New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Cruz és McBride IR-re került, jött Kevin Ogletree és a PS-ból Chandler Fenner
több mint 11 éve
én adom...had lássuk...? emberek halnak meg értelmetlenül , ne legyél közöttük...Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
több mint 11 éve
A következő játékosok voltak ma workouton:DB Deveron Carr (Arizona St.)
LB Carlos Fields (Winston-Salem)
LB Dan Fox (Notre Dame)
DB Victor Hampton (South Carolina)
LB Paul Hazel (Western Michigan)
DB Keon Lyn (Syracuse)
WR Kevin Ogletree (Virginia)
DE Gerald Rivers (Mississippi)
LB Dontavis Sapp (Tennessee)
DB Trevin Wade (Arizona)
Fox játszott már nálunk idén újoncként, nothing special. Esetleg Ogletree kaphat szerződést. McBride akár IR-re is kerülhet és valószínűleg DRC sem lesz vasárnap. A practice squadból jöhet Bennett Jackson vagy Fenner, arra a helyre érkezhet valaki. Cruz helyére Ogletree-n kívül még Travis Harvey, Julian Talley és Juron Criner pályázhat.
több mint 11 éve
Itt a szavazásAsbeeA Giants miért nincs benne 😉 😛?
több mint 11 éve
Megértem ha nem szerettek minket. Jó pár okot adtunk rá az elmúlt években. 😉 ( mondjuk a legutóbbi 2-3 szezonban mindig megvan az 1-1 csak időnként így is becsúszik 1-1 nagy pofon...szerencsére 😀 )GreengoAmióta nincs nálatok D-Jax szerintem sokkal kevesebben utálnak titeket xD
több mint 11 éve
Itt a szavazás
több mint 11 éve
Megértem ha nem szerettek minket. Jó pár okot adtunk rá az elmúlt években. 😉 ( mondjuk a legutóbbi 2-3 szezonban mindig megvan az 1-1 csak időnként így is becsúszik 1-1 nagy pofon...szerencsére 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb aránybanvittoreA Patset se hagyd ki a kérdőívről, bár talán a Dallast jobban utálom náluk is
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb aránybanvittorePedig SB-t sem nyertek
több mint 11 éve
a div ellenfelek mellett gondolom a frisco és talán a jets, legalábbis a külföldi fórumokon ezek vannak. de mindenhol a szerencsétlen eagles nyer. ráadásul a dallas fanok is őket hányják le a legnagyobb arányban
több mint 11 éve
Nem vagyok fórumguru és nem tudom engedélyezett-e itt, de szívesen megnézném, milyen eredménnyel zárulna itt egy ilyen körkérdés: As a Giants fan which team do u dislike the most?vittoreHány lehetőséget kérsz majd kérdőívben?😀
több mint 11 éve
Nem vagyok fórumguru és nem tudom engedélyezett-e itt, de szívesen megnézném, milyen eredménnyel zárulna itt egy ilyen körkérdés: As a Giants fan which team do u dislike the most?
több mint 11 éve
asszem én meg jelentkezek Cruz helyére elkapónak😀
több mint 11 éve
Ha hiszel ebben a december maszlagban még mindig akkor aljas módon ezt is hozzácsapom a szezonhoz: nem a mikulás hozza.mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀Annyira azért nem volt vészes 😊SzeszeTroll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!G-men
igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Értem én a tréfát😊 És nem a Cowboys küldött😊 De ez a Cowboys össze van téve, van deffense végre😊 Meg OL is.Csak a Giantset oda-vissza?😊
több mint 11 éve
mivel annyira nem volt vészes így én reagálok 😀Annyira azért nem volt vészes 😊SzeszeTroll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
igaz még csak október van, de "winter -azaz jelen esetben december- is coming ... majd akkor meglátjuk mennyire lesz troll hangulat 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Annyira azért nem volt vészes 😊Troll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
több mint 11 éve
Troll ONKit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊gyeek
Légyszi senki ne ragáljon közülünk! (max a Cowboys topikban) Köszi!
több mint 11 éve
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊mocskonyiA Giantset. 2szer. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊En is irtam, hogy kicsit tulzas, de en akkor is igy erzek. Nem csak "egy" elkapo kell, o volt az offensive CSK, a csapat egyik lelke... a Dallasnak meg bizonyitania kell a PO-ban, hogy komolyan vegyek. A jelenlegi csapat meg nem bizonyitott, ha 2-3 eve nyertek volna egy SB-t mindenki mashogy gondolkodna, de egy par jo meccs a szezon elejen nem minden foleg ugy, hogy az elmult fel evtizedben mindig elchokerkedtek az utolso meccset es POban sem voltak.
Az meg tulzás, hogy Cruz sérülésével ment el a szezon. Eddig se brillirozott, ahogy az egész Giants, maradnak ráadásul jo elkapók, pl Beckhammnek itt a nagy lehetőség. Nem tudom, va-e átigazolási időszak, de csomó jó elkapót el lehet hozni kb egy kockasajtért. Csak egy pl, Amendola.mocskonyi
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Kit kell még a Dallasnak megvernie, hogy komolyan vegyék?😊Az meg tulzás, hogy Cruz sérülésével ment el a szezon. Eddig se brillirozott, ahogy az egész Giants, maradnak ráadásul jo elkapók, pl Beckhammnek itt a nagy lehetőség. Nem tudom, va-e átigazolási időszak, de csomó jó elkapót el lehet hozni kb egy kockasajtért. Csak egy pl, Amendola.
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕NightBoYNem, az előtte visszafújt TD-nél (amikor asszem Beattyre dobtak holdingot, tegyük hozzá jogosan), mert akkor tényleg 20-7 és nincs a Cruz sérüléses play sem. Ha lesz is PO, (amire ugye azért egyre kisebb az esély) nagyon hiányozni fog Cruz ott...
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕NightBoY'kis túlzás valóban' hiszen egy szezonon belül bőven belefér(ne) 1v2 csoporton belüli idegenbeli zakó, az inkonzisztens kilátástalan játék már kevésbé...😊
több mint 11 éve
Egy kicsit tulzas talan de annal a 4th es goalnal ment el a szezonunk. Elotte (is) kurva szarul jatszottunk de ha TD talan 20-7rol es momentumrol mas lett volna a vehe ( talan ). Plusz Cruz nem serul le a szezonra, stb stb. Szoval ez egy kurva szar play volt nekunk 😕
You should know I bleed blue...