New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
vannak bajok

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott

En nem panaszkodom. Es feszultseget sem akarok szitani. Egyszeruen csak unom, hogy evrol evre puhitjak az NFL-t. Az, hogy ez most pont a phillyvel tortent masodlagos. Nem megyek oda feszultseget szitani, nem ez a celom. Tegnap az eredmenykovetoben sem kezdet anyazni es uvolteni, hogy mar azert is nekem van igazam. Aludtam, utananeztem a dolgoknak, megkerdezek masokat mert erdekel a dolog. Egyszeruen csak utalom amikor leanyaznak es azt hiszik azert mert caps lockkal irnek igaz leszNightBoY
Nem néztél jól utána. 😊 Az NFL szabályzata :
Greengo
ez mióta van benne a szabály könyvben? ugyanis 3 éve még ilyenért nem repült zászló:

www.youtube.com/watch?v=IXYPJm_HWBQ

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan

En nem panaszkodom. Es feszultseget sem akarok szitani. Egyszeruen csak unom, hogy evrol evre puhitjak az NFL-t. Az, hogy ez most pont a phillyvel tortent masodlagos. Nem megyek oda feszultseget szitani, nem ez a celom. Tegnap az eredmenykovetoben sem kezdet anyazni es uvolteni, hogy mar azert is nekem van igazam. Aludtam, utananeztem a dolgoknak, megkerdezek masokat mert erdekel a dolog. Egyszeruen csak utalom amikor leanyaznak es azt hiszik azert mert caps lockkal irnek igaz leszNightBoY
Greengo
hat akkor ennyi, a QB-k mindenek felett. Akkor itt mar csak az a kerdes mi az az unnecessary contact. Mert ha 20 meterre all es meg sem mozdul az tuti az. Ha sprintel a labda fele az nem az. De igen, itt en is valoban afele hajlok, hogy nem sprintelt a labda fele csak kocogott szoval igy akkor szerintem is inkabb szabalytalan volt mint nem. De azert ez egyaltalan nem volt annyira egyertelmu mint sokan gondoljak...NightBoY
OFF
ahonnan Greengo ezt szedte, ott fel van tüntetve az is, hogy mikor lesz védett a QB. nos, ha az akció felé mozog, akkor azért az elég nehezen eldönthető.

viszont a 8-as pont az, ami itt tökéletesen illik, mivel Baker a saját alapvonala (nem oldalvonal! annak semmi jelentősége nincs) felé mozog, és 90°-ban érkezik meg Foles-ra, aki nagyjából a yardvonalakkal párhuzamosan mozgott.
az, hogy mi számít head vagy neck area-nak, az megint érdekes, de ez a hit kb a mellkas közepe környékén érte Foles-t, az lényegében rögtön a nyak alatt van, szóval simán adható.slowmotion
Nehez ez a szabalykonyv ugy latom 😀 Azt hiszem ezt kiveseztuk - lenyeg h kicsit szubjektiv ugye h mikor unnecessary a contact ( hiszen a labda fele mozgott es 5 meterre volt tole, szoval siman lehet ugy itelne h nem felesleges a hit ), de azert ul a szabalytalansag.NightBoY
persze, azt senki sem vitatta. sima blindside volt, az lett volna a csúnya, ha nem fújják be. (de nem mi játszottunk, ezért befújták 😀)
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
azért az utóbbi években volt jó pár hasonló eset, mikor elmaradt a zászló ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616

Greengo
hat akkor ennyi, a QB-k mindenek felett. Akkor itt mar csak az a kerdes mi az az unnecessary contact. Mert ha 20 meterre all es meg sem mozdul az tuti az. Ha sprintel a labda fele az nem az. De igen, itt en is valoban afele hajlok, hogy nem sprintelt a labda fele csak kocogott szoval igy akkor szerintem is inkabb szabalytalan volt mint nem. De azert ez egyaltalan nem volt annyira egyertelmu mint sokan gondoljak...NightBoY
OFF
ahonnan Greengo ezt szedte, ott fel van tüntetve az is, hogy mikor lesz védett a QB. nos, ha az akció felé mozog, akkor azért az elég nehezen eldönthető.

viszont a 8-as pont az, ami itt tökéletesen illik, mivel Baker a saját alapvonala (nem oldalvonal! annak semmi jelentősége nincs) felé mozog, és 90°-ban érkezik meg Foles-ra, aki nagyjából a yardvonalakkal párhuzamosan mozgott.
az, hogy mi számít head vagy neck area-nak, az megint érdekes, de ez a hit kb a mellkas közepe környékén érte Foles-t, az lényegében rögtön a nyak alatt van, szóval simán adható.slowmotion
Nehez ez a szabalykonyv ugy latom 😀 Azt hiszem ezt kiveseztuk - lenyeg h kicsit szubjektiv ugye h mikor unnecessary a contact ( hiszen a labda fele mozgott es 5 meterre volt tole, szoval siman lehet ugy itelne h nem felesleges a hit ), de azert ul a szabalytalansag.

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 329 — Cowboys fan

Greengo
OFF

az, hogy mi számít head vagy neck area-nak, az megint érdekes, de ez a hit kb a mellkas közepe környékén érte Foles-t, az lényegében rögtön a nyak alatt van, szóval simán adható.
több mint 11 éve

Greengo
hat akkor ennyi, a QB-k mindenek felett. Akkor itt mar csak az a kerdes mi az az unnecessary contact. Mert ha 20 meterre all es meg sem mozdul az tuti az. Ha sprintel a labda fele az nem az. De igen, itt en is valoban afele hajlok, hogy nem sprintelt a labda fele csak kocogott szoval igy akkor szerintem is inkabb szabalytalan volt mint nem. De azert ez egyaltalan nem volt annyira egyertelmu mint sokan gondoljak...

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kerdes: tegnapi zold-burgundi meccs, Foels hit:  www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Stephen-A-Smith-loved-Chris-Bakers-late-hit-on-Nick-Foles.html
Kurvara le lettem ugatva, hogy mit kepzelek az eredmenykovetoben ( persze, Giants drukker vagyok ), de szerintem ez akkor is legal volt. Vegyuk sorjaban: Az eset INT ( akkor meg mindenki ugy tudta h az ) utan tortent, igy Foles, hogy QB senkit sem erdekel. Mint azt a fejemre toltak, hogy a sideline-ja fele gyalogolt NEM igaz, az bizony a Redskins sideline, igy Foles a labda fele ment. Az eset a labdatol kb. 5 meterre tortent. Foles kocogott a labdas futo iranyaba. A szeme a labdason volt, egyertelmuen azt nezte. A hit a mellkasan erte, nem helmet to helmet stb. A hit abban a pillanatban volt, hogy a labdast szereltek, latszik meg repul a levegoben ( late hitnek nem neveznem, mert akkor minimum 1 de inkabb 2 mp-nek ell kellett volna telnie. Max. fel masodperc telhetett el ). Nem volt sipszo a hit pillanatanak kezdeten. Cheap shot volt? Igen. Muszaj volt neki megutnie? Nem. Kurvara ideges lennek en is, ha Eli-t utottek volna igy meg igen, de attol meg -szerintem- ez legal hit volt. Persze a szabalykonyv 2 haboru es beke szoval lehet egy hozza jobban erto megcafol de en nem tudok ide vonatkozo reszt. A kitiltas meg rohejes utana. En tudm, hogy QB meg vedjuk meg minden, de konyorgom, allj meg egy helyben, vagy menj a masik iranyba, de ha 5 meterre a labda fele mozdulsz es seggrefejelnek ne habordjunk mar fel... meg egyszer mondom, nem flamelni akarok senkit, csak gondoltam megosztom a nezeteimet es megkerdezem, hogy hatha valaki kijavit es idenyom egy masik meglatast.NightBoY
Idézném neked egy csoport rivális szurkoló hozzászólását:
második éve nem lehet úgy védtelen embert blokkolni, hogy a saját alapvonalad felé mozogsz (=Golden Tate rule, aka Sean Lee rule), Baker pont ezt csináltaslowmotion
Másfelől ez meg kifejezetten alattomos húzás volt...szerintem a sérülésre utazott Baker. Járt a pofon utána. 😉
Azt meg nem is értem, hogy miért ebben a topicban panaszkodsz..gyere az Eagles topicba. Szeretettel várunk. 😀Greengo
En nem panaszkodom. Es feszultseget sem akarok szitani. Egyszeruen csak unom, hogy evrol evre puhitjak az NFL-t. Az, hogy ez most pont a phillyvel tortent masodlagos. Nem megyek oda feszultseget szitani, nem ez a celom. Tegnap az eredmenykovetoben sem kezdet anyazni es uvolteni, hogy mar azert is nekem van igazam. Aludtam, utananeztem a dolgoknak, megkerdezek masokat mert erdekel a dolog. Egyszeruen csak utalom amikor leanyaznak es azt hiszik azert mert caps lockkal irnek igaz lesz

több mint 11 éve
Kerdes: tegnapi zold-burgundi meccs, Foels hit:  www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Stephen-A-Smith-loved-Chris-Bakers-late-hit-on-Nick-Foles.html
Kurvara le lettem ugatva, hogy mit kepzelek az eredmenykovetoben ( persze, Giants drukker vagyok ), de szerintem ez akkor is legal volt. Vegyuk sorjaban: Az eset INT ( akkor meg mindenki ugy tudta h az ) utan tortent, igy Foles, hogy QB senkit sem erdekel. Mint azt a fejemre toltak, hogy a sideline-ja fele gyalogolt NEM igaz, az bizony a Redskins sideline, igy Foles a labda fele ment. Az eset a labdatol kb. 5 meterre tortent. Foles kocogott a labdas futo iranyaba. A szeme a labdason volt, egyertelmuen azt nezte. A hit a mellkasan erte, nem helmet to helmet stb. A hit abban a pillanatban volt, hogy a labdast szereltek, latszik meg repul a levegoben ( late hitnek nem neveznem, mert akkor minimum 1 de inkabb 2 mp-nek ell kellett volna telnie. Max. fel masodperc telhetett el ). Nem volt sipszo a hit pillanatanak kezdeten. Cheap shot volt? Igen. Muszaj volt neki megutnie? Nem. Kurvara ideges lennek en is, ha Eli-t utottek volna igy meg igen, de attol meg -szerintem- ez legal hit volt. Persze a szabalykonyv 2 haboru es beke szoval lehet egy hozza jobban erto megcafol de en nem tudok ide vonatkozo reszt. A kitiltas meg rohejes utana. En tudm, hogy QB meg vedjuk meg minden, de konyorgom, allj meg egy helyben, vagy menj a masik iranyba, de ha 5 meterre a labda fele mozdulsz es seggrefejelnek ne habordjunk mar fel... meg egyszer mondom, nem flamelni akarok senkit, csak gondoltam megosztom a nezeteimet es megkerdezem, hogy hatha valaki kijavit es idenyom egy masik meglatast.NightBoY
második éve nem lehet úgy védtelen embert blokkolni, hogy a saját alapvonalad felé mozogsz (=Golden Tate rule, aka Sean Lee rule), Baker pont ezt csináltaslowmotion
Másfelől ez meg kifejezetten alattomos húzás volt...szerintem a sérülésre utazott Baker. Járt a pofon utána. 😉Greengo
Amit idezett es te is az a blind side rule. Ahhoz Foles-nak mogotte kellett volna lennie es utana futni. De minimum oldalt. O elotte volt. Alattomos volt igen, en elismerem. De legal

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
...sajna a "ma éppen" használatos idevonatkozó szabályokkal nem vagyok tisztában, de szomorú nem lettem mikor e derék ellenfelek egymást aprítják... 😊 (a sportszerűség keretein belül természetesen) 😊
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Másfelől ez meg kifejezetten alattomos húzás volt...szerintem a sérülésre utazott Baker. Járt a pofon utána. 😉
Azt meg nem is értem, hogy miért ebben a topicban panaszkodsz..gyere az Eagles topicba. Szeretettel várunk. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kurvara le lettem ugatva, hogy mit kepzelek az eredmenykovetoben ( persze, Giants drukker vagyok ), de szerintem ez akkor is legal volt. Vegyuk sorjaban: Az eset INT ( akkor meg mindenki ugy tudta h az ) utan tortent, igy Foles, hogy QB senkit sem erdekel. Mint azt a fejemre toltak, hogy a sideline-ja fele gyalogolt NEM igaz, az bizony a Redskins sideline, igy Foles a labda fele ment. Az eset a labdatol kb. 5 meterre tortent. Foles kocogott a labdas futo iranyaba. A szeme a labdason volt, egyertelmuen azt nezte. A hit a mellkasan erte, nem helmet to helmet stb. A hit abban a pillanatban volt, hogy a labdast szereltek, latszik meg repul a levegoben ( late hitnek nem neveznem, mert akkor minimum 1 de inkabb 2 mp-nek ell kellett volna telnie. Max. fel masodperc telhetett el ). Nem volt sipszo a hit pillanatanak kezdeten. Cheap shot volt? Igen. Muszaj volt neki megutnie? Nem. Kurvara ideges lennek en is, ha Eli-t utottek volna igy meg igen, de attol meg -szerintem- ez legal hit volt. Persze a szabalykonyv 2 haboru es beke szoval lehet egy hozza jobban erto megcafol de en nem tudok ide vonatkozo reszt. A kitiltas meg rohejes utana. En tudm, hogy QB meg vedjuk meg minden, de konyorgom, allj meg egy helyben, vagy menj a masik iranyba, de ha 5 meterre a labda fele mozdulsz es seggrefejelnek ne habordjunk mar fel... meg egyszer mondom, nem flamelni akarok senkit, csak gondoltam megosztom a nezeteimet es megkerdezem, hogy hatha valaki kijavit es idenyom egy masik meglatast.

Edit: valaki irta meg anno az Illegal Blind Side blockot. Idezem: That includes ‘a player who receives a ‘blindside’ block when the blocker is moving toward or parallel to his own end line and approaches the opponent form behind or from the side.'
Ez a helyzet nem all, mert Foles ELOTTE volt a labdas embernek, es nem utana futott ( meg oldalt sem volt ).

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Pont ez a hétvége igazolta, hogy nem kutyaütőktől volt a 2 szopoda: a lions gyakorlatilag simán verte a cskerzt, a cards meg legyűrte a 49ers-t (nem lehetett szar meccs). Nagy lesz a torlódás az NFCben a wildcard helyekért, lehet hogy a mai bears@jets is faktor. A Texans tegnapi játéka alapján viszont totál homály, hogy verték meg a Redskinstvittore
mert akkor Foster és RGIII is játszott 😊
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Pont ez a hétvége igazolta, hogy nem kutyaütőktől volt a 2 szopoda: a lions gyakorlatilag simán verte a cskerzt, a cards meg legyűrte a 49ers-t (nem lehetett szar meccs). Nagy lesz a torlódás az NFCben a wildcard helyekért, lehet hogy a mai bears@jets is faktor. A Texans tegnapi játéka alapján viszont totál homály, hogy verték meg a Redskinst
több mint 11 éve
Mondjuk ez a győzelem akkor ér valamit, ha verjük a Washingtont is csütörtökön (ejj az a múlt heti de kellett volna...). Szvsz NFC East meccseken idén nem lesznek nagy különbségek csapatok között, irtó nagy csatára számíthatunk TNF-n. Utána jön a Falcons, nem bántam volna ha december körül látogatnak inkább New Yorkba😀 Majd újabb két csoportrangadó, idegenben a Cowboys és az Eagles ellen. A sorsunk bye weekig negatív irányba eldőlhet. Mivel addig lesz 3 csoportmeccsünk is, ezért egy 3-4-es állásnál is elég kritikus lehet a kép. 9. fordulótól ráadásul jön pár iszonyat nehéz ellenfél, majd papíron lightosabb lesz a sorsolás ami nagy előnyt adhat a végén.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Lehet hogy csak azért mert sikerült tegnap benyomni, de egy pillanatig sem éreztem hogy kikaphatnánk
ettől a Foster nélkül amúgy teljesen színtelen, szagtalannak tűnő Texanstól...
A félidőben jól elemeztek ettől meg is indultak kicsit, de nagy gond azért tényleg nem volt, végig domináltunk
régen látott jó játékkal offense oldalon!
Hogy ez mit ér és tényleg elkezdett-e működni ez a fal az csütörtökön kiderül!
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Lehet, hogy most kivételesen jókor jön a TNF, megvan a lendület, friss marad a win élmény
több mint 11 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Konkrétan egy nagy futás volt amit benyeltünk, 17-3-nál a harmadik negyed végén mikor eléggé takarékon játszott az egész csapat. Szorosabb állásnál esély sem lett volna egy ilyen játékra, a dekoncentráltság miatt volt az egész. Ha levonom Blue játékából ezt az egy futást, akkor 12 kísérletből ért el 32 yardot. Kemény 2,67 yardos átlag. Amikor meg kellett állítani a futójátékot, akkor sikerült. Ha szorosabb lett volna az állás, nem enged ki ennyire a csapat és ez a játék sincs. A run D-vel nem volt gond, amit kellett azt hozták.Asbee
Rolle azt a playt konkrétan 0-án megállíthatta volna:
Itt van videóban is:
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/HOU
Houston Texans at New York Giants 2014 REG 3 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Nem is értem, hogy miért nem csinálta meg a tacklet, vagy legalább utánaugrik és elkapja a lábát és max. 1 yaros ez a játék (is). De ettől függetlenül baromi nagyot játszott ő is tegnap.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Multiple sources are reporting that Jameel McClain will start at MLB and Mark Herzlich will play SLB.ozibozi
így vszínű még Foster nélkül is gondban leszünk futás ellenSzesze
Fitzpatrick valóban veszélyes volt a földönAsbee
futás ellen mondjuk nem voltunk jók.. a Texans nagyot hibázott azzal, h túl sok passzt hívott már a meccs elejétől kezdve. Sztem eleve nagyon sok hibát vétettek ezen a meccsen edzői oldalon, de ez legyen az ő bajuk.Szesze
Konkrétan egy nagy futás volt amit benyeltünk, 17-3-nál a harmadik negyed végén mikor eléggé takarékon játszott az egész csapat. Szorosabb állásnál esély sem lett volna egy ilyen játékra, a dekoncentráltság miatt volt az egész. Ha levonom Blue játékából ezt az egy futást, akkor 12 kísérletből ért el 32 yardot. Kemény 2,67 yardos átlag. Amikor meg kellett állítani a futójátékot, akkor sikerült. Ha szorosabb lett volna az állás, nem enged ki ennyire a csapat és ez a játék sincs. A run D-vel nem volt gond, amit kellett azt hozták.Asbee
hát azért az még messze nem a takarékon játszott időszakban volt, azzal a drive-val jöttek fel 17-10re, szóval messze volt a 'nem kellett' kategóriától. Egyébként is tök hülyeség ez a ha leveszem azt a hosszú futást a játékából akkor ilyen meg ilyen átlaga lenne.. miért vennénk ki? azzal a play-el megalapozta a TD-t amivel felzárkóztak. Emellett Fitzpatrick is futott 34 yardot, 5ös átlaggal, kaptunk 130 futott yardot úgy, h nagy részben passzolniuk kellett a meccsen. (illetve pont, h nem kellett volna sztem).
Ettől még az egész csapat játéka tetszett, mind a D, mind az O oldalán, tulképp sokkal inkább magunkat kellett legyőznünk, mint a Texanst és ez a szokásos kezdeti bénázás után végre sikerült is.
több mint 11 éve
Multiple sources are reporting that Jameel McClain will start at MLB and Mark Herzlich will play SLB.ozibozi
futás ellen mondjuk nem voltunk jók.. a Texans nagyot hibázott azzal, h túl sok passzt hívott már a meccs elejétől kezdve. Sztem eleve nagyon sok hibát vétettek ezen a meccsen edzői oldalon, de ez legyen az ő bajuk.Szesze
Konkrétan egy nagy futás volt amit benyeltünk, 17-3-nál a harmadik negyed végén mikor eléggé takarékon játszott az egész csapat. Szorosabb állásnál esély sem lett volna egy ilyen játékra, a dekoncentráltság miatt volt az egész. Ha levonom Blue játékából ezt az egy futást, akkor 12 kísérletből ért el 32 yardot. Kemény 2,67 yardos átlag. Amikor meg kellett állítani a futójátékot, akkor sikerült. Ha szorosabb lett volna az állás, nem enged ki ennyire a csapat és ez a játék sincs. A run D-vel nem volt gond, amit kellett azt hozták.

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
futás ellen mondjuk nem voltunk jók.. a Texans nagyot hibázott azzal, h túl sok passzt hívott már a meccs elejétől kezdve. Sztem eleve nagyon sok hibát vétettek ezen a meccsen edzői oldalon, de ez legyen az ő bajuk.
több mint 11 éve
Fitzpatrick valóban veszélyes volt a földön

több mint 11 éve
Redskins kicsit foghijas lesz es ki lesznek faradva ezutan a meccs utan. Csutortokon el kene kapni oket...

több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 556 — I like the Texans, I like who we are
Jó meccs volt srácok, januárban találkozunk a döntőben 😉 😀