New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végreSzesze
Illetve Devon Kennard is játszik, így a szélsebes Herzlichet úgy tűnik nem látjuk szerencsére ma a D-ben. Nagyon várom már, hogy OBJ mit mutat.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Inactives:

New York Giants – Julian Talley, Jon Beason, Adam Snyder, Charles Brown, Kerry Wynn, James Brewer and Jay Bromley.

Atlanta Falcons – Justin Blalock, Harry Douglas, Sean Renfree, Javier Arenas, Tyler Starr, Cliff Matthews and Cameron Bradfield.
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végre
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
yooker
Asbee
csebi
Urak!

Most hívtak a Blokkból h mégsincs gamepass így marad az end zone. Beszéltem velük, asztal lefoglalva, bocs a kellemetlenségekért!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kiraktuk Dan Foxot (jó eséllyel mehet vissza practice squadba), a helyére pedig Chandler Fenner jött fel. Hosley így jó eséllyel mehet amerre lát + Beason/Kennard játékára is jó esély van a Falcons ellen.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
holnap nagy eséllyel a Philly és a Boys is nyerő lesz( bár a Texans talán képes lehet egy szorosabb meccsre) így nekünk sem szabad lemaradni!
nehéz meccs lesz de ki kell használnunk az Atlantai támadófal hiányosságait és viszonylag sok pontos meccsen egy jó futójátékkal behúzzuk a W-t remélem!
több mint 11 éve
a kompenzációs pick-ek úgy is megszűnnek, csak nem emlékszem jövőre, vagy utána... bár nálunk a draftolatlanoknak is lehet jövője, főleg ha WR 😊
több mint 11 éve
A Broncos topic-ban mindenkit vár egy jó hír

több mint 11 éve
még pár jó meccs, és Eli is visszakerül a Top 10-be a QB-k között is 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dpy4v9ejehcq4s0xdofg
QB Index: Quarter season rankings 1-32
It wasn't always the smoothest month for big-name quarterbacks like Tom Brady and Drew Brees. Find out where they rank in our first full quarterback rankings of the 2014 season.
több mint 11 éve
összesített PR helyezésünk a fontosabb lapoknál... 😊
 www.giants101.com/2014/10/02/new-york-giants-power-rankings-roundup-week-5/
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
hagyjukmár...tavaly teljesen jó volt Amu, csak a pickek hiánya miatt értékelték őt alul (+ idén a no2 WR-ek ellen könnyebb dolga van)Asbee
Nem is a "szakértés" miatt tartom jónak a hírt, inkább Rolle beszólásáért. Mert ez is azt jelenti, hogy minden ok az öltözőben, semmi feszkó. Eli-t is rég láttam ilyen jókedvűen nyilatkozni, mint a tegnapi edzés után.
több mint 11 éve
hagyjukmár...tavaly teljesen jó volt Amu, csak a pickek hiánya miatt értékelték őt alul (+ idén a no2 WR-ek ellen könnyebb dolga van)

több mint 11 éve
Ez nagyon nagy! 😀 "Prince Amukamara, a Giants cornerbackje 2011 óta van a ligában, azonban csak idén játszik igazán jól. Antrel Rolle, az óriások safetyje tudja a magyarázatot erre, szerinte ez annak köszönhető, hogy Amukamara végre nemi életet él, ezáltal több az önbizalma. A 25 éves CB ugyanis mélyen vallásos, ezért az idén kötött házasságát megelőzően nem volt nővel."
több mint 11 éve
Conner marad New Yorkban, aláírt a Jetshez.
Jó kis játékos, sajnálom hogy nem került nálunk rosterre.Sanyichef
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)Asbee
Kihalófélben lévő poszt.Sanyichef
sztem hasznosak örülök hogy nekünk van! rajongok a full back-es playekért amikor megy a pusztítás!! 😊
több mint 11 éve
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)Asbee
Kihalófélben lévő poszt.
több mint 11 éve
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)

több mint 11 éve
Jó kis játékos, sajnálom hogy nem került nálunk rosterre.
több mint 11 éve
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀Asbee
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊G-men
nem mered😀

több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀Asbee
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊G-men
hat ja, en mennek baszki csak masfel eve kulfoldon vagyok sajnos 😕 pedig regen eleg jok voltakNightBoY
Nem is rád gondoltam. Tudom, hogy te igazoltan vagy távol. Meg te már voltál is egy csomószor.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
menjünk most a közös meccsnézésre!😉
feliratkozás a Falcons topicban!yooker
én is ezt támogatnám!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
hat ja, en mennek baszki csak masfel eve kulfoldon vagyok sajnos 😕 pedig regen eleg jok voltak

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊
több mint 11 éve
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀

több mint 11 éve
menjünk most a közös meccsnézésre!😉
feliratkozás a Falcons topicban!
több mint 11 éve
nekem tök8 estig találjátok ki, aztán akkor elkezdem hirdetni