New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Hol olvastatok h kihagy par hetet? En giants.com-on meg azt lattam tegnap este, hogy igen MCL sparin, de, hpgy nem ruled out meg a hetvegere mert gyorsan gyogyul, day by day, questionable.Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!balu10
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.AsbeeHosszútávon mindenképpen karcsú, de ha csak 2 meccsről van szó, akkor annyira nem vészes. Szerintem a bye week utánra összekalapáljuk Jenningset.
Kíváncsian várom. hogy Williams mit mutat kezdő RBként. Ezzel gyakorlatilag 3 újonc van az Offense kezdőben!
több mint 11 éve
Jennings MCL sprain, néhány hetet kihagy, műteni szerencsére nem kell. Talley-t kiraktuk, Hosley-t pedig aktiváltuk. A napokban felhoztuk practice squadból Fennert, aki szintén CB, őt szvsz rakhatjuk ki és aktiválhatjuk Coxot. Ez a Williams-Hillis RB páros nekem kevés. Tudom, másnak nem.
több mint 11 éve
hát ez egyrészt most egy teljesen más offense szisztéma, mint az volt, másrészt a hosszú passzok alapja, h relatíve sokáig tartson a fal. Mondjuk lassan ez kezd adott lenni, úgyh a hosszú passzok is jobban ülnek majd elvileg (sztem Eli ilyen értelemben nem gyengébb, mint régen), de a jelenlegi felfogásban csak akkor várhatóak hosszabb passzok, ha hátrányban leszünk.a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnosNightBoY
több mint 11 éve
a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊SzeszeNem tudom, igazabol nem is lenyeg miert, a lenyeg, hogy tulment. Lehet eddig el voltam/voltunk kenyeztetve, de az elmult evekben ha Eli eleresztett egy hosszu labdat szinte biztos voltam benne, hogy a WR hozza fog erni es rajta mulik, hogy elkapas lesz-e. Most nem erzem ezt a magabiztossagot mar sajnos
több mint 11 éve
a Beckham passznál azért dobta túl, mert már érkezett a nyomás és kissé beszart 😊
több mint 11 éve
Beckham 35 snapet volt pályán a 68-ból, nemkevés
több mint 11 éve
Szerintem Parkernél nem Eli volt a ludas. Parker simán helyezkedhetett volna úgy, hogy elkapja és befut vele, de elszámította magát. Látszik is, hogy picit belelassít és nagyon csúnyán belefordul a helyett, hogy lépne balra 1-et. OBJ-nél pedig szerintem pont a DPI miatt dobta túl, mert akkor dobta, amikor OBJ-t éppen visszahúzta a CB és ezért vesztett 2-3 ütemet is.Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...yooker
De az tény, hogy idén nem ülnek úgy a hosszú passzaink, mint ahogy megszoktuk.
több mint 11 éve
Sztem nem is gyakoroljuk annyit a hosszú passz, mint régebben ez is lehet az oka. OBJ-vel meg amúgyis még kb 0 összhang van közöttük, majd javul ez még ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Baloldalra túldobta, pedig már megverte az emberét. A Redskins ellen is rövid passzoknál pontos volt, a hosszúaknál nem, ott Cruzt dobta túl.Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.NightBoYParkernél tuti , OBJ passz most hirtelen nem ugrik be...
több mint 11 éve
Ti is eszrevettetek, hogy Eli most (is) picit homaly volt tavolra? OBJ es Parker hosszupasznal is ot ereztem ludasnak de nem neztem vissza szoval nem 100%.
több mint 11 éve
Közhely, de az NFC East az NFC East. Majdnem mindegyik csapat megverheti a liga legjobbjait is, aztán egy hétre rá meg simán kikaphatnak egy 1/5 várományostól😀
több mint 11 éve
Valóban az az esélyünk ha a STmegint alkot de erre nem lehet mindig alapozni s front7 se szerezhet mindig labdát tőlünk. Meglátjuk, én azért remélem, nem lesz igazam 😀
több mint 11 éve
Srácok készüljetek, sima W, Eli és Cruz lubickolhatnak, Williams és Fletcher díszkíséretében. Ha 20 ponttal megyünk (nem fog megtörténni) ,még ne aggódjatok, inkább akkor ha ti mentek 20 ponttal 😛danderemélem igazad lesz, de sajnos akár a két special team közötti különbség is dönthet majd a javatokra...
több mint 11 éve
Jó kis meccsekre van kilátás a következő 2 hétben. Bár egyszerű a képlet:Mindkét meccset hozzuk= komoly esély a csoportgyőzelemre, de legalább a POra
Egyik meccset hozzuk csak=megmarad az esély a POra
Egyik meccset sem hozzuk =kicsi az esély a POra
több mint 11 éve
Ha meg így folytatódik csak az LSU-ról fogunk WR-t draftolni😀 Beckham állat volt, kihagyva az edzőtábort és így bemutatkozni...Mondjuk még mindig ne sztároljuk túl, maradjunk a földön vele kapcsolatban, de azt megmutatta h tehetségből van neki bőven.
több mint 11 éve
Srácok készüljetek, sima W, Eli és Cruz lubickolhatnak, Williams és Fletcher díszkíséretében. Ha 20 ponttal megyünk (nem fog megtörténni) ,még ne aggódjatok, inkább akkor ha ti mentek 20 ponttal 😛
több mint 11 éve
Szerintem futás ellen is rossz, egyszerűen lassú az egész mozgása. Remélem jövő héten már Beason játszhat, mert Sproles és McCoy ellen jönne ki igazán Herzlich lassúsága.futás ellen nem rossz + Kennard sem mutatott egyelőre semmitAsbeeHerzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.balu10
több mint 11 éve
futás ellen nem rossz + Kennard sem mutatott egyelőre semmitHerzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.balu10
több mint 11 éve
Herzlich lesz a kezdő SLBAsbeeNe már, kurva lassú pedig. Remélem minél előbb lecseréljük, mielőtt még nagy kárt tesz.
több mint 11 éve
élőben a bemelegítés : OBJ fülhallgatóval a fején énekel 😊www.giants.com/index.html
több mint 11 éve
Herzlich lesz a kezdő SLB
több mint 11 éve
nem vagyok túl nagy igényű! én mindössze azt várom ma OBJ-től hogy ne sérüljön meg...Beason nem játszik ma sem, viszont Beckham bemutatkozik végreSzeszeIlletve Devon Kennard is játszik, így a szélsebes Herzlichet úgy tűnik nem látjuk szerencsére ma a D-ben. Nagyon várom már, hogy OBJ mit mutat.balu10