New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyerni kell ma is meg jövő héten is és minden oké 😊
több mint 11 éve
LB Jon Beason is playing! tonight !NEW YORK GIANTS
out
RB Rashad Jennings
LB Spencer Paysinger
G Adam Snyder
DE Kerry Wynn
OT James Brewer
G Brandon Mosley
DT Jay Bromley
több mint 11 éve
azért az hatásos lehet ha párszor összecsomagolják a Romo srácot , az használhat, mert lépni is nehezen tud a 4. negyedre
több mint 11 éve
Minket úgyis mindenki elver...😥
több mint 11 éve
A 2 kommer teljesen belezúgott a Dallasba. Én azt mondom mint Harvey Keitel a Ponyvaregényben: "Na, azért még ne kezdjük el egymás faszát szopni!"
több mint 11 éve
baszki de kurva jól játszik a Dallas eddig.. a végén tényleg az East lesz a legjobb idénSzeszebízzunk a decemberi Tóniban...😊
több mint 11 éve
baszki de kurva jól játszik a Dallas eddig.. a végén tényleg az East lesz a legjobb idén
több mint 11 éve
TE #84a kinti okosok szerint a WR-k profitálhatnak abból hogy már komoly figyelmet fordítanak rá a védők.
Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?csupi4
több mint 11 éve
TE #84OBJ bemutatkozott, így kevesebb szerepet kapott és fog kapni, bár remélhetőleg nem esik ennyire vissza állandó jelleggel. Abból az egy meccséből az elkapóink profitáltak a legjobban, mert fokozott figyelmet igényel és köt le, a többiek javára. Sztem még ő az első számú redzone target, bár Beckham TD-je ezt is változtathatja a későbbiekben.
Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?csupi4
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
TE #84Larry Donnellel minden rendeben vagy miért nem volt multhéten egyetlen elkapása sem?
több mint 11 éve
Miért?A próféta szóljon belőled 😀
Mert a ti dline-otok megeszi Folest a futás nem megy a d meg kipurcan a vére és nektek elég Fletcherre dobálni mindent ..Janek
több mint 11 éve
Miért?Mert a ti dline-otok megeszi Folest a futás nem megy a d meg kipurcan a vére és nektek elég Fletcherre dobálni mindent ..
több mint 11 éve
Moore keze talán megnyúlik megint😀Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.Asbeeha ennyivel megússzuk akkor az sztem még rendben is van...yooker
több mint 11 éve
Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.Asbeeha ennyivel megússzuk akkor az sztem még rendben is van...
több mint 11 éve
Én leginkább a special teamtől félek. Tavaly 3 TD-t nyeltek be és idén is volt már egy. Amíg Quinn itt van addig nem látok javulást. Ha touchdownt nem is kapunk, de biztosan lesz legalább egy olyan Eagles visszahordás amellyel sok yardot szereznek majd. Kezdőrúgásoknál pedig térdeljen le a játékosunk. Sem Demps, sem Parker nem képes idén vigyázni a labdára. Nagyon hiányzik innen Wilson.
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy ahol az egyik csapat a legtöbb bénázást alkotja, az a másik csapatnak erőssége. Az ST-nk megverette a csapatot az Arizona ellen, és az Alanta ellen a rugó kivételével nem alkottak nagyot. A passzjátékunk javul, egyre jobb, nekik gyenge a passrush, meg a secondary. Néztem a meccseiket, nem láttam annyi screent tőlük mint tavaly, de mi azt nyeljük mint kacsa a nokedlit. Éledezik a passrush nálunk, ott gyengült az O fal. Foles gyengébb idén, remélem nem most lesz meg az összhang az elkapókkal. Úgy gondolom a sec-ünk tartani tudja az elkapóikat. Azt nem tudom, hogy Sprolest tartani tudjuk-e. McCoyt tavaly is nagyjából megfogtuk, remélem idén is meglesz. A matchupokat nézve mindkét csapatnak vannak olyan erősségei, amiket, ha jól kihasznál, akkor megnyerheti a meccset. Kiváncsi leszek, hogy az Eagles, hogy kezdi a meccset, mert mi lassan fogjuk az biztos. Remélem ők is, ahogy az első meccseiken tették, mert ha elhúznak korán, akkor passzolnunk kell ezerrel, abban meg könnyen benne lehet a TO gyártás. Aki úgy gondolja, tutira meg tudja mondani a végeredményt az sztem téved. Azért jobb lett volna underdognak lenni. Mindegy, most akárhogyan, de nyerni kell a következő két meccset, ha a PO-ról álmodozunk. Még annyit, hogy az NFC East visszatért a tavalyi szabadságról a ligába. No more NFC Least. Más csoportoknál évekig tart egy ilyen mélyrepülés, nálunk eddig tartott, míg a csapatok összeszedték magukat.gyurczijó sok a kérdés az biztos...
talán mostanában azért nem szoktunk olyan álmosan kezdeni , mint az elmúlt években, ez nyilván a fal és az új rendszer eredménye így kevesebb a 3&out van minimum 1-2 first down!ez már valami !
nagyon elhúzni egyik csapat sem fog! aki kiegyensúlyozottabb lesz nyilván az fog nyerni!
az nekem sem tetszik hogy mi vagyunk azt esélyesek, de köszönjük a bizalmat, remélem élünk vele!😊
több mint 11 éve
Az a helyzet, hogy ahol az egyik csapat a legtöbb bénázást alkotja, az a másik csapatnak erőssége. Az ST-nk megverette a csapatot az Arizona ellen, és az Alanta ellen a rugó kivételével nem alkottak nagyot. A passzjátékunk javul, egyre jobb, nekik gyenge a passrush, meg a secondary. Néztem a meccseiket, nem láttam annyi screent tőlük mint tavaly, de mi azt nyeljük mint kacsa a nokedlit. Éledezik a passrush nálunk, ott gyengült az O fal. Foles gyengébb idén, remélem nem most lesz meg az összhang az elkapókkal. Úgy gondolom a sec-ünk tartani tudja az elkapóikat. Azt nem tudom, hogy Sprolest tartani tudjuk-e. McCoyt tavaly is nagyjából megfogtuk, remélem idén is meglesz. A matchupokat nézve mindkét csapatnak vannak olyan erősségei, amiket, ha jól kihasznál, akkor megnyerheti a meccset. Kiváncsi leszek, hogy az Eagles, hogy kezdi a meccset, mert mi lassan fogjuk az biztos. Remélem ők is, ahogy az első meccseiken tették, mert ha elhúznak korán, akkor passzolnunk kell ezerrel, abban meg könnyen benne lehet a TO gyártás. Aki úgy gondolja, tutira meg tudja mondani a végeredményt az sztem téved. Azért jobb lett volna underdognak lenni. Mindegy, most akárhogyan, de nyerni kell a következő két meccset, ha a PO-ról álmodozunk. Még annyit, hogy az NFC East visszatért a tavalyi szabadságról a ligába. No more NFC Least. Más csoportoknál évekig tart egy ilyen mélyrepülés, nálunk eddig tartott, míg a csapatok összeszedték magukat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
amúgy ki, mit vár?péntek van, és sehol egy kis esélylatolgatás...??yookerÉn egy kicsit tartok ettől a meccstől. Szerintem azon fog múlni a meccs, hogy a papíron gyenge Eagles D ellen mire megy az Offensünk.
A védelem szvsz ki fog tartani és nem kapunk 20 pont felett. És a speckótól sem félek, szerintem kellőképpen fel fogunk készülni belőle. De összességében meglepne, ha 7 pontnál nagyobb lenne a különbség a meccs végén.
több mint 11 éve
Szó volt róla (már nem tudom, hol) hogy az Eaglesnek nem készült el időre valami spéci meze. Szóval (nem mintha nem ismerném fel, melyik csapat a culáger), ki miféle szettben fog játszani??
több mint 11 éve
www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Experts-make-picks-for-Giants-vs-Eagles/609ba034-df23-47fa-b713-a6d50d417f8aVálaszolok helyette. (aztán majd kiegészíti vagy kijavít 😊 )legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊yooker
A falatok nem rossz..Elinak ez már elég és passz ellen mi elég fosok vagyunk. Futás úgy sem nagyon lesz , de azt fogjuk(papíron).
Ha mi ott folytatjuk offense oldalon ahol abbahagytuk (elmúlt 2 meccs) akkor esélyünk sem lesz a védelmetek ellen...esetleges javulás esetén szoros meccsre számítok. Persze megint bekavarhat a ST-ünk illetve az Eli faktor...amiből még kevesebbet láthattunk eddig idén. 8-)Greengo
8/6 szakértő Giants győzelmet vár... Ámen
több mint 11 éve
Válaszolok helyette. (aztán majd kiegészíti vagy kijavít 😊 )legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊yooker
A falatok nem rossz..Elinak ez már elég és passz ellen mi elég fosok vagyunk. Futás úgy sem nagyon lesz , de azt fogjuk(papíron).
Ha mi ott folytatjuk offense oldalon ahol abbahagytuk (elmúlt 2 meccs) akkor esélyünk sem lesz a védelmetek ellen...esetleges javulás esetén szoros meccsre számítok. Persze megint bekavarhat a ST-ünk illetve az Eli faktor...amiből még kevesebbet láthattunk eddig idén. 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegalább Te kifejthetnéd miért is gondolod ezt! ? 😊
több mint 11 éve
ha ilyen jó teljesítményt fog továbbra is nyújtani a fal én nem feltétlen tenném be Schwartzot csak azért mert rendbe jött....amúgy ki, mit vár?péntek van, és sehol egy kis esélylatolgatás...??
bár nekem sem sok ötletem van, tényleg bármi előfordulhat!
de továbbra is az a megérzésem hogy a special teameken könnyen bukhatunk...
ha ott minden rendben lesz , akkor pedig egy szoros meccsen nyerhetünk!nyilván a futás is kulcskérdés lesz persze...
több mint 11 éve
legyaluljátok a kedvenceimet sajnaJaneklegyen igazad