New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Épp az a baj, h sztem egyáltalán nem tolta jól addig sem, egy alibi offense-t mutattunk be eddig is, sztem nagyon messze volt az 'éles'-től ez a teljestmény. De amúgy amit én írtam azt absz nem a tegnapi meccsre alapoztam, hanem az előző két évre úgy globál. Nem mondom, h mindenáron el kell küldeni, de jelen állás szerint már egyáltalán nem elvetendő ez a lehetőség se. (én pl pont emiatt a szezon hátralévő részén már eleve Nassib-et játszatnám, h kiderüljön lehetne-e rá számítani a jövőben)
több mint 11 éve
Még annyit h az ezelőtti meccseken azért igencsak jól tolta Eli, labdái pontosak voltak, élesen játszott, végig koncentrált, jól irányította a csapatot. Ez nem tűnik fel senkinek, de mikor jön egy szar meccs már egyből le akarjuk váltani (de azt h kire 10 emberből jó ha 2 meg tudná mondani). Kajakra tényleg az kéne nekünk, hogy meglássuk milyen az amikor tényleg egy szar irányítónk van és 2-3 évig top 5-ben draftolnánk.
több mint 11 éve
A legnehezebb egy franchise QB megszerzése. Nekünk ez megvan. Annyiszor de annyiszor kikezdték már Manninget és mindig visszajött. Ha nem történik semmi váratlan 4-5 év még lazán benne van. Ez egy új szerződés. Azt pedig lehet már adni neki idei offseasonban is. A cap nőni fog, a fizetések is nőnek, ilyen tekintetben jövő évi fizetése is beleférne.Ha most elküldenénk, azzal gyakorlatilag ki is lőnénk magunkat a következő 3-4 év SB esélyesei közül. FA piacról nemigen szednénk fel olyan QB-t akivel lenne esély a végső győzelemre, vagy ha igen akkor legalább annyiba kerülne mint Eli. Új irányító draftolása majdnem mindig kockázat és bőven vannak olyan needek, amelyeket orvosolni kellene és mindjárt jobb lenne az összkép. Az offense-ben a támadófalat kell értelmesen helyrerakni és ott meg is vagyunk. A védelemben jövőre is lehet egy jó secondary (feltéve ha egészségesek maradnak), a DRC, Amu, McBride hármast nem egy csapat fogadná el. JPP-t megtartani, vérfrissíteni védőfalat, kukázni egy LB-t és meg is vagyunk.
Biztosan vannak néhányan akiknek ez nem tetszik, de a két SB győzelmével és a rakat GW drive-jával nálam kiérdemelte Manning azt a bizalmat h nálunk fejezze be pályafutását. Elküldésével sokkal nagyobb kárt okoznánk a csapatban, mint amennyit egyesek szerint a nagy fizetése okoz. Simms után is mikor lett újra franchise irányítónk. Azt hiszem Eli témában én mindent leírtam, ha rajtam múlik ő nálunk fejezi be.
több mint 11 éve
Lehet, h nem Eli a fő ludas a szar szereplésben, de ettől még nagyon komolyan érdemes elgondolkodni hogy mi legyen vele. Ugye mindenkit a fizetése arányában érdemes megítélni ebben a rendszerben, nos ő jövőre majdnem 20 milliót keres majd.. ehhez képest a teljesítménye neki is lófasz, úgyh a vezetőségnek el kell gondolkodnia az idei off seasonban, h mik a tervei a jövőre nézve QB poszton. Nyilván sok féle opció van, de megmondom őszintén, h én egyáltalán nem bánnám a cut-ot sem.. (17,5 milla szabadulna így fel)SzeszeA meccs után én is ezen gondolkodtam. Szerintem el kellene kezdeni keresni, kiválasztani az utódot. Nem ismerem az NCAA-t, nem tudom idén jön-e valaki, aki miatt érdemes lenne elgondolkodni. Az lesz szerintem, hogy a Giants nem fogja kirakni azt az irányítót, aki ennyit tett a csapatért, ki fogja tölteni a szerződését. Az meg ki tudja mit fog hozni rövid, közép és hosszútávon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Lehet, h nem Eli a fő ludas a szar szereplésben, de ettől még nagyon komolyan érdemes elgondolkodni hogy mi legyen vele. Ugye mindenkit a fizetése arányában érdemes megítélni ebben a rendszerben, nos ő jövőre majdnem 20 milliót keres majd.. ehhez képest a teljesítménye neki is lófasz, úgyh a vezetőségnek el kell gondolkodnia az idei off seasonban, h mik a tervei a jövőre nézve QB poszton. Nyilván sok féle opció van, de megmondom őszintén, h én egyáltalán nem bánnám a cut-ot sem.. (17,5 milla szabadulna így fel)
több mint 11 éve
Borzasztó meccs volt, két ordenáré fos O#-el. Se mi sem ti nem érdemeltünk itt győzelmet. Nem tudom elképzelni, hogy Eli még1x ilyen szarul játszon idén.diverdocÁltalában minden évben van egy ilyen meccs Manningtől, mikor dob legalább 3-4 picket és semmi nem jön össze neki. Aki kicsit is ért a játékhoz úgyis tudja, hogy összességében nem ő a ludas.
Nah asszem kinéz a top 5-ös pick, kb még két meccset nyerünk a jelenlegi formánk alapján. Ma is látszott, hogy nem a mién az NFL legszarabb D-je, mint azt a statok mutatják. Elinak megvolt idén a leghomályabb meccse, remélem letudta idén a túl, meg alul dobálást. Az amit a OBJ elkapás után műveltek az edzők, már csak azért elküldeném őket az év végén. Mondjuk az Oline kuka, nem igazán sikerült megerősíteni úgy néz ki. Jobbak mint tavaly de a fosból szarrá keményedtek maximum. Sajnos az a 3 game winning streak nagyon csalóka volt.gyurcziGyengébb védőfalak ellen megoldja a támadófal a feladatot, az erősek ellen viszont sajnos szenved. A törekvés megvolt az erősítésre, de nem feltétlenül jöttek be. Beatty szerencsére feljavult, vele szvsz nincs gond. Richburg guardnak egy csöppet kicsi, neki centerként lehet jövője. Pugh most megsérült és néha szenvedett idén, de őt sem kellene leváltani. Ott van még Schwartz, aki még nem játszott nálunk tétmeccsen, de egyszerűen muszáj neki jól szerepelnie. Walton, Jerry, Brown nálam kuka. Egy kezdő guard még mindenképp kell és egy project tackle-t sem bánnék. Rajtuk kívül "franchise backupnak" jó lenne megtalálni a következő Boothe-t is.
több mint 11 éve
Borzasztó meccs volt, két ordenáré fos O#-el. Se mi sem ti nem érdemeltünk itt győzelmet. Nem tudom elképzelni, hogy Eli még1x ilyen szarul játszon idén.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
3&sok-ra minden meccsen futkározunk, de 1&4-re behívunk 4 passzt egy az egész meccsen teljesen indiszponáltan játszó QBra. Gratulálok! (egyébként az eredménynek már kb nem volt jelentősége számunkra, persze ettől még szar érzés ezt a szánalmat nézni hétről hétre)
több mint 11 éve
Nah asszem kinéz a top 5-ös pick, kb még két meccset nyerünk a jelenlegi formánk alapján. Ma is látszott, hogy nem a mién az NFL legszarabb D-je, mint azt a statok mutatják. Elinak megvolt idén a leghomályabb meccse, remélem letudta idén a túl, meg alul dobálást. Az amit a OBJ elkapás után műveltek az edzők, már csak azért elküldeném őket az év végén. Mondjuk az Oline kuka, nem igazán sikerült megerősíteni úgy néz ki. Jobbak mint tavaly de a fosból szarrá keményedtek maximum. Sajnos az a 3 game winning streak nagyon csalóka volt.
több mint 11 éve
őőő ezt a meccset 1-2 napig szerintem mindenkinek emésztenie kell. Eli ma nem tudom mit művelt, de ez csúnyán a tavalyi Eli volt. A védelemnek azért grat, bár a 49ers O tartott minket meccsben inkább.
több mint 11 éve
Mark Herzlich will start for Jacquian Williams in #Giants open in base defense. Mike Patterson will start for Cullen Jenkins.
több mint 11 éve
a BEMELEGÍTÉS élőben www.giants.com/videos/videos/LIVE-FROM-METLIFE-STADIUM---Audio-is-Muted/63e694d9-a762-4762-9947-e59803d80c34
több mint 11 éve
Lesz este meccsnézés kollektívan? Kik jönnek?csebién tuti
több mint 11 éve
Lesz este meccsnézés kollektívan? Kik jönnek?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
OFFKivittem a gyerekemet a HFL döntőre (az Ő kifejezett kérésére) és kellemes meglepetésre elég sok néző viselt valamilyen formában Giants logot. Maga az esemény is nagyon tetszett, jól éreztük magunkat, pozitív csalódás volt az egész, mindenestül.
több mint 11 éve
Jennings jàtszani fog holnap?Montanaigen
több mint 11 éve
Jennings jàtszani fog holnap?
több mint 11 éve
(egyet értek)szerintem se fog még menni, de ő is érzi hogy gondok vannak, és/de lépéseket kell tennie, hogy kezelje a szitut. Egy dolgot nem tehet, az pedig az hogy nem tesz semmit. Mindenképp látványosat fog lépni védelem átalakítás, vagy vlm. (nagy szerencséje az idei draft, ami csak a sérülések miatt jött ki ilyen jól, hogy már idén lehetőséget kaptak...) szvsz ( a kinti közhangulatban benne van, hogy mindenki menjen jövőre(nem idén) ha nem lesz eredmény. (nem idén, jövőre) ... ELI,TC.J.R. együtt (ellenben megerősítve ez a csapat pár helyen , jövőre bárkit megverhet, és borul ez az egész😊 sőőt 😊Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoNekem okés
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...oziboziGeneral managereket ritkán váltunk, Reese egyelőre tutira nem fog menniAsbee
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoSztem nekem is jó lesz.
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?szvikoNekem okés
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...oziboziGeneral managereket ritkán váltunk, Reese egyelőre tutira nem fog menni
több mint 11 éve
Vasárnap kollektív meccsnézés?
több mint 11 éve
T. C.maradni fog de Fewell - t beáldozhatják hogy megnyugtassák a szúrkereket . Ezek a negatív rekordok nem múlnak el nyomtalanul sérülésektől függetlenül. Reese se véletlenül nyilatkozgat mostanában hirtelen szakmai kérdésekben , rezeg a léc neki is, főleg ha becsúszik még pár kilátástalan meccs...
több mint 11 éve
Én semmiképp sem küldeném el Fewellt, sztem egyáltalán nem rosszak az eredményei, de mivel az ő rendszere a secondary-re épít így nem csoda, ha nem bírja el ha kiesik az összes CB minden évben. Mondjuk sztem tutira nem lesz elküldve, nem is indokolt.Beason-t én már semmiképp sem tartanám itt, teljesen használhatatlan ezzel a sok sérüléssel, de amikor játszik is elég gyenge már. Ide egy stabil tackle-gép kéne aki megállítja a futásokat középen ami átjön a falon.
Én ezt az OL-t továbbra is gyengének látom nagyon, mindenképp ide kéne koncentrálni a köv offseasonban.. a szezon további részében én kb annak fogok leginkább szurkolni, h ez az OL mutasson vmi fejlődést, mert jelenleg sztem baromira nem egy OG-nyie vagyunk a megoldástól..
több mint 11 éve
Leginkább arra gondoltam h Fewell helyett keressünk valakit, mert nem egyszer teljesített nála alul ez a védelem. Ezen kívül JPP szerződését meg kell hosszabbítani és reménykedni abban h Bromley súrolni tudja a kezdő szintet. Véleményt fél év után felesleges alkotni róla és vegyük figyelembe azt is h Joseph és Hankins sem csinált túl sokat újoncként. Moore-t pedig a pályára kell küldeni nincs mese. Dehát ő szar a futás ellen...😀 LB sorban én felajánlanék egy fizetéscsökkentést Beasonnak és egy évre megtartanám. Kennardból lehet valami, majd elválik. Herzlich, Paysinger úgy néz ki kuka, de Jacquian Williams is néha katasztrofális. Secondary-ben safety-k közé kell majd az upgrade, sztem Rolle-t nem tartjuk meg. Viszont Fewellből nekem ennyi elég volt.Támadófal passzblokkolásban azért fejlődött, Seahawks ellen Eli meg tudta oldani dolgait. Ami tetszik h Beatty sokkal jobb tavalyhoz képest, viszont Pugh nemigen fejlődött, sőt. Schwartz talán már visszatérhet, tőle kell a jó játék. Richburg draftolása tetszett, de neki centerben kell játszania. Annyira nem gázos a helyzet, ha mindenki képességei szerint játszik egy jó guard és egy projekt tackle kell még.
több mint 11 éve
Én is úgy gondolom, ahogy Szesze, hogy sérülések nélkül van egy közepesnél jobb D. A D line megfelelő, Bromley sztem mellé ment, vagy még nem használtuk eleget, de ha ő és Moore beváltaná a hozzá fűzött reményeket, akkor ott meglennénk. A LB sorban évek óta keressük a vezért, Beason üveg, nem megoldás. Ha nem találunk egy vezér alkat, tackle machine-t, nem lesz soha elit a D, annak ellenére, hogy a sec nagyon jó erőkből áll. A mai napig nem értem, hogy miért nem fordit a FO erre kellő figyelmet AP óta. Az már nem elég, ami régen volt, hogy ha a Dline annyira erős, akkor elmondhatjuk azt, hogy nagyon jó a védelem.Hát az O meg egyértelműen a falon múlik. Ha Elinak lenne ideje, ezzel az elkapó gárdával nagyon erős passzjátékkal, még egy gyengébb futással is lehetne meccseket nyerni, úgy mint 2011-ben. Ráadásul jelenleg az NFC East nem a szuper secondaryk-ról híres. McAdoo rendszere nem azért nem működik, mert szar, hanem, mert nincs Jennings nélkül futójáték, TC meg ragaszkodik az egyensúlyhoz, aztán amikor meg szar van és passzolni kéne ezerrel, akkor már késő, és a fal meg egész meccsen nem bírja el a passrusht. A SEA ellen a negyedik negyedben volt vége a dalnak. Az ellenfelek látják, hogy nem tudunk futni, ezért könnyebb ellenünk a passzvédekezést megoldani. Nem nagyon emlékszem screen passzra sem.
Azt nem tudom, hogy az offseasonben azon kívül, hogy meg kel tartani a fontos FA-kat, mire lesz pénz, illetve milyen FA-k lesznek a piacon. Azt tudom, hogy nem érdemes még töltelék falembereket hozni, csak hogy többen legyenek. Azt látom, hogy nagyon hullámzó a fal teljesítménye, ezért nem lehet azt mondani, hogy na erre lehet építeni a jövőt, de azt sem, hogy azonnal kell 2-3 kezdő. Ezt meg kellett volna oldania az edzőknek.
Sajnos mindig oda lyukadok ki, hogy itt az idő az edzőváltásra, bár a vezetőket ismerve TC valszeg kitölti maradék egy évet.