New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért Eli-nak igencsak megvan a vezér szerepe. Nyilván nem ő az aki felrázza a meccs előtt két perccel a csapatot, de szavainak komoly súlya van, így attól h nem ő őrjöng a legjobban kickoff előtt még ő az offense-ben a főnök.Támadófalról annyit h a passzjátékot kellő módon támogatták. Volt közben nyomás Manningen, de sackelni egyszer sem tudták és azért csak adott 3 TD passzt. A védőfalban JPP állat, idén az egyik legjobb 4-3-as DE a ligában, Tyron Smith ellen szerzett két sacket. Rajta kívül még Hankins az aki igazán jó, remélem őt nem engedjük el két év múlva. Jenkins és Kiwanuka helyére kell valaki, utóbbira ott lehet Moore, viszont egy 3-tech DT mindenképp kell majd, mert szvsz nem Bromley lesz a mi emberünk.
több mint 11 éve
A meccs elején szóba került, hogy Eli a Phi meccs előtt öltözői speech-t tartott. Megnéztem volna. Lehet pár csapattársnak fel se tűnt, hogy valaki rémült arccal sutyorog a sarokban. Az a baj, hogy lassan ő a legidősebb a csapatban és maximálisan alkalmatlan mindenféle vezérszerepre, ami persze nem csoda, mindig volt egy idősebb tesó, aki megmondta neki a tutit. 2007-ben Strahan volt, aki bepörgette a csapatot, 2010-ben is biztos volt valaki, de erre nem emlékszem.By the way 2007: emlékeztek Shockey lábtörésére? Csapattárs "okozta". Szerintem megáll az az elmélet, hogy az OL begőzölt agyú tagjainak elege volt belőle, hogy Shockey 3 éve baszogatja Eli-t és kiiktatták a jó TE-t.
több mint 11 éve
Nah meg egy aztan befejezem. Valaki nalam okosabb meselje mar el az utolso ket playyel mi volt a szandekunk. Eskuszom az egesz meccsen az baszott fel a legjobban. 50 sec van hatra, 2 score-al vezet az ellen es kozepre passzolunk TO nelkul 5 yardert? Mi a faszert nem futunk egyet akkor es hagyjuk leperegni az orat? Vagy terdeljunk le, hogy ne legyen serules ha mar nem akarunk bevallalni egy hosszupaszt. Az most mellekes, hogy megint fumble lett belole, az mar csak hab volt a tortan de eskuszom nem ertem a playhivast. Azt varjak, hogy a 120 kilos TE megkapja 5 yardon es kicselezve 8 vedot maga elott befut az endzoneba? Mert annyira kurvara atletikus es gyors? Nevetseges...
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Arrol, meg, hogy evek ota gyenge a ST szerintem mindenkinek egyertelmu, es eskuszom nem tudnam megmondani, hogy mikor hordtunk vissza egy puntot vagy kickoffot TD-re... szerintem a liga leggyengeb ST-je a mienk... a bye week utan megint fel fogunk langolni kicsit, hogy aztan mint a mult evekben, megint elkenje valaki a szankat es egy kellemes 8-8 koruli merleggel valaszthassunk kozeprol megint. Ha jovore sem valtozik semmi akkor szerintem TC is elmehetne nyugdijba mert ugyan meg mindig nagyo szeretem es tisztelem ot, de ez a kibaszott kozepre futas 0 yardal eroltetese kezd az agyamra menni. Igaza volt itt valakinek elottem, ha mi a fotelbol 70% biztonsagra megmondjuk mi lesz a play akkor nehogy mar a D ne tudna kitalalni - de meg ezzel sem lenne baj ha olyan kurva jok lennenk, hogy hiaba tudjak a playt megcsinaljuk... de hat ugye nem ez a helyzet. Remenykedem, hogy Cruz egeszsegesen ter majd vissza, Beason nyugdijba lesz kuldve ( vagy vagjuk le a labujjat ) es a vedofallal is lesz valami. Az O fal szerintem ossze fog allni.
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem, hogy ha tudom hogy van nekem egy átlagosnál jobb zsebírányitom, aki képes elit szinten is játszani, ha megvédik, akkor nem egy kibaszott falat építek elé? Mert nekünk ez mintha évek óta nem sikerülne, és látjuk hogy ez hova vezet. Én örülök ha 8-8-ra hozzuk egyáltalán ezt a szezont, de ne legyen igazam és a PO optimisták ideje jöjjön el😊
több mint 11 éve
A tamadofal a 2-3 meccses fellangolastol eltekintve ( gyengebb ellenfelek ellen ) nem sokra megy, a D fal pedig nem tud nyomast gyakroloni. Nem az, hogy inkonzisztens, hanem egyszeruen csak gyenge. Egy meccs nem volt amikor dominaltak volna ( talan meg a WAS meccs allt hozza a legkozelebb, de meg szerintem az sem ).
több mint 11 éve
Igazabol benak vagyunk a fal mindket oldalan es a skill pozicioinkban is kezdenek kidolni a kezdok/ jo kepesseguek, es maradnak a gyengek. Nem kell tul gondolni itt a taktikat/play hivast, stb. Egyszeruen szarabbak vagyunk mint az ellenfel 😀
több mint 11 éve
...tegnap én is mérgelődtem sokat a középre futásoknál, ma viszont átgondolva arra jutottam, hogy azért nem a passz játékra épül az offense, mert akkor az "építsük Eli-t újra" project rövid úton gellert kapna.Ha rákerülne a teljes felelősség, és belehajszolnák az INT hegyekbe, akkor végképp vége lenne neki is és nekünk is... Így megoszlik a felelősség és nem rajta csattan az ostor... rövid, és középtávon lehet így járunk jobban, hiszen itt a többi csapatrész fejlődésével lesz egy (marad) önbizalommal rendelkező irányítónk, aki nélkül lehetetlen jelenleg még elképzelni a csapatot...hát igen! ugye ha nem megy a futás akkor is el kell lőni néhányszor hogy azért számítsanak arra is, de azért ez kicsit több volt annál...Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.AsbeeEzzel nem értek egyet továbbra sem. A fotelből meg lehet mondani előre, hogy 1&10-re középső futás jön, nyilván akkor az ellenfél védelme is tudja. Ez ezen a meccsen is így volt és sokszor az előző meccseken is. Akkor is így volt, amikor 7 pont hátrányban az egyenlítésért támadtunk és sikerült egyből 2 futást is hívni középre egymás után kemény 1 yardért. Utána 3&9re meg oldja meg Eli? Közben meg látszódik, hogy rövid passzra alapozva menne az O, e helyett futunk középre 1 yardokért. Ha nem leszünk tökösebbek, akkor felejtsük el a PO-ot. Könyörgöm 3-4el állunk 3 meccsel lemaradva a csoportban, mikor kell kockáztatni, ha nem most? Inkább menjünk bele a kockáztatásba és bukjunk el, mint meg se próbáljuk.balu10
pláne hogy garantált 0 yardot hozott szinte minden esetben!gyurczi felvetése teljesen jogos, vajon miért nem passzokkal kezdtünk..yooker
több mint 11 éve
hát igen! ugye ha nem megy a futás akkor is el kell lőni néhányszor hogy azért számítsanak arra is, de azért ez kicsit több volt annál...Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.AsbeeEzzel nem értek egyet továbbra sem. A fotelből meg lehet mondani előre, hogy 1&10-re középső futás jön, nyilván akkor az ellenfél védelme is tudja. Ez ezen a meccsen is így volt és sokszor az előző meccseken is. Akkor is így volt, amikor 7 pont hátrányban az egyenlítésért támadtunk és sikerült egyből 2 futást is hívni középre egymás után kemény 1 yardért. Utána 3&9re meg oldja meg Eli? Közben meg látszódik, hogy rövid passzra alapozva menne az O, e helyett futunk középre 1 yardokért. Ha nem leszünk tökösebbek, akkor felejtsük el a PO-ot. Könyörgöm 3-4el állunk 3 meccsel lemaradva a csoportban, mikor kell kockáztatni, ha nem most? Inkább menjünk bele a kockáztatásba és bukjunk el, mint meg se próbáljuk.balu10
pláne hogy garantált 0 yardot hozott szinte minden esetben!gyurczi felvetése teljesen jogos, vajon miért nem passzokkal kezdtünk..
több mint 11 éve
jó gyerek ez az odell beckham jr, csak többet kell játékba hozni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.AsbeeEzzel nem értek egyet továbbra sem. A fotelből meg lehet mondani előre, hogy 1&10-re középső futás jön, nyilván akkor az ellenfél védelme is tudja. Ez ezen a meccsen is így volt és sokszor az előző meccseken is. Akkor is így volt, amikor 7 pont hátrányban az egyenlítésért támadtunk és sikerült egyből 2 futást is hívni középre egymás után kemény 1 yardért. Utána 3&9re meg oldja meg Eli? Közben meg látszódik, hogy rövid passzra alapozva menne az O, e helyett futunk középre 1 yardokért. Ha nem leszünk tökösebbek, akkor felejtsük el a PO-ot. Könyörgöm 3-4el állunk 3 meccsel lemaradva a csoportban, mikor kell kockáztatni, ha nem most? Inkább menjünk bele a kockáztatásba és bukjunk el, mint meg se próbáljuk.
több mint 11 éve
Csak arra próbáltam rávilágítani h Jennings visszatérésével nem fog automatikusan 4,5 yard fölé emelkedni a futásonkénti átlag. Williams-ben van potenciál, a speed/size kombinációja iszonyat jó, viszont mikor rendszeresen betörnek a védők a LOS mögé akkor nemigen tud mit csinálni. Így is volt több olyan játéka ami simán lehetett volna -2-3 yard is, de valahogy kihozta 0-ra. Egyelőre nálam ő egy korrekt 2. számú RB, aki Jennings után könnyen lehet kezdő.
több mint 11 éve
Mondjuk ha a tegnapi falon múlik, akkor hozhattunk volna ide akárkit, nem sokat mutatott volna. A Lions ellen pl. Jennings sem tudott mit csinálni.AsbeeA Lions védőfala ellen sok RB / támadófal nem tudna mit csinálni.
több mint 11 éve
Mondjuk ha a tegnapi falon múlik, akkor hozhattunk volna ide akárkit, nem sokat mutatott volna. A Lions ellen pl. Jennings sem tudott mit csinálni.AsbeeJennings százszor sokoldalúbb játékos mint Williams, aki leszegett fejjel rohant bele a tömegbe rendszeresen és ennyi,
ennél jóval többet kihozott volna Jennings néhány játékból az biztos!
több mint 11 éve
Mondjuk ha a tegnapi falon múlik, akkor hozhattunk volna ide akárkit, nem sokat mutatott volna. A Lions ellen pl. Jennings sem tudott mit csinálni.
több mint 11 éve
Vissza kellene hozni Bradshaw-t, a colts elvan Richardsonnal és a passzjátékkalvittoreJenningsnek kell felépülni, nem kell Bradshaw.
zárójel Amíg Jennings egészséges volt, liga 3. volt futott yardokat tekintve, fubmle nélkül(!!) zárójel bezár
több mint 11 éve
Vissza kellene hozni Bradshaw-t, a colts elvan Richardsonnal és a passzjátékkal
több mint 11 éve
Azért ha a sérültek visszatérnek, akkor fogható lesz ez a Boys otthon a hidegben szerintem. És a Colts, Hawks, 49ers trió sem verhetetlen idén, ki tudja, még bármi megtörténhet...balu10Jennings nélkül elképesztő gyengék vagyunk futásban, az ő kiesése befolyásolja úgy tűnik a leginkább a szezonunkat, vele ez a meccs meg lett volna az tuti...
képesek lehetünk felszívni magunkat a bye utánra és még egy rohamot indítani a PO-ért vele és egy rendben lévő DRC-vel , mert nem egyszer csináltunk már ilyet, de ha ez össze is jön még a riválisoknak is kell egy-két bénázás hogy ebből lehessen PO...
több mint 11 éve
sports.yahoo.com/video/week-7-york-giants-vs-235530195.htmlnem látom a számát. jobbszélső LB (?). a snap pillanatában ő áll a 10-es felfestés (felső) közelében. kicsit hátrál, aztán lefagy
több mint 11 éve
Ki volt az a def player aki az első TD-nél bemutatta az egy helyben tipródást, akit még Fewell is kiröhögött?vittoreRolle?! Ő mutogatott h vegye fel az embert ahelyett h megpróbált volna odalépni. Abban mondjuk igaza volt h az a LB (vagy slot CB) embere lett volna cover 2-ben, de mutogatás helyett legalább kettőt léphetett volna h a szándék meglegyen.
több mint 11 éve
Ki volt az a def player aki az első TD-nél bemutatta az egy helyben tipródást, akit még Fewell is kiröhögött?
több mint 11 éve
Pont ehhez kellene Cruz. De próbálkozunk közben mindenféle screennel, csak valahogy nem működnek.Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.AsbeeValahol itt van az igazság. Lehet pont azt kellene megfordítani, hogy ha megy a passz, márpedig Eli pontos, a rövid passzok mennek, akkor passz után kellene futni. Az egyik td ellőtt pont így lett az egyetlen értelmes futásunk. Nem vagyok stratégiai guru, de talán ez működne ezzel az oline-nal. 2011-ben is szar volt a futás, passzokkal oldottuk meg, csak ott minden meccsen volt passprotection, most nincs mindig, ezért nagyon hullámzó lesz s csapat.gyurczi
több mint 11 éve
Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.AsbeeValahol itt van az igazság. Lehet pont azt kellene megfordítani, hogy ha megy a passz, márpedig Eli pontos, a rövid passzok mennek, akkor passz után kellene futni. Az egyik td ellőtt pont így lett az egyetlen értelmes futásunk. Nem vagyok stratégiai guru, de talán ez működne ezzel az oline-nal. 2011-ben is szar volt a futás, passzokkal oldottuk meg, csak ott minden meccsen volt passprotection, most nincs mindig, ezért nagyon hullámzó lesz s csapat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Coughlin erőlteti mindig az egyensúlyt. Minden meccsen volt egy-két érdekes hívás, de szvsz amíg Eli képes 65% felett passzolni, amíg könnyedséggel tud 2 vagy 3 TD-s meccseket hozni úgy, hogy nem egy sérült van az offense-ben, addig nem a felfogásban kell keresni a hibát.
több mint 11 éve
Azért ha a sérültek visszatérnek, akkor fogható lesz ez a Boys otthon a hidegben szerintem. És a Colts, Hawks, 49ers trió sem verhetetlen idén, ki tudja, még bármi megtörténhet...