New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Jerry a leggyengébb láncszem, helyette simán jöhetne Schwartz.A fal azért is lett jóval jobb, mert nincsenek sérülések, ugyanazok a játékosok játszanam szezon eleje óta. Meg azért az is belejátszik h többször is gyengécske védőfal jött szembe.
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!oziboziSzerintem simán, Jerrynél jobb teljesítményt fog tudni nyújtani szerintem. És akkor tényleg top5 falunk lehet újra!
több mint 11 éve
Pff 3. Helyre rakta az o falunkat. I mean wtf 😀 tenyleg jok de ezt lehet meg picit tulzasnak erzem de hatalmas dicseret nekik az tuti. Ha ez igy marad schwarz sehova nem fog visszaterni imo
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
lehetséges? hogy Swarci visszatér oda ahol mindig jó volt anno , jobb gébe???!
több mint 11 éve
Egy kis OFFNem tudom,hogy volt e már ha igen sorry.
Giant's scout in work
www.nfl.com/videos/nfl-network-originals/0ap3000000407266/Finding-Giants-Scouting-every-detail

több mint 11 éve
ez igaz, de azért Jenningsnek akadtak elkapásai is ( első 2 meccsen majd 50-50 yardért pl.)A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
és bár Williamsnek volt pl elkapása a Falcons ellen ( meg is ünnepeltük rendesen 😊 ) azért nem ez a jellemző rá azt tudjuk és ez hiányozhat...
de lehet nem baj! majd fut középen az nagyon ment neki vasárnap! 😊
mondjuk jobban belegondolva lehet hogy azok a passzok Jennings felé már csak menekülésként mentek, mert azokon a meccseken még elég betli volt a fal!
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingsPont akartam is írni, hogy idén újból nagyon erős (lehet) az NFC East. Simán benne van a pakliban, hogy 2 (vagy akár 3), csapat is POba jut innen, bár nagy lesz a harc a Wild Card helyekért az NFC Westel.
top13-ban 3 nfc east csapat, azaz top 11:http://www.cbssports.com/nfl/powerrankingsvittore
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/powerrankingstop
több mint 11 éve
Pl a mi védőink kezébe 😛 😉A labda más felé is repülhet😛AsbeeIgazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
A labda más felé is repülhet😛Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...yooker
több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.Asbeekezdő futóként muszáj lenne 1-2 elkapást is összehoznia Williamsnek hogy ne legyen annyira kiszámítható a játék vele...
több mint 11 éve
nagyot lehetne szakítani egy vasárnapi W-vel: a dallas seattlebe megy, a skins több mint 11 éve
Igazából ha a fal hozza amit tud és Andre Williams is türelmesebb lesz kicsit, akkor a futójáték is haladni fog majd valamennyire. Hillis jöhet majd 3rd downnál, ő talán még Williams-nél is erőteljesebb ráadásul elkapni és blokkolni is korrektül tud. Az azonban látszik, hogy inkább a passzjátékban kell bízni, 3-4 célpontuknak is jól kell majd játszania.
több mint 11 éve
Remelem egy 80-100 yard kozott legalabb osszekukazunk futasban a hetvegen es ez mar eleg kene, hogy legyen megnyitni a passzsavokat es vegigdobalni az eaglest. Nehez lesz meccs igen, es nem mi vagyunk az eselyesek idegenben de en nagyon bizakodo vagyok.
több mint 11 éve
bigblueblitz.com/new-york-giants/knee-sprain-could-knock-out-jennings-for-two-weeks/Coxot aktiváltuk is ahogy írtam
több mint 11 éve
Hol olvastatok h kihagy par hetet? En giants.com-on meg azt lattam tegnap este, hogy igen MCL sparin, de, hpgy nem ruled out meg a hetvegere mert gyorsan gyogyul, day by day, questionable.Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!balu10
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.
több mint 11 éve
hát ez egyrészt most egy teljesen más offense szisztéma, mint az volt, másrészt a hosszú passzok alapja, h relatíve sokáig tartson a fal. Mondjuk lassan ez kezd adott lenni, úgyh a hosszú passzok is jobban ülnek majd elvileg (sztem Eli ilyen értelemben nem gyengébb, mint régen), de a jelenlegi felfogásban csak akkor várhatóak hosszabb passzok, ha hátrányban leszünk.a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnosNightBoY
több mint 11 éve
a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnos
több mint 11 éve
a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊
több mint 11 éve
Beckham 35 snapet volt pályán a 68-ból, nemkevés
több mint 11 éve
Szerintem Parkernél nem Eli volt a ludas. Parker simán helyezkedhetett volna úgy, hogy elkapja és befut vele, de elszámította magát. Látszik is, hogy picit belelassít és nagyon csúnyán belefordul a helyett, hogy lépne balra 1-et. OBJ-nél pedig szerintem pont a DPI miatt dobta túl, mert akkor dobta, amikor OBJ-t éppen visszahúzta a CB és ezért vesztett 2-3 ütemet is.Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...yooker
De az tény, hogy idén nem ülnek úgy a hosszú passzaink, mint ahogy megszoktuk.
több mint 11 éve
Sztem nem is gyakoroljuk annyit a hosszú passz, mint régebben ez is lehet az oka. OBJ-vel meg amúgyis még kb 0 összhang van közöttük, majd javul ez még ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.