New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket.nem tudom pontosan, de szerintem miután megvannak az ellenfelek és az időpont, utána az dönti el , hogy utoljára ki volt a pályaválasztó, és ez felváltva megy folyamatosan ....így simán akár több meccs is kijöhet zsinórban otthon a rotáció miatt ...
tényleg: az ellenfelek kiválasztása világos, de a schedule részletezése (melyik meccs othhon/idegenben.....hogy néz ki a meccsek sorrendje) az megegyezések (egymással, a ligával és a tv-kkel) alapján megy, right?vittore
mellesleg a mi sorsolásunk sem nevezhető rossznak azért, főleg az utolsó hét meccsünk, sőt a Seahawks kivételével minden otthon erősebben játszó csapattal NY-ban játszunk, + az Indy-vel bye week után , szóval ha behúzzuk az Atlantát, és a következő 2 csoportmeccsből egyet, akkor a valóságban is meglehetne a rájátszás, nem csak a vágyainkban...😊 Nagyon úgy néz ki, hogy ismét a csoporton belüli eredmények dönthetnek az első helyről, de pont a sorsolás és a pillanatnyi erőviszonyok alapján, idén a második hely is PO-t érhet a csoportunkban... visszatérve a földre, hol van az még...😊
több mint 11 éve
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. tényleg: az ellenfelek kiválasztása világos, de a schedule részletezése (melyik meccs othhon/idegenben.....hogy néz ki a meccsek sorrendje) az megegyezések (egymással, a ligával és a tv-kkel) alapján megy, right?
több mint 11 éve
sajnos a Dallas nem jött össze , de összességében azért jó forduló volt ez így!az Atlanta meccset csak fél szemmel néztem mert túl izgalmas volt a Frisco meccs, de azért
megerősített hogy ezt be kell húzni ha bármit is szeretnénk idén...
Phillyben McCoy nagyon csendes idén folyamatosan ez jó jel , viszont Sproles meg 2 TD-t csinál míg 1-et pislantunk szóval nem lesz könnyű...
Dallasban meg érdekes módon várakozáson felüli a deff. tehát 3-as verseny lehet egészen a végéig!
szóval lesznek még itt izgalamak bőven! 😊
több mint 11 éve
Meccsnézés akkor most mehet majd?
több mint 11 éve
Atlanta idegenben, szabadtéren mit művel már megint? Szórjuk be jéggel a gyepet a Metlife-banvittorehát védelmileg valami extra fosok voltak tegnap, reméljük ellenünk se lesznek jobbak
több mint 11 éve
Atlanta idegenben, szabadtéren mit művel már megint? Szórjuk be jéggel a gyepet a Metlife-ban
több mint 11 éve
Miután 3 falemberük is megsérült, Levine Toilolo, a tight end állt be jobboldali tackle posztra a Falconsnál.
több mint 11 éve
Rossz hírem van, nem ti vehetitek el a nyeretlenségünk 😛 (annyira azért nem bánjátok gondolom 😀
több mint 11 éve
csak kidrukkoltuk 😊
több mint 11 éve
Phily spec teamre érdemes lenne valahogy felkészülnivittorepunt helyett majd TD-t szerzünk
több mint 11 éve
elég egyenlőre az Atlantára😊 2 hét alatt sok minden lehet még ...a D line-juk meglepően erősnek tűnt az irányítóra
több mint 11 éve
Phily spec teamre érdemes lenne valahogy felkészülni
több mint 11 éve
Amekkora pénzt akar annyit nem fogunk mi adni senkinek sem. + JPP, Rolle szerződése lejár és Amuval is jó lenne valami hosszútávút kötni
több mint 11 éve
Ndamukong Suh wants to play for the Giants? Say what?sansztalan
www.bigblueunited.com/topic/suh-to-the-giantsozibozi
több mint 11 éve
Ndamukong Suh wants to play for the Giants? Say what?www.bigblueunited.com/topic/suh-to-the-giants
több mint 11 éve
11. Podcast - A 2014-es szezonkezdet
több mint 11 éve
Anno nemtom kivel játszotattok de Nicksnek is volt ilyen elkapása és hiába lökték ki TD-t. Ítéltek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Srácok én csak azt nem értem, hogyha catch (szerintem is az volt), ugyan az RZ-n belül van, de a térde könyöke stb nincs lent, és akkor még nem megy tovább? Vagy ilyenkor akár lent van akár nincs könyök/térd, TD és vége, és már nem lehet kiütni? Mert ha catch és kiütik, akkor viszont ez fumbli vagy mivel épp a társa ölébe pottyant, nem földre akkor INT. Szerintem erről lehet szó, és remélem érthető amit írni akartam 😛
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=BGcmrWw1Hfssztem épp a legfontosabb dologban különbözik a két eset. Evans sosem birtokolja a labdát, dadog a kezében, mikor birtokolná, akkor ütik ki. Randle elkapja, birtokolja, 2 láb lenn van, és ekkor jön az ütközés. mivel a birtoklás+2láb előtt nincs kontakt, ezért nem is kell több, complete catch, ami jelen esetben TD, innentől halott a játék. az, hogy az alapvonal v nem tudom hova kellene fordulnia még, az meg nettó baromság.
Ez nem épp a legjobb szitu, de hasonló... amiért nem TD...ThundersNFL
+1: 2 éve vagy tavaly volt a Lions ellen meccsünk, mikor Amu ugyanebben a szituban elkapás+2láb után kiütötte, de ott TD-t ítéltek. ez a legnagyobb baj, hogy nem egységes a megítélés, így erre készülni sem lehet. szerencsére ezen most nem múlt semmi, de ha igen, akkor rohadtul idegesítő.
közvetítés: engem az zavart nagyon, hogy a cards meccsről úgy beszéltek, mintha végig halál sima lett volna, és a cards agyon vert volna minket. ebből látszik, hogy picit sem nézik meg -8nál 4. negyed közepén ugye egy egyértelmű pass interference-t nem fújnak be, majd 1 v 2 play és int. a lions meccs meg hihetetlen mis match volt, szóval picit jobban utána nézhetnek a csapatoknak (urambocsáss meg de talán ilyen elején a szezonnak, akkor mind2 csapat mind2 meccsét ledarálhatnák, mikor készülnek)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
2011-ben egyértelműen ő volt a csapat motorja az offense részéről, majdnem minden második meccsen kihúzta a szarból a csapatot és jöttek a fordításai. És azt se feledjük, hogy a 42. SB-n is ott volt az a nagy játéka, valamint az egész rájátszásban érett játékot hozott ott. Azt nem mondom, hogy ott van a top 3-5-ben és egy szinten van pl. Peytonnal vagy Brady-vel, de ott van közvetlenül mögöttük és bármikor kijöhet belőle egy olyan teljesítmény ami SB-t érhet. Szvsz ezzel nincs semmi baj és a többség szerintem egyet is ért vele.Eli magasan túlértékelt game manager QB... egyszerűen ha nem megy a csapatnak akkor nem adja azt a pluszt ami kell a túléléshez. silent7939Ez úgy gondolom abszolút nem igaz! Ha nem megy a csapatnak, akkor igenis képes kihúzni a szarból a brigádot. Lásd 2011-es szezon, ahol a hátán vitte a csapatot a PO-ba (konkrétan liga utolsó futást kapott támogatásként) és onnantól tudjuk mi lett a vége!
Bár az tény, hogyha nincs egy legalább közepes szintű OL előtte, akkor ő sem képes csodára, ahogy rengeteg QB sem, lásd pl. idén Brady...balu10
több mint 11 éve
Eli magasan túlértékelt game manager QB... egyszerűen ha nem megy a csapatnak akkor nem adja azt a pluszt ami kell a túléléshez. silent7939Ez úgy gondolom abszolút nem igaz! Ha nem megy a csapatnak, akkor igenis képes kihúzni a szarból a brigádot. Lásd 2011-es szezon, ahol a hátán vitte a csapatot a PO-ba (konkrétan liga utolsó futást kapott támogatásként) és onnantól tudjuk mi lett a vége!
Bár az tény, hogyha nincs egy legalább közepes szintű OL előtte, akkor ő sem képes csodára, ahogy rengeteg QB sem, lásd pl. idén Brady...
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=BGcmrWw1HfsEz nem épp a legjobb szitu, de hasonló... amiért nem TD...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
...hogy az Arizona meccs ne legyen végzetes a számunkra, ahhoz az kell, hogy elkapják a zöldeket is minimum, szóval mostantól nekik drukkolok, hátha kitart még pár hétig a lendületük, jövő héten elmennek kikapni Denverbe , utána megütik a Skinst , és ha elverik a Raiderst , jó sansszal fogadhatják a zöldeket otthon. Az már csak hab a tortán, ha utána elkapnák a Dallast is... Az az egy kis probléma van, hogy szerintem nem igazán erősek, csak jó passzban vannak, de remélem tévedek...oziboziImádom hogy minden évben underdog vagyunk még akkor is ha a raidersel vagy a jaxel játszunk 😀
A Philly-t nem fogjuk elkapni sztem. A Dallasnak mumusa vagyunk ha visszanézed az elmúlt néhány évet, a Denvert megcsíphetjük de senki nem fog könnyezni ha kikapunk, a Skins sima lesz és a Raiders is.
C'mon bro... lássátok be hogy egy baja van a Ginats-nek.... mégpedig az hogy nem tud stabil megbízható szintet hozni folyamatosan. Az első 3 fordulóra a 1-2 tippeltem magunknak és a tuti W az ti voltatok. De mellette valahogy csak megcsíptük a Chargesrt és a Ninerst is... ennek pedig kell hogy legyen jelentősége. Eli magasan túlértékelt game manager QB... egyszerűen ha nem megy a csapatnak akkor nem adja azt a pluszt ami kell a túléléshez. Nálunk sem jobb a helyzet, de a Cards csapat szinten sokkal de sokkal egységesebb és ez nagyon sokat számít hosszútávon.
Peace 😉
több mint 11 éve
...hogy az Arizona meccs ne legyen végzetes a számunkra, ahhoz az kell, hogy elkapják a zöldeket is minimum, szóval mostantól nekik drukkolok, hátha kitart még pár hétig a lendületük, jövő héten elmennek kikapni Denverbe , utána megütik a Skinst , és ha elverik a Raiderst , jó sansszal fogadhatják a zöldeket otthon. Az már csak hab a tortán, ha utána elkapnák a Dallast is... Az az egy kis probléma van, hogy szerintem nem igazán erősek, csak jó passzban vannak, de remélem tévedek...
több mint 11 éve
ha az egy van , akkor nem csak nem fair, hanem marhaság is! minek bonyolítani ha a 2 láb tök jól megítélhető kritérium, míg a mozgás befejezése már nem egészen...!!???ok! de akkor bizonyos esetekben meg miért elég a 2 láb?
gondolom a tackle miatt van. ha elég lenne a 2 lábat letenni a TD-hez, akkor nem maradna idő a védőnek hogy kikényszerítsen egy incomplete pass-t, ha pedig túl korán ütközik, az meg zászlóvittore