New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
hagyjukmár...tavaly teljesen jó volt Amu, csak a pickek hiánya miatt értékelték őt alul (+ idén a no2 WR-ek ellen könnyebb dolga van)Asbee
Nem is a "szakértés" miatt tartom jónak a hírt, inkább Rolle beszólásáért. Mert ez is azt jelenti, hogy minden ok az öltözőben, semmi feszkó. Eli-t is rég láttam ilyen jókedvűen nyilatkozni, mint a tegnapi edzés után.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
hagyjukmár...tavaly teljesen jó volt Amu, csak a pickek hiánya miatt értékelték őt alul (+ idén a no2 WR-ek ellen könnyebb dolga van)

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Ez nagyon nagy! 😀 "Prince Amukamara, a Giants cornerbackje 2011 óta van a ligában, azonban csak idén játszik igazán jól. Antrel Rolle, az óriások safetyje tudja a magyarázatot erre, szerinte ez annak köszönhető, hogy Amukamara végre nemi életet él, ezáltal több az önbizalma. A 25 éves CB ugyanis mélyen vallásos, ezért az idén kötött házasságát megelőzően nem volt nővel."
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Conner marad New Yorkban, aláírt a Jetshez.
Jó kis játékos, sajnálom hogy nem került nálunk rosterre.Sanyichef
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)Asbee
Kihalófélben lévő poszt.Sanyichef
sztem hasznosak örülök hogy nekünk van! rajongok a full back-es playekért amikor megy a pusztítás!! 😊
több mint 11 éve
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)Asbee
Kihalófélben lévő poszt.
több mint 11 éve
Idén egyelőre kb Hynoski is felesleges (indulhat a flame war)

több mint 11 éve
Jó kis játékos, sajnálom hogy nem került nálunk rosterre.
több mint 11 éve
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀Asbee
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊G-men
nem mered😀

több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀Asbee
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊G-men
hat ja, en mennek baszki csak masfel eve kulfoldon vagyok sajnos 😕 pedig regen eleg jok voltakNightBoY
Nem is rád gondoltam. Tudom, hogy te igazoltan vagy távol. Meg te már voltál is egy csomószor.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 485 — Lucas Scott
menjünk most a közös meccsnézésre!😉
feliratkozás a Falcons topicban!yooker
én is ezt támogatnám!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
hat ja, en mennek baszki csak masfel eve kulfoldon vagyok sajnos 😕 pedig regen eleg jok voltak

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Mondjuk azt sosem értettem, hogy vannak itt sokan bp-i regisztrációval a topicunkban, de egy részüket még nem láttuk egy meccsnézésen sem. Oké, az életkor, ugye nem derül ki senkiről se a Nick alapján, és lehet, a fiatalokat nem engedik el estére a szülők, de lehetnénk többen is! Bepöccenek és mindjárt kiírom a nickeket, kikre gondoltam 😊
több mint 11 éve
akkor este ha hazaértem meghirdetem rendesen, de kétlem h lennének új arcok😀

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
menjünk most a közös meccsnézésre!😉
feliratkozás a Falcons topicban!
több mint 11 éve
nekem tök8 estig találjátok ki, aztán akkor elkezdem hirdetni

több mint 11 éve
na akkor urak! ahogy Asbee is feldobta: meccsnézés? Nekem igazából mind2 hely a törzs is, és a Falcons-szal közös meccsnézés is megfelelne. Talán egy haverom jönne, aki igazából nem giants drukker, csak szereti nézni. Szóval hova menjünk?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Urak!

Falcons részről szervezünk meccsnézést a Blokk bárba, várunk titeket is! Game Pass van a helyen. Annyit kérnék h jelentkezzetek a Falcons topikba ezügyben, hogy ha esetleg az előzetesen foglalt 10 főnél sokkal kevesebben/többen lennénk akk módosítom az asztalfoglalást.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
shaky decisions
??
miről beszélnek ezek?  www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/09/nfl_power_rankings_week_4_2.htmlvittore
sztem egész reális ez a PR, mondjuk az előttünk lévő hármasból beelőzhettük volna egyet-kettőt, de az sem egyértelmű.
(a Chicago jobban megszívta, pedig sztem ők sem gyengébbek)
több mint 11 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
shaky decisions
??
miről beszélnek ezek?  www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/09/nfl_power_rankings_week_4_2.html
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Bízom benne, hogy a bye weekről visszatérők nagyot alkotnak. A TNF-n égő Tampa is szinte byeweekelt és mindenkit meglepett a Steelers vendégeként. A héten 6 csapat pihent, köztük a Philyhez menő Rams. Sztem fogadni is érdemes rájukvittore
túl sokban azért nem 😊
több mint 11 éve
Bízom benne, hogy a bye weekről visszatérők nagyot alkotnak. A TNF-n égő Tampa is szinte byeweekelt és mindenkit meglepett a Steelers vendégeként. A héten 6 csapat pihent, köztük a Philyhez menő Rams. Sztem fogadni is érdemes rájuk
több mint 11 éve
Will Beatty a PFF hét csapatában. Remélem így is folytatja és a tavalyi év végleg a múltéAsbee
bizony-bizony ... meccs közben épp arra gondoltam a 4. negyedben, hogy milyen jó, hogy Ricsiék nem foglalkoznak egész meccsen Beattyvel, ez azt jelenti, hogy jól látszik ...

több mint 11 éve
Will Beatty a PFF hét csapatában. Remélem így is folytatja és a tavalyi év végleg a múlté

több mint 11 éve
GJohnny74 New York Giants 702
Week 5 Giants vs Falcons teljes mérkőzés, nagy hajrával W. 😀
 www.youtube.com/watch?v=Ummn21VlLmU
több mint 11 éve
tipikus nfc east összevisszaság volt a hétvége, a phily offense viagráért kiáltott, Romo viszont okkal vigyorgott mint a tejbetök. persze oké a NO D nagyon nem = a 49ers D-vel.