New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Ez még a vereség ellenére is remek búfelejtő.

Minden másra meg ott a MasterCard leszünk nektek mi a hétvégén.iktriad
0,28 környékén azt hittem offensive pass interference a dobás
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
 www.youtube.com/watch?v=NhBQUz4uRssEazzy
Fasza ez is, de nem td és nincs rajta szabálytalanság.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 006
Richard Sherman ✔ @RSherman_25
Follow
My Goodness.... That young man is bad!!!!
LeBron James ✔ @KingJames
Follow
Man I just witnessed the greatest catch ever possibly by Odell Beckham Jr! WOW!!!!
3:07 AM - 24 Nov 2014
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
 www.youtube.com/watch?v=NhBQUz4uRss

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Sikerült megnéznem a meccset. OBJ-nek a parádés TD-je mellett volt még egy-két hatalmas elkapása. Az biztos, hogy Cruzzal nehéz lesz őket megfogni. Sajnos a league bottom D-vel nem fogunk playoff csapatok ellen nyerni. Ez furcsa meccs volt, mert a meccs nagy részében pont a korábban töketlen O hozta magát, a D-t meg gyengébbnek láttam az eddigieknél. No passrush, így a mittudomén hanyadik db-knek esélyük sem volt levédekezni Wittenéket, meghát Murray.. Érdekes, hogy tavalyhoz képest van előrelépés, de mégis nagyon nehéz offseason vár a Giants-re, ha erősíteni akarják a csapatrészeket. Eli összeszedte magát, de mégis lehet, hogy a meccsbe kerülő hibát követett el, amikor magasan dobta a labdát a redzone int-nél. Nyilván nem Ő tehet a vereségről, de mégis elrontotta azt a dobást, ami kintről könnyű td passznak tűnt. Írtatok arról, hogy TC hibás nem hibás. Az én véleményem az, hogy bár valóban nem tud a játékosok helyett játszani, ütközni, szerelni, route-ot futni, passzolni, DE a Dallas játékosok jobban akartak győzni. Sokkal magasabb fokon égtek, ezért is nyerték meg a meccset. Ez pedig az edző felelőssége. Feltüzelni, motiválni a játékosokat. Ez a problémám TC-vel. A tavalyi szezontól kezdődően egyszerűen nem látom azt, hogy a játékosokat majd szétrobbantja a motiváció, mint amikor All-in mentek anno.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vegasnál csak 2 pontos favoritok vagytok vasárnapra. Házat, kocsit azonnal tegyétek fel a Giantsre!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
óriási ember. cruz who?Zolee23
inkább Calvin who? Dez who? 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
gecire hiányzik Cruz...Asbee
nekem is...😀
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Oriasi elkapas!:bekakalas:
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
gecire hiányzik Cruz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Éés már megint kisManingnek van ilyen elkapója.... HihetetlenParadSEC
nem értem mi bajod vele 😉
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Éés már megint kisManingnek van ilyen elkapója.... Hihetetlen

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
óriási ember. cruz who?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 869 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez még a vereség ellenére is remek búfelejtő.

Minden másra meg ott a MasterCard leszünk nektek mi a hétvégén.
több mint 11 éve
az a bizonyos gyilkos ösztön hiányzik a csapatból, ami 2011-es csapatban megvolt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Nem azt írták még a draft előtt hogy nem konzisztensek a kezei? Végülis ez egykezes volt... 😊 Brutális play volt.
Jó kis meccs volt srácok, most mi jöttünk ki jobban. Egyébként nem írta be senki de jelenleg a Romo-Eli párharc a legtöbb meccset számláló rivalry az Nfl-ben. Jövöre ugyanitt ugyanveletek.
több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Beckham melyik bolygóról jött??😊 hihetetlen..
 www.gfycat.com/PointedKindheartedAtlanticsharpnosepuffer

több mint 11 éve
Beckham nagyon egyben van. Durva miket művel már hetek óta, újonc létére hiba nélkül játszik. Neki kell vinni az offense-t, ő a playmaker, ez pedig igen nagy felelősség így rookie-ként. Ez azt mutatja h fejben is nagyon ott van + ami nyilatkozatot láttam tőle ott is látszott h igazi profi. Nagyon remélem nem ott végzi ahol Nicks. Ha jövőre felépül Cruz akkor nem egy szép játékot fogunk látni tőlük. Falakat kell frissíteni + imádkozni h fél secondary ne dőljön ki és akkor simán PO contender csapatunk lesz jövőre. Ennél a 3-8-nál is jobbak vagyunk idén, de ez van. Nekem az is világos lett h nem Coughlinban van a hiba, játszani nem tud senki helyett ő sem.

több mint 11 éve
összefoglalót alapján óriási meccs lehetett, rendesen összekaptuk magunkat, nyilván fájó így is a vereség hogy már nincs esélyünk!
az Eli Intért a redzoneban és a meg nem dobott Beckham hosszú passzért nagyon kár!nagy hibák voltak...😕
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Beckham mekkorát jön?!
több mint 11 éve
Nem tudom, én egy meccset nem bírnék kihagyni legyen akármi is az állás, de ez kb minden kedvenc csapatommal így van. Nem sok az a 16 meccs, én nem tudnám kihagyni egyiket sem. Utána 8 hónapig nincs meccs. Mondjuk nekem júniusig az offseason is igencsak mozgalmasan telik😊Asbee
Kivettem a szabit hétfőre.

Mindenképpen közösen akarom nézni a meccset a szokott csapattal.

Endzone! Gyertek!G-men
nekem reménytelen! nagyon durván be vagyok táblázva mostanában, így éjszaka aludni kell....😕
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Nem tudom, én egy meccset nem bírnék kihagyni legyen akármi is az állás, de ez kb minden kedvenc csapatommal így van. Nem sok az a 16 meccs, én nem tudnám kihagyni egyiket sem. Utána 8 hónapig nincs meccs. Mondjuk nekem júniusig az offseason is igencsak mozgalmasan telik😊Asbee

Endzone! Gyertek!G-men
tuti nem megyek, holnap lesz két fontos tárgyalásom, szóval esélytelen volt a szabi ...csebi
Én éjfél körül végzek Pécsett, nyomom neki, remélem odaérek kickoffra!
több mint 11 éve

Endzone! Gyertek!G-men
tuti nem megyek, holnap lesz két fontos tárgyalásom, szóval esélytelen volt a szabi ...

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek

több mint 11 éve
Charles Browntól elköszöntünk