt mondom, hogy nem kell rebuild ebbe a támadófalba, egy vagy két ügyes igazolás/draft kell. A védelemtől jobban félek...
több mint 11 éve
Az O line 5 ember kezdő szinttel azèrt is kevès , mert a backupjaink legtöbbje komoly csapatoknàl rosterre sem kerülne, igy az első sèrülèsnèl lukas lesz, ès ott leszünk ahol voltunk. Ahhoz hogy elit falunk legyen több èv èpìtkezès kell, de nem csak az első 5 emberből àll, főleg a ŕàjàtszàsig eljutva
több mint 11 éve
És egyébként most a támadófalnak is jár egy nagy piros pont. Donald akkora beast a DT-k között, mint Beckham elkapóként és teljesen kivettük a játékból. Egyedül Beatty sok büntetése volt kicsit gáz, de idén nem lehet rá panasz. 1-2 év van is még benne, másik oldalon pedig Pugh teljesen jó, tackle-k közé elég lesz egy 2. vagy 3. körös project a draftról. Richburg viszont remélem center lesz hosszútávon, ő ott jobb lehet. Schwartz még egyszer nem lehet ilyen balszerencsés a sérülésekkel, de egy klasszis guard kell majd még. Ez így már egy korrekt O line lenne.AsbeeBár ezen a meccsen tényleg elég jó volt az OL is, de én nagyon-nagyon remélem, h nem megyünk neki még1x ezzel az állománnyal/szerkezettel a következő szezonnak is. Hiába mantrázod folyamatosan, h szinte minden rendben velük, a tény az, h ez a szezon is az OLen ment el (akárcsak a tavalyi) és kurvára nem csak egy guard hiányzik ide, h rendben legyünk. Nálam Beatty nem elég LT posztra, de a belső posztok is gyengék mind jelenleg.. Richburg lehet jó lesz, de egyelőre csak backup szint (viszont mind C, mind G poszton bevethető ami jó), szóval ideális esetben kellene egy kezdő C és G is. A legfontosabb dolga Reese-jéknek a köv offseasonban, h rendbe rakják az OL-t, ahogy tavaly is az lett volna.. mondjuk meg is próbálták, de nagyon nem sikerült.
Én annak örülnék, ha hoznánk a draftról egy LT-t (első évében cserének, aztán Beatty helyére) és FA-ról hoznánk belső posztra egy jó C-t és egy jó G-t. Minden más posztot alárendelnék ennek idén (mondjuk tavaly is ezt tettem volna, de akkor nem nagyon volt mozgástér).
több mint 11 éve
Ha OBJ játszott volna szezon elején, akkor mehetne az Év támadója címért is, nem csak a rookiert!sorozatjunkieBocsánat lehet, hogy butaságot mondok de úgy tudom, az talán nem is lehet rookie, ott csak második évtől van versenyben. A rookie-k számára pont ezért is van külön kategória. De könnyen lehet, hogy tévedek, majd kiigazítanak.
több mint 11 éve
És egyébként most a támadófalnak is jár egy nagy piros pont. Donald akkora beast a DT-k között, mint Beckham elkapóként és teljesen kivettük a játékból. Egyedül Beatty sok büntetése volt kicsit gáz, de idén nem lehet rá panasz. 1-2 év van is még benne, másik oldalon pedig Pugh teljesen jó, tackle-k közé elég lesz egy 2. vagy 3. körös project a draftról. Richburg viszont remélem center lesz hosszútávon, ő ott jobb lehet. Schwartz még egyszer nem lehet ilyen balszerencsés a sérülésekkel, de egy klasszis guard kell majd még. Ez így már egy korrekt O line lenne.
több mint 11 éve
Ha OBJ játszott volna szezon elején, akkor mehetne az Év támadója címért is, nem csak a rookiert!
több mint 11 éve
Elképesztő játékos , brutálisan pörög minden meccsen (néhány szituban tán túlságosan is...) , remélem fejben nem fog elszállni a korai sikerektől! Kezd úgy kinézni hogy akkor TC papa marad még jövőre, pláne ha még a sasokat is elkapjuk a végén...
Ha másért nem már azért megérte ez a sok sérülés hogy előkerülhettek az újoncok akik meg is mutatták hogy erre a classra jobban lehet majd számítani!
több mint 11 éve
Az biztos, h offense-ileg ez a meccs most nagyon meggyőző volt, főleg h az ellenfélnél egy nagyon kemény D volt, erre ennyi sérülés mellett felpakoltunk nekik idegenben több, mint 500 yardot, ez nagyon durva. Ritkán áradozom játékosokról, de Beckham tényleg fantasztikus, rookie szezonban ilyet produkálni gyakorlatilag minden meccsen szinte hihetetlen.. Ha sikerül végre az OL-t összerakni akkor nagyon brutális offense-ünk lehet jövőre. A deff-el kapcs is a fallal kéne kezdeni valamit majd, most már egyértelműen örülnék neki, ha sikerülne JPP-t megtartani, mert újra a domináns formáját mutatja a szezon második felében, de rajta kívül is elkélne ide az erősítés mindenképp. (mondjuk Wynn is hatalmas fogásnak tűnik az eddigi teljesítménye alapján..) Ezen kívül jó lenne még egy leader skilles MLB is, mert McClain bár nem volt rossz mostanában azért nem kezdő szint.
Az idei rookie állomány tényleg rendkívül jónak tűnik végre, ha idén is sikerülne belenyúlni 1-2 húzásba és rendbe rakjuk az OL-t akkor 1-2 éven belül visszatérhetünk a közvetlen élmezőnybe.
több mint 11 éve
Az, hogy ennyire domináns szinte felfoghatatlan. Nem volt egy gyenge meccse sem, pedig kihagyta a teljes edzőtábort, erre rögtön első meccsén már TD-vel nyitott. Tetszik, hogy a pálya különböző részein kipróbáljuk és futni is próbálunk vele. Cruz visszatérésével kicsit visszaeshetnek jövőre a számai, de az biztos, hogy egy igen dinamikus offense-t fogunk látni.Egyébként Manning is teljesen jó idén. 29 TD-nél jár, a legtöbb 31 volt neki 2010-ben. Látok rá esélyt, hogy ezt behozza vagy akár meg is döntse. A 4000 yardhoz nagyon kevés kell, 2. legjobb szezonja lehet a yardok számában. Ha pedig nem csinál semmi hülyeséget, akkor eddigi legjobb QB ratingjét hozhatja. Jót tett neki McAdoo érkezése (aki jövőre biztosan jobb lesz).
több mint 11 éve
Azért nem mindenhol van ez így. A Rams Fischer alatt ilyen csapat. Azaz inkább úgy helyes,hogy Fischer csapatai általában elég dirty stílusban játszanak. Amúgy durva amit a rookie csinál.Antrel Rolle says he believes the St. Louis Rams were intentionally trying to injure Odell Beckham Jr. #nyg #giants #NFLoziboziErre fel kell készülnie , ha ilyen jól játszik! Utazni fognak rá, de kemény srác, én nem aggódom e miatt. Azért az kemény, hogy yard/game átlagot tekintve 3. az összes elkapót nézve! Az OROY-t, pedig kötelező, hogy ő kapja. Azért TC alatt ez óriási dolog!balu10
több mint 11 éve
Antrel Rolle says he believes the St. Louis Rams were intentionally trying to injure Odell Beckham Jr. #nyg #giants #NFLoziboziErre fel kell készülnie , ha ilyen jól játszik! Utazni fognak rá, de kemény srác, én nem aggódom e miatt. Azért az kemény, hogy yard/game átlagot tekintve 3. az összes elkapót nézve! Az OROY-t, pedig kötelező, hogy ő kapja. Azért TC alatt ez óriási dolog!
több mint 11 éve
Antrel Rolle says he believes the St. Louis Rams were intentionally trying to injure Odell Beckham Jr. #nyg #giants #NFL
több mint 11 éve
Remélem senki nem torpan meg a fejlődésben, mert ha így folytatódik több meghatározó játékosunk is lesz az idei class-ból. Ránk is férne most már kis szerencse.
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2014/12/20/7409579/2015-nfl-mock-draft-ny-giants-amari-cooper-todd-gurley-power-rankings-draft-orderez nem érdekes, hanem egy ordas nagy faszság 😊
2 körös mock draft. Érdekes...Asbee
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2014/12/20/7409579/2015-nfl-mock-draft-ny-giants-amari-cooper-todd-gurley-power-rankings-draft-order2 körös mock draft. Érdekes...
több mint 11 éve
ha valaki nem látta volna...magasan vezetünk 😕
www.spotrac.com/premium/research/nfl/realtime-nfl-injured-reserve-list-tracker-472/
több mint 11 éve
Végleges a 3. hely a divízióban, ki lenne jobb jövőre harmadik helyes ellenfélnek?remélem mind1 lesz kit kapunk jövőre, mert ha nem akkor megette a fene az egészet , és nagytakarítás lesz...😀
MIN/CHI és SF/Ramsvittore
több mint 11 éve
Végleges a 3. hely a divízióban, ki lenne jobb jövőre harmadik helyes ellenfélnek?Mostani forma alapján egyértelműen CHI és SF, vasárnap meg is látjuk, miért utóbbi... Ja, de persze MIN és Rams lesz, aztán, hogy jövő ilyenkor ki milyen formában lesz??? Mindig az jut eszembe, hogy 2011-ben kétszer kikaptunk a redskinstől. Az egész egy nagy WTF volt
MIN/CHI és SF/Ramsvittore