New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
OFFKivittem a gyerekemet a HFL döntőre (az Ő kifejezett kérésére) és kellemes meglepetésre elég sok néző viselt valamilyen formában Giants logot. Maga az esemény is nagyon tetszett, jól éreztük magunkat, pozitív csalódás volt az egész, mindenestül.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Jennings jàtszani fog holnap?Montanaigen
több mint 11 éve
Jennings jàtszani fog holnap?
több mint 11 éve
(egyet értek)szerintem se fog még menni, de ő is érzi hogy gondok vannak, és/de lépéseket kell tennie, hogy kezelje a szitut. Egy dolgot nem tehet, az pedig az hogy nem tesz semmit. Mindenképp látványosat fog lépni védelem átalakítás, vagy vlm. (nagy szerencséje az idei draft, ami csak a sérülések miatt jött ki ilyen jól, hogy már idén lehetőséget kaptak...) szvsz ( a kinti közhangulatban benne van, hogy mindenki menjen jövőre(nem idén) ha nem lesz eredmény. (nem idén, jövőre) ... ELI,TC.J.R. együtt (ellenben megerősítve ez a csapat pár helyen , jövőre bárkit megverhet, és borul ez az egész😊 sőőt 😊Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoNekem okés
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...oziboziGeneral managereket ritkán váltunk, Reese egyelőre tutira nem fog menniAsbee
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoSztem nekem is jó lesz.
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoNekem okés
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...oziboziGeneral managereket ritkán váltunk, Reese egyelőre tutira nem fog menni
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?
több mint 11 éve
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...
több mint 11 éve
Én semmiképp sem küldeném el Fewellt, sztem egyáltalán nem rosszak az eredményei, de mivel az ő rendszere a secondary-re épít így nem csoda, ha nem bírja el ha kiesik az összes CB minden évben. Mondjuk sztem tutira nem lesz elküldve, nem is indokolt.Beason-t én már semmiképp sem tartanám itt, teljesen használhatatlan ezzel a sok sérüléssel, de amikor játszik is elég gyenge már. Ide egy stabil tackle-gép kéne aki megállítja a futásokat középen ami átjön a falon.
Én ezt az OL-t továbbra is gyengének látom nagyon, mindenképp ide kéne koncentrálni a köv offseasonban.. a szezon további részében én kb annak fogok leginkább szurkolni, h ez az OL mutasson vmi fejlődést, mert jelenleg sztem baromira nem egy OG-nyie vagyunk a megoldástól..
több mint 11 éve
Leginkább arra gondoltam h Fewell helyett keressünk valakit, mert nem egyszer teljesített nála alul ez a védelem. Ezen kívül JPP szerződését meg kell hosszabbítani és reménykedni abban h Bromley súrolni tudja a kezdő szintet. Véleményt fél év után felesleges alkotni róla és vegyük figyelembe azt is h Joseph és Hankins sem csinált túl sokat újoncként. Moore-t pedig a pályára kell küldeni nincs mese. Dehát ő szar a futás ellen...😀 LB sorban én felajánlanék egy fizetéscsökkentést Beasonnak és egy évre megtartanám. Kennardból lehet valami, majd elválik. Herzlich, Paysinger úgy néz ki kuka, de Jacquian Williams is néha katasztrofális. Secondary-ben safety-k közé kell majd az upgrade, sztem Rolle-t nem tartjuk meg. Viszont Fewellből nekem ennyi elég volt.Támadófal passzblokkolásban azért fejlődött, Seahawks ellen Eli meg tudta oldani dolgait. Ami tetszik h Beatty sokkal jobb tavalyhoz képest, viszont Pugh nemigen fejlődött, sőt. Schwartz talán már visszatérhet, tőle kell a jó játék. Richburg draftolása tetszett, de neki centerben kell játszania. Annyira nem gázos a helyzet, ha mindenki képességei szerint játszik egy jó guard és egy projekt tackle kell még.
több mint 11 éve
Én is úgy gondolom, ahogy Szesze, hogy sérülések nélkül van egy közepesnél jobb D. A D line megfelelő, Bromley sztem mellé ment, vagy még nem használtuk eleget, de ha ő és Moore beváltaná a hozzá fűzött reményeket, akkor ott meglennénk. A LB sorban évek óta keressük a vezért, Beason üveg, nem megoldás. Ha nem találunk egy vezér alkat, tackle machine-t, nem lesz soha elit a D, annak ellenére, hogy a sec nagyon jó erőkből áll. A mai napig nem értem, hogy miért nem fordit a FO erre kellő figyelmet AP óta. Az már nem elég, ami régen volt, hogy ha a Dline annyira erős, akkor elmondhatjuk azt, hogy nagyon jó a védelem.Hát az O meg egyértelműen a falon múlik. Ha Elinak lenne ideje, ezzel az elkapó gárdával nagyon erős passzjátékkal, még egy gyengébb futással is lehetne meccseket nyerni, úgy mint 2011-ben. Ráadásul jelenleg az NFC East nem a szuper secondaryk-ról híres. McAdoo rendszere nem azért nem működik, mert szar, hanem, mert nincs Jennings nélkül futójáték, TC meg ragaszkodik az egyensúlyhoz, aztán amikor meg szar van és passzolni kéne ezerrel, akkor már késő, és a fal meg egész meccsen nem bírja el a passrusht. A SEA ellen a negyedik negyedben volt vége a dalnak. Az ellenfelek látják, hogy nem tudunk futni, ezért könnyebb ellenünk a passzvédekezést megoldani. Nem nagyon emlékszem screen passzra sem.
Azt nem tudom, hogy az offseasonben azon kívül, hogy meg kel tartani a fontos FA-kat, mire lesz pénz, illetve milyen FA-k lesznek a piacon. Azt tudom, hogy nem érdemes még töltelék falembereket hozni, csak hogy többen legyenek. Azt látom, hogy nagyon hullámzó a fal teljesítménye, ezért nem lehet azt mondani, hogy na erre lehet építeni a jövőt, de azt sem, hogy azonnal kell 2-3 kezdő. Ezt meg kellett volna oldania az edzőknek.
Sajnos mindig oda lyukadok ki, hogy itt az idő az edzőváltásra, bár a vezetőket ismerve TC valszeg kitölti maradék egy évet.
több mint 11 éve
Richie Incognito próbajátékon volt a Broncosnál tegnap, de nem kapott szerződést.oziboziHát sztem a védelemmel nem lett volna gond idén sem, ha nem esik ki a fél csapat sérülés miatt. DL-be kellene 1 v max 2 ember, illetve kell egy normális MLB középre. A legfontosabb dolog továbbra is az OL rendbetétele ahogy az már évek óta így van.
több mint 11 éve
Egy mondjuk biztos. Ahogy a legutóbbi offseasonban az offense-ben voltak nagy változások, úgy most a védelemben KELL ezeket megtenni.
több mint 11 éve
Richie Incognito próbajátékon volt a Broncosnál tegnap, de nem kapott szerződést.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2265002-odell-beckham-jr-does-indeed-appear-to-be-the-real-deal-for-the-giants?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programmingEgy nagyon érdekes cikk Beckham-mel kapcsolatban. Legalább némi pozitívum a rossz szereplés ellenére.
több mint 11 éve
én továbbra se látom, h bármi esélyünk lenne a POra.. kb semmi nem működik megfelelően és nem hiszem, h ez totál megváltozna a hátralévő meccsekre, főleg h a fél csapat le is sérült már. 6 max 7 győzelemnél nem lesz több ebből idén sztem.SzeszeHát igen, félő, hogy egy Rams D is nagy falat lesz ennek az O-nak.
több mint 11 éve
2,7 az odds a győzelemre a Frisco ellen. Nem lenne rossz egy megbeszélt eredmény, hogy szegény csóró játékosok végre kereshessenek vmi aprópénzt
több mint 11 éve
én továbbra se látom, h bármi esélyünk lenne a POra.. kb semmi nem működik megfelelően és nem hiszem, h ez totál megváltozna a hátralévő meccsekre, főleg h a fél csapat le is sérült már. 6 max 7 győzelemnél nem lesz több ebből idén sztem.
több mint 11 éve
Amúgy az a kemény, hogy az összmérlegben és a játékban tapasztalható óriási különbség ellenére ha csak a csoporton kívüli ellenfelek + WAS ellen lejátszott meccseket nézzük, akkor a Philytől csak egymeccses hátrányban vagyunk, a Cowboys-szal meg egyenesen egálban. (Azokat vettem ide, akikkel már mi továbbá a DAL és/vagy a PHI is játszott már, természetesen az egymás elleni eredményeket pedig nem - mert ott még van esélyünk mindkét gárdával x-re hozni a párharcot.) a PHI esetében az IND elleni zakónk jelenti a minuszt, ugye ők ott nyertek, mi szívtunk, mindenki más ellen ugyanaz volt az eredmény, míg a DAL esetében mi vesztettünk Seattle-ben, ők nyertek, mi viszont ütöttük a WAS-t, ők meg kikaptak.
És itt jön a még durvább dolog:
Ha vmi csoda folytán megvernénk a 49ers-t vasárnap - akkora csoda azért nem kell, ők sem a legjobbak idén, akkor visszahoznánk egy meccset, mert tőlük mindkét riválisunk kikapott.
Amikor ezt a külön táblázatot nézegettem, derült ki számomra, hogy innentől a DAL menetrendje már nem egy leányálom:
IND, CHI, 2x PHI és mi. És a PHI-nek sem egyszerű a végjáték: GB, SEA, TEN, 2x DAL és mi.
Nem azért mondom, hogy mindenki kezdjen el most reménykedni, mert ettől még a csapatunk nem lesz egycsapásra jobb, a motiváció nem ugrik az egekbe, az IR-en lévő kezdőink sem térnek vissza, csak gondoltam, keresek vmi vigasztalót ebben az ultrafos helyzetben... Ez pedig az, hogy a DAL-t még utólérhetjük, sőt meg is előzhetjük - kár, hogy a két legfőbb wc-esélyestől szívtuk az egymásellenit.
Alapvetően azért továbbra is úgy gondolok a hátralévő meccsekre: verjük meg mindkettejüket aMetlife-ban, és már nem fogom totál kukának tartani a szezont.G-men
Amúgy az a kemény, hogy az összmérlegben és a játékban tapasztalható óriási különbség ellenére ha csak a csoporton kívüli ellenfelek + WAS ellen lejátszott meccseket nézzük, akkor a Philytől csak egymeccses hátrányban vagyunk, a Cowboys-szal meg egyenesen egálban. (Azokat vettem ide, akikkel már mi továbbá a DAL és/vagy a PHI is játszott már, természetesen az egymás elleni eredményeket pedig nem - mert ott még van esélyünk mindkét gárdával x-re hozni a párharcot.) a PHI esetében az IND elleni zakónk jelenti a minuszt, ugye ők ott nyertek, mi szívtunk, mindenki más ellen ugyanaz volt az eredmény, míg a DAL esetében mi vesztettünk Seattle-ben, ők nyertek, mi viszont ütöttük a WAS-t, ők meg kikaptak.Nfc második wild card csapata simán 9-7 lehet ezért (is)
És itt jön a még durvább dolog:
Ha vmi csoda folytán megvernénk a 49ers-t vasárnap - akkora csoda azért nem kell, ők sem a legjobbak idén, akkor visszahoznánk egy meccset, mert tőlük mindkét riválisunk kikapott.
Amikor ezt a külön táblázatot nézegettem, derült ki számomra, hogy innentől a DAL menetrendje már nem egy leányálom:
IND, CHI, 2x PHI és mi. És a PHI-nek sem egyszerű a végjáték: GB, SEA, TEN, 2x DAL és mi.
Nem azért mondom, hogy mindenki kezdjen el most reménykedni, mert ettől még a csapatunk nem lesz egycsapásra jobb, a motiváció nem ugrik az egekbe, az IR-en lévő kezdőink sem térnek vissza, csak gondoltam, keresek vmi vigasztalót ebben az ultrafos helyzetben... Ez pedig az, hogy a DAL-t még utólérhetjük, sőt meg is előzhetjük - kár, hogy a két legfőbb wc-esélyestől szívtuk az egymásellenit.
Alapvetően azért továbbra is úgy gondolok a hátralévő meccsekre: verjük meg mindkettejüket aMetlife-ban, és már nem fogom totál kukának tartani a szezont.G-men
gáz a hétvégi meccs
több mint 11 éve
Amúgy az a kemény, hogy az összmérlegben és a játékban tapasztalható óriási különbség ellenére ha csak a csoporton kívüli ellenfelek + WAS ellen lejátszott meccseket nézzük, akkor a Philytől csak egymeccses hátrányban vagyunk, a Cowboys-szal meg egyenesen egálban. (Azokat vettem ide, akikkel már mi továbbá a DAL és/vagy a PHI is játszott már, természetesen az egymás elleni eredményeket pedig nem - mert ott még van esélyünk mindkét gárdával x-re hozni a párharcot.) a PHI esetében az IND elleni zakónk jelenti a minuszt, ugye ők ott nyertek, mi szívtunk, mindenki más ellen ugyanaz volt az eredmény, míg a DAL esetében mi vesztettünk Seattle-ben, ők nyertek, mi viszont ütöttük a WAS-t, ők meg kikaptak. És itt jön a még durvább dolog:
Alapvetően azért továbbra is úgy gondolok a hátralévő meccsekre: verjük meg mindkettejüket aMetlife-ban, és már nem fogom totál kukának tartani a szezont.
több mint 11 éve
Azért volt még pár dolog amit nem értek. Moore miért nem kap lehetőséget? 3 snapet volt fenn a védelemben, abból volt egy coverage, egy QB hit és egy QB hurry. Lehet h bőven vannak hiányosságai és évek múlva nem fogjuk stealként emlegetni őt, de azért könyörgöm. Kiwanuka klasszisokkal jobb lenne nála? Nem...Maximálisan egyetértek veled. Rita pillanat 😊
Bromley-t mikor látjuk végre az aktívok között? Patterson és Jenkins már kuka, Kuhn csak csere szint, kajakra nem fér be közéjük egy 3. körben választott játékos?
Corey Washington. Itt fórumon szerintem én vagyok vele a legóvatosabb és ha rajtunk múlna tőlem kapná a legkevesebb lehetőséget. Viszont egy hete a Colts ellen azért szépen megmutatta magát. Oké, már nem a legjobb játékosok voltak fenn, de akkor is. 48 yard + 1 TD a következő héten 0 snapet ér? C'mon man.
Mondjuk azt megszoktam h teljesítményeket nem feltétlenül honorálják nálunk. Charles James-nek iszonyat jó edzőtábora volt, majd egy gyengébb PS meccs után raktuk is ki. Még az esélyt sem kapta meg az utolsó meccsre. Helyette bohóckodunk ilyenekkel mint Chykie Brown, Hosley, Mike Harris, Fenner...
Paysingert mikor fogjuk látni végre? J. Williams korrektül kezdte a szezont, de egyre nagyobb lufi. Lehet kis padozás nem ártana neki.Asbee
Bromley Colts ellen aktív volt, csak pályára sem került...
több mint 11 éve
Jason Pierre-Pault megkérdezték, hogy miben változtattak a Giants edzői a taktikát illetően a félidőben. Pierre-Paul válasza: "Nem tudom, épp a mellékhelyiségben voltam."oziboziMúltkor arról volt szó, hogy nem lehet beszarva játszani. Most tesznek ellen és ez se jó? 😕) 8-)
több mint 11 éve
Azért volt még pár dolog amit nem értek. Moore miért nem kap lehetőséget? 3 snapet volt fenn a védelemben, abból volt egy coverage, egy QB hit és egy QB hurry. Lehet h bőven vannak hiányosságai és évek múlva nem fogjuk stealként emlegetni őt, de azért könyörgöm. Kiwanuka klasszisokkal jobb lenne nála? Nem...Bromley-t mikor látjuk végre az aktívok között? Patterson és Jenkins már kuka, Kuhn csak csere szint, kajakra nem fér be közéjük egy 3. körben választott játékos?
Corey Washington. Itt fórumon szerintem én vagyok vele a legóvatosabb és ha rajtunk múlna tőlem kapná a legkevesebb lehetőséget. Viszont egy hete a Colts ellen azért szépen megmutatta magát. Oké, már nem a legjobb játékosok voltak fenn, de akkor is. 48 yard + 1 TD a következő héten 0 snapet ér? C'mon man.
Mondjuk azt megszoktam h teljesítményeket nem feltétlenül honorálják nálunk. Charles James-nek iszonyat jó edzőtábora volt, majd egy gyengébb PS meccs után raktuk is ki. Még az esélyt sem kapta meg az utolsó meccsre. Helyette bohóckodunk ilyenekkel mint Chykie Brown, Hosley, Mike Harris, Fenner...
Paysingert mikor fogjuk látni végre? J. Williams korrektül kezdte a szezont, de egyre nagyobb lufi. Lehet kis padozás nem ártana neki.
több mint 11 éve
Jason Pierre-Pault megkérdezték, hogy miben változtattak a Giants edzői a taktikát illetően a félidőben. Pierre-Paul válasza: "Nem tudom, épp a mellékhelyiségben voltam."