New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
"Odell Beckham Jr. engedélyt kért arra, hogy vasárnap pályára léphessen cornerback poszton. Ennek oka, hogy akar egy picksixet szerezni volt csapattársa, Zach Mettenberger ellen. Valószínű ez nem fog megtörténni, annak ellenére, hogy a training camp során defensive back edzéseken is részt vett Beckham."
több mint 11 éve
Kb 4-ig jelezzen aki jön, ha senki nem jelez akkor én nem megyek😀Közös meccsnézést teljesen feladtuk, vagy csak múlt hét maradt ki?😊Asbeeén nem ígérem 100%-ra, de talán le tudok menni, lehet jön egy kollégám is. múlt hét nekem esélytelen volt, mert másnap korán reggel repültem.csebi
több mint 11 éve
Közös meccsnézést teljesen feladtuk, vagy csak múlt hét maradt ki?😊Asbeeén nem ígérem 100%-ra, de talán le tudok menni, lehet jön egy kollégám is. múlt hét nekem esélytelen volt, mert másnap korán reggel repültem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Közös meccsnézést teljesen feladtuk, vagy csak múlt hét maradt ki?😊Asbeemindenképpen megnézem majd de csak letöltve...
(már ez is nagyon szép vállalás! 😊 )
élőben jelen helyzetben inkább az éles meccsek közül választok egyet otthon!
több mint 11 éve
Közös meccsnézést teljesen feladtuk, vagy csak múlt hét maradt ki?😊
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
lehet, mert nem ismerte fel a tulajt az offseason elején 😛Így legalább muszáj lesz játszatniuk Moore-t a hátralévő meccseken, mert már nincs más 😊Szesze😊
eddig amúgy mivel indokolták, miért nem kapott több lehetőséget?trii
több mint 11 éve
Jennings se lehe túl jó állapotban, ha igazoltunk egy RB-t. Rosterre került Eric Herman G is. Már régóta várom, hogy lássam játszani. Erre most sincs sok esély 😊 Az egyetemen ő volt a "Palacsintakirály"
több mint 11 éve
Rossz volt a futás ellen + nem volt elég jó az edzésmunkája. Viszont rajta kívül figyeljünk oda Kerry Wynnre is, aki igen jól muzatkozott be vasárnap.Így legalább muszáj lesz játszatniuk Moore-t a hátralévő meccseken, mert már nincs más 😊Szesze😊
eddig amúgy mivel indokolták, miért nem kapott több lehetőséget?trii
több mint 11 éve
Így legalább muszáj lesz játszatniuk Moore-t a hátralévő meccseken, mert már nincs más 😊
több mint 11 éve
Hát most már egyértelmű, hogy a sérülésből felépülő FA Oline emberek ide hozatala enyhén szólva nem jött be. Ezt nagyon rontotta az FO.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
IR-re került Schwartz, Kiwanuka, Ayers, Snyder, T. Manning
több mint 11 éve
All evaluations will happen right after the season, as usual. Steve Tisch apparently misspoke earlier today. - via Ralph Vacchiano
több mint 11 éve
ez alapján Coughlin marad
több mint 11 éve
Tisch says he and John Mara will evaluate the Giants this offseason...but after the super bowl. Doesn't want Giants to be "distraction" - via Ebenezer Samuel ebből azt gondolnám, hogy a stáb megkapja a 4 meccsre a sanszot... a meccseken mutatott teljesítmény függvényében lesz döntés... ez akár még korrektnek is nevezhető, amit a múlt alapján megérdemel az öreg... így a SB után simán kisöpörhetik az egész bandát gond nélkül, vagy nem... ha leégnek, meg lesz a jó draft poz. , ha meg megmozdul valami ,akkor kapnak 1 évet egy rájátszásra...(az újjáépítés meg elhalasztódik eggyel...)
több mint 11 éve
ICYMI: Speaking after Sunday's game, New York Giants head coach Tom Coughlin said he has no plans to retire or walk away from the team, but admits he hasn't yet discussed the future with team ownership. #nygwww.giants101.com/2014/12/01/tom-coughlin-will-not-retire-absolutely-wants-to-remain-head-coach-of-new-york-giants/
több mint 11 éve
Antrel Rolle (via @WFAN660) said he has no control of his future with the Giants, but "I just know I have a lot left in the tank." - from Ralph Vacchiano
több mint 11 éve
Az pedig elsősorban nem Coughlin, pláne nem McAdoo hibája, hogy nem a megfelelő játékosokat igazoltuk le a falba.ja! az nem hangzik túl jól!
Az viszont nekem sok , hogy McAdoo itt szerepel a jó arcok közt bowl.hu/vezetoedzoi_korkep_2014vittore
ellenben a másik két megemlített név nagyon!
több mint 11 éve
Az pedig elsősorban nem Coughlin, pláne nem McAdoo hibája, hogy nem a megfelelő játékosokat igazoltuk le a falba.empty-nél reklamáld ezt meg😀
Az viszont nekem sok , hogy McAdoo itt szerepel a jó arcok közt bowl.hu/vezetoedzoi_korkep_2014vittore
több mint 11 éve
Az pedig elsősorban nem Coughlin, pláne nem McAdoo hibája, hogy nem a megfelelő játékosokat igazoltuk le a falba.Az viszont nekem sok , hogy McAdoo itt szerepel a jó arcok közt
több mint 11 éve
Hát nem tudom, pl. mikor nyertük legutóbbi SB-t, igaz, hogy ligautolsó futójátékunk volt, de általában azokat a meccseket nyertük meg, amelyeken 100 yard felett futottunk. A futójáték is kell ahhoz, hogy te legyél a győztes, szvsz ha van egy olyan csapatrészed amelyben iszonyat gyenge vagy, akkor egyébként sem fogsz Super Bowlt nyerni. Mondjuk más kérdés, hogy Coughlinnak nem feltétlenül kellene mindig az egyensúlyhoz ragaszkodnia, azt kell nyomatni ami épp megy. Bár ahogyan kinéz a támadófalunk (Schwartz újra megsérült, legutóbb már a negyedik RT kezdett) sem egy konziszentes jó futó- sem passzjátékot nem tudunk felmutatni. Az pedig elsősorban nem Coughlin, pláne nem McAdoo hibája, hogy nem a megfelelő játékosokat igazoltuk le a falba.
több mint 11 éve
Ok, igazad van. 😀😀A futás már nem menővittoreA Jets éppen ezzel dominálja a Dolphinst. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
A futás már nem menővittoreA Jets éppen ezzel dominálja a Dolphinst. 😀😀
Egyébként meg a keret gyengus. Lehet GMet kéne inkább váltani, nem HCt....
több mint 11 éve
Most nézem a pats@gb ismétlést. Ez alapján újra azt mondom, ostoba culáger az egész NYG off coaching staff: körülbelül 80/20 arányban kell(ett volna az egész kikúrt idényben) passzolni, lásd NE, GB, Indy, Denver, Phily.....ezek véletlenül ott vannak a playoff szájában és már el se tudják baszni, hogy bejussanak. Mikor veszi észre a NY Fucking Giants, hogy a futás már nem menő, és ez nem a Georgia Tech? és közben a mélypontról vinnyognak espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/151991/the-giants-have-hit-bottom-and-no-ones-job-should-be-safe