New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
😕 Jerry Reese: "We're not going to spend a huge amount this year in free agency like last offseason."
több mint 11 éve
Nagy változás egyébként nem hiszem, hogy lesz edzői stábban, szerintem Fewell maradni fog. McAdoo-t nem fogják MÉG elvinni, de szvsz ő lehet az egyik esélyes nálunk HC posztra Coughlin visszavonulása után. Aki távozhat, az a scoutok vezetője, Marc Ross, ő korábban majdnem Bears GM lett.
több mint 11 éve
Ez azért kemény:Michael David Smith @MichaelDavSmith
John Mara on Odell Beckham: Giants haven't been this excited for a rookie since we drafted Lawrence Taylor in 1981.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A QB coach Danny Langsdorf lelépett a Nebraskához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdíjaztuk Gilbride-ot, úgy most könnyen Fewell lehet a soros. Van annyira vacak ez a defense, mint tavaly az offense volt.AsbeeMások is így látják 😀 www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draft
több mint 11 éve
Jön egy öt részes bejegyzéssorozat, lényege az hogyha én lennék a GM milyen döntéseket hoznék. Itt az első az edzőkről. Ha minden jól megy kétnaponta jön az újabb😊Hogyan tovább 1. rész: edzőink sorsa
több mint 11 éve
...és legalább elegáns lenne... (idők szava... stb)
több mint 11 éve
Ahogy tavaly nyugdíjaztuk Gilbride-ot, úgy most könnyen Fewell lehet a soros. Van annyira vacak ez a defense, mint tavaly az offense volt.
több mint 11 éve
hááát pár stat a védelemről:beáldozódik vlsz (?)remélem nem küldik elSzesze
www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guyozibozi
2014: 375 yard/meccs (29.), 25 pont/meccs (22.), 6 yard/play (31.) 948 penalty yard (26.)
2013: 332 yard/meccs (8.) 23,9 pont/meccs (18.), 4.9 yard/play (5.) 904 penalty yard (24.)
2012: 383 yard/meccs (31.) 21.5 pont/meccs (12.), 6 yard/play (31.) 900 penalty yard (21.)
elég vegyes számok ebből az utóbbi 3 évből ...
sorminta alapján jó szezonnak kellene jönnie, de elég nehéz döntés, hogy mi legyen vele, igazából a kapott yardok száma nagyon aggaszt, és a yard/play is ... arra hogy penaltyben királyok vagyunk, inkább nem is mondok semmit ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/12092389/tom-coughlin-new-york-giants-told-back-2015baggioYeeeeah ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/12092389/tom-coughlin-new-york-giants-told-back-2015

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csak jelezném, hogy OBJr a 108,8 yard/game átlagával 1. lett az összes elkapót nézve. 1800 yard körüli szezont jelentett volna, ha nem hagyja ki az első 4 meccset...
több mint 11 éve
nem a legnehezebb menetrendnek néz ki...😀Ebben a másodpercben képtelenség megmondani milyen erős ez a schedule. De egyébként is azt szoktam mondani, hogy nincs erős sorsolás csak szar csapat
In 2015, #Giants will play Falcons, Panthers, Patriots, Jets, 49ers at Home. They play Saints, Bucs, Bills, Dolphins, Vikings on the Road. This is in addition to the division games.🏈ozibozi
több mint 11 éve
nem a legnehezebb menetrendnek néz ki...😀 In 2015, #Giants will play Falcons, Panthers, Patriots, Jets, 49ers at Home. They play Saints, Bucs, Bills, Dolphins, Vikings on the Road. This is in addition to the division games.🏈
több mint 11 éve
Hát akkor úgy néz ki kilencedikként választunk
több mint 11 éve
Coughlin said he wants his entire staff to return for 2015. Could be a sticking point with Mara...We will find out this week
több mint 11 éve
A 8-dik vagy a 9-dik drafthely a miénk
több mint 11 éve
Őszintén szólva nem nagyon értem, hogyan sikerült főleg a mai meccsen megverni titeket. Végig azt éreztem egy kicsi szikra kéne, és sehol sem lennénk, mert több van bennetek, de vhogy sehogy sem akart jönni. Talán majd jövőre, és akkor TC-nek még utoljára jó éve lehet (nem mintha magam olyan nagyon vágynék rá 😉).dandeSajnos nincs egy épkézláb lb-ünk a futógépeitek ellen. A st évek óta fos, biztos voltam, hogy ellenünk is alkotni fog a ligaelső egység. Eli pontatlan volt, droppoltunk. Nagyjából kb ennyi.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Őszintén szólva nem nagyon értem, hogyan sikerült főleg a mai meccsen megverni titeket. Végig azt éreztem egy kicsi szikra kéne, és sehol sem lennénk, mert több van bennetek, de vhogy sehogy sem akart jönni. Talán majd jövőre, és akkor TC-nek még utoljára jó éve lehet (nem mintha magam olyan nagyon vágynék rá 😉).
több mint 11 éve
hát azért JPP ma is nagyon jó volt, nem lesz könnyű döntés az biztos, jó lenne megtartani valahogy ésszerű körülmények között, fel van adva a lecke az FO-nak. (Rolle-t én semmiképp sem tartanám itt már nagy pénzért, de nem is hiszem, h ennek lenne realitása)azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...oziboziJPP -nél én komolyan aggódom a motivációs gondok miatt! már csak ezért se adnék neki nagy pénzt.
sztem neki is jót tenne egy kis változás...
Rolle még a nagy kérdés , de őt is inkább elengedném... a többi szabad ügynökről nem is beszélve!
Amut kell hamarosan megoldani ő igen jó morálú és fiatal játékos!
Offense fal az már más ügy tényleg!kezdők és backupok is kellenek szép számmal!
kezdő C és G FA -ról, és korai körös T a draftről!
amennyiben elengedjük a nagy neveket komolyabb mozgásterünk lesz !yooker
több mint 11 éve
azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...oziboziJPP -nél én komolyan aggódom a motivációs gondok miatt! már csak ezért se adnék neki nagy pénzt.
sztem neki is jót tenne egy kis változás...
Rolle még a nagy kérdés , de őt is inkább elengedném... a többi szabad ügynökről nem is beszélve!
Amut kell hamarosan megoldani ő igen jó morálú és fiatal játékos!
Offense fal az már más ügy tényleg!kezdők és backupok is kellenek szép számmal!
kezdő C és G FA -ról, és korai körös T a draftről!
amennyiben elengedjük a nagy neveket komolyabb mozgásterünk lesz !
több mint 11 éve
beáldozódik vlsz (?)remélem nem küldik el
www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guyozibozi
több mint 11 éve
beáldozódik vlsz (?)www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guy
több mint 11 éve
azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...
több mint 11 éve
Weatherford már idén is kapott egy paycutot (azt hiszem az volt és nem restructure), szóval ezt biztos felajánlják neki most is. Én JPP-n nem zsidóskodnék és adott esetben nem húznám meg a plafont mondjuk évi 9 millió dollárnál. Megadnám a 10-12-t is neki de úgy, hogy pl. 2 vagy 3 év múlva szívfájdalom nélkül kivágható legyen. Így megkaphatja az áhított pénzt, de ahhoz teljesítenie kell. Egy Moore, Ayers, Wynn + draft pick sor nemigen lenne ütős...Asbeehát ha JPP nem marad akkor azért nyilván hozunk helyette mást FA-ról