New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
hát én nagyon meglepődnék, ha idén ebből PO lenne
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 004
10-6 alatt nem fog menni a PO. az oké hogy prémium csapatoktól gyűjtöttük be idén az oboákat (max 2 L) , de hogy a maradék meccsen hogy lövünk 7 győzelmet, az óriási talány. az utolsó 5 meccs talán 5W, rendben. de az addigi 4 felét is hozni kellene: IND, @SEA, SF, DALvittore
az indy by week után otthon, frisco ,dallas otthon... mit keresne egy olyan csapat a rájátszásba, aki nem képes megverni nála erősebb csapatokat? 😀 🏈 😓
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
10-6 alatt nem fog menni a PO. az oké hogy prémium csapatoktól gyűjtöttük be idén az oboákat (max 2 L) , de hogy a maradék meccsen hogy lövünk 7 győzelmet, az óriási talány. az utolsó 5 meccs talán 5W, rendben. de az addigi 4 felét is hozni kellene: IND, @SEA, SF, DAL
több mint 11 éve
Nem tudom mi lenne jobb mára, talán inkább egy skins w, hogy a dallas motivált maradjon a szezon végére, amikor is 2x el kell ütniük a Phi-tvittore
a tegnapi meccsel a saját kezünkbe került a sorsunk ( PO elérése) . A Dallas -könnyű sorsolása miatt is- már viszi a csoportot, de mi a Wild card-ot elérhetjük, ha a hazai meccseket hozzuk a csoportban(utolsót pont a Fili ellen) Az NFC dél vlsz idén nem szól bele a kártyázásba, mi pedig a West-tel játszunk. Visszakaptuk az esélyt, kérdés van e annyi a csapatban hogy ezt elérje(??!!!) Ez a Colt ellen akár el is dőlhet, ha az a meccs nem sikerül... (bye után azért bízhatunk kicsit, a többi meg...😊
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
visszatér McNabb és X

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Nem tudom mi lenne jobb mára, talán inkább egy skins w, hogy a dallas motivált maradjon a szezon végére, amikor is 2x el kell ütniük a Phi-t
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
 www.giants101.com/2014/10/26/new-york-giants-could-look-to-tennessee-titans-for-trade-help-at-wide-receiver-linebacker/ozibozi
hát Woodyardnak tudnék örülni
több mint 11 éve
 www.giants101.com/2014/10/26/new-york-giants-could-look-to-tennessee-titans-for-trade-help-at-wide-receiver-linebacker/
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Egyelőre csak tervezet, de!
Ha minden jól alakul, idén kijutok csapatunk utolsó alapszakasz meccsére, amit hazai pályán, a Philly ellen játszunk (dec. 28). Eddig egyedül vagyok, s a kérdés, hogy nincs-e köztetek valaki aki hasonló ambiciókkal rendelkezik? Költséghatékonyság miatt nem nagyon terveztem elnyújtani, max 1-2 éjszaka ottalvással.
több mint 11 éve
Utolsó finding giants rész igen jó lett. Itt már maga a draft volt a középpontban. N lövök le semmit, de volt némi szándék egy trade-re😀

több mint 11 éve
Geoff Schwartz-al mi a helyzet? Nem tudom jól emlékszem-e már hogy ilyen 8-9. hét körülre emlegették a visszatérését.Sugar#26
Kb. akkor vissza is térhet, kérdés melyik pozícióban fog játszani. Én Jerry helyére tenném be

több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Geoff Schwartz-al mi a helyzet? Nem tudom jól emlékszem-e már hogy ilyen 8-9. hét körülre emlegették a visszatérését.
több mint 11 éve
"Awww, cute!" pillanat coach Garrett-tel és coach Popepal:

www.dallascowboys.com/video/2014/10/20/jason-garretts-locker-room-speech-after-win-over-giantsgyeek
Megható pillanatok. A video hatására erősen gondolkodom, hogy meglátogatom ezt a gyönyörű államot, Texas-t. Felkeresem a kulturális látnivalókat:

- Steak-zabálóverseny szentélyek minden sarkon
- "Ha utálod a rodeót nem tartozol az emberek közé" templomokat.
- A sok zsírleszívó centert
- "Le a mexikóiakkal" plakátkiállítást

Kihagytam valamit az ős-majomemberek földjéről?vittore
Látod ez a te bajod! Garrett volt a Giants játékosa is és nagy tiszteletben is tartja a Giantset, szinte mindig végig mondva a "hosszú nevüket", ráadásul egy olyan edzőt jutalmazott, aki New Yorkban élte le hosszú élete harmadát. Gondoltam megmutatom hogy megy ennek az edző legendának másik csapatnál, mert még ha most ki is kapott a Giants, ez az ember akkor is része a csapat történelmének és vele sikerült 3 bajnoki gyűrűt szereznie a Giantsnek. Erre te meg jössz ezzel a szánalmas Texas koncepcióddal. Ha ennek csak a felét gondolod komolyan... -_-

Mindegy végülis, csak azért vettelek le téged is meg Asbeet is a mjút listáról, hogy elolvassam a reakciót és kicsit meglepődtem. Rajtad nem vittore, de hogy Asbeenek is csak annyi jöjjön le amennyi... egyen csak a fene titeket akkor, meg viktimizáljátok magatokat kedvetekre.

Aki megint vérig lett sértve az ezen rágódjon kicsit:
"Ha valami külső jelenség bánt, voltaképpen nem maga a jelenség nyugtalanít, hanem a róla alkotott ítéleted. Márpedig csak tőled függ, hogy ezt megszüntesd."gyeek
Én szívesebben vagyok a mute listádon, szóval hajrá! Nem érdekel, hogy a Dallasban ki volt korábban NYG kötődésű. Ha kiderül a wc-s nénitekről, hogy magyar, akkor meg hívjam fel J.Jones-t telefonon, hogy gratulálok, jó pick volt , mikor kezdjük el egymás fa**át szopni?
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616

www.dallascowboys.com/video/2014/10/20/jason-garretts-locker-room-speech-after-win-over-giantsgyeek
Megható pillanatok. A video hatására erősen gondolkodom, hogy meglátogatom ezt a gyönyörű államot, Texas-t. Felkeresem a kulturális látnivalókat:

Látod ez a te bajod! Garrett volt a Giants játékosa is és nagy tiszteletben is tartja a Giantset, szinte mindig végig mondva a "hosszú nevüket", ráadásul egy olyan edzőt jutalmazott, aki New Yorkban élte le hosszú élete harmadát. Gondoltam megmutatom hogy megy ennek az edző legendának másik csapatnál, mert még ha most ki is kapott a Giants, ez az ember akkor is része a csapat történelmének és vele sikerült 3 bajnoki gyűrűt szereznie a Giantsnek. Erre te meg jössz ezzel a szánalmas Texas koncepcióddal. Ha ennek csak a felét gondolod komolyan... -_-

Mindegy végülis, csak azért vettelek le téged is meg Asbeet is a mjút listáról, hogy elolvassam a reakciót és kicsit meglepődtem. Rajtad nem vittore, de hogy Asbeenek is csak annyi jöjjön le amennyi... egyen csak a fene titeket akkor, meg viktimizáljátok magatokat kedvetekre.

"Ha valami külső jelenség bánt, voltaképpen nem maga a jelenség nyugtalanít, hanem a róla alkotott ítéleted. Márpedig csak tőled függ, hogy ezt megszüntesd."gyeek
Miert van az, hogy csak Teged latunk itt kotozkodni allandoan? En ugy erzem van eleg csapat/egyen aki nem komal minket a forumon, megis csak Te jarsz ide okoskodni. Feltunesi viszketekseg? Tul sok szabadido? Elvezd ki, hogy megy a csapatodnak ahelyett, hogy minket basztatsz.

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Én igazából leszarom az egészet, gép elé csak este tudok leülni, mobilról meg nem fogok videókat nézegetni.

Ebből az egymás ok nélküli buzerálásából van már elegem (függetlenül attól melyik oldalról kezdik). Azon pedig ne csodálkozzál hogyha akármit is linkelsz ide ilyen reakciót kapsz, megdolgoztál érte de keményen. Nem egyszer jöttél ide kötözködni, majd mikor kaptál rá mindenféle reakciót próbáltad megmagyarázni a dolgokat. Más nevében nem akarok beszélni, de ez nemcsak az én véleményem...

Az egymással való poénkodás persze belefér, de ez már túllépte azt a bizonyos határt. Attól, hogy valaki más csapatnak szurkol még ki lehet vele alakítani jó viszonyt, nemcsak kötözködni lehet. A fene pedig nem tudom miért enne engem, pláne egy olyan meccs után ahol nem a csapatom volt az esélyes és ilyen végeredményt is vártam. Csoportellenfelekkel évente kétszer összecsapunk, egy-egy vereség nem jelent nagy frusztrációt, pláne az elmúlt évek SB győzelmei után.

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan

"Ha valami külső jelenség bánt, voltaképpen nem maga a jelenség nyugtalanít, hanem a róla alkotott ítéleted. Márpedig csak tőled függ, hogy ezt megszüntesd."

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kurvára unalmas már ez...

több mint 11 éve

Kihagytam valamit az ős-majomemberek földjéről?
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan

www.dallascowboys.com/video/2014/10/20/jason-garretts-locker-room-speech-after-win-over-giants

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Pryort, Moeakit, Felix Jones-t teszteljük

több mint 11 éve
Sűrű a közép :  www.sbnation.com/nfl/2014/10/21/7022433/nfl-power-rankings-week-8-broncos-cowboys-packers-seahawks
több mint 11 éve
Vissza kellene hozni Bradshaw-t, a colts elvan Richardsonnal és a passzjátékkalvittore
hat elkapott td-je van idén bradshawnak...jusssipekka
vasárnap már futott is egyet,kettőt (TD) és pont annyit edz , mint nálunk,és imádjuk , de ő már a múlt... és pont bármikor IR... stb. gyerünk előre !
több mint 11 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Vissza kellene hozni Bradshaw-t, a colts elvan Richardsonnal és a passzjátékkalvittore
hat elkapott td-je van idén bradshawnak...
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Én csak azt nem értem, hogy ha tudom hogy van nekem egy átlagosnál jobb zsebírányitom, aki képes elit szinten is játszani, ha megvédik, akkor nem egy kibaszott falat építek elé? Mert nekünk ez mintha évek óta nem sikerülne, és látjuk hogy ez hova vezet. Én örülök ha 8-8-ra hozzuk egyáltalán ezt a szezont, de ne legyen igazam és a PO optimisták ideje jöjjön el😊Jerico
bye után erősebbek leszünk a visszatérőkkel és egyáltalán nem kilátástalan a játékunk , tehát a PO
elérése nem lehetetlen még a mostani állás alapján sem, igaz ez még így sem több mint kb 15%...
több mint 11 éve
a Dallas és a Fili sorsolását is megnézve, ha bármi fellángolás lenne esetleg a bye week után , akkor az egyetlen esély a Wild Cardra ha a Dallas mögött a Filit elkapjuk...(a fili sorsolása sokkal nehezebb, és az utolsó meccset is velük játsszuk ami nem mind1) Jelen állás szerint a North mellett simán tovább mehet az a csoport második, aki nyeri a West--East párharcokat.(a dél idén nem játszik) Ha mi akkor mi, ha a Fili akkor a ők.. (ehhez azért az átlagnál kicsit komolyabb teljesítmény kellene mind2 gárdától...😊 (az esetleges sérülés hegyek +Romo decembere nem beleszámítva😊