New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdízajtattuk Gilbride-ot úgy most ezt is meg kellett lépni. Nem egyszer alulteljesített ez a védelem (idei sérülésekkel is), nem tudott hosszútávon konzisztensen jó lenni. Nem egy tehetséges játékosunk van/volt akikből többet is ki lehetett volna hozni. Az pedig, hogy a védelmünk 3 év alatt minimális mértékben sem tudott felkészülni a read optionre röhejes. Voltak nagyon szép pillanatok is, de annyi volt a negatívum h most már lépni kellett.
több mint 11 éve
Nem belülről fogjuk megoldani, sőt vszínű az új DC hozza magával az embereit is.. Fewellel amúgy Guinta is lapátra került. Én sem örülök a döntésnek, de azért benne volt a lapok között persze. Meglátjuk, h ki lesz az utód és mit tud alkotni.
több mint 11 éve
Háááát. Nem látom azt, hogy ennek mi értelme volt. Egyrészt én nem varrnám a szezont PF nyakába, mert ezt azt sugallja. Mara azt mondta TC dolga a kérdést eldönteni, TC meg nem akart personel változást. Másrészt meg biztos könnyű lesz szerezni DC-nek valakit, úgy hogy a HC szerződése lejár a szezon végén. Ha meg belülről akarjuk megoldani, amit már egyszer próbáltunk egy bizonyos Sheridannal, hát annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Én ezzel egy kicsit úgy vagyok, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kirakva. Akarunk valamit, de nagyobb a valószínűsége, hogy szarabbul jövünk ki belőle.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Ki jöjjön helyette?
több mint 11 éve
Tegnap nyilatkozta valami csapathoz közelálló forrás, hogy nem tervezik a kirúgását, hiteles volt. 😀
több mint 11 éve
Giants have parted ways with defensive coordinator Perry Fewell, per league source.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Meghalt Ellie Sherman, aki a 60-as években 3-szor is nagydöntőbe vezette a csapatotokat: www.sportingnews.com/nfl/story/2015-01-06/allie-sherman-dies-dead-obit-giants-coach-1960s-nfl-championship-game?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Eli-jal kellene úgy hosszabbítani, hogy spórolni lehessen 3-4 M-ót idénre, és akkor beleférne az, hogy ha valaki 1-2 M-val többet kér.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 4. rész: FA piacAsbeehát ha bejönne az első 3 igazolás, akkor nem tudom mit csinálnék ... ez nagyon jó tervnek tűnik!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 4. rész: FA piac
több mint 11 éve
Az mondjuk tuti, hogy ő bele fog férni (még évi 13-14 millióért is), de Rolle szvsz biztos, hogy menni fog. A következő írás lesz igazán izgalmas, majdnem készen van már, szerintem nem lesz olyan ember aki egyet fog érteni velem😀Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbeeJPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!csebi
több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: SzerződéshosszabbításokAsbeeJPP sztem ezt nem fogja aláírni, de bár ne legyen igazam!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 3. rész: Szerződéshosszabbítások
több mint 11 éve
ilyenkor a dead money-val már nem nagyon kell foglalkozni, az a kérdés, h a megspórolt összegből tudunk-e jobbat hozni. Ha igen, akkor meg kell lépni a cut-ot. Én egyet értek most Asbee-vel ezekkel a lépésekkel kapcs, sztem is ez fog történni. (az edzőkkel kapcs viszont sztem Fewell is maradni fog)Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.asbeeBeasonnal én sokallom a dead moneyt, amit okozna a kivágása. 3 millát nyernénk a kivágásával, annyiért meg nem hozunk kezdő szintű MLBt. Azt én is belátom, hogy az állapotától függ minden, de én bízok benne, annyira még nem öreg.
Akkor itt az eltérés, mert én McClainnel és Waltonnal is kezdőként számolok és ahhoz nem sok a 3 millia, de majd meglátjuk a FO hogy gondolja.balu10
több mint 11 éve
Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.asbeeBeasonnal én sokallom a dead moneyt, amit okozna a kivágása. 3 millát nyernénk a kivágásával, annyiért meg nem hozunk kezdő szintű MLBt. Azt én is belátom, hogy az állapotától függ minden, de én bízok benne, annyira még nem öreg.
Akkor itt az eltérés, mert én McClainnel és Waltonnal is kezdőként számolok és ahhoz nem sok a 3 millia, de majd meglátjuk a FO hogy gondolja.
több mint 11 éve
Eli-t a legvégére hagytam, ha esetleg valaki majd nem férne bele. A 3 felsorolttal pont azért kötöttünk ilyen szerződéseket, hogy ki tudjuk őket vágni. Beasonnál tudtuk, hogy gond van a tartóssággal. Ehhez képest iszonyat nagy pénzt kapott és kb. nem is játszott. Sokat lehet rajta spórolni, meg kell ezt lépni. Walton és McClain nálam olyan, hogy velük nem teljes értékű kezdőként számolnék már, az ilyen játékosok pedig nem érdemelnek ennyit. Az ő szerződésük is pont olyan hogyha hoztak volna valami extrát ebben a szezonban, akkor tovább játszhatnának ezzel a fizetéssel, de azért valljuk be nem jelentenek ennyit a csapatnak.Hogyan tovább 2. rész: korai távozókAsbeeEngem meglepne, ha ezeket meglépnénk. Beason, Walton és McClain is maradni fog szerintem a jelenlegi szerződése mellett. Szerintem nem azért kaptak 1 éve ilyen szerződéseket, hogy utána cutoljuk őket. Beason az egyetlen kérdés max nálam, hogy fel tud-e épülni, de ezt a stáb nyilván jobban látja.
A Kiwi cuttal és a többivel én is egyet értek. Illetve kihagytad, de egy Eli szerződés hosszabbítással is sokat lehetne spórolni.balu10
több mint 11 éve
Hogyan tovább 2. rész: korai távozókAsbeeEngem meglepne, ha ezeket meglépnénk. Beason, Walton és McClain is maradni fog szerintem a jelenlegi szerződése mellett. Szerintem nem azért kaptak 1 éve ilyen szerződéseket, hogy utána cutoljuk őket. Beason az egyetlen kérdés max nálam, hogy fel tud-e épülni, de ezt a stáb nyilván jobban látja.
A Kiwi cuttal és a többivel én is egyet értek. Illetve kihagytad, de egy Eli szerződés hosszabbítással is sokat lehetne spórolni.
több mint 11 éve
Hogyan tovább 2. rész: korai távozók
több mint 11 éve
The #Giants have hired Mike Sullivan as their new quarterbacks coachoziboziHuh ez mennyire jó döntés! Eli mellette futotta eddigi legjobb szezonját. És most McAdooval kiegészülve...várom már az idényt xD
több mint 11 éve
The #Giants have hired Mike Sullivan as their new quarterbacks coach
több mint 11 éve
Cowhert is 2hetente bedobja a helyi blikk bit.ly/1Aa88iI
több mint 11 éve
Ez most azt jelenti, hogy inkább megtartjuk a fontos fa-kat és nem igazolunk, vagy agyő JPP?gyurczisztem inkább előbbi. mikor Reese úgy beszél, hogy in free agency akkor általában nem giants FA játékosokra szokott gondolni.
több mint 11 éve
Ez most azt jelenti, hogy inkább megtartjuk a fontos fa-kat és nem igazolunk, vagy agyő JPP?