New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Közben Cruzt megműtötték

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha patella szalag szakadás, nekem ugyanaz van és nekem se volt nagyobb ütközés, fél év pihi.
De nyugi, van egy Beckhametek!😊

Cruz sérülése hogyan történ?

amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...csebi
Így sérült le Cruz :

Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.Greengo
mocskonyi
amennyiben a jobb térde ment szét, akkor a laszti érkezése előtti lépésnél ment szét a térde. a távolabbi nézetből mintha picit megbicsaklana annál a lépésnél, utána már nem is tudott felugrani normálisan, sztem ezért is lett dropp. még le se ér a földre már fogja a térdét :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
McBride szezonjának is vége lehet

több mint 11 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után...de arra kell alapoznunk ami az előző 3 meccsen összejött és azt kell tovább vinnünk. Igaz, hogy nagy hátrányban vagyunk a PO helyért, de nem szabad feladni, jövő héten ha megfogjuk a Dallast, akkor megnövekedhet egy kicsit a PO esély. Sajnos az ilyen meccsek még benne vannak, sok az új ember, új a taktika, sok a sérülés, de hogy még egyszer ilyen pocsékul játszunk szerintem teljesen esélytelen.
több mint 11 éve
iason New York Giants 58
Nem láttam a meccset, csak az eredményt. Megint lehoztak bennünket a földre? Mi történt?
több mint 11 éve
mocskonyi 321
Ha patella szalag szakadás, nekem ugyanaz van és nekem se volt nagyobb ütközés, fél év pihi.
De nyugi, van egy Beckhametek!😊

amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...csebi
Így sérült le Cruz :

Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.Greengo
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 974 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ezek a NFL Network sorozatok nem hoznak szerencsét a csapatoknak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 252 — No one likes us, cause no one like us
Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.GJohnny74
Közhely, de ez az NFL. Adott esetben ez is dönthet h egy csapat egészségesebb marad a másiknál. Sérülések mindenhol vannak, max annyira nem tűnik fel nekünk. Legutóbbi SB győzelemkor is volt nem egy hiányzónk és akkor már kb. szezon előtt temettük a csapatot.

Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.Asbee
Így van ,nézd meg, nálunk tavaly mindenki reménykedett, hogy a Kelly féle hipermodern táplálkozás meg személyes programok, blabla segítettek azon, hogy alig volt aki kidőlt. Idén meg csak ugy hullik a fal. Most döntsük akkor el, hogy a tavalyi volt a véletlen, az idei a véletlen, vagy egyik sem, csak egyszerűen néha így alakul. Nem mondom, hogy Kelly módszere nem javítja az esélyeket az egészségesebb csapatra, de nagyobb a "hát ez van" faktor.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
A 6.hely hét végéig lehet trade-lni? Ez most lejárt?
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.GJohnny74
Közhely, de ez az NFL. Adott esetben ez is dönthet h egy csapat egészségesebb marad a másiknál. Sérülések mindenhol vannak, max annyira nem tűnik fel nekünk. Legutóbbi SB győzelemkor is volt nem egy hiányzónk és akkor már kb. szezon előtt temettük a csapatot.

Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.Asbee
én nem várok ettől akkora visszaesést, továbbra is sokkal fontosabbnak érzem az OL kérdését, ezen áll v bukik a szezon ahogy ez kb az összes meccsen látszott eddig is
több mint 11 éve

Cruz viszont most nagyon fog hiányozni. Beckham el fog játszani slotban is és Parker is pozitív meglepetés, de egy ilyen klasszis játékos kiválását meg fogjuk érezni. Az elkapóknál ő lett a főnök, mindenki őt követi, más játékos pedig nincs aki jó lenne erre a szerepre.

több mint 11 éve
Szerintem a bombameglepetés Dallas W és a NYG kutyaütés csak arra volt kitalálva, hogy a jövő heti nyg@dal odds-ok elszálljanak a péniszbe. Körülbelül 1.2 lesz a DAL W odds, a NYG meg 5 körül. Olyasmi matchup-t csináltak így a párosításból, mint egy top5 csapat a legfosabb 5 ellen.
több mint 11 éve
GJohnny74 New York Giants 702
Nem értem miért van ennyi sérülés a csapatnál. Lehet ennek valami általános oka? Értem ezalatt a nem megfelelő edzésprogram, ilyesmi. Így nem lehet csapatot építeni, ha minden idényben állandóan kihullik ennyi fontos ember.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 443
az O line összeomlása Pugh, Jerry, és Walton (így sorrendben) betlizése volt, Richburg és Beatty sokáig rendben volt. Miközben elől nem tudták a futást sem segíteni + még Williams blokkolási, és elkapási hiányosságai is kijöttek... Eli meg se próbálta a blitzeknél átpöttyinteni neki ,hogy lendületből meg tudjon indulni( + a TE-ek is sokszor üresen voltak) abban bíztam, hogy a szünetben ezt valahogy kezelik, de nem igen történt érdemi változás. szörnyű egy rémálom volt az egész, kizárt hogy még egyszer ennyien rosszul játszanak és ilyen rossz taktikával...(+ ennyi büntetéssel)
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan

Így sérült le Cruz :

Egyszerűen még mindig nem értem, hogy mi történhetett vele...egyáltalán nem néz ki komolynak. Jobbulást neki.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
nyilván a top3 ugyanolyan túlzás mint az hogy ilyenek amit ma nyújtottak...
gyurczi írt az álmos kezdésekről, hát náluk most ez nem jött elő sajnos ,a Philly nem szarozott!vért ittak a meccs előtt gondolom olyan nyomás volt mindenhol!rohadtul motivált volt mindenki, a fal meg kártyavárként omlott össze! remélem ez volt a mélypont a Dallas ellen jobbak lesznek,
és legalább szorosabb lesz!
több mint 11 éve
Mert aztán a PFF csak a játékosok osztályozásából áll...

Az elmúlt hetekben azért nem egyszer játszottunk olyan csapatok ellen akiknél közel sem a védőfal volt a legerősebb. Ha valaki végigmazsolázta a keretüket láthatta is ezt, én vártam a jó OL játékot. Ezt az éjszakai borzalmat egyelőre nem láttam, de nem szabad ennyire csődöt mondani a csapatrésznek. Erősödtek tavalyhoz képest és azért nem az a kiindulási alap velük kapcsolatban, hogy meccsenként legalább öt sacket engedélyeznek. Nyilván nem fogják dominálni az összes D line-t, de az éjszakai szenvedésnél alapjáraton többet tudnak.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Cruzt majd pótolja Beckham, de ez a tegnapi játék teljesen vállalhatatlan kategória volt. Én nem is tudom hogy lehetett ennyire gyengén játszani az első perctől a végéig.. mi a faszomra készült az edzői stáb?? Szánalmas volt az egész.
(még az sem lenne meglepő, ha az egyébként nagyon profi és hozzáértő PFF-nél is kicsúszna a Top3-ból az OL..)
több mint 11 éve
És valószínűleg McBride is kidőlt néhány hétre

több mint 11 éve
 yhoo.it/1tUsozr kicsit egyoldalú öf
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 487 — Lucas Scott

amúgy én gondoltam, hogy kikapunk, szorosabbat vártam, de azért a Philly ellen idegenben sosem könnyű nyerni ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
A legnagyobb szívás Cruz sérülése, ő pótolhatatlan. Ráadásul Jernigan sincs már, nincs slot elkapónk.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Örüljön nagyon mindenki aki nem látta ezt az első félidőt...
és hát Isten hozott mindenkit a földön!Mondjuk kicsit kemény volt a landolás nekem...

+ még Cruz is! 😕
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Hááát ez ultraszánalom volt az egész O részérőé, de főként az OL részéről.
Csúnyán be lettünk árazva, egy 7-9re vagy 8-8ra idén is jük lehetünk, de ennyi...többre idén nem hiszem, hogy hivatottak lennénk.
Azért a Dallast jó lenne jövő héten elverni...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 925 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyerni kell ma is meg jövő héten is és minden oké 😊Szesze
A jövő héttel én is egyet értek 😉