New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
túlságosan bejött a bye week. nem tudom mit gyakorolt az offense, fos gereblyézést?rászorult a sajtó a piros zászló+zokni témára bit.ly/1A9n2sP
több mint 11 éve
40-10 ízlelgessük ezt, ami utána történt az már csak kozmetika ...kb csoda ha csoportharmadikok lennénk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Még annyit h ki lehet kiáltani A. Williams-t bűnbaknak, de e mögött a támadófal mögött amit az elmúlt két meccsen láttunk Jennings sem fogja megváltani a világot.
több mint 11 éve
Lol láttam. De pont ez a szám támasztja azt alá h ennél jobban nem lehet már sokkal növelni a passz/futás arányt előbbi javára. Ami igazán baszta a csőrömet az az elején a 3rd & longra a futás. Közben próbálkoztunk 2 TE-s felállással és I-formationnel is, mert az elején a passz sem ment. A Colts sok pontot szokott szerezni, megpróbáltuk Luckékat minél többet az oldalvonal mellett tartani. Nem jött össze, de meg kellett próbálni. Erre nem hiszem h panasz lehet, nem ezen múlott. Van még mit javulni a playhívások terén is, de 1. egyelőre ez McAdoo első éve OC-ként 2. tavalyhoz képest igen sok területen fejlődött az offense. Futójáték nélkül pedig nem fogunk nyerni ezt mindenki beláthatja. 2011-ben is általában azokat a meccseket nyertük meg mikor ment a futás. Williams-nek a mérete mellett megvan a sebessége is, több outside zone és stretch play kell.Láttad a meccset vagy csak a statokat nézted?balu10Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.Asbee
Ráadásul gyanús, hogy Richburg és Amu is IR. Amu bicepsz szakadás. Richburgot pedig kiskocsival vitték le.
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.balu10
több mint 11 éve
Láttad a meccset vagy csak a statokat nézted?Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.Asbee
Ráadásul gyanús, hogy Richburg és Amu is IR. Amu bicepsz szakadás. Richburgot pedig kiskocsival vitték le.
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.balu10
több mint 11 éve
Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.Fact: Manningnek volt 52 passzkísérlete miközben volt 20 futás. Ennél kevesebbet nehéz lett volna futni.
több mint 11 éve
Pozitívum: C. Washington bemutatkozott és jó volt. OBJr. 150 +yarddal zárt. A többi kuka.Ráadásul gyanús, hogy Richburg és Amu is IR. Amu bicepsz szakadás. Richburgot pedig kiskocsival vitték le.
A playhívásról ne is beszéljünk, mert a faszom kivan a 0 yardos futásokkal, miközben a passz menne.
több mint 11 éve
Giants' inactives: RB Rashad Jennings, DT Cullen Jenkins, CB Mike Harris, T Charles Brown, DE Kerry Wynn, T James Brewer, OL Brandon Mosley.
több mint 11 éve
Én rájátszásról még inkább nem beszélek, majd a következő 4 meccs után. Félidőben járunk, annyi de annyi minden fog még változni.AsbeeÉn sem beszélek rájátszásról, csak eselyől. Mert ha a következő 4 meccsből nem hozunk 2őt, akkor az esély is elmegy.
több mint 11 éve
Szerintem érdemes fogadni arra, hogy Johnny Football átmegy a Dallasba csereirányítónak még idénvittore6 napja lejárt a csere határidő
több mint 11 éve
Lehet példát hozni mimdegyik esetre is, ha max 2 meccses hátrányban megyünk neki decembernek ott bármi lehet. Most is látjuk Romo és Foles sérülését, bármi történhet ami keresztülhúzza akármelyik csapat számítását.
több mint 11 éve
RG3 első évében a skins 3-6ról csinált 10-6t és nyerte a csoportot, szóval tényleg bármi lehet. Dallasban se sokan számítottak 2 otthoni L-el a wsh és arz ellen
több mint 11 éve
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..Szeszeazért kell most beszélni róla! 😉
több mint 11 éve
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..
több mint 11 éve
Én rájátszásról még inkább nem beszélek, majd a következő 4 meccs után. Félidőben járunk, annyi de annyi minden fog még változni.
több mint 11 éve
A Seahawkst is elkapjuk 😊most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isoziboziHa a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.balu10
több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isoziboziHa a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.
több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben is
több mint 11 éve
Breaking News:ha ez tényleg csigolya törés vagy repedés, akkor nem csak ma nem fog játszani...
Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injuryvittore
ettől függetlenül ha McCoynak sikerült pont a Dallas ellen egy gyengébb offenssel akkor Weedennek is sikerülhet simán ezzel a Dallas O-val...
több mint 11 éve
Breaking News:Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injury
több mint 11 éve
Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIIINekem volt, egy autóbaleset miatt, igaz nem hát, hanem nyak:másnap a kórházban az olyan egyszerű mozdulatok is sportszeletesen fájtak mint a vízivás pohárból, vagy a borotválkozás.
Szerintem érdemes fogadni arra, hogy Johnny Football átmegy a Dallasba csereirányítónak még idén
több mint 11 éve
Egyértelmű és az is, hogy ez kihatással lesz a játékára is: gyorsabban akar majd szabadulni a lasztitól, még több lesz a futás, stb. Arról nem is beszélve, hogy valaki biztos odaér egyszer és véget is vet a szezonjának. Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIIIa ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozivadászni fognak a hátáravittore
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozivadászni fognak a hátára
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsen