New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
na akkor urak! ahogy Asbee is feldobta: meccsnézés? Nekem igazából mind2 hely a törzs is, és a Falcons-szal közös meccsnézés is megfelelne. Talán egy haverom jönne, aki igazából nem giants drukker, csak szereti nézni. Szóval hova menjünk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Urak!Falcons részről szervezünk meccsnézést a Blokk bárba, várunk titeket is! Game Pass van a helyen. Annyit kérnék h jelentkezzetek a Falcons topikba ezügyben, hogy ha esetleg az előzetesen foglalt 10 főnél sokkal kevesebben/többen lennénk akk módosítom az asztalfoglalást.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
shaky decisionssztem egész reális ez a PR, mondjuk az előttünk lévő hármasból beelőzhettük volna egyet-kettőt, de az sem egyértelmű.
??
miről beszélnek ezek? www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/09/nfl_power_rankings_week_4_2.htmlvittore
(a Chicago jobban megszívta, pedig sztem ők sem gyengébbek)
több mint 11 éve
shaky decisions??
miről beszélnek ezek? www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/09/nfl_power_rankings_week_4_2.html
több mint 11 éve
Bízom benne, hogy a bye weekről visszatérők nagyot alkotnak. A TNF-n égő Tampa is szinte byeweekelt és mindenkit meglepett a Steelers vendégeként. A héten 6 csapat pihent, köztük a Philyhez menő Rams. Sztem fogadni is érdemes rájukvittoretúl sokban azért nem 😊
több mint 11 éve
Bízom benne, hogy a bye weekről visszatérők nagyot alkotnak. A TNF-n égő Tampa is szinte byeweekelt és mindenkit meglepett a Steelers vendégeként. A héten 6 csapat pihent, köztük a Philyhez menő Rams. Sztem fogadni is érdemes rájuk
több mint 11 éve
Will Beatty a PFF hét csapatában. Remélem így is folytatja és a tavalyi év végleg a múltéAsbeebizony-bizony ... meccs közben épp arra gondoltam a 4. negyedben, hogy milyen jó, hogy Ricsiék nem foglalkoznak egész meccsen Beattyvel, ez azt jelenti, hogy jól látszik ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Will Beatty a PFF hét csapatában. Remélem így is folytatja és a tavalyi év végleg a múlté
több mint 11 éve
Week 5 Giants vs Falcons teljes mérkőzés, nagy hajrával W. 😀 www.youtube.com/watch?v=Ummn21VlLmU
több mint 11 éve
tipikus nfc east összevisszaság volt a hétvége, a phily offense viagráért kiáltott, Romo viszont okkal vigyorgott mint a tejbetök. persze oké a NO D nagyon nem = a 49ers D-vel.
több mint 11 éve
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket.nem tudom pontosan, de szerintem miután megvannak az ellenfelek és az időpont, utána az dönti el , hogy utoljára ki volt a pályaválasztó, és ez felváltva megy folyamatosan ....így simán akár több meccs is kijöhet zsinórban otthon a rotáció miatt ...
tényleg: az ellenfelek kiválasztása világos, de a schedule részletezése (melyik meccs othhon/idegenben.....hogy néz ki a meccsek sorrendje) az megegyezések (egymással, a ligával és a tv-kkel) alapján megy, right?vittore
mellesleg a mi sorsolásunk sem nevezhető rossznak azért, főleg az utolsó hét meccsünk, sőt a Seahawks kivételével minden otthon erősebben játszó csapattal NY-ban játszunk, + az Indy-vel bye week után , szóval ha behúzzuk az Atlantát, és a következő 2 csoportmeccsből egyet, akkor a valóságban is meglehetne a rájátszás, nem csak a vágyainkban...😊 Nagyon úgy néz ki, hogy ismét a csoporton belüli eredmények dönthetnek az első helyről, de pont a sorsolás és a pillanatnyi erőviszonyok alapján, idén a második hely is PO-t érhet a csoportunkban... visszatérve a földre, hol van az még...😊
több mint 11 éve
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. tényleg: az ellenfelek kiválasztása világos, de a schedule részletezése (melyik meccs othhon/idegenben.....hogy néz ki a meccsek sorrendje) az megegyezések (egymással, a ligával és a tv-kkel) alapján megy, right?
több mint 11 éve
sajnos a Dallas nem jött össze , de összességében azért jó forduló volt ez így!az Atlanta meccset csak fél szemmel néztem mert túl izgalmas volt a Frisco meccs, de azért
megerősített hogy ezt be kell húzni ha bármit is szeretnénk idén...
Phillyben McCoy nagyon csendes idén folyamatosan ez jó jel , viszont Sproles meg 2 TD-t csinál míg 1-et pislantunk szóval nem lesz könnyű...
Dallasban meg érdekes módon várakozáson felüli a deff. tehát 3-as verseny lehet egészen a végéig!
szóval lesznek még itt izgalamak bőven! 😊
több mint 11 éve
Meccsnézés akkor most mehet majd?
több mint 11 éve
Atlanta idegenben, szabadtéren mit művel már megint? Szórjuk be jéggel a gyepet a Metlife-banvittorehát védelmileg valami extra fosok voltak tegnap, reméljük ellenünk se lesznek jobbak
több mint 11 éve
Atlanta idegenben, szabadtéren mit művel már megint? Szórjuk be jéggel a gyepet a Metlife-ban
több mint 11 éve
Miután 3 falemberük is megsérült, Levine Toilolo, a tight end állt be jobboldali tackle posztra a Falconsnál.
több mint 11 éve
Rossz hírem van, nem ti vehetitek el a nyeretlenségünk 😛 (annyira azért nem bánjátok gondolom 😀
több mint 11 éve
csak kidrukkoltuk 😊
több mint 11 éve
Phily spec teamre érdemes lenne valahogy felkészülnivittorepunt helyett majd TD-t szerzünk
több mint 11 éve
elég egyenlőre az Atlantára😊 2 hét alatt sok minden lehet még ...a D line-juk meglepően erősnek tűnt az irányítóra
több mint 11 éve
Phily spec teamre érdemes lenne valahogy felkészülni
több mint 11 éve
Amekkora pénzt akar annyit nem fogunk mi adni senkinek sem. + JPP, Rolle szerződése lejár és Amuval is jó lenne valami hosszútávút kötni
több mint 11 éve
Ndamukong Suh wants to play for the Giants? Say what?sansztalan
www.bigblueunited.com/topic/suh-to-the-giantsozibozi
több mint 11 éve
Ndamukong Suh wants to play for the Giants? Say what?www.bigblueunited.com/topic/suh-to-the-giants