New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát akkor úgy néz ki kilencedikként választunk
több mint 11 éve
Coughlin said he wants his entire staff to return for 2015. Could be a sticking point with Mara...We will find out this week
több mint 11 éve
A 8-dik vagy a 9-dik drafthely a miénk
több mint 11 éve
Őszintén szólva nem nagyon értem, hogyan sikerült főleg a mai meccsen megverni titeket. Végig azt éreztem egy kicsi szikra kéne, és sehol sem lennénk, mert több van bennetek, de vhogy sehogy sem akart jönni. Talán majd jövőre, és akkor TC-nek még utoljára jó éve lehet (nem mintha magam olyan nagyon vágynék rá 😉).dandeSajnos nincs egy épkézláb lb-ünk a futógépeitek ellen. A st évek óta fos, biztos voltam, hogy ellenünk is alkotni fog a ligaelső egység. Eli pontatlan volt, droppoltunk. Nagyjából kb ennyi.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Őszintén szólva nem nagyon értem, hogyan sikerült főleg a mai meccsen megverni titeket. Végig azt éreztem egy kicsi szikra kéne, és sehol sem lennénk, mert több van bennetek, de vhogy sehogy sem akart jönni. Talán majd jövőre, és akkor TC-nek még utoljára jó éve lehet (nem mintha magam olyan nagyon vágynék rá 😉).
több mint 11 éve
hát azért JPP ma is nagyon jó volt, nem lesz könnyű döntés az biztos, jó lenne megtartani valahogy ésszerű körülmények között, fel van adva a lecke az FO-nak. (Rolle-t én semmiképp sem tartanám itt már nagy pénzért, de nem is hiszem, h ennek lenne realitása)azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...oziboziJPP -nél én komolyan aggódom a motivációs gondok miatt! már csak ezért se adnék neki nagy pénzt.
sztem neki is jót tenne egy kis változás...
Rolle még a nagy kérdés , de őt is inkább elengedném... a többi szabad ügynökről nem is beszélve!
Amut kell hamarosan megoldani ő igen jó morálú és fiatal játékos!
Offense fal az már más ügy tényleg!kezdők és backupok is kellenek szép számmal!
kezdő C és G FA -ról, és korai körös T a draftről!
amennyiben elengedjük a nagy neveket komolyabb mozgásterünk lesz !yooker
több mint 11 éve
azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...oziboziJPP -nél én komolyan aggódom a motivációs gondok miatt! már csak ezért se adnék neki nagy pénzt.
sztem neki is jót tenne egy kis változás...
Rolle még a nagy kérdés , de őt is inkább elengedném... a többi szabad ügynökről nem is beszélve!
Amut kell hamarosan megoldani ő igen jó morálú és fiatal játékos!
Offense fal az már más ügy tényleg!kezdők és backupok is kellenek szép számmal!
kezdő C és G FA -ról, és korai körös T a draftről!
amennyiben elengedjük a nagy neveket komolyabb mozgásterünk lesz !
több mint 11 éve
beáldozódik vlsz (?)remélem nem küldik el
www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guyozibozi
több mint 11 éve
beáldozódik vlsz (?)www.bigblueview.com/2014/12/28/7452333/will-defensive-coordinator-perry-fewell-be-the-giants-fall-guy
több mint 11 éve
azt is taglalták már a szakik, hogy JPP számai azért onnantól lettek ilyen fantasztikusak, mikor már elszállt a rájátszás, addig főleg futás ellen jeleskedett , de ott pedig a legjobb volt... viszont Romo ellen nem csak a 2 sack volt megemlítve, hanem hogy a 4. negyedben többször is 6-10 sec ideje volt Romonak, amin a meccs is elment a végjátékban...valamint, hogy egy 8-10 milkós szerződés lenne reális neki, de szinte biztos, hogy meg fogja kapni a 12 milkót is a FA piacon ha most kiengedik, mert kevés ilyen szintű játékos van most terítéken, ezért nem lenne szabad idén kiengedni a piacra...
több mint 11 éve
Weatherford már idén is kapott egy paycutot (azt hiszem az volt és nem restructure), szóval ezt biztos felajánlják neki most is. Én JPP-n nem zsidóskodnék és adott esetben nem húznám meg a plafont mondjuk évi 9 millió dollárnál. Megadnám a 10-12-t is neki de úgy, hogy pl. 2 vagy 3 év múlva szívfájdalom nélkül kivágható legyen. Így megkaphatja az áhított pénzt, de ahhoz teljesítenie kell. Egy Moore, Ayers, Wynn + draft pick sor nemigen lenne ütős...Asbeehát ha JPP nem marad akkor azért nyilván hozunk helyette mást FA-ról
több mint 11 éve
Nem csak TC 'most vagy soha éve lesz', hanem Reesenek is. Ezért várok idén pár olyan húzást tőle amire nem számolnánk 'békeidőkben'. Azt csak remélem, hogy ezeket nem a kétségbeesés fogja jellemezni...Simán nyomnám rá a taget, hogy ne kerüljön ki a piacra és utána még bármit lehet lépni.AsbeeÉn is a tagen gondolkodtam, főleg, hogy jövőre TCnek most, vagy soha idénye lesz. Nincs időnk évekig épitgetni, már jövőre kell az eredmény. JPPnek félek, hogy nem tenne jót egy hosszú, nagy garantált tartalommal bíró szerződés, mert félő, hogy ismét jönnének a motivációs gondok.balu10
több mint 11 éve
Weatherford már idén is kapott egy paycutot (azt hiszem az volt és nem restructure), szóval ezt biztos felajánlják neki most is. Én JPP-n nem zsidóskodnék és adott esetben nem húznám meg a plafont mondjuk évi 9 millió dollárnál. Megadnám a 10-12-t is neki de úgy, hogy pl. 2 vagy 3 év múlva szívfájdalom nélkül kivágható legyen. Így megkaphatja az áhított pénzt, de ahhoz teljesítenie kell. Egy Moore, Ayers, Wynn + draft pick sor nemigen lenne ütős...
több mint 11 éve
Reese-ből kiindulva a tag szerintem esélytelen, az évi 10 milliót sem adná meg, JPP meg lehet, hogy annyit, vagy többet akar majd. Kérdés, hogy a top endek átlag 7-9 millió körüli fizetését elfogadja-e. Az lenne a reális kb. 7-8 M per év az elején, aztán csökkeknjen.Weatherfordot én megtartanám még ennyiért is, az egyetlen értékelhető st playa. Bár Brown sem rossz, természetesen akkor hibázott, amikor nagyon nem kellett volna.
Nekem még Rolle fontos lenne, én valahogy itt tartanám. Öregszik már, de nem látom a helyettesítésének a megoldását.
több mint 11 éve
ezen az oldalon lehet kb kalkulálni, pénzünk lehet azért majd valamennyi , főleg pár jó cut + ha Eli új szerződést kap és nem a mostani él tovább... de jól kell sakkozni, mert kell is a FA piacra ha bármit is szeretnénk jövőre...Eli szerződésével mindenképp lesz valami ez nem kérdés, Kiwi ebben a formában tuti cut, Beatty szerződését sztem kissé benéztük, akárcsak Beasonét.. (ettől még én az utóbbit így is kivágnám) Amuval meg kell kötni a hosszú távút mindenképpen, ezzel ráadásul vele is spórolhatnánk, Walton nálam cut és bár Weatherford jó, azért a 3+ misi egy punternek kissé luxusnak tűnik..
overthecap.com/calculator/new-york-giantsozibozi
Mindezek ellenére sztem nem tudjuk megtartank JPP-t így se.
több mint 11 éve
csak éppen a tag olyan 14-15 milla lesz DE poszton.. ha nincs hosszú távú vele akkor beszoptuk. Sztem nem fogjuk rátenni.SzeszeNem kell rajta tartani😊 Le is lehet venni és lehet akár trade-elni is
több mint 11 éve
csak éppen a tag olyan 14-15 milla lesz DE poszton.. ha nincs hosszú távú vele akkor beszoptuk. Sztem nem fogjuk rátenni.én azért tennék rá taget h ne kerüljön ki a piacraAsbeeSimán nyomnám rá a taget, hogy ne kerüljön ki a piacra és utána még bármit lehet lépni.AsbeeÉn is a tagen gondolkodtam, főleg, hogy jövőre TCnek most, vagy soha idénye lesz. Nincs időnk évekig épitgetni, már jövőre kell az eredmény. JPPnek félek, hogy nem tenne jót egy hosszú, nagy garantált tartalommal bíró szerződés, mert félő, hogy ismét jönnének a motivációs gondok.balu10
több mint 11 éve
én azért tennék rá taget h ne kerüljön ki a piacraSimán nyomnám rá a taget, hogy ne kerüljön ki a piacra és utána még bármit lehet lépni.AsbeeÉn is a tagen gondolkodtam, főleg, hogy jövőre TCnek most, vagy soha idénye lesz. Nincs időnk évekig épitgetni, már jövőre kell az eredmény. JPPnek félek, hogy nem tenne jót egy hosszú, nagy garantált tartalommal bíró szerződés, mert félő, hogy ismét jönnének a motivációs gondok.balu10
több mint 11 éve
Simán nyomnám rá a taget, hogy ne kerüljön ki a piacra és utána még bármit lehet lépni.AsbeeÉn is a tagen gondolkodtam, főleg, hogy jövőre TCnek most, vagy soha idénye lesz. Nincs időnk évekig épitgetni, már jövőre kell az eredmény. JPPnek félek, hogy nem tenne jót egy hosszú, nagy garantált tartalommal bíró szerződés, mert félő, hogy ismét jönnének a motivációs gondok.
több mint 11 éve
Ilyen kaliberű defensive endek nem sűrűn mennek ki a piacra és rajta kívül nincs is klasszis játékosunk a poszton (bezzeg mikor volt több is...), így szerintem JPP az, akin nem szabad spórolni és éreztetni kell vele, hogy fontos a csapat számára. Simán nyomnám rá a taget, hogy ne kerüljön ki a piacra és utána még bármit lehet lépni. A hátműtéten és a tavalyi gyenge szereplésen felül tudott kerekedni, idén nem hiszem, hogy sok panasz lehet rá. Nem tetszett, hogy hosszú ideig leragasztottuk RE-nek, alkatilag inkább LE, de mióta újra tologatjuk ide-oda sokkal jobb lett. Az egyik, ha nem a legjobb 4-3-as DE futás ellen és pass rush-ban sem rossz. Érdemes visszanézni pl. a Jaguars ellen a sackjénél hogyan verte meg Joeckelt... Dallas-ban Tyron Smith ellen is volt két sackje és már 10 felett jár, szerintem ez nem átlagos passzsiettetési képesség mint ahogy néhány helyen beállították. Nincs más defensive end a csapatban aki garantálni tudná ezt a számot. 72 szerelése van már, ez ezen a poszton kiemelkedő, ebben a tekintetben még 2012-ben is jó volt, mikor kezdődtek a hátfájdalmai. Az ő posztján sem csak a passz elleni védekezéshez kell érteni, szerintem az ilyen DE aranyat ér aki a futásokat is meg tudja állítani. Kérdezzük meg erről Strahant. Meg lehet nézni milyen játékosok lesznek szabadügynökök, ez szerintem értékesebbé teszi.A szerződéséhez azt is bele kell számolni, hogy újra nőni fog a salary cap, kb. 140 millió dolláros plafonra számíthatunk. Szúrni fogja mindenkinek a szemét ez az összeg, de én kb. egy Chris Longhoz hasonló számokat várok. Ez átlagosan évi 12 millió dollár. Michael Johnson és Everson Griffen kapott tavaly 8,75 és 8,5 millió átlagértékű szerződést, ezeknél mindenképp többet kell adni JPP-nek. Szerintem van ő olyan képességű játékos, hogy kicsivel feljebb menjünk az előzetesen számolt összegnél, mert ilyen kaliberű DE-t nem találnánk a piacon + nem is kéne egy needet csinálni pont a védelembe, ami alapos erősítésre szorul. A futás elleni védelem egyébként is vacak, nem kell még tovább gyengíteni. Részemről JPP a top prioritás, a többi csak utána jön.
több mint 11 éve
ezen az oldalon lehet kb kalkulálni, pénzünk lehet azért majd valamennyi , főleg pár jó cut + ha Eli új szerződést kap és nem a mostani él tovább... de jól kell sakkozni, mert kell is a FA piacra ha bármit is szeretnénk jövőre...overthecap.com/calculator/new-york-giants
több mint 11 éve
"I think I'm worth a lot of money," - JPP.én meg nagyon meglepődnék, ha nem kapná meg valakitől.. nem vszínű, h mi leszünk azok akik meg tudjuk/akarjuk fizetni
Hát azért ismerhetné Reese-t, hogy ez nem fogja meghatni, és nem fog top fizetést adni neki. Nagyon meglepődnék, ha mégis, függetlenül attól, hogy nagyon kellene a csapatba.gyurczi
több mint 11 éve
"I think I'm worth a lot of money," - JPP.Hát azért ismerhetné Reese-t, hogy ez nem fogja meghatni, és nem fog top fizetést adni neki. Nagyon meglepődnék, ha mégis, függetlenül attól, hogy nagyon kellene a csapatba.
több mint 11 éve
Utolagos okoskodás is lehet de Kelly is OBJ -t akarta ezért is volt letrade ...JanekVégülis simán elképzelhető😊 Azért nem bánom, hogy így alakult...😀 Nálunk majdnem a harmadik napon lett trade, állítólag magasan Andre Williams volt ott a legmagasabbra rangsorolt játékosunk. Mondjuk nem értem, hogy akkor miért nem őt választottuk ki a 3. körben, Bromley bőven ráért volna😊