New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?AsbeeÉn az end zone-t preferálom. Asbee, menjünk oda!
Yooker, gyere te is, majd kikúrálod magad a győzelemmel!
Kandallóról még nem hallottam. Azt ki szervezi?
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?Asbeeén elég rendesen lerobbantam valami vírustól mára így valszeg ki kell hagynom,
bárhol is lesz...😕
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?
több mint 11 éve
CB Dominique Rodgers-Cromartie says he's confident he can play Sunday, but Coughlin won't let him play if he doesn't practice tomorrow. Tomorrow is a big day for him.
több mint 11 éve
DRC sorozatban második nap nem edzett, alakul az Amu-Bowman-Hosley álomtrió
több mint 11 éve
A Kandallóban lesz össznépi meccsnézés. Ki jön?Ne felejtsetek el az oldalara kek csillagot rajzolni!!!NightBoYén nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉csebiA lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
Ne felejtsetek el az oldalara kek csillagot rajzolni!!!én nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉csebiA lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
én nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Esetleg egy kakasnak is átvághatnád a torkát, hátha beválik. 😀A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Hosley lehet a kezdő slot CB😀 DPI esőre számíthatunk
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!3.8.-ért megrakom a győzteseket...😊
se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
+ bomba formában lévő Dallas!
adott egy nagyon sima vereség , de sztem szorosabb lesz mint amilyennek tűnik
de sajnos L a vége... nem hinném hogy ennyi mindent elbírunk...
valakinek más vélemény?? 😊yooker
több mint 11 éve
A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉valakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
valakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.
több mint 11 éve
Nekem meccsnézés kimarad, vnap nem leszek bp-n
több mint 11 éve
Közös meccsnézés valahol? Jól hallottam, hogy adja a TV? Talán a kábeltévé nem akadozik az Endzone-ban sem... 😊spec. én nem tartottam lefutott meccsnek azt!Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊rva
se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
láttam a Hawks Was elleni meccsét, ott sem voltak teljesen meggyőzőek!
még messze nincsenek top formában, a Dallas meg szépen repeszt!
mindenesetre persze bármi lehet , reméljük Romo a rosszabbik formáját veszi elő...yooker
több mint 11 éve
spec. én nem tartottam lefutott meccsnek azt!Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊rva
láttam a Hawks Was elleni meccsét, ott sem voltak teljesen meggyőzőek!
még messze nincsenek top formában, a Dallas meg szépen repeszt!
mindenesetre persze bármi lehet , reméljük Romo a rosszabbik formáját veszi elő...
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊
több mint 11 éve
Washington leginkább az end zone környékén villogott az előszezonban. Jól használta ki fizikai adottságait a gyengébb képességű CB-k ellen, azonban mikor máshol járt a labda a vártnál jobban ki tudták kapcsolni a játékból. Jelenleg két dologra lehet őt használni:1. Special team
2. Goal line helyzeteknél felküldeni, hátha repül felé egy-egy labda.
Ezen kívül egyelőre nem ő a mi emberünk, pláne egy rutinos elkapóval szemben. Ezzel viszont nincs is semmi baj, így is bravúr volt tőle a keretben maradás, egyelőre szokja csak a liga légkörét, ha pedig elkap egy-egy labdát akkor örülünk neki. Ha hasonlóan jól teljesít a következő előszezonban is, akkor kap majd még egy lehetőséget, aztán majd eldől, hogy Duke Calhoun vagy Victor Cruz lesz belőle.
több mint 11 éve
Sajnos nem valószínű...TC: "Anything is better than playing C. Wash."Nekem is elsőre Corey Washington ugrott be, talán ezáltal több lehetőséghez juthat. Vagy szerintetek miként változik a depth chart?szvikoCruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.balu10
több mint 11 éve
A Dallas megzavarható, ha a kispadjuk környékén pár NYG hacker elrejt egy doboz parfümöt, amire a DAL futója elmebeteg módon rágerjed és megint megpróbálja ellopni, ahelyett hogy a játékra koncentrálna. Egyébként örülök, hogy sport tv-s meccs lesz, bár kissé zavarni fog a képernyőből áradó Dallasgyűlölet és a NYG-istenítés 😀
több mint 11 éve
Nekem is elsőre Corey Washington ugrott be, talán ezáltal több lehetőséghez juthat. Vagy szerintetek miként változik a depth chart?Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.balu10
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
valakinek más vélemény?? 😊
több mint 11 éve
Most itt valamit te értettél félre vagy én. Ha ez az amire elsőre gondolok, hogy én kelnék birokra a Giants 5 tonna feletti összsúlyú gárdájával, akkor ez sosem volt a kontextusban és nem is érzem magam igazán veszélyben. Ha valami másra gondoltál, akkor én értem félre, légy oly szíves és elaboráld mi veszélyezteti tyúxaros életem.én adom...had lássuk...? emberek halnak meg értelmetlenül , ne legyél közöttük...oziboziKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.