New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
utálom a McAdoo féle offense-t.. elit OL mögött, jó futással biztos jó lenne, de így pont nem ér semmit az egész. Nincsenek INTek, de értelmes támadások seSzesze
Én pont az utolsó előtti driveban derült ki, hogy egyébként menne a sok passz is. Remélem tudunk ezen változtatni

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
utálom a McAdoo féle offense-t.. elit OL mögött, jó futással biztos jó lenne, de így pont nem ér semmit az egész. Nincsenek INTek, de értelmes támadások se
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Meccsnézésre akkor ki jön?Asbee
fekvőbeteg vagyok 3 napja így én sajnos nem...
tv-n próbálkozom majd!
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Meccsnézésre akkor ki jön?Asbee
Én jövök, max kicsit késni fogok. Foglalj nekem légyszi egy jó helyet, kösz
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Meccsnézésre akkor ki jön?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
nem tudom mit kéne nyomni hozzá. minden áron el akarja indítani ahelyett hogy leszednéHöri
Ezen az oldalon tudod letölteni:  offliberty.com/
Belinkeled, rákattintassz "off"-ra, dolgozik kicsit, menteni pedig azután lehet.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Elkészült a tegnap beharangozott "meglepetés". KATT IDEAsbee
én nem bírom letölteniHöri
Nem indul el, vagy mi a problémája?Asbee
nem tudom mit kéne nyomni hozzá. minden áron el akarja indítani ahelyett hogy leszedné

több mint 11 éve
én nem bírom letölteniHöri
Nem indul el, vagy mi a problémája?

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én nem bírom letölteni

több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Jó lett, Gratula!G-men
Fasza! 😊
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
A ma esti imádságomban a következők fognak szerepelni:
- DRC játsszon.
- Beason állat legyen futás ellen.
- A. Williams türelmesebb legyen, jobban koncentráljon.
- Több Moore és Ayers snap.

A fal rendben lesz.(még egy rövidzárlat nem lesz a szezonban)
😊
több mint 11 éve
Jó lett, Gratula!
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Köszönjük
több mint 11 éve
Elkészült a tegnap beharangozott "meglepetés". KATT IDE

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
valakinek más vélemény?? 😊yooker
Én nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yooker
A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-men
Esetleg egy kakasnak is átvághatnád a torkát, hátha beválik. 😀gyeek
Most őszintén, szted másban bízhatunk, ha a realitásokat nézzük??
Viszont pont emiatt lesz nektek óriási POFON, ha véletlenül mégis mi nyerünk.

Eszembe jut a 2011-es 3. forduló NYG@PHI, első közös meccsnézés Sugárban, Eagles-fanokat Todd Herremans, pardon eaglesmcnabb képviselte (azóta is megarespekt). Mi, kékek úgy ültünk le meccset nézni, hogy már mindenki elkönyvelte a zakót, aztán meglepire nyertünk. Én most is úgy megyek, hogy tuti a végén az L.G-men
Ha véletlenül nyerne a Giants, tökönszúrnám magam. 😊 Még egy fingertip-game nem fér bele... Közhelyeket minimális mértékűre szorítva, akármi megtörténhet, lásd 6. játékhét, Seattle. Ha nekem valaki azt tippelte volna meccs előtt, hogy könnyű győzelem -1 T/O mutatóval és 206 yardra szabályozva a 'hawks támadóit, elküldtem volna borogatásért. Az analógiát alkalmazva holnapra tudom mekkora pofon lenne a hazai vereség, NFL révén mennyire reális és pont nem egy csoportriválistól kéne cumizni ekkora momentumnál, de bízom a csapatomban - ahogy Te is ezt teszed a tiéddel. Have fun! 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
valakinek más vélemény?? 😊yooker
Én nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yooker
A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-men
Esetleg egy kakasnak is átvághatnád a torkát, hátha beválik. 😀gyeek
Most őszintén, szted másban bízhatunk, ha a realitásokat nézzük??
Viszont pont emiatt lesz nektek óriási POFON, ha véletlenül mégis mi nyerünk.

Eszembe jut a 2011-es 3. forduló NYG@PHI, első közös meccsnézés Sugárban, Eagles-fanokat Todd Herremans, pardon eaglesmcnabb képviselte (azóta is megarespekt). Mi, kékek úgy ültünk le meccset nézni, hogy már mindenki elkönyvelte a zakót, aztán meglepire nyertünk. Én most is úgy megyek, hogy tuti a végén az L.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
]

Nem könnyű. Nem látom a mínuszos ellenfeleketvittore
nyugi a 12. heti ellenfél addigra az lesz 😀 (mielőtt még nekem esnek tudom, hogy a bye week miatt max 5-5 lehet, de ez csak poén ...)

@Dande: nem volt rossz poén, én nem is vettem fel, ami a múlt hét után jár, az jár ... speciel Veled nincs bajom, hanem a másik csapat szurkolójával, aki átjön trollkodni, aztán csodálkozik, hogy letámadjuk. már próbáltunk vele topikban, pm-ben is szót érteni (ha jól tudom többen is), de sajnos nem megy. rivalry poénnal sztem nincsen baj, de az, aki csak trollkodni akar, és éppen azért, mert ők jobb formában vannak, az gáz. Nálunk a régi, "kemény mag" nem járkált át 2011-ben, és osztotta az észt másik csapat topikjában, vagy 2007-2008-ban. (Vszeg erre is majd kapok tőle egy hozzászólást, amit sehova sem fogok tudni tenni, mert nem látom az értelmét ... )

@Asbee: azért az első két hét után nem igazán lehetett itt látni azt, hogy ilyen könnyen elérjük a 3-2-t ... Cards ellen igaz, hogy voltak fellángolások, de a játék képe nem volt a legjobb, talán egyedül az off play hívás volt, ami tetszett. Én ettől a szezontól nem is várok sokat, hogy őszinte legyek, így utólag átgondolva az egészet kár volt TC-t tartani, mert ő már nem abban a korban, időszakban van, hogy csapatot építsen (megjegyzem, hogy ez már a 3. alkalom, mikor kvázi új csapatot épít nálunk). Lehet jobb lett volna olyan HC, akivel megint számolhatunk még 10 évre, mint anno Coughlinnal.csebi
Eloszor en is felhuztam magam rajta de aztan rajottem h semmi ertelme. Ha ot ez boldogga teszi, lelke rajta. Kinottem mar abbol, hogy egy forumtroll felhuzzon. Ez legyen a legnagyobb orome.

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 797 — Lucas Scott
]

nyugi a 12. heti ellenfél addigra az lesz 😀 (mielőtt még nekem esnek tudom, hogy a bye week miatt max 5-5 lehet, de ez csak poén ...)

@Dande: nem volt rossz poén, én nem is vettem fel, ami a múlt hét után jár, az jár ... speciel Veled nincs bajom, hanem a másik csapat szurkolójával, aki átjön trollkodni, aztán csodálkozik, hogy letámadjuk. már próbáltunk vele topikban, pm-ben is szót érteni (ha jól tudom többen is), de sajnos nem megy. rivalry poénnal sztem nincsen baj, de az, aki csak trollkodni akar, és éppen azért, mert ők jobb formában vannak, az gáz. Nálunk a régi, "kemény mag" nem járkált át 2011-ben, és osztotta az észt másik csapat topikjában, vagy 2007-2008-ban. (Vszeg erre is majd kapok tőle egy hozzászólást, amit sehova sem fogok tudni tenni, mert nem látom az értelmét ... )

@Asbee: azért az első két hét után nem igazán lehetett itt látni azt, hogy ilyen könnyen elérjük a 3-2-t ... Cards ellen igaz, hogy voltak fellángolások, de a játék képe nem volt a legjobb, talán egyedül az off play hívás volt, ami tetszett. Én ettől a szezontól nem is várok sokat, hogy őszinte legyek, így utólag átgondolva az egészet kár volt TC-t tartani, mert ő már nem abban a korban, időszakban van, hogy csapatot építsen (megjegyzem, hogy ez már a 3. alkalom, mikor kvázi új csapatot épít nálunk). Lehet jobb lett volna olyan HC, akivel megint számolhatunk még 10 évre, mint anno Coughlinnal.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 004
]

na ebből a felsorolásból kell 2-őt minimum hozni, mert az utolsó 5 hozható...és a 10-6 (3-3 v 4-2 div) nem lehetetlen... évek óta nem volt ilyen jó sorsolásunk, csak a Seahawks van idegenben, + a Colts bye week után...Dallas legalább 1x, de a SF ellen se szokott rosszul menni... szóval egy átlagos (CSAK LEGALÁBB) teljesítménnyel is meg lehetne a Wild Card, komolyabb bravúr nélkül... (de ettől azért még messze vagyunk egyenlőre)
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 600 — Giants fan
Igazán a poén nem volt rossz, de ez a vereség a miracle 2-höz hasonlóan nagy pofon volt, most talán érzékenyebbek vagyunk. Az Asbee által idézett részt továbbra is tartom.
Peace

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
De tudjátok mit, ez a lényeg, és mielőbbi gyógyulást!

Tweetek

Tweetek
Tweets & replies
Photos & videos

Rachel Nichols @Rachel__Nichols · 27 min 27 perccel ezelőtt

Hanging in the @UnguardedCNN studio...join us tonight at 10:30p ET/7:30p PT with LeBron James & Serena Williams
Közvetlen hivatkozás a képhez
További képek és videók
0 replies
Rachel Nichols @Rachel__Nichols · 58 min 58 perccel ezelőtt

Despite all the snippy back-and-forth before NYG-PHI, class rises: Victor Cruz says Eagles' Coach Chip Kelly visited him in the hospital
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hűha, tényleg nagyon óvatos próbáltam lenni, nem sikerült... ígérem többet eszembe se jut, illetve ha eszembe jut, igyekszem gyorsan elfelejteni, ne haragudjatok. Azért én még vasárnap, ha szabad, nektek szorítok 😉 (ezért a Boys drukkereket kérem ne haragudjanak rám😀) Jó szórakozást!
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
]

Nem könnyű. Nem látom a mínuszos ellenfeleket
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 004
Holnap kapnak a Giants és a Cowboys szurkolók egy meglepetést😊Asbee
Holnap szombat... látszik nem tudod miről beszélsz. :pgyeek
nyugi, csak a hónap keveredett...😊  d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/c45eec9fee26d43266a6b9c6095b6fdf_large
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?Asbee
Én az end zone-t preferálom. Asbee, menjünk oda!
Yooker, gyere te is, majd kikúrálod magad a győzelemmel!

Kandallóról még nem hallottam. Azt ki szervezi?G-men
Akkor legyen Endzone! Ott tali