New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
ööö szerintem rendben vagytok 😀
több mint 11 éve
a lehető legjobb ritmust kaptuk el,először és utoljára jókor jött a TNF
több mint 11 éve
3-4 +játékossal bárkit szétcsapunk... de nélkülük is...
több mint 11 éve
hát ez überelte még a Hosuton ellenit is, mert itt az első negyedben sem bénáztunk, szinte hibátlan meccs volt 😊kezdhetnek fosni az ellenfeleink..
több mint 11 éve
sanyi szerint ez nem szép ez , ricsmond pont most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni... nagy trauma a sportTv főnökei után neki... hirtelen kell szopni,nem volt erre felkészítve...
több mint 11 éve
sosem voltunk a kedvencei, ezzel nincs is baj, de tényleg volt pár szánalmas megnyilvánulása. mondjuk amíg így játszunk nem zavarnak az ilyenek 😊sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számoljaoziboziMa tényleg mindent megtesz, hogy megutáltassa magát az összes magyar giants-fannel.G-men
több mint 11 éve
sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számoljaoziboziMa tényleg mindent megtesz, hogy megutáltassa magát az összes magyar giants-fannel.
több mint 11 éve
sankó már oda züllött , hogy a támadó időt számolja
több mint 11 éve
sírjál sanyi
több mint 11 éve
Én félek a futójáték megállításától | aki meccsnézésen volt érti |
több mint 11 éve
A survival tippjátékon "Rátok" fogadtam, szóval nem kell félni, nyertek! 😀tûzoltóNekem meg élesben tetszett a 3x odds
több mint 11 éve
A survival tippjátékon "Rátok" fogadtam, szóval nem kell félni, nyertek! 😀
több mint 11 éve
én nem várok hatalmas offense csatát, sztem mindkét védelem dominálni fog. Kulcskérdés lesz, h az OL mit tud nyújtani.deff. oldalon a yardokat tuti nyelni fogjuk, kérdés mennyi mezőnygól és mennyi TD lesz belőle...Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteniG-men
Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!yooker
tényleg az dönthet hogy tartani tudjuk-e majd a lépést velük...
attól tartok azért hogy a futás nem igazán fog menni, és ez magával ránthatja az épülgető passzjátékot is negatív irányba!yooker
több mint 11 éve
csak ne a ST aktuális bénázása döntsön. ja és Moore-t mikor tervezik beimportálni a kezdőbe?
több mint 11 éve
deff. oldalon a yardokat tuti nyelni fogjuk, kérdés mennyi mezőnygól és mennyi TD lesz belőle...Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteniG-men
Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!yooker
tényleg az dönthet hogy tartani tudjuk-e majd a lépést velük...
attól tartok azért hogy a futás nem igazán fog menni, és ez magával ránthatja az épülgető passzjátékot is negatív irányba!
több mint 11 éve
Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!Ennél okosabbat én sem tudok most mondani. Ha hanyagoljuk a f@szkalapságokat (fumble az ellenfél rz-ban, engedett return td stb) akkor papíron nyernünk kell pont a was sérültjei miatt. Ha bénáskodunk, csak akkor nyerhetünk, ha ők még többet. Sztem a mi offense-ünk vs ő defense-ük csata fog dönteni
több mint 11 éve
Mi a véleményetek a mai meccsről? Ahogy nézem statisztikailag a játék legtöbb elemében jobb nálunk a Skins!Viszont elég sok sérültjük van, mi pedig ha apránként is de talán egyre jobb játékot mutatunk!Amennyiben olyan hibákat vétünk ahogyan a Cards, vagy akár a Texans ellen tettük zakó lesz belőle, de ha ezeket mellőzni tudjuk akkor megfoghatjuk őket sztem!
több mint 11 éve
szerencsére újra jó a hangulat a csapatnál... JPP ilyeneket oszt meg az unalmas utazásról :www.facebook.com/JasonPierrePaul/photos/a.1445209722381727.1073741828.1445186359050730/1526758457560186/?type=1
Jason Pierre-Paul
Don't fall asleep on the train ride. This is what happens when you do lmao.
több mint 11 éve
Kell is a jó futó. Sajnos a Redskins D eléggé ott van on.nfl.com/1DwWalK
több mint 11 éve
végre újra van egy komoly futónk www.giants101.com/2014/09/22/new-york-giants-rashad-jennings-dedicated-176-yard-performance-to-double-amputee-father/
több mint 11 éve
...ez a Beckam srác lassan olyan lesz, mint Colombo felesége...😊 (mindenki beszél róla, de senki nem látta) szegénynek komolyat kell mutatnia, hogy ne csak a sérülésről szóló cikkek tárgya maradjon. A visszahordásnál pl. nem túl magas a léc, + egy kis szerencsével már egy jó passzba került csapatban tud majd bizonyítani... ami azért számára is szerencsésebb lenne. Várjuk a rookie-t.
több mint 11 éve
Hogy a csapatról is szó essen, Beckham bekapcsolódott edzésekbe, Eli-tól elkapott néhány passzt és teljes sebességgel futotta route-okat. Ha nem esik újra vissza, szvsz Falcons ellen visszatérhet. Beason akár játszhat csütörtökön is
több mint 11 éve
ja akkor sztornó.sztem ha a qb teljesen kiveszi magát mondjuk visszahordás megállításából, akkor tényleg jogosan repül a zászló. Jelen esetben ez nem egyértelmű számomra, hiszen mégis csak a visszahordó felé mozog, de attól még így is túl nagy ütést kap, nem indokolja a szitu ezt a hit-et. Sztem dobható volt a sárga, azért sok sportban vannak megkülönböztetett játékosok, és nem feltétlenül baj, ha a QB az.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
2 eve ha minden igaz. Most neztem meg a videot, LOL. A ket zoldike semmit nem nezett csak Elit 😀 En meg igy is azt mondom, hogy ez foci, a QB is focista, a punter is a kicker is stb. Birjak ki. Bar teny azert az egyik a hatara mentez mióta van benne a szabály könyvben? ugyanis 3 éve még ilyenért nem repült zászló:Nem néztél jól utána. 😊 Az NFL szabályzata :
En nem panaszkodom. Es feszultseget sem akarok szitani. Egyszeruen csak unom, hogy evrol evre puhitjak az NFL-t. Az, hogy ez most pont a phillyvel tortent masodlagos. Nem megyek oda feszultseget szitani, nem ez a celom. Tegnap az eredmenykovetoben sem kezdet anyazni es uvolteni, hogy mar azert is nekem van igazam. Aludtam, utananeztem a dolgoknak, megkerdezek masokat mert erdekel a dolog. Egyszeruen csak utalom amikor leanyaznak es azt hiszik azert mert caps lockkal irnek igaz leszNightBoY
Greengo
www.youtube.com/watch?v=IXYPJm_HWBQcsebi
You should know I bleed blue...

Greengo