New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀Annyira azért nem volt vészes 😊SzeszeTroll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Annyira azért nem volt vészes 😊Troll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
több mint 11 éve
Troll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!
több mint 11 éve
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊En is irtam, hogy kicsit tulzas, de en akkor is igy erzek. Nem csak "egy" elkapo kell, o volt az offensive CSK, a csapat egyik lelke... a Dallasnak meg bizonyitania kell a PO-ban, hogy komolyan vegyek. A jelenlegi csapat meg nem bizonyitott, ha 2-3 eve nyertek volna egy SB-t mindenki mashogy gondolkodna, de egy par jo meccs a szezon elejen nem minden foleg ugy, hogy az elmult fel evtizedben mindig elchokerkedtek az utolso meccset es POban sem voltak.
Az meg tulzás, hogy Cruz sérülésével ment el a szezon. Eddig se brillirozott, ahogy az egész Giants, maradnak ráadásul jo elkapók, pl Beckhammnek itt a nagy lehetőség. Nem tudom, va-e átigazolási időszak, de csomó jó elkapót el lehet hozni kb egy kockasajtért. Csak egy pl, Amendola.mocskonyi
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊Az meg tulzás, hogy Cruz sérülésével ment el a szezon. Eddig se brillirozott, ahogy az egész Giants, maradnak ráadásul jo elkapók, pl Beckhammnek itt a nagy lehetőség. Nem tudom, va-e átigazolási időszak, de csomó jó elkapót el lehet hozni kb egy kockasajtért. Csak egy pl, Amendola.
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕NightBoYNem, az előtte visszafújt TD-nél (amikor asszem Beattyre dobtak holdingot, tegyük hozzá jogosan), mert akkor tényleg 20-7 és nincs a Cruz sérüléses play sem. Ha lesz is PO, (amire ugye azért egyre kisebb az esély) nagyon hiányozni fog Cruz ott...
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕NightBoY'kis túlzás valóban' hiszen egy szezonon belül bőven belefér(ne) 1v2 csoporton belüli idegenbeli zakó, az inkonzisztens kilátástalan játék már kevésbé...😊
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Közben Cruzt megműtötték
több mint 11 éve
Ha patella szalag szakadás, nekem ugyanaz van és nekem se volt nagyobb ütközés, fél év pihi.amennyiben a jobb térde ment szét, akkor a laszti érkezése előtti lépésnél ment szét a térde. a távolabbi nézetből mintha picit megbicsaklana annál a lépésnél, utána már nem is tudott felugrani normálisan, sztem ezért is lett dropp. még le se ér a földre már fogja a térdét :\
De nyugi, van egy Beckhametek!😊
mocskonyiCruz sérülése hogyan történ?Így sérült le Cruz :
amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...csebi
Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.Greengo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
McBride szezonjának is vége lehet
több mint 11 éve
Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után...de arra kell alapoznunk ami az előző 3 meccsen összejött és azt kell tovább vinnünk. Igaz, hogy nagy hátrányban vagyunk a PO helyért, de nem szabad feladni, jövő héten ha megfogjuk a Dallast, akkor megnövekedhet egy kicsit a PO esély. Sajnos az ilyen meccsek még benne vannak, sok az új ember, új a taktika, sok a sérülés, de hogy még egyszer ilyen pocsékul játszunk szerintem teljesen esélytelen.
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset, csak az eredményt. Megint lehoztak bennünket a földre? Mi történt?
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Ha patella szalag szakadás, nekem ugyanaz van és nekem se volt nagyobb ütközés, fél év pihi.De nyugi, van egy Beckhametek!😊
Cruz sérülése hogyan történ?Így sérült le Cruz :
amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...csebi
Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.Greengo
több mint 11 éve
Ezek a NFL Network sorozatok nem hoznak szerencsét a csapatoknak.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Így van ,nézd meg, nálunk tavaly mindenki reménykedett, hogy a Kelly féle hipermodern táplálkozás meg személyes programok, blabla segítettek azon, hogy alig volt aki kidőlt. Idén meg csak ugy hullik a fal. Most döntsük akkor el, hogy a tavalyi volt a véletlen, az idei a véletlen, vagy egyik sem, csak egyszerűen néha így alakul. Nem mondom, hogy Kelly módszere nem javítja az esélyeket az egészségesebb csapatra, de nagyobb a "hát ez van" faktor.Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.GJohnny74Közhely, de ez az NFL. Adott esetben ez is dönthet h egy csapat egészségesebb marad a másiknál. Sérülések mindenhol vannak, max annyira nem tűnik fel nekünk. Legutóbbi SB győzelemkor is volt nem egy hiányzónk és akkor már kb. szezon előtt temettük a csapatot.
Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.Asbee
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
én nem várok ettől akkora visszaesést, továbbra is sokkal fontosabbnak érzem az OL kérdését, ezen áll v bukik a szezon ahogy ez kb az összes meccsen látszott eddig isNem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.GJohnny74Közhely, de ez az NFL. Adott esetben ez is dönthet h egy csapat egészségesebb marad a másiknál. Sérülések mindenhol vannak, max annyira nem tűnik fel nekünk. Legutóbbi SB győzelemkor is volt nem egy hiányzónk és akkor már kb. szezon előtt temettük a csapatot.
Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.Asbee
több mint 11 éve
Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.GJohnny74Közhely, de ez az NFL. Adott esetben ez is dönthet h egy csapat egészségesebb marad a másiknál. Sérülések mindenhol vannak, max annyira nem tűnik fel nekünk. Legutóbbi SB győzelemkor is volt nem egy hiányzónk és akkor már kb. szezon előtt temettük a csapatot.
Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.
több mint 11 éve
Szerintem a bombameglepetés Dallas W és a NYG kutyaütés csak arra volt kitalálva, hogy a jövő heti nyg@dal odds-ok elszálljanak a péniszbe. Körülbelül 1.2 lesz a DAL W odds, a NYG meg 5 körül. Olyasmi matchup-t csináltak így a párosításból, mint egy top5 csapat a legfosabb 5 ellen.
több mint 11 éve
Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.
több mint 11 éve
az O line összeomlása Pugh, Jerry, és Walton (így sorrendben) betlizése volt, Richburg és Beatty sokáig rendben volt. Miközben elől nem tudták a futást sem segíteni + még Williams blokkolási, és elkapási hiányosságai is kijöttek... Eli meg se próbálta a blitzeknél átpöttyinteni neki ,hogy lendületből meg tudjon indulni( + a TE-ek is sokszor üresen voltak) abban bíztam, hogy a szünetben ezt valahogy kezelik, de nem igen történt érdemi változás. szörnyű egy rémálom volt az egész, kizárt hogy még egyszer ennyien rosszul játszanak és ilyen rossz taktikával...(+ ennyi büntetéssel)
több mint 11 éve
Cruz sérülése hogyan történ?Így sérült le Cruz :

Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.

E-A-G-L-E-S EAGLES !