New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
nyilván a top3 ugyanolyan túlzás mint az hogy ilyenek amit ma nyújtottak...gyurczi írt az álmos kezdésekről, hát náluk most ez nem jött elő sajnos ,a Philly nem szarozott!vért ittak a meccs előtt gondolom olyan nyomás volt mindenhol!rohadtul motivált volt mindenki, a fal meg kártyavárként omlott össze! remélem ez volt a mélypont a Dallas ellen jobbak lesznek,
és legalább szorosabb lesz!
több mint 11 éve
Mert aztán a PFF csak a játékosok osztályozásából áll...Az elmúlt hetekben azért nem egyszer játszottunk olyan csapatok ellen akiknél közel sem a védőfal volt a legerősebb. Ha valaki végigmazsolázta a keretüket láthatta is ezt, én vártam a jó OL játékot. Ezt az éjszakai borzalmat egyelőre nem láttam, de nem szabad ennyire csődöt mondani a csapatrésznek. Erősödtek tavalyhoz képest és azért nem az a kiindulási alap velük kapcsolatban, hogy meccsenként legalább öt sacket engedélyeznek. Nyilván nem fogják dominálni az összes D line-t, de az éjszakai szenvedésnél alapjáraton többet tudnak.
több mint 11 éve
Cruzt majd pótolja Beckham, de ez a tegnapi játék teljesen vállalhatatlan kategória volt. Én nem is tudom hogy lehetett ennyire gyengén játszani az első perctől a végéig.. mi a faszomra készült az edzői stáb?? Szánalmas volt az egész.(még az sem lenne meglepő, ha az egyébként nagyon profi és hozzáértő PFF-nél is kicsúszna a Top3-ból az OL..)
több mint 11 éve
És valószínűleg McBride is kidőlt néhány hétre
több mint 11 éve
Cruz sérülése hogyan történ?amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
A legnagyobb szívás Cruz sérülése, ő pótolhatatlan. Ráadásul Jernigan sincs már, nincs slot elkapónk.
több mint 11 éve
Örüljön nagyon mindenki aki nem látta ezt az első félidőt...és hát Isten hozott mindenkit a földön!Mondjuk kicsit kemény volt a landolás nekem...
+ még Cruz is! 😕
több mint 11 éve
Hááát ez ultraszánalom volt az egész O részérőé, de főként az OL részéről. Csúnyán be lettünk árazva, egy 7-9re vagy 8-8ra idén is jük lehetünk, de ennyi...többre idén nem hiszem, hogy hivatottak lennénk.
Azért a Dallast jó lenne jövő héten elverni...
több mint 11 éve
Nyerni kell ma is meg jövő héten is és minden oké 😊SzeszeA jövő héttel én is egyet értek 😉
több mint 11 éve
Nyerni kell ma is meg jövő héten is és minden oké 😊
több mint 11 éve
LB Jon Beason is playing! tonight !NEW YORK GIANTS
out
RB Rashad Jennings
LB Spencer Paysinger
G Adam Snyder
DE Kerry Wynn
OT James Brewer
G Brandon Mosley
DT Jay Bromley
több mint 11 éve
azért az hatásos lehet ha párszor összecsomagolják a Romo srácot , az használhat, mert lépni is nehezen tud a 4. negyedre
több mint 11 éve
Minket úgyis mindenki elver...😥
több mint 11 éve
A 2 kommer teljesen belezúgott a Dallasba. Én azt mondom mint Harvey Keitel a Ponyvaregényben: "Na, azért még ne kezdjük el egymás faszát szopni!"
több mint 11 éve
baszki de kurva jól játszik a Dallas eddig.. a végén tényleg az East lesz a legjobb idénSzeszebízzunk a decemberi Tóniban...😊
több mint 11 éve
baszki de kurva jól játszik a Dallas eddig.. a végén tényleg az East lesz a legjobb idén
több mint 11 éve
TE #84a kinti okosok szerint a WR-k profitálhatnak abból hogy már komoly figyelmet fordítanak rá a védők.
Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?csupi4
több mint 11 éve
TE #84OBJ bemutatkozott, így kevesebb szerepet kapott és fog kapni, bár remélhetőleg nem esik ennyire vissza állandó jelleggel. Abból az egy meccséből az elkapóink profitáltak a legjobban, mert fokozott figyelmet igényel és köt le, a többiek javára. Sztem még ő az első számú redzone target, bár Beckham TD-je ezt is változtathatja a későbbiekben.
Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?csupi4
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
TE #84Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?
több mint 11 éve
Miért?A próféta szóljon belőled 😀
Mert a ti dline-otok megeszi Folest a futás nem megy a d meg kipurcan a vére és nektek elég Fletcherre dobálni mindent ..Janek
több mint 11 éve
Miért?Mert a ti dline-otok megeszi Folest a futás nem megy a d meg kipurcan a vére és nektek elég Fletcherre dobálni mindent ..
több mint 11 éve
Moore keze talán megnyúlik megint😀Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.Asbeeha ennyivel megússzuk akkor az sztem még rendben is van...yooker
több mint 11 éve
Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.Asbeeha ennyivel megússzuk akkor az sztem még rendben is van...
több mint 11 éve
Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.