New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
RG3 első évében a skins 3-6ról csinált 10-6t és nyerte a csoportot, szóval tényleg bármi lehet. Dallasban se sokan számítottak 2 otthoni L-el a wsh és arz ellen
több mint 11 éve
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..Szeszeazért kell most beszélni róla! 😉
több mint 11 éve
Sztem 4 meccs múlva pláne nem fogunk róla beszélni, de ne legyen igazam..
több mint 11 éve
Én rájátszásról még inkább nem beszélek, majd a következő 4 meccs után. Félidőben járunk, annyi de annyi minden fog még változni.
több mint 11 éve
A Seahawkst is elkapjuk 😊most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isoziboziHa a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.balu10
több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben isoziboziHa a következő 4 meccsből tudjuk hozni a Boys ellenit + még 1-et (49ers), akkor marad esély a POra így. De én reménykedem a ma éjszakaiban is, azért mégis 2 hetünk volt felkészülni.
több mint 11 éve
most hogy Romo után Foles is lesérült(4-6 hét) , rendesen rettegek mi lesz holnap Eli sorsa... A falnak nagyon meg kell védenie, hogy ne sérüljön le ... A három csapatból +az megy tovább most már akinek marad irányítója? 😀 decemberben is
több mint 11 éve
Breaking News:ha ez tényleg csigolya törés vagy repedés, akkor nem csak ma nem fog játszani...
Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injuryvittore
ettől függetlenül ha McCoynak sikerült pont a Dallas ellen egy gyengébb offenssel akkor Weedennek is sikerülhet simán ezzel a Dallas O-val...
több mint 11 éve
Breaking News:Cowboys QB Tony Romo reportedly out against Cards with back injury
több mint 11 éve
Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIIINekem volt, egy autóbaleset miatt, igaz nem hát, hanem nyak:másnap a kórházban az olyan egyszerű mozdulatok is sportszeletesen fájtak mint a vízivás pohárból, vagy a borotválkozás.
Szerintem érdemes fogadni arra, hogy Johnny Football átmegy a Dallasba csereirányítónak még idén
több mint 11 éve
Egyértelmű és az is, hogy ez kihatással lesz a játékára is: gyorsabban akar majd szabadulni a lasztitól, még több lesz a futás, stb. Arról nem is beszélve, hogy valaki biztos odaér egyszer és véget is vet a szezonjának. Azért a csigolya sérülés nem vicc, csak a végén még nehogy úgy járjon, mint RGIIIa ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozivadászni fognak a hátáravittore
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsenozibozivadászni fognak a hátára
több mint 11 éve
a ct szerint Tony Romónak két csigolyája tört el a Redskins elleni meccsen
több mint 11 éve
13. Podcast - 2014. október
több mint 11 éve
According to Ebenezer Samuel, Geoff Schwartz is not expected to play Monday Night as the Giants are likely being extra cautious with him to prevent any further injury.
több mint 11 éve
Kb tuti nem. Viszont DRC teljes értékű munkát végez ma és Schwartz is jó eséllyel visszatérhet
több mint 11 éve
Rashad Jennings milyen állapotba van? Fog már játszani?
több mint 11 éve
Leigazoltuk Mike Harris CB-t a Lions PS-ból
több mint 11 éve
"Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre."Lehet félreérthető voltam. Az új csapat épül azt a jelenleg is formálódó csapatra írtam. A jövőre az egyedül a draftra vonatkozott.
nem fog új csapat épülni. ezt fogjuk toldozgatni, de ez nem baj, mert van benne fantázia....ozibozi
több mint 11 éve
"Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre."nem fog új csapat épülni. ezt fogjuk toldozgatni, de ez nem baj, mert van benne fantázia....
több mint 11 éve
3-4 hááát. Kb minden évben feljön, de nem hiszem h ez lenne a probléma. Hankins mondjuk nem lenne rossz NT, így az egyik sarkalatos pont orvosolva lenne. Az egyik DE lehetne JPP, tavaly 285-290 fonttal játszott, az ő helye egyértelműen itt lenne. C. Jenkins-nek könnyen ez lehet nálunk az utolsó szezonja, így ő felejtős már. Marad Bromley és Kuhn...😀 Az egyik OLB Moore lenne, bár ő még nem kapott elég lehetőséget a bizonyításra, egyedül elég sovány lenne ő itt. Kiwanuka szerepelhetne még mindkét szélen. Moore túloldala Kennardé, sokoldalúságát ott tudná igazán kihasználni. Egy ILB mindenképp kéne, a másik hely J. Williams-é. Secondary-ben értelemszerűen nem lenne átalakítás. Igazából engem még nem tudtak erről meggyőzni h a váltás a csapat javára válna.Az emberanyaggal szezon előtt szvsz nem volt gond. Akkot még bízhattunk Beasonban, a secondary pedig bomba nevekből állt. JPP közelít is régi formájához, ha nagy pénzért is, de meg kell tartanunk. Egy jó DE-re szükség lesz még a draftról és Damonsterrel kiegészülve meg lesznek a pass rushereink. Egy DT mondjuk jöhet még. LB sorban esetleg meg lehet próbálkozni Kennarddal mint MLB, mert nickelben az SLB nincs fenn, és ha tényleg olyan jó luxus lenne őt padoztatni. Secondary-t sajnos kicsinálták sérülések, DRC legutóbb közel sem volt 100%-os, Thurmond és McBride kiesése pedig sztem nagyobb vérveszteség mint gondolnánk. Rolle állat, remélem S. Brown is megmutatja h nem felejtett el játszani. Nem olyan gázos csapatrész ez, tavaly összességében nem lehetett a védelemre panasz, de a sérülteket nem tudtuk megfelelően pótolni és a cover 2-t is el kellene már felejteni. Kis vérfrissítéssel újra jó védelmünk lehet.
több mint 11 éve
Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre. A jövőre nézve mit jelenthet HC és DC oldalon? Az OC-nk úgy gondolom megtaláltuk. Amerikai oldalakon olvasgatva egyre többször szóba kerül(inkább csak szurkolói oldalról) a védelem átállása 3-4-re. Persze már nem Perry Fewellel, hanem egy esetleges jövőbeni DC-vel. Fewellnek meddig szól a szerződése? TC szerződése ha jól tudom jövőre lejár, és nem hiszem, hogy még meghosszabbítják vele még egyszer. Fewell vele együtt mehet vagy új HC és DC nem fér bele?SanyichefAlapvetően a HC a kérdés, nem nagyon gondolom, hogy ha új HC lesz, akkor ő bármelyik koordinátort megtartja.
több mint 11 éve
Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre. A jövőre nézve mit jelenthet HC és DC oldalon? Az OC-nk úgy gondolom megtaláltuk. Amerikai oldalakon olvasgatva egyre többször szóba kerül(inkább csak szurkolói oldalról) a védelem átállása 3-4-re. Persze már nem Perry Fewellel, hanem egy esetleges jövőbeni DC-vel. Fewellnek meddig szól a szerződése? TC szerződése ha jól tudom jövőre lejár, és nem hiszem, hogy még meghosszabbítják vele még egyszer. Fewell vele együtt mehet vagy új HC és DC nem fér bele?