New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Közös meccsnézés valahol? Jól hallottam, hogy adja a TV? Talán a kábeltévé nem akadozik az Endzone-ban sem... 😊spec. én nem tartottam lefutott meccsnek azt!Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊rva
se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
+ bomba formában lévő Dallas!
adott egy nagyon sima vereség , de sztem szorosabb lesz mint amilyennek tűnik
de sajnos L a vége... nem hinném hogy ennyi mindent elbírunk...
valakinek más vélemény?? 😊yooker
láttam a Hawks Was elleni meccsét, ott sem voltak teljesen meggyőzőek!
még messze nincsenek top formában, a Dallas meg szépen repeszt!
mindenesetre persze bármi lehet , reméljük Romo a rosszabbik formáját veszi elő...yooker
több mint 11 éve
spec. én nem tartottam lefutott meccsnek azt!Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊rva
se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
láttam a Hawks Was elleni meccsét, ott sem voltak teljesen meggyőzőek!
még messze nincsenek top formában, a Dallas meg szépen repeszt!
mindenesetre persze bármi lehet , reméljük Romo a rosszabbik formáját veszi elő...
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!a legtöbb vélemény szerint mi is a pofonért mentünk Seattle-be a múlt héten, mégsem az lett. nem szabad előre feladni 😊
több mint 11 éve
Washington leginkább az end zone környékén villogott az előszezonban. Jól használta ki fizikai adottságait a gyengébb képességű CB-k ellen, azonban mikor máshol járt a labda a vártnál jobban ki tudták kapcsolni a játékból. Jelenleg két dologra lehet őt használni:1. Special team
2. Goal line helyzeteknél felküldeni, hátha repül felé egy-egy labda.
Ezen kívül egyelőre nem ő a mi emberünk, pláne egy rutinos elkapóval szemben. Ezzel viszont nincs is semmi baj, így is bravúr volt tőle a keretben maradás, egyelőre szokja csak a liga légkörét, ha pedig elkap egy-egy labdát akkor örülünk neki. Ha hasonlóan jól teljesít a következő előszezonban is, akkor kap majd még egy lehetőséget, aztán majd eldől, hogy Duke Calhoun vagy Victor Cruz lesz belőle.
több mint 11 éve
Sajnos nem valószínű...TC: "Anything is better than playing C. Wash."Nekem is elsőre Corey Washington ugrott be, talán ezáltal több lehetőséghez juthat. Vagy szerintetek miként változik a depth chart?szvikoCruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.balu10
több mint 11 éve
A Dallas megzavarható, ha a kispadjuk környékén pár NYG hacker elrejt egy doboz parfümöt, amire a DAL futója elmebeteg módon rágerjed és megint megpróbálja ellopni, ahelyett hogy a játékra koncentrálna. Egyébként örülök, hogy sport tv-s meccs lesz, bár kissé zavarni fog a képernyőből áradó Dallasgyűlölet és a NYG-istenítés 😀
több mint 11 éve
Nekem is elsőre Corey Washington ugrott be, talán ezáltal több lehetőséghez juthat. Vagy szerintetek miként változik a depth chart?Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.balu10
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
valakinek más vélemény?? 😊
több mint 11 éve
Most itt valamit te értettél félre vagy én. Ha ez az amire elsőre gondolok, hogy én kelnék birokra a Giants 5 tonna feletti összsúlyú gárdájával, akkor ez sosem volt a kontextusban és nem is érzem magam igazán veszélyben. Ha valami másra gondoltál, akkor én értem félre, légy oly szíves és elaboráld mi veszélyezteti tyúxaros életem.én adom...had lássuk...? emberek halnak meg értelmetlenül , ne legyél közöttük...oziboziKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler FennerAsbeeAzért szerintem elsődlegesen Washingtont nézzük meg az első csapatban, vagy legalábbis remélem.
több mint 11 éve
Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler Fenner
több mint 11 éve
én adom...had lássuk...? emberek halnak meg értelmetlenül , ne legyél közöttük...Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
több mint 11 éve
A következő játékosok voltak ma workouton:DB Deveron Carr (Arizona St.)
LB Carlos Fields (Winston-Salem)
LB Dan Fox (Notre Dame)
DB Victor Hampton (South Carolina)
LB Paul Hazel (Western Michigan)
DB Keon Lyn (Syracuse)
WR Kevin Ogletree (Virginia)
DE Gerald Rivers (Mississippi)
LB Dontavis Sapp (Tennessee)
DB Trevin Wade (Arizona)
Fox játszott már nálunk idén újoncként, nothing special. Esetleg Ogletree kaphat szerződést. McBride akár IR-re is kerülhet és valószínűleg DRC sem lesz vasárnap. A practice squadból jöhet Bennett Jackson vagy Fenner, arra a helyre érkezhet valaki. Cruz helyére Ogletree-n kívül még Travis Harvey, Julian Talley és Juron Criner pályázhat.
több mint 11 éve
Itt a szavazásAsbeeA Giants miért nincs benne 😉 😛?
több mint 11 éve
Megértem ha nem szerettek minket. Jó pár okot adtunk rá az elmúlt években. 😉 ( mondjuk a legutóbbi 2-3 szezonban mindig megvan az 1-1 csak időnként így is becsúszik 1-1 nagy pofon...szerencsére 😀 )GreengoAmióta nincs nálatok D-Jax szerintem sokkal kevesebben utálnak titeket xD
több mint 11 éve
Itt a szavazás
több mint 11 éve
Megértem ha nem szerettek minket. Jó pár okot adtunk rá az elmúlt években. 😉 ( mondjuk a legutóbbi 2-3 szezonban mindig megvan az 1-1 csak időnként így is becsúszik 1-1 nagy pofon...szerencsére 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb aránybanvittoreA Patset se hagyd ki a kérdőívről, bár talán a Dallast jobban utálom náluk is
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb aránybanvittorePedig SB-t sem nyertek
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb arányban
több mint 11 éve
Nem vagyok fórumguru és nem tudom engedélyezett-e itt, de szívesen megnézném, milyen eredménnyel zárulna itt egy ilyen körkérdés: As a Giants fan which team do u dislike the most?vittoreHány lehetőséget kérsz majd kérdőívben?😀
több mint 11 éve
Nem vagyok fórumguru és nem tudom engedélyezett-e itt, de szívesen megnézném, milyen eredménnyel zárulna itt egy ilyen körkérdés: As a Giants fan which team do u dislike the most?
több mint 11 éve
asszem én meg jelentkezek Cruz helyére elkapónak😀
több mint 11 éve
Ha hiszel ebben a december maszlagban még mindig akkor aljas módon ezt is hozzácsapom a szezonhoz: nem a mikulás hozza.mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀Annyira azért nem volt vészes 😊SzeszeTroll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Értem én a tréfát😊 És nem a Cowboys küldött😊 De ez a Cowboys össze van téve, van deffense végre😊 Meg OL is.Csak a Giantset oda-vissza?😊