New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én szabadságot kivenni nem tudok, éjszakai közlekedés pedig gázos, szóval ez erőteljesen doubtful

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Nem tudom, én egy meccset nem bírnék kihagyni legyen akármi is az állás, de ez kb minden kedvenc csapatommal így van. Nem sok az a 16 meccs, én nem tudnám kihagyni egyiket sem. Utána 8 hónapig nincs meccs. Mondjuk nekem júniusig az offseason is igencsak mozgalmasan telik😊Asbee
Kivettem a szabit hétfőre.

Mindenképpen közösen akarom nézni a meccset a szokott csapattal.

Endzone! Gyertek!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 900 — Apu ökölbeszorított keze
ez elég is

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 005
Hajrá ti!Janek
nyugi, nem ússzátok meg, hogy meg kelljen vernetek legalább egyszer a 'boys-t.
Ránk most ne nagyon számítsatok...G-men
azért most nektek szurkol egész PhiladelphiaJanek
+ 'amerika' nagyobbik fele...😊
több mint 11 éve
Hajrá ti!Janek
Ránk most ne nagyon számítsatok...G-men
azért most nektek szurkol egész Philadelphia

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Tony, watch out:
Christmas December came early this year in New York
G-men
Hát, ha a mi Tony-nkra gondoltál, nem akarlak elkeseríteni, de 5 és 10 fok között lesz vasárnap este - már ha hinni lehet a meteurológusoknak...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 600 — Giants fan
 cbsprt.co/1xGpLYR

oké, fanok, hol a hiba a cikkben?vittore
10-6 volt a mérlegünk 2007-ben, nem 9-7G-men
Anyway, the 2007 Giants now have two mortal enemies: Patriots fans and Jones.
Epic.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Tiki sajtóban megjelent TC leváltását sürgető nyilatkozata alatti hozzászòlások alapján is világos hogy nincs vezetőedző kérdés...meglepődtem azért hogy milyen arányban állnak a szúrkerek az öreg mögött. A sajtò azért nyomul rendesen.
több mint 11 éve
 cbsprt.co/1xGpLYR

oké, fanok, hol a hiba a cikkben?vittore
10-6 volt a mérlegünk 2007-ben, nem 9-7
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
https://sportsfly.cbsistatic.com/fly-484/bundles/sportsmediacss/images/fantasy/default-article-image-large.png
CBS Sports - News, Live Scores, Schedules, Fantasy Games, Video and more.
CBS Sports features live scoring, news, stats, and player info for NFL football, MLB baseball, NBA basketball, NHL hockey, college basketball and football.

oké, fanok, hol a hiba a cikkben?
több mint 11 éve
Hajrá ti!Janek
Ránk most ne nagyon számítsatok...
több mint 11 éve
Tony, watch out:
Christmas December came early this year in New York
több mint 11 éve
Nem tudom, én egy meccset nem bírnék kihagyni legyen akármi is az állás, de ez kb minden kedvenc csapatommal így van. Nem sok az a 16 meccs, én nem tudnám kihagyni egyiket sem. Utána 8 hónapig nincs meccs. Mondjuk nekem júniusig az offseason is igencsak mozgalmasan telik😊

több mint 11 éve
Hajrá ti!

több mint 11 éve
Uhh most nézem, hogy a Dallas meccs SNF lesz, örülök neki, legalább nem kell néznem ezt a fosban evezést.vittore
fogod nézni... és ezt te s tudod...😊
több mint 11 éve
nekem a szurkolás, a szurkoló valahol itt kezdődik, ha jóban-rosszban is kitartunk a csapat mellett

ilyen szempontból nekem jobban bejön a kinti mentalitás: ha szar a játék, nem mennek ki a meccsekre. ennyi, ettől még nem lesznek Jets-esek
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Uhh most nézem, hogy a Dallas meccs SNF lesz, örülök neki, legalább nem kell néznem ezt a fosban evezést.vittore
Én biztos, hogy megfogom nézni a meccset, mégis csak csoportrangadó és SNF. A tavalyi és az azelőtti évet is végig gyűrtem a TV és a gép előtt akárhogy álltunk, a SuperBowl évek, (természetesen evidens, hogy néztük) nem számítva. Ugyanúgy amikor a Juventus is szenvedett és a második ligában volt, akkor is végig daráltam az összes meccset...nekem a szurkolás, a szurkoló valahol itt kezdődik, ha jóban-rosszban is kitartunk a csapat mellett. Úgyhogy Go BigBlue 😊

u.i.: of course szurkolás közben mindig a realitás talaján maradva 😀Rodaron
Én annyira hard core fan vagyok, hogy még szabit is vettem ki hétfőre, hogy nézni tudjam 😀
A csapattal jóban, rosszban. GO GIANTS!

több mint 11 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Én biztos, hogy megfogom nézni a meccset, mégis csak csoportrangadó és SNF. A tavalyi és az azelőtti évet is végig gyűrtem a TV és a gép előtt akárhogy álltunk, a SuperBowl évek, (természetesen evidens, hogy néztük) nem számítva. Ugyanúgy amikor a Juventus is szenvedett és a második ligában volt, akkor is végig daráltam az összes meccset...nekem a szurkolás, a szurkoló valahol itt kezdődik, ha jóban-rosszban is kitartunk a csapat mellett. Úgyhogy Go BigBlue 😊

u.i.: of course szurkolás közben mindig a realitás talaján maradva 😀
több mint 11 éve
Uhh most nézem, hogy a Dallas meccs SNF lesz, örülök neki, legalább nem kell néznem ezt a fosban evezést.
több mint 11 éve
Egy jó hír: Geoff Schwartz visszatérhetAsbee
valaki elmagyarázhatná, miért nem a saját pozíciójában számítunk rá mikor visszajön ahol igazán jó volt anno??? (mert a sérülése előtt kifejezetten nem volt rendben a bal oldalon...sőt)
több mint 11 éve
Egy jó hír: Geoff Schwartz visszatérhet

több mint 11 éve
Szerintem Eli érinthetetlen, a jelenlegi qb-k közül – Brady után – neki van a legtöbb gyűrűje, holtversenyben Bennel.
több mint 11 éve
Ha nem lesz nagy Waterloo a hátralévő meccseken, akkor a jövőre lejáró szerződésű E.M ,T.C. sorsa a következő szezonban dőlhet el... --ők màr lehet együtt mennek nyugdìjba valamikor-- (kivéve a D.C. és Special T C. , esetleg a" faledző?" sorsa, mert őket beáldozhatják a szezon végén, hogy nyugodtan maradhassanak) Azért az is érdekes lenne, hogyan kínálna neki Reese bármilyen új szerződést idén/jövőre (offseasonban), amikor akàr jövőre ő is repülhet ha nem lesz a csapat a rájátszásban minimum...legalàbb is nem lepődnèk meg (sok múlik a következő 1 hónapon is, hogy mi körvonalozòdik) Ha pedig jövőre mégis a rájátszásba kerülünk, na hogy akkor mi lesz?... abba bele sem merek gondolni...😊 amúgy kapkodni szerintem sem fogunk mindennek ellenère, de hogy mozgalmas offseason elè nèzünk az vlsz.
több mint 11 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Azt megnéztétek, hogy Eli cutolása után mekkora helyet foglalna az elkövetkező évek sapkáiból? Még a szezon elején mutattak egy statisztikát a jövő évi fizetési sapkánkról, amellett hogy ő volt az 1. helyen, volt vagy 4 olyan játékos, akik már visszavonult/másik csapatnál van, de még mindig benne van a top 10 játékos között, akik legjobban terhelik a sapkánkat.

Szerk: közben megnéztem, és jövőre lejár a szerződése, 2,250 M$ hitet okoznak ha kidobnánk (szezon után). Ettől függetlenül ahogy előttem is írták, én is az átstrukturálás mellett döntenék.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
OC-t váltani egy év után hülyeség.

amúgy lehet én vagyok régi módi, vagy túl szentimentális, de nem váltanám le 2szeres SB MVP irányítómat másfél valóban pocsék szezon után, főleg úgy nem, hogy milyen fal védte ebben az időben, és főleg nem egy olyan játékosra, akire le akarjátok ... nem Eli itt a legnagyobb probléma ...csebi
OC váltás biztos nem lesz, hacsak az egész edzői kart ki nem rúgják, de erre még annyi esély sincs sztem, mint Eli cut-olására 😊 Tényleg nem Eli a legnagyobb probléma, sőt, de ha ár/érték arányban nézzük, figyelembe véve h 34 éves lesz jövőre, akkor nagyon nem nyerő a 20 milliós cap hitje.