New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy ahol az egyik csapat a legtöbb bénázást alkotja, az a másik csapatnak erőssége. Az ST-nk megverette a csapatot az Arizona ellen, és az Alanta ellen a rugó kivételével nem alkottak nagyot. A passzjátékunk javul, egyre jobb, nekik gyenge a passrush, meg a secondary. Néztem a meccseiket, nem láttam annyi screent tőlük mint tavaly, de mi azt nyeljük mint kacsa a nokedlit. Éledezik a passrush nálunk, ott gyengült az O fal. Foles gyengébb idén, remélem nem most lesz meg az összhang az elkapókkal. Úgy gondolom a sec-ünk tartani tudja az elkapóikat. Azt nem tudom, hogy Sprolest tartani tudjuk-e. McCoyt tavaly is nagyjából megfogtuk, remélem idén is meglesz. A matchupokat nézve mindkét csapatnak vannak olyan erősségei, amiket, ha jól kihasznál, akkor megnyerheti a meccset. Kiváncsi leszek, hogy az Eagles, hogy kezdi a meccset, mert mi lassan fogjuk az biztos. Remélem ők is, ahogy az első meccseiken tették, mert ha elhúznak korán, akkor passzolnunk kell ezerrel, abban meg könnyen benne lehet a TO gyártás. Aki úgy gondolja, tutira meg tudja mondani a végeredményt az sztem téved. Azért jobb lett volna underdognak lenni. Mindegy, most akárhogyan, de nyerni kell a következő két meccset, ha a PO-ról álmodozunk. Még annyit, hogy az NFC East visszatért a tavalyi szabadságról a ligába. No more NFC Least. Más csoportoknál évekig tart egy ilyen mélyrepülés, nálunk eddig tartott, míg a csapatok összeszedték magukat.gyurczijó sok a kérdés az biztos...
talán mostanában azért nem szoktunk olyan álmosan kezdeni , mint az elmúlt években, ez nyilván a fal és az új rendszer eredménye így kevesebb a 3&out van minimum 1-2 first down!ez már valami !
nagyon elhúzni egyik csapat sem fog! aki kiegyensúlyozottabb lesz nyilván az fog nyerni!
az nekem sem tetszik hogy mi vagyunk azt esélyesek, de köszönjük a bizalmat, remélem élünk vele!😊
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy ahol az egyik csapat a legtöbb bénázást alkotja, az a másik csapatnak erőssége. Az ST-nk megverette a csapatot az Arizona ellen, és az Alanta ellen a rugó kivételével nem alkottak nagyot. A passzjátékunk javul, egyre jobb, nekik gyenge a passrush, meg a secondary. Néztem a meccseiket, nem láttam annyi screent tőlük mint tavaly, de mi azt nyeljük mint kacsa a nokedlit. Éledezik a passrush nálunk, ott gyengült az O fal. Foles gyengébb idén, remélem nem most lesz meg az összhang az elkapókkal. Úgy gondolom a sec-ünk tartani tudja az elkapóikat. Azt nem tudom, hogy Sprolest tartani tudjuk-e. McCoyt tavaly is nagyjából megfogtuk, remélem idén is meglesz. A matchupokat nézve mindkét csapatnak vannak olyan erősségei, amiket, ha jól kihasznál, akkor megnyerheti a meccset. Kiváncsi leszek, hogy az Eagles, hogy kezdi a meccset, mert mi lassan fogjuk az biztos. Remélem ők is, ahogy az első meccseiken tették, mert ha elhúznak korán, akkor passzolnunk kell ezerrel, abban meg könnyen benne lehet a TO gyártás. Aki úgy gondolja, tutira meg tudja mondani a végeredményt az sztem téved. Azért jobb lett volna underdognak lenni. Mindegy, most akárhogyan, de nyerni kell a következő két meccset, ha a PO-ról álmodozunk. Még annyit, hogy az NFC East visszatért a tavalyi szabadságról a ligába. No more NFC Least. Más csoportoknál évekig tart egy ilyen mélyrepülés, nálunk eddig tartott, míg a csapatok összeszedték magukat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
amúgy ki, mit vár?péntek van, és sehol egy kis esélylatolgatás...??yookerÉn egy kicsit tartok ettől a meccstől. Szerintem azon fog múlni a meccs, hogy a papíron gyenge Eagles D ellen mire megy az Offensünk.
A védelem szvsz ki fog tartani és nem kapunk 20 pont felett. És a speckótól sem félek, szerintem kellőképpen fel fogunk készülni belőle. De összességében meglepne, ha 7 pontnál nagyobb lenne a különbség a meccs végén.
több mint 11 éve
Szó volt róla (már nem tudom, hol) hogy az Eaglesnek nem készült el időre valami spéci meze. Szóval (nem mintha nem ismerném fel, melyik csapat a culáger), ki miféle szettben fog játszani??
több mint 11 éve
www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Experts-make-picks-for-Giants-vs-Eagles/609ba034-df23-47fa-b713-a6d50d417f8aVálaszolok helyette. (aztán majd kiegészíti vagy kijavít 😊 )legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊yooker
A falatok nem rossz..Elinak ez már elég és passz ellen mi elég fosok vagyunk. Futás úgy sem nagyon lesz , de azt fogjuk(papíron).
Ha mi ott folytatjuk offense oldalon ahol abbahagytuk (elmúlt 2 meccs) akkor esélyünk sem lesz a védelmetek ellen...esetleges javulás esetén szoros meccsre számítok. Persze megint bekavarhat a ST-ünk illetve az Eli faktor...amiből még kevesebbet láthattunk eddig idén. 8-)Greengo
8/6 szakértő Giants győzelmet vár... Ámen
több mint 11 éve
Válaszolok helyette. (aztán majd kiegészíti vagy kijavít 😊 )legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊yooker
A falatok nem rossz..Elinak ez már elég és passz ellen mi elég fosok vagyunk. Futás úgy sem nagyon lesz , de azt fogjuk(papíron).
Ha mi ott folytatjuk offense oldalon ahol abbahagytuk (elmúlt 2 meccs) akkor esélyünk sem lesz a védelmetek ellen...esetleges javulás esetén szoros meccsre számítok. Persze megint bekavarhat a ST-ünk illetve az Eli faktor...amiből még kevesebbet láthattunk eddig idén. 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊
több mint 11 éve
ha ilyen jó teljesítményt fog továbbra is nyújtani a fal én nem feltétlen tenném be Schwartzot csak azért mert rendbe jött....amúgy ki, mit vár?péntek van, és sehol egy kis esélylatolgatás...??
bár nekem sem sok ötletem van, tényleg bármi előfordulhat!
de továbbra is az a megérzésem hogy a special teameken könnyen bukhatunk...
ha ott minden rendben lesz , akkor pedig egy szoros meccsen nyerhetünk!nyilván a futás is kulcskérdés lesz persze...
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegyen igazad
több mint 11 éve
Jerry a leggyengébb láncszem, helyette simán jöhetne Schwartz.A fal azért is lett jóval jobb, mert nincsenek sérülések, ugyanazok a játékosok játszanam szezon eleje óta. Meg azért az is belejátszik h többször is gyengécske védőfal jött szembe.
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!oziboziSzerintem simán, Jerrynél jobb teljesítményt fog tudni nyújtani szerintem. És akkor tényleg top5 falunk lehet újra!
több mint 11 éve
Pff 3. Helyre rakta az o falunkat. I mean wtf 😀 tenyleg jok de ezt lehet meg picit tulzasnak erzem de hatalmas dicseret nekik az tuti. Ha ez igy marad schwarz sehova nem fog visszaterni imo
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!
több mint 11 éve
Egy kis OFFNem tudom,hogy volt e már ha igen sorry.
Giant's scout in work
www.nfl.com/videos/nfl-network-originals/0ap3000000407266/Finding-Giants-Scouting-every-detail

több mint 11 éve
ez igaz, de azért Jenningsnek akadtak elkapásai is ( első 2 meccsen majd 50-50 yardért pl.)A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
és bár Williamsnek volt pl elkapása a Falcons ellen ( meg is ünnepeltük rendesen 😊 ) azért nem ez a jellemző rá azt tudjuk és ez hiányozhat...
de lehet nem baj! majd fut középen az nagyon ment neki vasárnap! 😊
mondjuk jobban belegondolva lehet hogy azok a passzok Jennings felé már csak menekülésként mentek, mert azokon a meccseken még elég betli volt a fal!
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingsPont akartam is írni, hogy idén újból nagyon erős (lehet) az NFC East. Simán benne van a pakliban, hogy 2 (vagy akár 3), csapat is POba jut innen, bár nagy lesz a harc a Wild Card helyekért az NFC Westel.
top13-ban 3 nfc east csapat, azaz top 11:http://www.cbssports.com/nfl/powerrankingsvittore
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingstop
több mint 11 éve
Pl a mi védőink kezébe 😛 😉A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
A labda más felé is repülhet😛Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...
több mint 11 éve
nagyot lehetne szakítani egy vasárnapi W-vel: a dallas seattlebe megy, a skins több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.
több mint 11 éve
Remelem egy 80-100 yard kozott legalabb osszekukazunk futasban a hetvegen es ez mar eleg kene, hogy legyen megnyitni a passzsavokat es vegigdobalni az eaglest. Nehez lesz meccs igen, es nem mi vagyunk az eselyesek idegenben de en nagyon bizakodo vagyok.
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
bigblueblitz.com/new-york-giants/knee-sprain-could-knock-out-jennings-for-two-weeks/Coxot aktiváltuk is ahogy írtam