New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
OC-t váltani egy év után hülyeség.

amúgy lehet én vagyok régi módi, vagy túl szentimentális, de nem váltanám le 2szeres SB MVP irányítómat másfél valóban pocsék szezon után, főleg úgy nem, hogy milyen fal védte ebben az időben, és főleg nem egy olyan játékosra, akire le akarjátok ... nem Eli itt a legnagyobb probléma ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
OC-t váltani egy év után hülyeség.

amúgy lehet én vagyok régi módi, vagy túl szentimentális, de nem váltanám le 2szeres SB MVP irányítómat másfél valóban pocsék szezon után, főleg úgy nem, hogy milyen fal védte ebben az időben, és főleg nem egy olyan játékosra, akire le akarjátok ... nem Eli itt a legnagyobb probléma ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
ha ELi-ban gondolkodunk továbbra is akkor őt kell erőltetni, h szokja ezt (sztem az ő stílusával és erősségeivel amúgy teljesen inkompatiblis) McAdoo féle rendszert.Szesze
Akkor váltsatok OC-t. Mert szerintem könnyebb találni egy olyan fószert sameszokkal együtt, aki olyan rendszert/olyan playbookot futtat, amely előtérbe helyezi Eli erősségeit és maszkírozza a gyengéit. Aki kicsit is értelmesebb irányító azt a csapata ki sem engedi piacra. A drafton lehet nyugodtan lutrizni, ahogy nézem az első körben sem túl magas a sikerességi ráta.tüsi91
idén váltottunk 😊
Amúgy persze valószínű mi is hosszabbítani fogunk vele, de ha így lesz akk nagyon remélem, h már nem adunk neki giga szerződést mert az már nem reális.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
ha ELi-ban gondolkodunk továbbra is akkor őt kell erőltetni, h szokja ezt (sztem az ő stílusával és erősségeivel amúgy teljesen inkompatiblis) McAdoo féle rendszert.Szesze
Akkor váltsatok OC-t. Mert szerintem könnyebb találni egy olyan fószert sameszokkal együtt, aki olyan rendszert/olyan playbookot futtat, amely előtérbe helyezi Eli erősségeit és maszkírozza a gyengéit. Aki kicsit is értelmesebb irányító azt a csapata ki sem engedi piacra. A drafton lehet nyugodtan lutrizni, ahogy nézem az első körben sem túl magas a sikerességi ráta.
több mint 11 éve
Azt adom, hogy ha nagyon nincs realis esely nyerni 4. negyedben ( avagy veszteni ) akkor enjen fel Nassib kis gametimera. Elit en sem tennem ki meg jovore sem, de Nassibot is fel kene arazni valahogyNightBoY
de annak meg nem sok értelme lenne, hisz abból nem derülne ki, h érdemben mit tud Nassib.. persze úgyse fogják padra tenni Eli-t, én csak azt mondtam, h mivel én lemondanék róla jövőre így én ezt tenném. Ebből kiderülhetne, h lehet-e Nassibra építeni hosszabb távon is vagy QBt kéne hozni draftról. De csereként játszatni a garbage time-ban nem sok értelme lenne most már, ha ELi-ban gondolkodunk továbbra is akkor őt kell erőltetni, h szokja ezt (sztem az ő stílusával és erősségeivel amúgy teljesen inkompatiblis) McAdoo féle rendszert.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Azt adom, hogy ha nagyon nincs realis esely nyerni 4. negyedben ( avagy veszteni ) akkor enjen fel Nassib kis gametimera. Elit en sem tennem ki meg jovore sem, de Nassibot is fel kene arazni valahogy

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
A legnehezebb egy franchise QB megszerzése. Asbee
Lehet, hogy már ott is van a csapatnál a következő 10 év franchise QB-ja. 😊 Számos példát tudnánk mondani más csapatoktól ilyenre.
több mint 11 éve
Épp az a baj, h sztem egyáltalán nem tolta jól addig sem, egy alibi offense-t mutattunk be eddig is, sztem nagyon messze volt az 'éles'-től ez a teljestmény. De amúgy amit én írtam azt absz nem a tegnapi meccsre alapoztam, hanem az előző két évre úgy globál. Nem mondom, h mindenáron el kell küldeni, de jelen állás szerint már egyáltalán nem elvetendő ez a lehetőség se. (én pl pont emiatt a szezon hátralévő részén már eleve Nassib-et játszatnám, h kiderüljön lehetne-e rá számítani a jövőben)Szesze
ja és akkor szépen ledöntjük az aktív sorozatát, mikor ő még törött lábbal is vállalta anno a játékot, hogy megnézzük Nassibot??? sztem ez butaság lenne. 5 int csúnyán mutat valóban, de ne felejtsük el, hogy előtte egy tökéletes labdát dobott fel Donnellnek csak elkapni nem sikerült ... majd ha lesz egy olyan falunk, ahol a csere RT mellett nem úgy mennek el, mintha a pályán sem lenne, akkor kezdjünk el szidni a qb-t ...Barna Károly sztem egy magyar ligában nem lenn kezdő ...csebi
Jó de most nehogy már a sorozata vagy amiatt mert szívünkhöz nőtt ne lépjünk meg hasonlót. Itt pusztán észérvek alapján kell dönteni, még ha ez szarul is hangzik, de ez egy ilyen sport. Amúgy nem azt mondom, h egyértelműen a kivágása lenne a megfelelő döntés, de simán eljutottunk arra a pontra ahol már egyáltalán nem istenkáromlás ezen reálisan elgondolkodni.
több mint 11 éve
Épp az a baj, h sztem egyáltalán nem tolta jól addig sem, egy alibi offense-t mutattunk be eddig is, sztem nagyon messze volt az 'éles'-től ez a teljestmény. De amúgy amit én írtam azt absz nem a tegnapi meccsre alapoztam, hanem az előző két évre úgy globál. Nem mondom, h mindenáron el kell küldeni, de jelen állás szerint már egyáltalán nem elvetendő ez a lehetőség se. (én pl pont emiatt a szezon hátralévő részén már eleve Nassib-et játszatnám, h kiderüljön lehetne-e rá számítani a jövőben)Szesze
ja és akkor szépen ledöntjük az aktív sorozatát, mikor ő még törött lábbal is vállalta anno a játékot, hogy megnézzük Nassibot??? sztem ez butaság lenne. 5 int csúnyán mutat valóban, de ne felejtsük el, hogy előtte egy tökéletes labdát dobott fel Donnellnek csak elkapni nem sikerült ... majd ha lesz egy olyan falunk, ahol a csere RT mellett nem úgy mennek el, mintha a pályán sem lenne, akkor kezdjünk el szidni a qb-t ...Barna Károly sztem egy magyar ligában nem lenn kezdő ...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még annyit h az ezelőtti meccseken azért igencsak jól tolta Eli, labdái pontosak voltak, élesen játszott, végig koncentrált, jól irányította a csapatot. Ez nem tűnik fel senkinek, de mikor jön egy szar meccs már egyből le akarjuk váltani (de azt h kire 10 emberből jó ha 2 meg tudná mondani). Kajakra tényleg az kéne nekünk, hogy meglássuk milyen az amikor tényleg egy szar irányítónk van és 2-3 évig top 5-ben draftolnánk.Asbee
Ezzel annyiban vitakoznék, hogy nekünk 2 szar QB-nk van és így is lehet, hogy kivágjuk magunkat top5-ből, ha még össze balfaszkodunk 2-3 W-t 6 meccs alatt.
több mint 11 éve
A legnehezebb egy franchise QB megszerzése. Nekünk ez megvan. Annyiszor de annyiszor kikezdték már Manninget és mindig visszajött. Ha nem történik semmi váratlan 4-5 év még lazán benne van. Ez egy új szerződés. Azt pedig lehet már adni neki idei offseasonban is. A cap nőni fog, a fizetések is nőnek, ilyen tekintetben jövő évi fizetése is beleférne.

Ha most elküldenénk, azzal gyakorlatilag ki is lőnénk magunkat a következő 3-4 év SB esélyesei közül. FA piacról nemigen szednénk fel olyan QB-t akivel lenne esély a végső győzelemre, vagy ha igen akkor legalább annyiba kerülne mint Eli. Új irányító draftolása majdnem mindig kockázat és bőven vannak olyan needek, amelyeket orvosolni kellene és mindjárt jobb lenne az összkép. Az offense-ben a támadófalat kell értelmesen helyrerakni és ott meg is vagyunk. A védelemben jövőre is lehet egy jó secondary (feltéve ha egészségesek maradnak), a DRC, Amu, McBride hármast nem egy csapat fogadná el. JPP-t megtartani, vérfrissíteni védőfalat, kukázni egy LB-t és meg is vagyunk.

Biztosan vannak néhányan akiknek ez nem tetszik, de a két SB győzelmével és a rakat GW drive-jával nálam kiérdemelte Manning azt a bizalmat h nálunk fejezze be pályafutását. Elküldésével sokkal nagyobb kárt okoznánk a csapatban, mint amennyit egyesek szerint a nagy fizetése okoz. Simms után is mikor lett újra franchise irányítónk. Azt hiszem Eli témában én mindent leírtam, ha rajtam múlik ő nálunk fejezi be.Asbee
A támadófal összerakása finoman szólva sem egyszerű feladat ahogy azt az előző évek mutatják is..továbbra is tartom, h nagyon nem egy jó OG-re vagyunk attól, h ez megoldódjon. A védelembe kell hozni egy jó MLB-t FA-ról (OLB sem ártana) és a DL is sok sebből vérzik (JPP esete sem egyértelmű, h mennyire érdemes neki nagy pénzt fizetni, az utóbbi években a meccsek nagy részén teljesen súlytalan.. mondjuk ő legalább keveset keres még jövőre), se a pass-rush, se a futás elleni védekezés nincs rendben. A secondary azon hármasa akit írtál jó lenne, de egyrészt mint látható 3 ember édeskevés a CB posztra, másrészt a safety posztról nem tettél említést, ahol pedig az egyetlen épkézláb emberünknek (Rolle) lejár a szerződése, ide gyakorlatilag két kezdőt kell hozni (vagy egyet és hosszabbítani Rolle-al ami nem két fillér lenne).
Igazából mindkét fal szar jelenleg és ezen kívül is nagy lyukak vannak (LB, S), én absz nem látom h hogyan lehetne ebből az általad említett SB esélyes csapatot reálisan összehozni úgy, h a QB ennyi pénzt elvisz. Persze szar QB-val szintén szar a helyzet, de éppen azért mert sztem baromira nem vagyunk SB közeli csapat jelenleg (és jövőre se leszünk), így simán el lehet gondolkodni azon, h nem kellene-e fiatalítani (és ezzel kockáztatni) QB poszton ami lassan úgyis elkerülhetetlenné válik, mert Eli jövőre már 34 éves lesz.. ezzel jutna pénz a többi probléma megoldására.
több mint 11 éve
Épp az a baj, h sztem egyáltalán nem tolta jól addig sem, egy alibi offense-t mutattunk be eddig is, sztem nagyon messze volt az 'éles'-től ez a teljestmény. De amúgy amit én írtam azt absz nem a tegnapi meccsre alapoztam, hanem az előző két évre úgy globál. Nem mondom, h mindenáron el kell küldeni, de jelen állás szerint már egyáltalán nem elvetendő ez a lehetőség se. (én pl pont emiatt a szezon hátralévő részén már eleve Nassib-et játszatnám, h kiderüljön lehetne-e rá számítani a jövőben)
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még annyit h az ezelőtti meccseken azért igencsak jól tolta Eli, labdái pontosak voltak, élesen játszott, végig koncentrált, jól irányította a csapatot. Ez nem tűnik fel senkinek, de mikor jön egy szar meccs már egyből le akarjuk váltani (de azt h kire 10 emberből jó ha 2 meg tudná mondani). Kajakra tényleg az kéne nekünk, hogy meglássuk milyen az amikor tényleg egy szar irányítónk van és 2-3 évig top 5-ben draftolnánk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
A legnehezebb egy franchise QB megszerzése. Nekünk ez megvan. Annyiszor de annyiszor kikezdték már Manninget és mindig visszajött. Ha nem történik semmi váratlan 4-5 év még lazán benne van. Ez egy új szerződés. Azt pedig lehet már adni neki idei offseasonban is. A cap nőni fog, a fizetések is nőnek, ilyen tekintetben jövő évi fizetése is beleférne.

Ha most elküldenénk, azzal gyakorlatilag ki is lőnénk magunkat a következő 3-4 év SB esélyesei közül. FA piacról nemigen szednénk fel olyan QB-t akivel lenne esély a végső győzelemre, vagy ha igen akkor legalább annyiba kerülne mint Eli. Új irányító draftolása majdnem mindig kockázat és bőven vannak olyan needek, amelyeket orvosolni kellene és mindjárt jobb lenne az összkép. Az offense-ben a támadófalat kell értelmesen helyrerakni és ott meg is vagyunk. A védelemben jövőre is lehet egy jó secondary (feltéve ha egészségesek maradnak), a DRC, Amu, McBride hármast nem egy csapat fogadná el. JPP-t megtartani, vérfrissíteni védőfalat, kukázni egy LB-t és meg is vagyunk.

Biztosan vannak néhányan akiknek ez nem tetszik, de a két SB győzelmével és a rakat GW drive-jával nálam kiérdemelte Manning azt a bizalmat h nálunk fejezze be pályafutását. Elküldésével sokkal nagyobb kárt okoznánk a csapatban, mint amennyit egyesek szerint a nagy fizetése okoz. Simms után is mikor lett újra franchise irányítónk. Azt hiszem Eli témában én mindent leírtam, ha rajtam múlik ő nálunk fejezi be.

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 600 — Giants fan
Lehet, h nem Eli a fő ludas a szar szereplésben, de ettől még nagyon komolyan érdemes elgondolkodni hogy mi legyen vele. Ugye mindenkit a fizetése arányában érdemes megítélni ebben a rendszerben, nos ő jövőre majdnem 20 milliót keres majd.. ehhez képest a teljesítménye neki is lófasz, úgyh a vezetőségnek el kell gondolkodnia az idei off seasonban, h mik a tervei a jövőre nézve QB poszton. Nyilván sok féle opció van, de megmondom őszintén, h én egyáltalán nem bánnám a cut-ot sem.. (17,5 milla szabadulna így fel)Szesze
A meccs után én is ezen gondolkodtam. Szerintem el kellene kezdeni keresni, kiválasztani az utódot. Nem ismerem az NCAA-t, nem tudom idén jön-e valaki, aki miatt érdemes lenne elgondolkodni. Az lesz szerintem, hogy a Giants nem fogja kirakni azt az irányítót, aki ennyit tett a csapatért, ki fogja tölteni a szerződését. Az meg ki tudja mit fog hozni rövid, közép és hosszútávon.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Lehet, h nem Eli a fő ludas a szar szereplésben, de ettől még nagyon komolyan érdemes elgondolkodni hogy mi legyen vele. Ugye mindenkit a fizetése arányában érdemes megítélni ebben a rendszerben, nos ő jövőre majdnem 20 milliót keres majd.. ehhez képest a teljesítménye neki is lófasz, úgyh a vezetőségnek el kell gondolkodnia az idei off seasonban, h mik a tervei a jövőre nézve QB poszton. Nyilván sok féle opció van, de megmondom őszintén, h én egyáltalán nem bánnám a cut-ot sem.. (17,5 milla szabadulna így fel)
több mint 11 éve
Borzasztó meccs volt, két ordenáré fos O#-el. Se mi sem ti nem érdemeltünk itt győzelmet. Nem tudom elképzelni, hogy Eli még1x ilyen szarul játszon idén.diverdoc
Általában minden évben van egy ilyen meccs Manningtől, mikor dob legalább 3-4 picket és semmi nem jön össze neki. Aki kicsit is ért a játékhoz úgyis tudja, hogy összességében nem ő a ludas.
Nah asszem kinéz a top 5-ös pick, kb még két meccset nyerünk a jelenlegi formánk alapján. Ma is látszott, hogy nem a mién az NFL legszarabb D-je, mint azt a statok mutatják. Elinak megvolt idén a leghomályabb meccse, remélem letudta idén a túl, meg alul dobálást. Az amit a OBJ elkapás után műveltek az edzők, már csak azért elküldeném őket az év végén. Mondjuk az Oline kuka, nem igazán sikerült megerősíteni úgy néz ki. Jobbak mint tavaly de a fosból szarrá keményedtek maximum. Sajnos az a 3 game winning streak nagyon csalóka volt.gyurczi
Gyengébb védőfalak ellen megoldja a támadófal a feladatot, az erősek ellen viszont sajnos szenved. A törekvés megvolt az erősítésre, de nem feltétlenül jöttek be. Beatty szerencsére feljavult, vele szvsz nincs gond. Richburg guardnak egy csöppet kicsi, neki centerként lehet jövője. Pugh most megsérült és néha szenvedett idén, de őt sem kellene leváltani. Ott van még Schwartz, aki még nem játszott nálunk tétmeccsen, de egyszerűen muszáj neki jól szerepelnie. Walton, Jerry, Brown nálam kuka. Egy kezdő guard még mindenképp kell és egy project tackle-t sem bánnék. Rajtuk kívül "franchise backupnak" jó lenne megtalálni a következő Boothe-t is.

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Borzasztó meccs volt, két ordenáré fos O#-el. Se mi sem ti nem érdemeltünk itt győzelmet. Nem tudom elképzelni, hogy Eli még1x ilyen szarul játszon idén.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
3&sok-ra minden meccsen futkározunk, de 1&4-re behívunk 4 passzt egy az egész meccsen teljesen indiszponáltan játszó QBra. Gratulálok! (egyébként az eredménynek már kb nem volt jelentősége számunkra, persze ettől még szar érzés ezt a szánalmat nézni hétről hétre)
több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 600 — Giants fan
Nah asszem kinéz a top 5-ös pick, kb még két meccset nyerünk a jelenlegi formánk alapján. Ma is látszott, hogy nem a mién az NFL legszarabb D-je, mint azt a statok mutatják. Elinak megvolt idén a leghomályabb meccse, remélem letudta idén a túl, meg alul dobálást. Az amit a OBJ elkapás után műveltek az edzők, már csak azért elküldeném őket az év végén. Mondjuk az Oline kuka, nem igazán sikerült megerősíteni úgy néz ki. Jobbak mint tavaly de a fosból szarrá keményedtek maximum. Sajnos az a 3 game winning streak nagyon csalóka volt.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
őőő ezt a meccset 1-2 napig szerintem mindenkinek emésztenie kell. Eli ma nem tudom mit művelt, de ez csúnyán a tavalyi Eli volt. A védelemnek azért grat, bár a 49ers O tartott minket meccsben inkább.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 005
Mark Herzlich will start for Jacquian Williams in ‪#‎Giants‬ open in base defense. Mike Patterson will start for Cullen Jenkins.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 005
a BEMELEGÍTÉS élőben  www.giants.com/videos/videos/LIVE-FROM-METLIFE-STADIUM---Audio-is-Muted/63e694d9-a762-4762-9947-e59803d80c34
több mint 11 éve
Lesz este meccsnézés kollektívan? Kik jönnek?csebi
én tuti

több mint 11 éve
Lesz este meccsnézés kollektívan? Kik jönnek?