New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Baloldalra túldobta, pedig már megverte az emberét. A Redskins ellen is rövid passzoknál pontos volt, a hosszúaknál nem, ott Cruzt dobta túl.Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...
több mint 11 éve
Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Közhely, de az NFC East az NFC East. Majdnem mindegyik csapat megverheti a liga legjobbjait is, aztán egy hétre rá meg simán kikaphatnak egy 1/5 várományostól😀
több mint 11 éve
Valóban az az esélyünk ha a STmegint alkot de erre nem lehet mindig alapozni s front7 se szerezhet mindig labdát tőlünk. Meglátjuk, én azért remélem, nem lesz igazam 😀
több mint 11 éve
Srácok készüljetek, sima W, Eli és Cruz lubickolhatnak, Williams és Fletcher díszkíséretében. Ha 20 ponttal megyünk (nem fog megtörténni) ,még ne aggódjatok, inkább akkor ha ti mentek 20 ponttal 😛danderemélem igazad lesz, de sajnos akár a két special team közötti különbség is dönthet majd a javatokra...
több mint 11 éve
Jó kis meccsekre van kilátás a következő 2 hétben. Bár egyszerű a képlet:Mindkét meccset hozzuk= komoly esély a csoportgyőzelemre, de legalább a POra
Egyik meccset hozzuk csak=megmarad az esély a POra
Egyik meccset sem hozzuk =kicsi az esély a POra
több mint 11 éve
Ha meg így folytatódik csak az LSU-ról fogunk WR-t draftolni😀 Beckham állat volt, kihagyva az edzőtábort és így bemutatkozni...Mondjuk még mindig ne sztároljuk túl, maradjunk a földön vele kapcsolatban, de azt megmutatta h tehetségből van neki bőven.
több mint 11 éve
Srácok készüljetek, sima W, Eli és Cruz lubickolhatnak, Williams és Fletcher díszkíséretében. Ha 20 ponttal megyünk (nem fog megtörténni) ,még ne aggódjatok, inkább akkor ha ti mentek 20 ponttal 😛
több mint 11 éve
Szerintem futás ellen is rossz, egyszerűen lassú az egész mozgása. Remélem jövő héten már Beason játszhat, mert Sproles és McCoy ellen jönne ki igazán Herzlich lassúsága.futás ellen nem rossz + Kennard sem mutatott egyelőre semmitAsbeeHerzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.balu10
több mint 11 éve
futás ellen nem rossz + Kennard sem mutatott egyelőre semmitHerzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.balu10
több mint 11 éve
Herzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.
több mint 11 éve
élőben a bemelegítés : OBJ fülhallgatóval a fején énekel 😊www.giants.com/index.html
több mint 11 éve
Herzlich lesz a kezdő SLB
több mint 11 éve
nem vagyok túl nagy igényű! én mindössze azt várom ma OBJ-től hogy ne sérüljön meg...Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végreSzeszeIlletve Devon Kennard is játszik, így a szélsebes Herzlichet úgy tűnik nem látjuk szerencsére ma a D-ben. Nagyon várom már, hogy OBJ mit mutat.balu10
több mint 11 éve
Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végreSzeszeIlletve Devon Kennard is játszik, így a szélsebes Herzlichet úgy tűnik nem látjuk szerencsére ma a D-ben. Nagyon várom már, hogy OBJ mit mutat.
több mint 11 éve
Inactives:New York Giants – Julian Talley, Jon Beason, Adam Snyder, Charles Brown, Kerry Wynn, James Brewer and Jay Bromley.
Atlanta Falcons – Justin Blalock, Harry Douglas, Sean Renfree, Javier Arenas, Tyler Starr, Cliff Matthews and Cameron Bradfield.
több mint 11 éve
Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végre
több mint 11 éve
yooker
Asbee
csebiUrak!
Most hívtak a Blokkból h mégsincs gamepass így marad az end zone. Beszéltem velük, asztal lefoglalva, bocs a kellemetlenségekért!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kiraktuk Dan Foxot (jó eséllyel mehet vissza practice squadba), a helyére pedig Chandler Fenner jött fel. Hosley így jó eséllyel mehet amerre lát + Beason/Kennard játékára is jó esély van a Falcons ellen.
több mint 11 éve
holnap nagy eséllyel a Philly és a Boys is nyerő lesz( bár a Texans talán képes lehet egy szorosabb meccsre) így nekünk sem szabad lemaradni!nehéz meccs lesz de ki kell használnunk az Atlantai támadófal hiányosságait és viszonylag sok pontos meccsen egy jó futójátékkal behúzzuk a W-t remélem!
több mint 11 éve
a kompenzációs pick-ek úgy is megszűnnek, csak nem emlékszem jövőre, vagy utána... bár nálunk a draftolatlanoknak is lehet jövője, főleg ha WR 😊
több mint 11 éve
A Broncos topic-ban mindenkit vár egy jó hír
több mint 11 éve
még pár jó meccs, és Eli is visszakerül a Top 10-be a QB-k között is 😊több mint 11 éve
összesített PR helyezésünk a fontosabb lapoknál... 😊www.giants101.com/2014/10/02/new-york-giants-power-rankings-roundup-week-5/