New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 004
 nypost.com/2014/10/30/giants-players-coaches-go-through-social-issue-seminar/
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
13. Podcast - 2014. október

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
According to Ebenezer Samuel, Geoff Schwartz is not expected to play Monday Night as the Giants are likely being extra cautious with him to prevent any further injury.
több mint 11 éve
Kb tuti nem. Viszont DRC teljes értékű munkát végez ma és Schwartz is jó eséllyel visszatérhet

több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Rashad Jennings milyen állapotba van? Fog már játszani?
több mint 11 éve
Leigazoltuk Mike Harris CB-t a Lions PS-ból

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
"Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre."

nem fog új csapat épülni. ezt fogjuk toldozgatni, de ez nem baj, mert van benne fantázia....ozibozi
Lehet félreérthető voltam. Az új csapat épül azt a jelenleg is formálódó csapatra írtam. A jövőre az egyedül a draftra vonatkozott.
több mint 11 éve
"Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre."

nem fog új csapat épülni. ezt fogjuk toldozgatni, de ez nem baj, mert van benne fantázia....
több mint 11 éve
3-4 hááát. Kb minden évben feljön, de nem hiszem h ez lenne a probléma. Hankins mondjuk nem lenne rossz NT, így az egyik sarkalatos pont orvosolva lenne. Az egyik DE lehetne JPP, tavaly 285-290 fonttal játszott, az ő helye egyértelműen itt lenne. C. Jenkins-nek könnyen ez lehet nálunk az utolsó szezonja, így ő felejtős már. Marad Bromley és Kuhn...😀 Az egyik OLB Moore lenne, bár ő még nem kapott elég lehetőséget a bizonyításra, egyedül elég sovány lenne ő itt. Kiwanuka szerepelhetne még mindkét szélen. Moore túloldala Kennardé, sokoldalúságát ott tudná igazán kihasználni. Egy ILB mindenképp kéne, a másik hely J. Williams-é. Secondary-ben értelemszerűen nem lenne átalakítás. Igazából engem még nem tudtak erről meggyőzni h a váltás a csapat javára válna.

Az emberanyaggal szezon előtt szvsz nem volt gond. Akkot még bízhattunk Beasonban, a secondary pedig bomba nevekből állt. JPP közelít is régi formájához, ha nagy pénzért is, de meg kell tartanunk. Egy jó DE-re szükség lesz még a draftról és Damonsterrel kiegészülve meg lesznek a pass rushereink. Egy DT mondjuk jöhet még. LB sorban esetleg meg lehet próbálkozni Kennarddal mint MLB, mert nickelben az SLB nincs fenn, és ha tényleg olyan jó luxus lenne őt padoztatni. Secondary-t sajnos kicsinálták sérülések, DRC legutóbb közel sem volt 100%-os, Thurmond és McBride kiesése pedig sztem nagyobb vérveszteség mint gondolnánk. Rolle állat, remélem S. Brown is megmutatja h nem felejtett el játszani. Nem olyan gázos csapatrész ez, tavaly összességében nem lehetett a védelemre panasz, de a sérülteket nem tudtuk megfelelően pótolni és a cover 2-t is el kellene már felejteni. Kis vérfrissítéssel újra jó védelmünk lehet.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre. A jövőre nézve mit jelenthet HC és DC oldalon? Az OC-nk úgy gondolom megtaláltuk. Amerikai oldalakon olvasgatva egyre többször szóba kerül(inkább csak szurkolói oldalról) a védelem átállása 3-4-re. Persze már nem Perry Fewellel, hanem egy esetleges jövőbeni DC-vel. Fewellnek meddig szól a szerződése? TC szerződése ha jól tudom jövőre lejár, és nem hiszem, hogy még meghosszabbítják vele még egyszer. Fewell vele együtt mehet vagy új HC és DC nem fér bele?Sanyichef
Alapvetően a HC a kérdés, nem nagyon gondolom, hogy ha új HC lesz, akkor ő bármelyik koordinátort megtartja.

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Az idei szezontól már nem várok sokat. (bár ki tudja, ez az NFL, de a Cards meccsért nagyon kár) Teljesen új csapat épül, jövőre egy hasonló drafttal valóban nagyot léphetnénk előre. A jövőre nézve mit jelenthet HC és DC oldalon? Az OC-nk úgy gondolom megtaláltuk. Amerikai oldalakon olvasgatva egyre többször szóba kerül(inkább csak szurkolói oldalról) a védelem átállása 3-4-re. Persze már nem Perry Fewellel, hanem egy esetleges jövőbeni DC-vel. Fewellnek meddig szól a szerződése? TC szerződése ha jól tudom jövőre lejár, és nem hiszem, hogy még meghosszabbítják vele még egyszer. Fewell vele együtt mehet vagy új HC és DC nem fér bele?
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 www.cbssports.com/nfl/powerrankings
több mint 11 éve
iason New York Giants 58
Köszönet Gyurczinak az elemzésért. Őszintén szólva az ember mindig remél, de a 8-8 a realitás, amivel szerintem nincs PO. Döntő az off. fal, teljesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy nem Ei-vel van baj, csak nincs elég ideje. A Pats-el meg találkozzunk a SB-ban és szokásos módon verjük el őket! Hajrá Kékek!
több mint 11 éve
tuti ki lesz rakva, ez nem kérdésSzesze
Korai még erről beszélni, de full nem biztos. 7,3M-t kereshet jövőre, a DM pedig 3,8M lenne. Ha belemenne abba h 5M körül keressen akkor maradhat. Azzal sem járnánk jobban ha egy minimum közeli összegért hozunk valakit FA piacról, de igazából ráérünk ezzel foglalkozni a szezon után.

McClain így mehet középre, de igazán Kennard játékára leszek kíváncsi, ő lehet a jövő.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
tuti ki lesz rakva, ez nem kérdés
több mint 11 éve
Beasonnal úgy voltam, hogy jó lenne megtartani őt, de csak egy bizonyos összegért. Elég hurráhangulat volt mikor aláírt, de akkor azt mondtam ez a pénz sok, mert bármikor lerobbanhat. Sajna ez be is következett. Ha belemegy szezon után a paycutba maradhat, ha nem akkor szevasz. Elég sokat spórolnánk rajta, mostani szerződésével nem fog már nálunk játszani (és FA piacon sem lenne már rá nagy kereslet).

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
hát azért Beasonnál az átlagnál 'kissé' nagyobb mértékben volt benne a sérülésveszély.. nem volt egy jó hosszabbítás, de elsősorban inkább azért nem, mert amikor pályán volt akkor is nagyon gyenge volt
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 802 — Lucas Scott
Beason idén már nem játszhat, remek hosszabbítás voltAsbee
sztem nem volt hiba vele a hosszabbítás, a sérülésekkel nem lehet előre számolni, és nem mki van Eli-ból ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
mit keresne egy olyan csapat a rájátszásba, aki nem képes megverni nála erősebb csapatokat?

erről szól az NFL: nem az alapszakaszban, hanem a PO-ban kell/érdemes ütni a jobbakat 😀vittore
így értettem én is, csak ahhoz oda is 'alapszakaszos rájátszáson' keresztül vezetne az út...😊 szokás szerint, de ha betartjuk a 4 éves ciklusosságot akkor sem leszek szomorú...😀 csak reálisan
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
mit keresne egy olyan csapat a rájátszásba, aki nem képes megverni nála erősebb csapatokat?

erről szól az NFL: nem az alapszakaszban, hanem a PO-ban kell/érdemes ütni a jobbakat 😀
több mint 11 éve
Cards elleni vereségért nagyon nagy kár most. Nyerhető meccs lett volna egy bivaly ellenfél ellen

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 600 — Giants fan
Amit a csapat a játékban eddig mutatott erősebb csapatok ellen, valamint a statisztika alapján, amit Asbee gyűjtött ki a blogon, abszolut nincs esély a PO-ra. Már csak két zakó lehet. A következő négy meccs tükrében nem sok esély van rá. Azt hittük könnyebb a sorsolásunk idén, hát nem. A vereségek minimum 5 győzelemmel álló csapatoktól jött, és még jön a must winnél tartó SEA, SF duó, nem beszélve a rekordra készülő Luckról.
A csapat esetében nem lehet tudni, hogy milyen lesz az Oline, a következő meccseken. Ezen múlik sok minden. Ha változatlan lesz a mutatott játék, akkor a SEA fala szét fogja dominálni őket, tuti a vereség. A Colts ellen csak pontháborúban nyerhetünk, mer Luckékat nem fogjuk kevés ponton tartani. Bár szét lehet passzolni őket,ahogy BigBen megcsinálta, de ha megint sokat akarunk futni, ami nem megy akkor, nagyon sima zakó lesz ott is. A SF-et nem tudom hova tenni, ott attól függ milyen napjuk lesz. Tudnak szarul játszani, lehet keresni valónk. A Dallast nem tudom, hogy tudnánk megverni. Ott megint szar a matchup. A LB-eink nem tudják megállítani a futásukat, Dezt meg nem tudjuk jelenleg levédekezni.
Amin változtatni lehetne, kellene az az, hogy az Oline adna Elinak időt, kellene a pass prot, és lenne egy passheavy offense. Ha Jennings visszatérne a régi formájában, akkor nem kellene ez, de erre nem látok sok esélyt. Megint kellene az All in mentalitás, mint 2011-ben. Akkor is liga alja futással, sok passzal lett meg a PO. Most nincs Cruz, de Eli pontos a rövid, közepes passzoknál, ezt kellene erőltetni, mert a futás nem nagyon működik.
Ami most valószínű, tekintettel arra, hogy az elmúlt két meccs jól beárazta a csapatot, tényleg a 8-8 a realitás. Ami hosszútávon jó is lehet, mert nyugdíjazza TC-t. Kell a frissítés, mert úgy látom elfáradt ez a kapcsolat. Jövőre úgy is mi nyerjük a SB-t a Pats ellen az álmoskönyv szerint. 😊

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Beason idén már nem játszhat, remek hosszabbítás volt

több mint 11 éve
iason New York Giants 58
Üdvözlet minden Giants Fan-nak! Én is azt kérdezném Tőletek, hogy - tudom, hogy matematikailag még van esélyünk -, de szerintetek ténylegesen van-e még a PO-ra?
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
hát én nagyon meglepődnék, ha idén ebből PO lenneSzesze
Nem vagy ezzel egyedül.

Lehet, hogy papíron 5 win az uccsó 5 meccs, de nem lesz 5, mert meglepi tuti, hogy lesz. Pl. inkább fogadnék arra, hogy megverjük a Filit, mint arra, hogy a JAX, TEN, STL hármasból mindenkit. És ha meg is lenne mind az 5, akkor is kéne még inkább 3, mint 2, mert a 10-6 sztem nem lesz elég wild cardra, tehát 11-5 kéne. a SEA tuti bukó, vegyük azt, hogy a DAL-t verjük itthon, mert anélkül felesleges bármiről is beszélni, de így hozni kéne a SF és az IND ellenit is, amit a mi átalakulóban lévő inkonzisztens csapatunktól kizártnak tartok.

Magyarázatom arra, hogy miért nem elég a 10-6 idén a wc-ra: Detroittal szemben buktuk az egymás ellenit (sztem idén is a Packers lesz a csoportgyőztes, mert a Detroit elszerencsétlenkedi a szezon második felét, de egy 10-6-ra jók lesznek) és ugyanez lesz a gond a Seahawks-szal kapcsolatban is, és én még az NFC South-t sem írnám le, ugyanúgy 3-4-gyel állnak többen is, mint mi...

Legyen egy stabil 8-8, amiből tudunk építkezni jövőre, és verjük meg a három csoportriválist - nekem már csak ez a fontos ebben a szezonban.