New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha egy játékosuknak van egy-két jó meccse, akkor már tuti HOF várományos, aztán jön két szar meccse akkor meg, cut meg trade, de azonnal.gyurcziNem mondom, hogy nincs így, mert elég sok igazság van ebben, de nem akarok senkivel sem kötözködni😊 Viszont ez ha kicsit máshogy is, de nálunk is megvan, iszonyat hullámzó hangulatú kommenteket láttam az elmúlt hetekben. 1. forduló előtt olvastam SB-tól kezdve mindent, majd 0-2 után eltemették sokan a szezont. Aztán jött 3 győzelem és irány a rájátszás. Most egy súlyos vereség után, 3-3-as állásnál, úgy hogy még 10 mérkőzés van hátra elúszott a szezon. Nyilván nem nekünk van a legjobb esélyünk a rájátszásra, de azért na. Akinek nem inge ne vegye magára.
több mint 11 éve
Én kérek elnézést, hogy a kedvenc csapatom topicjában hisztizek, ha poénkodnak a kárunkra. Ahogy nézem, frusztrált vagy a hétvégi meccs miatt, mert csak beszólni jössz ide a sok értelmes nem hangzott még el tőled, ami a meccsre vonatkozna. Csináld nyugodtan, csak megint megy a csodálkozás, ha valaki nem úgy reagál ahogy TE szeretnéd. Ha nem zavar a rivalry poén, akkor mit zavar a lereagálása. Mondom, lehet utálni a Giantset, csak itt reagálni fognak rá, azon meg nem kellene meglepődni. Az a 94 az 91. My bad.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Lehet utálni a Giantset, mert 94 óta a legtöbb gyűrűt nyerte a ligábangyurcziOnnan méred a broki hosszát ahonnan még holtversenyben vagy a nagyobb szerszámmal megáldottakkal? Jó taktika... lenne, de '94 óta a Patriotsnak van a legtöbb gyűrűje (3). Amúgy két gyűrűvel állnak még: Broncos, Ravens, Packers, Steelers, Cowboys.
Szegény dande kínosan próbálta a tudtotokra adni, hogy nem rossz indulatú akart lenni, csak megereszt egy rivalry poént, páran meg máris úgy viselkednek mint valami hisztis picsák és jöttök a Frodó témával meg fals statisztikákkal. Man the fuck up! 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Érdekes a fili szúrkerek filozófiája.Ha egy játékosuknak van egy-két jó meccse, akkor már tuti HOF várományos, aztán jön két szar meccse akkor meg, cut meg trade, de azonnal. Ha meg megy a csapatnak, és nincs min rinyálni, vagy csak mert bye van, akkor irány a csoportellenfél topic kötözködni. Ha meg megkapják a zéró gyűrűt, akkor meg nem értik miért van. Az Eli fóbiájukról nem is beszélve. Lehet utálni a Giantset, mert 94 óta a legtöbb gyűrűt nyerte a ligában, meg ahogy láttam egy másik topicban, a második legnépszerűbb csapat Ámerikában, de azt talán nem itt kellene kifejezni.
Lehet, hogy nem kellett volna reagálni, de ezt most le akartam írni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Holnap kapnak a Giants és a Cowboys szurkolók egy meglepetést😊AsbeeHolnap szombat... látszik nem tudod miről beszélsz. :p
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Inkább egy 0 pontos meccs, mint egy 0 gyűrűs franchise.Errol ez jut eszembe: 😀 😀
Holnap kapnak a Giants és a Cowboys szurkolók egy meglepetést😊Asbee
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Inkább egy 0 pontos meccs, mint egy 0 gyűrűs franchise.Holnap kapnak a Giants és a Cowboys szurkolók egy meglepetést😊
több mint 11 éve
Bocsássatok meg érte, most nagyon gonosz leszek:Menjetek csak el az End Zone-ba, legalább ti biztos eljuttok odáig, a csapatotok oda jutásában csak reménykedni tudunk 😉 (igen, most önző mód talán a Philly fanok is nektek szurkolnak 😀)
Még egyszer bocs.
több mint 11 éve
én kandallóról csak annyit tudok h van olyan😀 end zone nekem praktikus is, annyira nincs is messze, meg most tv-ről fog menni így net sem lehez probléma
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=tliDigylQhk
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?AsbeeÉn az end zone-t preferálom. Asbee, menjünk oda!
Yooker, gyere te is, majd kikúrálod magad a győzelemmel!
Kandallóról még nem hallottam. Azt ki szervezi?
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?Asbeeén elég rendesen lerobbantam valami vírustól mára így valszeg ki kell hagynom,
bárhol is lesz...😕
több mint 11 éve
Mégis jó nekem meccsnézés, holnap megyek haza. De miért nem end zone?
több mint 11 éve
CB Dominique Rodgers-Cromartie says he's confident he can play Sunday, but Coughlin won't let him play if he doesn't practice tomorrow. Tomorrow is a big day for him.
több mint 11 éve
DRC sorozatban második nap nem edzett, alakul az Amu-Bowman-Hosley álomtrió
több mint 11 éve
A Kandallóban lesz össznépi meccsnézés. Ki jön?Ne felejtsetek el az oldalara kek csillagot rajzolni!!!NightBoYén nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉csebiA lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
Ne felejtsetek el az oldalara kek csillagot rajzolni!!!én nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉csebiA lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
én nem ígérem 100%, mert hétvégén nagyon sok dolgom lesz, de ha megyek, akkor viszek magammal kakast 😉A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Esetleg egy kakasnak is átvághatnád a torkát, hátha beválik. 😀A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!G-menannyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
Hosley lehet a kezdő slot CB😀 DPI esőre számíthatunk
több mint 11 éve
Remek hírek és előjelek ezek ám!3.8.-ért megrakom a győzteseket...😊
se Cruz, se Jennings ( ő fog igazán hiányozni ismét! ) se cornerek , és a falon is rendesen dolgozni kell megint...
+ bomba formában lévő Dallas!
adott egy nagyon sima vereség , de sztem szorosabb lesz mint amilyennek tűnik
de sajnos L a vége... nem hinném hogy ennyi mindent elbírunk...
valakinek más vélemény?? 😊yooker
több mint 11 éve
A lényeg hogy legyen közös meccsnézés!!! Én benne vagyok és olyankor nagyon ritkán kapunk ki!annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉yookervalakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
annyira én sem! ha jól elolvasod szorosabb meccset írtam én is!az igaz hogy vereséggel... 😉valakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.balu10
több mint 11 éve
valakinek más vélemény?? 😊yookerÉn nem vagyok ennyire pesszimista, szerintem jók lehetünk egy szoros meccsre. Ott pedig már ki tudja. Ha a meccs elején sikerül Romot 2x-3x jól megütni, akkor lehet esélyünk. Mondjuk az Onak rendesen össze kell kapni magát.
több mint 11 éve
Nekem meccsnézés kimarad, vnap nem leszek bp-n