New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
ööö szerintem rendben vagytok 😀
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 003
a lehető legjobb ritmust kaptuk el,először és utoljára jókor jött a TNF
több mint 11 éve
3-4 +játékossal bárkit szétcsapunk... de nélkülük is...
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
hát ez überelte még a Hosuton ellenit is, mert itt az első negyedben sem bénáztunk, szinte hibátlan meccs volt 😊
kezdhetnek fosni az ellenfeleink..
több mint 11 éve
sanyi szerint ez nem szép ez , ricsmond pont most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni... nagy trauma a sportTv főnökei után neki... hirtelen kell szopni,nem volt erre felkészítve...
több mint 11 éve
sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számoljaozibozi
Ma tényleg mindent megtesz, hogy megutáltassa magát az összes magyar giants-fannel.G-men
sosem voltunk a kedvencei, ezzel nincs is baj, de tényleg volt pár szánalmas megnyilvánulása. mondjuk amíg így játszunk nem zavarnak az ilyenek 😊
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számoljaozibozi
Ma tényleg mindent megtesz, hogy megutáltassa magát az összes magyar giants-fannel.
több mint 11 éve
sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számolja
több mint 11 éve
sírjál sanyi
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én félek a futójáték megállításától | aki meccsnézésen volt érti |

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
A survival tippjátékon "Rátok" fogadtam, szóval nem kell félni, nyertek! 😀tûzoltó
Nekem meg élesben tetszett a 3x odds
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
A survival tippjátékon "Rátok" fogadtam, szóval nem kell félni, nyertek! 😀
több mint 11 éve
Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!
Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!yooker
Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteniG-men
deff. oldalon a yardokat tuti nyelni fogjuk, kérdés mennyi mezőnygól és mennyi TD lesz belőle...
tényleg az dönthet hogy tartani tudjuk-e majd a lépést velük...
attól tartok azért hogy a futás nem igazán fog menni, és ez magával ránthatja az épülgető passzjátékot is negatív irányba!yooker
én nem várok hatalmas offense csatát, sztem mindkét védelem dominálni fog. Kulcskérdés lesz, h az OL mit tud nyújtani.
több mint 11 éve
csak ne a ST aktuális bénázása döntsön. ja és Moore-t mikor tervezik beimportálni a kezdőbe?
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!
Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!yooker
Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteniG-men
deff. oldalon a yardokat tuti nyelni fogjuk, kérdés mennyi mezőnygól és mennyi TD lesz belőle...
tényleg az dönthet hogy tartani tudjuk-e majd a lépést velük...
attól tartok azért hogy a futás nem igazán fog menni, és ez magával ránthatja az épülgető passzjátékot is negatív irányba!
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteni
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!
több mint 11 éve
szerencsére újra jó a hangulat a csapatnál... JPP ilyeneket oszt meg az unalmas utazásról :
 www.facebook.com/JasonPierrePaul/photos/a.1445209722381727.1073741828.1445186359050730/1526758457560186/?type=1
Jason Pierre-Paul
Don't fall asleep on the train ride. This is what happens when you do lmao.
több mint 11 éve
Kell is a jó futó. Sajnos a Redskins D eléggé ott van  on.nfl.com/1DwWalK
több mint 11 éve
végre újra van egy komoly futónk
 www.giants101.com/2014/09/22/new-york-giants-rashad-jennings-dedicated-176-yard-performance-to-double-amputee-father/
több mint 11 éve
...ez a Beckam srác lassan olyan lesz, mint Colombo felesége...😊 (mindenki beszél róla, de senki nem látta) szegénynek komolyat kell mutatnia, hogy ne csak a sérülésről szóló cikkek tárgya maradjon. A visszahordásnál pl. nem túl magas a léc, + egy kis szerencsével már egy jó passzba került csapatban tud majd bizonyítani... ami azért számára is szerencsésebb lenne. Várjuk a rookie-t.
több mint 11 éve
20.
 www.foxsports.com/nfl/power-rankings
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hogy a csapatról is szó essen, Beckham bekapcsolódott edzésekbe, Eli-tól elkapott néhány passzt és teljes sebességgel futotta route-okat. Ha nem esik újra vissza, szvsz Falcons ellen visszatérhet. Beason akár játszhat csütörtökön is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott
ja akkor sztornó.
sztem ha a qb teljesen kiveszi magát mondjuk visszahordás megállításából, akkor tényleg jogosan repül a zászló. Jelen esetben ez nem egyértelmű számomra, hiszen mégis csak a visszahordó felé mozog, de attól még így is túl nagy ütést kap, nem indokolja a szitu ezt a hit-et. Sztem dobható volt a sárga, azért sok sportban vannak megkülönböztetett játékosok, és nem feltétlenül baj, ha a QB az.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616

En nem panaszkodom. Es feszultseget sem akarok szitani. Egyszeruen csak unom, hogy evrol evre puhitjak az NFL-t. Az, hogy ez most pont a phillyvel tortent masodlagos. Nem megyek oda feszultseget szitani, nem ez a celom. Tegnap az eredmenykovetoben sem kezdet anyazni es uvolteni, hogy mar azert is nekem van igazam. Aludtam, utananeztem a dolgoknak, megkerdezek masokat mert erdekel a dolog. Egyszeruen csak utalom amikor leanyaznak es azt hiszik azert mert caps lockkal irnek igaz leszNightBoY
Nem néztél jól utána. 😊 Az NFL szabályzata :
Greengo
ez mióta van benne a szabály könyvben? ugyanis 3 éve még ilyenért nem repült zászló:

www.youtube.com/watch?v=IXYPJm_HWBQcsebi
2 eve ha minden igaz. Most neztem meg a videot, LOL. A ket zoldike semmit nem nezett csak Elit 😀 En meg igy is azt mondom, hogy ez foci, a QB is focista, a punter is a kicker is stb. Birjak ki. Bar teny azert az egyik a hatara ment

You should know I bleed blue...