New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
túlságosan bejött a bye week. nem tudom mit gyakorolt az offense, fos gereblyézést?

rászorult a sajtó a piros zászló+zokni témára  bit.ly/1A9n2sP
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
40-10 ízlelgessük ezt, ami utána történt az már csak kozmetika ...

kb csoda ha csoportharmadikok lennénk ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még annyit h ki lehet kiáltani A. Williams-t bűnbaknak, de e mögött a támadófal mögött amit az elmúlt két meccsen láttunk Jennings sem fogja megváltani a világot.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.
Ráadásul gyanús, hogy Richburg és Amu is IR. Amu bicepsz szakadás. Richburgot pedig kiskocsival vitték le.
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.balu10
Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.Asbee
Láttad a meccset vagy csak a statokat nézted?balu10
Lol láttam. De pont ez a szám támasztja azt alá h ennél jobban nem lehet már sokkal növelni a passz/futás arányt előbbi javára. Ami igazán baszta a csőrömet az az elején a 3rd & longra a futás. Közben próbálkoztunk 2 TE-s felállással és I-formationnel is, mert az elején a passz sem ment. A Colts sok pontot szokott szerezni, megpróbáltuk Luckékat minél többet az oldalvonal mellett tartani. Nem jött össze, de meg kellett próbálni. Erre nem hiszem h panasz lehet, nem ezen múlott. Van még mit javulni a playhívások terén is, de 1. egyelőre ez McAdoo első éve OC-ként 2. tavalyhoz képest igen sok területen fejlődött az offense. Futójáték nélkül pedig nem fogunk nyerni ezt mindenki beláthatja. 2011-ben is általában azokat a meccseket nyertük meg mikor ment a futás. Williams-nek a mérete mellett megvan a sebessége is, több outside zone és stretch play kell.

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.
Ráadásul gyanús, hogy Richburg és Amu is IR. Amu bicepsz szakadás. Richburgot pedig kiskocsival vitték le.
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.balu10
Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.Asbee
Láttad a meccset vagy csak a statokat nézted?

több mint 11 éve
Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.

több mint 11 éve
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 004
Giants' inactives: RB Rashad Jennings, DT Cullen Jenkins, CB Mike Harris, T Charles Brown, DE Kerry Wynn, T James Brewer, OL Brandon Mosley.
több mint 11 éve
Én rájátszásról még inkább nem beszélek, majd a következő 4 meccs után. Félidőben járunk, annyi de annyi minden fog még változni.Asbee
Én sem beszélek rájátszásról, csak eselyől. Mert ha a következő 4 meccsből nem hozunk 2őt, akkor az esély is elmegy.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintem érdemes fogadni arra, hogy Johnny Football átmegy a Dallasba csereirányítónak még idénvittore
6 napja lejárt a csere határidő

több mint 11 éve
Lehet példát hozni mimdegyik esetre is, ha max 2 meccses hátrányban megyünk neki decembernek ott bármi lehet. Most is látjuk Romo és Foles sérülését, bármi történhet ami keresztülhúzza akármelyik csapat számítását.

több mint 11 éve
RG3 első évében a skins 3-6ról csinált 10-6t és nyerte a csoportot, szóval tényleg bármi lehet. Dallasban se sokan számítottak 2 otthoni L-el a wsh és arz ellen
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..Szesze
azért kell most beszélni róla! 😉
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..
több mint 11 éve
Én rájátszásról még inkább nem beszélek, majd a következő 4 meccs után. Félidőben járunk, annyi de annyi minden fog még változni.

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isozibozi
Ha a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.balu10
A Seahawkst is elkapjuk 😊
több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isozibozi
Ha a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.

több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben is
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
13. Podcast - 2014. októberAsbee
Ez is jó lett, köszönjük
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Breaking News:
Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injuryvittore
ha ez tényleg csigolya törés vagy repedés, akkor nem csak ma nem fog játszani...
ettől függetlenül ha McCoynak sikerült pont a Dallas ellen egy gyengébb offenssel akkor Weedennek is sikerülhet simán ezzel a Dallas O-val...
több mint 11 éve
Breaking News:
Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injury
több mint 11 éve
Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIII

Nekem volt, egy autóbaleset miatt, igaz nem hát, hanem nyak:másnap a kórházban az olyan egyszerű mozdulatok is sportszeletesen fájtak mint a vízivás pohárból, vagy a borotválkozás.

Szerintem érdemes fogadni arra, hogy Johnny Football átmegy a Dallasba csereirányítónak még idén
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozi
vadászni fognak a hátáravittore
Egyértelmű és az is, hogy ez kihatással lesz a játékára is: gyorsabban akar majd szabadulni a lasztitól, még több lesz a futás, stb. Arról nem is beszélve, hogy valaki biztos odaér egyszer és véget is vet a szezonjának. Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIII

több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozi
vadászni fognak a hátára
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsen