New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért ne térdeljünk le egy csapatnak se😀😀
több mint 11 éve
Coughlint nem egyszer el akartuk már küldeni és mindig felállt a padlóról. 68 éves már, mindenki azt várja h akármikor visszavonul, de őt ismerve simán maradni akar majd még 4-5 évet a ligában. Nem biztos viszont h ezt végig nálunk kellene eltöltenie és szvsz akkor járna a legjobban ha a mostani szerződése után visszavonulna. Unokázhatna kedvére, vagy akár mehetne még 1-2 évig szakérteni valahova. Két SB győzelmünk között könnyen dominálhattuk volna NFC Eastet, emiatt van hiányérzetem, de ez a két SB kárpótol.hát most ez akkor kb a padló és erről bizony év végéig legalább térdre kellene állnunk! mert
Én azt mondom ennyi mindenképp jár még Coughlinnak h szerződését kitöltve méltóképp távozzon. Idény végén szvsz nem rakjuk ki, nem véletlenül érkezett nyáron McAdoo + több pozícós edző is. Valszeg nem azért igazoltuk le h egy évre rá új HC-t hozzunk új coordinatorokkal.Asbee
azért ha teljesen széteső csapat leszünk év végéig akkor menni fog sztem...
kell hogy valami alakuljon év végéig mert ha maradnak ezek a gyalázatos , kilátástalan zakók akkor bizony el kell vinnie már ezt a ( 3 éves ) balhét...
több mint 11 éve
Coughlint nem egyszer el akartuk már küldeni és mindig felállt a padlóról. 68 éves már, mindenki azt várja h akármikor visszavonul, de őt ismerve simán maradni akar majd még 4-5 évet a ligában. Nem biztos viszont h ezt végig nálunk kellene eltöltenie és szvsz akkor járna a legjobban ha a mostani szerződése után visszavonulna. Unokázhatna kedvére, vagy akár mehetne még 1-2 évig szakérteni valahova. Két SB győzelmünk között könnyen dominálhattuk volna NFC Eastet, emiatt van hiányérzetem, de ez a két SB kárpótol.Én azt mondom ennyi mindenképp jár még Coughlinnak h szerződését kitöltve méltóképp távozzon. Idény végén szvsz nem rakjuk ki, nem véletlenül érkezett nyáron McAdoo + több pozícós edző is. Valszeg nem azért igazoltuk le h egy évre rá új HC-t hozzunk új coordinatorokkal.
több mint 11 éve
ez a játékosállomány az idei sorsolással sérülésektől függetlenül simán tudna idáig egy 4-4-et minimum. Ezt az edzők nem hozták ki a csapatból, többen az átlag alatt teljesítenek, és húzzák le a többieket...A fejekben kell rendet tenni, és az edzők között...
több mint 11 éve
Én szvsz sorsolást sosem nézem előre😊 Arra nem szabad fogni semmit. Persze jó dolog egy könnyebb sorsolás, de ha igazán jó vagy akkor mind1 ki az ellenfél rájátszásba jutsz. Ha pedig nem vagy elég jó az előbb-utóbb kibukik.ezzel most nem értek egyet!Nézegettem a jövő évi beosztásunkat.Igen.
www.fbschedules.com/nfl-15/2015-new-york-giants-football-schedule.phpSanyichef
Az idén ultrafos NFC South, gondolom, jövőre meg jó erősek lesznek...
AFC East-et 4 éve söpörtük, ha emlékeztek, most meglepődnék, ha így lenne.
Viszont amiatt (meg a jobb draft miatt) esetleg érdemes lenne szívni a végén néhány meccset, hogy csoportutolsók legyünk, hogy az NFC North-ból és West-ből a negyedikkel játsszunk jövőre. Egy Vikings idegenben és mondjuk Rams otthon még a mostani csapatunkkal is hozhatónak tűnik egy Bears/49ers páros esetében már nem merném ezt kijelenteni.G-men
draft szempontjából elég jó helyen leszünk így is- úgy is valszeg, de minden meccset meg kell próbálni megnyerni és nem leereszteni teljesen! ha összeállunk és jobbra érdemes csapatunk lesz jövőre, akkor egy Bears-Friscotól sem kell megijedni , de kell valami tartást összeszednünk év végére , mert ez a nihil ez semmi jóra nem vezetne...yooker
több mint 11 éve
Ennyi erővel ha Eli dob egy hosszú int-et és nincs visszahordás, ugyan ott vagyunk., csak akkor mindenki Eli-on röhög.2005 óta nézem a Giants meccseit. Nem kevés INT-et dobott, de ha nagyon lekapdossák a védők a passzait, akkor sem szokott magába roskadni. Arra a reakcióra gondolok, amit Kirk mutatott az idei Skins meccsen.
több mint 11 éve
Így van. Nekem azzal nincs bajom, hogy keveset kockáztatva alacsony a hosszú passzok száma, bár ez tényleg nem annyira látványos, és nekem jobban tetszett a régi passzjáték. De az a gyáva, inkább punt, csak el ne adjuk a labdát hívás, az tényleg elkeserítő. Ennyi erővel ha Eli dob egy hosszú int-et és nincs visszahordás, ugyan ott vagyunk., csak akkor mindenki Eli-on röhög.ennek a tökéletes példája volt hétfőn az a meccs eleji 3& long szituInkább dobjon 2-3 INT-et, de legyen benne a lehetőség, h történik vmi, mint ez a semmitérő játék amiből semmi nem lehet - igaz nincs INT se, hú de jó nekünk... Persze, h nincs tűz ezzel a gameplan-nel baszki, még a nézők is kussban ülnek végig. Akkora befosott playhívások vannak, h így nem lehet momentumot szerezni vagy elkapni a fonalat, absz nincs benne a játékunkban semmi, ki a franc tudna pörögni a helyükben, ha folyamatosan azt látják/éreztetik velük, h nem bíznak bennük.. amikor már szarul állunk akkor váltunk, de az pont nem elég semmire, ennek így semmi értelme, alapvetően hibás az egész offense elméleti szinten is, gyakorlatiról meg ne is beszéljünk..SzeszeAmit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.gyurcziHát igen, full nem tudtak felpörögni. Rolle-nak meg nem utólag kell pofáznia, hanem neki kellene a csapatot felráznia. Ő az egyik kapitány, igen nagy felelőssége van ebben neki is. Beckham pörgött ezerrel, meg lehet nézni mi lett az eredménye.
Offense-ről még annyit h nem a hosszú passzokon múlik a sikeresség. Volt több kísérlet is, egyik sem jött be (mondjuk Vontae Davis durván levette Randle-t). Eli sem hülye, ha ott lesz a lehetőség a nagy játékra ki fogja használni. Annak pedig nincs értelme h minden harmadik passz megy messze a picsába és hetente dob Manning 2-3 INT-t, aztán pedig azt olvassuk h szar már + új QB kell stb.Asbee
amikor behívtuk a középső futást...
konkrétan nekem egyszerűen elvette a kedvem az egésztől szinte!
a meccs elején, amikor nyomni kéne tüzelni a nézőt , csapatot mindenkit,
feladjuk a támadást... rémisztő! úgy hogy Reese is tükösebb O-t várt! most akkor hogy is van? lehet TC fogja vissza az istrángot , lehet nem, ez majd az új HC-vel kiderül...yooker
Az biztos, hogy amiket írtatok, azok egyértelműen egy irányba mutatnak... TC felett eljárt az idő a Giants-nél.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
így van, az a tökéletes példa. És mi idén MINDEN meccsen előadtuk ezt! és utána csodálkozunk, h nincs tűz.. röhejennek a tökéletes példája volt hétfőn az a meccs eleji 3& long szituInkább dobjon 2-3 INT-et, de legyen benne a lehetőség, h történik vmi, mint ez a semmitérő játék amiből semmi nem lehet - igaz nincs INT se, hú de jó nekünk... Persze, h nincs tűz ezzel a gameplan-nel baszki, még a nézők is kussban ülnek végig. Akkora befosott playhívások vannak, h így nem lehet momentumot szerezni vagy elkapni a fonalat, absz nincs benne a játékunkban semmi, ki a franc tudna pörögni a helyükben, ha folyamatosan azt látják/éreztetik velük, h nem bíznak bennük.. amikor már szarul állunk akkor váltunk, de az pont nem elég semmire, ennek így semmi értelme, alapvetően hibás az egész offense elméleti szinten is, gyakorlatiról meg ne is beszéljünk..SzeszeAmit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.gyurcziHát igen, full nem tudtak felpörögni. Rolle-nak meg nem utólag kell pofáznia, hanem neki kellene a csapatot felráznia. Ő az egyik kapitány, igen nagy felelőssége van ebben neki is. Beckham pörgött ezerrel, meg lehet nézni mi lett az eredménye.
Offense-ről még annyit h nem a hosszú passzokon múlik a sikeresség. Volt több kísérlet is, egyik sem jött be (mondjuk Vontae Davis durván levette Randle-t). Eli sem hülye, ha ott lesz a lehetőség a nagy játékra ki fogja használni. Annak pedig nincs értelme h minden harmadik passz megy messze a picsába és hetente dob Manning 2-3 INT-t, aztán pedig azt olvassuk h szar már + új QB kell stb.Asbee
feladjuk a támadást... rémisztő! úgy hogy Reese is tükösebb O-t várt! most akkor hogy is van? lehet TC fogja vissza az istrángot , lehet nem, ez majd az új HC-vel kiderül...yooker
több mint 11 éve
ennek a tökéletes példája volt hétfőn az a meccs eleji 3& long szituInkább dobjon 2-3 INT-et, de legyen benne a lehetőség, h történik vmi, mint ez a semmitérő játék amiből semmi nem lehet - igaz nincs INT se, hú de jó nekünk... Persze, h nincs tűz ezzel a gameplan-nel baszki, még a nézők is kussban ülnek végig. Akkora befosott playhívások vannak, h így nem lehet momentumot szerezni vagy elkapni a fonalat, absz nincs benne a játékunkban semmi, ki a franc tudna pörögni a helyükben, ha folyamatosan azt látják/éreztetik velük, h nem bíznak bennük.. amikor már szarul állunk akkor váltunk, de az pont nem elég semmire, ennek így semmi értelme, alapvetően hibás az egész offense elméleti szinten is, gyakorlatiról meg ne is beszéljünk..SzeszeAmit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.gyurcziHát igen, full nem tudtak felpörögni. Rolle-nak meg nem utólag kell pofáznia, hanem neki kellene a csapatot felráznia. Ő az egyik kapitány, igen nagy felelőssége van ebben neki is. Beckham pörgött ezerrel, meg lehet nézni mi lett az eredménye.
feladjuk a támadást... rémisztő! úgy hogy Reese is tükösebb O-t várt! most akkor hogy is van? lehet TC fogja vissza az istrángot , lehet nem, ez majd az új HC-vel kiderül...
több mint 11 éve
Inkább dobjon 2-3 INT-et, de legyen benne a lehetőség, h történik vmi, mint ez a semmitérő játék amiből semmi nem lehet - igaz nincs INT se, hú de jó nekünk... Persze, h nincs tűz ezzel a gameplan-nel baszki, még a nézők is kussban ülnek végig. Akkora befosott playhívások vannak, h így nem lehet momentumot szerezni vagy elkapni a fonalat, absz nincs benne a játékunkban semmi, ki a franc tudna pörögni a helyükben, ha folyamatosan azt látják/éreztetik velük, h nem bíznak bennük.. amikor már szarul állunk akkor váltunk, de az pont nem elég semmire, ennek így semmi értelme, alapvetően hibás az egész offense elméleti szinten is, gyakorlatiról meg ne is beszéljünk..Amit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.gyurcziHát igen, full nem tudtak felpörögni. Rolle-nak meg nem utólag kell pofáznia, hanem neki kellene a csapatot felráznia. Ő az egyik kapitány, igen nagy felelőssége van ebben neki is. Beckham pörgött ezerrel, meg lehet nézni mi lett az eredménye.
több mint 11 éve
ezzel most nem értek egyet!Nézegettem a jövő évi beosztásunkat.Igen.
Viszont amiatt (meg a jobb draft miatt) esetleg érdemes lenne szívni a végén néhány meccset, hogy csoportutolsók legyünk, hogy az NFC North-ból és West-ből a negyedikkel játsszunk jövőre. Egy Vikings idegenben és mondjuk Rams otthon még a mostani csapatunkkal is hozhatónak tűnik egy Bears/49ers páros esetében már nem merném ezt kijelenteni.G-men
draft szempontjából elég jó helyen leszünk így is- úgy is valszeg, de minden meccset meg kell próbálni megnyerni és nem leereszteni teljesen! ha összeállunk és jobbra érdemes csapatunk lesz jövőre, akkor egy Bears-Friscotól sem kell megijedni , de kell valami tartást összeszednünk év végére , mert ez a nihil ez semmi jóra nem vezetne...
több mint 11 éve
Nézegettem a jövő évi beosztásunkat.Igen.
Viszont amiatt (meg a jobb draft miatt) esetleg érdemes lenne szívni a végén néhány meccset, hogy csoportutolsók legyünk, hogy az NFC North-ból és West-ből a negyedikkel játsszunk jövőre. Egy Vikings idegenben és mondjuk Rams otthon még a mostani csapatunkkal is hozhatónak tűnik egy Bears/49ers páros esetében már nem merném ezt kijelenteni.
több mint 11 éve
Nézegettem a jövő évi beosztásunkat.www.fbschedules.com/nfl-15/2015-new-york-giants-football-schedule.php
több mint 11 éve
Amit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.gyurcziHát igen, full nem tudtak felpörögni. Rolle-nak meg nem utólag kell pofáznia, hanem neki kellene a csapatot felráznia. Ő az egyik kapitány, igen nagy felelőssége van ebben neki is. Beckham pörgött ezerrel, meg lehet nézni mi lett az eredménye.
Offense-ről még annyit h nem a hosszú passzokon múlik a sikeresség. Volt több kísérlet is, egyik sem jött be (mondjuk Vontae Davis durván levette Randle-t). Eli sem hülye, ha ott lesz a lehetőség a nagy játékra ki fogja használni. Annak pedig nincs értelme h minden harmadik passz megy messze a picsába és hetente dob Manning 2-3 INT-t, aztán pedig azt olvassuk h szar már + új QB kell stb.
több mint 11 éve
Amit még nagyon hiányolok az a tűz, a mindenáron győzni akarás. Nem látom azt, hogy egy must win meccset játszanának. Nem látszik a játékosokon, az edzőkön, a gameplan-en. Egyszerűen nem vagyunk elég agresszívek. Rolle megint elkezdte ezt pedzegetni, nagyon óvatosan fogalmazott, de szerintem ez az egyik, ha nem a legnagyobb probléma.
több mint 11 éve
hát ez igen szomorú teljesítmény volt , de ennyi van most ebben a csapatban sajnos, bármennyire is bizakodtam még 3 meccsel ezelőtt...+ ez a rengeteg sérülés... pl. röhej hogy túltöltöttnek tűnt ez a CB sor idény előtt! jövőre 8-10 CB-t a rosterre !!! 😊
cél , hogy az idény végére kicsit összekapjuk magunkat és ne ilyen reménytelen formában zárjuk a szezont legyen kicsit pofája ennek az offense-nek és legyen valamiféle futójáték! (bár Jennings visszatérésével ez kapásból javulni fog valamennyit, az ő kiesése sokat számított)
több mint 11 éve
Szerencsére csak felvételről tudtam megnézni ezt a meccset, mert így legalább gyorsan végig lehetett pörgetni. Finoman szólva nem voltam túl optimista meccs előtt se, de ez a legrosszabb várakozásokat is alulmúlta, úgy volt szar az egész ahogy volt. Megmondom őszintén én hányni tudnék ettől a beszari offense-től amit hétről hétre előadunk, nézhetetlen az egész. Egy pillanatig nincs esélyünk normális csapatok ellen amíg ezt az alibi-fos offense játékot próbáljuk játszani, ahhoz sokkal jobb védelem kellene, h ez életképes legyen. Utóbbi évek leggyengébb csapata ez.
több mint 11 éve
Amennyire szkeptikus voltam a sráccal kapcsolatban, annyira nyűgöz le mostanság. Lassan elgondolkodom egy No13. kék mezen 😊a meccs csúcspontja Giants részről: Beckham pregame elkapásaiA +100 yard azért jobban mutatottAsbee
vine.co/v/OO0UHWvUBp1baggio
több mint 11 éve
a meccs csúcspontja Giants részről: Beckham pregame elkapásaiA +100 yard azért jobban mutatott
vine.co/v/OO0UHWvUBp1baggio
több mint 11 éve
a meccs csúcspontja Giants részről: Beckham pregame elkapásai
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csalodott vagyok persze, azt hiszem most kezdem el felfogni, hogy ugy ket evvel ezelottig sok sok even keresztul contender csapatunk volt es elkenyeztettek minket az eredmenyekkel, gyurukkel. Az a korszak lezarult, jelenleg egy gyenge kozepcsapat benyomasat keltjuk, serulesekkel meg meg azt sem. Lehet ez igy lesz meg 1-2 evig de vissza fogunk talalni a helyes utra ebben biztos vagyok. Addig meg ugyanugy meg fogom nezni az osszes meccsunket es orulni fogok a (esetleges) szep jateknak, de tudni fogom, hogy jelenleg nincs eselyunk komoly eredmenyre. Innentol kicsit elojon a gonosz enem is, es az nfc east ellen kezdek drukkolni, nehogy mar rajtunk kivul nyerjen innen barki is barmit 😀
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset, 5-kor felkeltem, ránéztem az eredményre majd úgy döntöttem nem éri meg elkezdeni megnézni. De amit olvastam a meccsről az egyértelmű. Nincs futás, nincs passrush. Azt meg nem is értem, hogy jött össze Elinak az elég gyenge 27/52 sikeres passz. Mindegy.Egy biztos, idén esélyünk sem volt playoff kaliber csapatok ellen, lásd DET, PHI, IND, még a Dallas ellenit is ide venném. Még a szoros kiélezett meccsre sem volt semmi reményünk, mert a harmadik negyedre eldőlt minden.
Innentől kezdve minden számolgatás teljesen felesleges, mert ez a csapat sajnos
Középtávú előnye az edzőváltás lehet, illetve az, hogy lehet nyomatni az újoncokat, hadd tanuljanak (bár erre TC-nél nincs sok esély).
több mint 11 éve
40-10 ízlelgessük ezt, ami utána történt az már csak kozmetika ...így van, vasárnap meglesz a 3-6, ami tavalyról is ismerős, ugye, csak nem biztos, hogy utána 4-6 lesz...
kb csoda ha csoportharmadikok lennénk ...csebi
több mint 11 éve
Ja, és gratulálok a csapatunk leghosszabb futását produkáló fiatal prospect játékosunknak!Nem néztem utána, de lehet, hogy career long run volt???
több mint 11 éve
túlságosan bejött a bye week. nem tudom mit gyakorolt az offense, fos gereblyézést?nem szeretnék közhellyel élni, de most mégis ez lesz: azért azt ne felejtsük el, hogy azokban a sportágakban, amikor egymás elleni küzdelem zajlik a pályán, sokszor nem elég az, hogy az egyik csapat nagyon akar meg nagyon felkészül (jelen esetben 2 hetet is), ha a másik oldalon egy JOBB csapat van, amelyik legtöbbször megakadályozza, hogy az egyik csapat elképzelései működjenek.
rászorult a sajtó a piros zászló+zokni témára bit.ly/1A9n2sPvittore
És említhetném még az ominózus viccet amelyik a "biciklit akarok, biciklit akarok..." poénnal végződik...
A Colts JOBB csapat, mint a Giants. Nyerhettünk volna, ha...
1. Luck gyengébb napot fog ki
2. Eli Big Ben módban nyomja.
3. mindegy, mert ez is csak ha.
(Éreztem én, hogy ezért a meccsért nem érdemes felkelnem)