New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként ha az offense tovább javul jövőre (aminek nem látom akadályát), akkor szvsz McAdoo lesz a legnagyobb esélyes a HC posztra. Már idén bedobta a média a nevét, hogy valahol kiköthet, de ez full korai lett volna. De azt mondom várjuk meg a következő szezont, nem most kell új HC-t keresni.
több mint 11 éve
Szerintem egyáltalán nem, simán elmenne Mourinho is másodedzőnek most a Barcához, aztán amikor kirúgják Enrique-t, ő lesz a HC.NA jó, Várhídi Pétert mégse írhattam... 😀
Annyi lényegtelen különbséggel, hogy Mourinho jelenleg aktív, nem pedig TV-bohóc 8-9 éve.vittore
több mint 11 éve
Szerintem egyáltalán nem, simán elmenne Mourinho is másodedzőnek most a Barcához, aztán amikor kirúgják Enrique-t, ő lesz a HC.Annyi lényegtelen különbséggel, hogy Mourinho jelenleg aktív, nem pedig TV-bohóc 8-9 éve.
több mint 11 éve
Szerintem egyáltalán nem, simán elmenne Mourinho is másodedzőnek most a Barcához, aztán amikor kirúgják Enrique-t, ő lesz a HC.Azért azt ne felejtsétek, hogy az ittléte alatt egy normális LB-t kapott egy fél szezonra Fewell és akkor egyből kurva jó lett a D. Hiába a jó nevekből álló Dline, meg a sec, ha a fos LB-ek miatt szarrá futnak folyamatosan. Beason jött, mindjárt megfogtuk a liga akkori legjobb futóit, nagyot javult a védelem.Meredek elmélet, hogy Bill Cowher jön most DC-nek és jövőre HC?vittore
Értem, hogy statisztikailag nem hozott kiemelkedőt PF, de nem látom azt, hogy TC lejáró szerződése mellett milyen hosszútávú terve lehet a csapatnak egy új DC-vel. El lehet küldeni, de akkor legyen értelme is hosszú távon. Mivel TC szerződése lejár, ez így sztem nincs meg. Ha az van a háttérben, hogy TC-vel hosszabbítani akarnak, vagy meg van az utódja, és őt akarják idehozni egy évre (ez nagyon nem valószínű), na az egy teljesen más tészta.gyurczi
több mint 11 éve
Azért azt ne felejtsétek, hogy az ittléte alatt egy normális LB-t kapott egy fél szezonra Fewell és akkor egyből kurva jó lett a D. Hiába a jó nevekből álló Dline, meg a sec, ha a fos LB-ek miatt szarrá futnak folyamatosan. Beason jött, mindjárt megfogtuk a liga akkori legjobb futóit, nagyot javult a védelem.Meredek elmélet, hogy Bill Cowher jön most DC-nek és jövőre HC?
Értem, hogy statisztikailag nem hozott kiemelkedőt PF, de nem látom azt, hogy TC lejáró szerződése mellett milyen hosszútávú terve lehet a csapatnak egy új DC-vel. El lehet küldeni, de akkor legyen értelme is hosszú távon. Mivel TC szerződése lejár, ez így sztem nincs meg. Ha az van a háttérben, hogy TC-vel hosszabbítani akarnak, vagy meg van az utódja, és őt akarják idehozni egy évre (ez nagyon nem valószínű), na az egy teljesen más tészta.gyurczi
több mint 11 éve
Fewell-témában pár gondolat, saját, szigorúan laikus véleményem:- sportolói múltamból tudom, hogy a tehetség hiányát csak egy bizonyos szintig tudja a jó edző kompenzálni. NFL, pláne plyaoff szinten már nagyon számít, ha valakinek valamiből egy kicsit kevesebb van: pl. zónázási képesség - Beason.
- akkor mondhatnánk, hogy egyértelműen rossz edző volt nálunk, ha top játékoskeret mellett jött volna a csapnivaló teljesítmény. Ehhez képest az említett, de még inkább a nem említett top játékosoknál nézzük meg, hogy új csapatukban ki mit alkotott (Osi, Tuck, Ross) Szerintem ennél jobb bizonyíték nem kell arra, kiben mennyi van/volt ezekben az években.
- azt lehet, mondani, hogy Fewell-rendszeréhez ez a játékoskeret sosem passzolt igazán. Ez viszont kollektív felelősség. nyilván, amikor idekerült 2010-ben, akkor az interjúnmegmondta, milyen rendszert fog hozni, hogy ehhez sikerült-e a megfelelő keretet összerakni, azt mindenki maga ítélje meg, sztem nem. Erre persze lehet mondani, hogy ő a hibás, mert a rendszere nem illett a kerethez, de valószínűleg ő úgy vállalta el, hogy ezt a rendszert hozza, mást nem, legyenek hozzá illő játékosok.
- A mi védelmünkön én sokszor éreztem, hogy a teljesítményük más csapatokhoz képest jobban függ a támadók játékától. Hamarabb adták fel, ha szarul ment Eliéknak elől és extra-játékokat tudtak nyújtani, ha Eli-ék hozták magukat. Ez lehet mások mellett Fewell hibája is, hogy a szar offense játék esetén nem tudta őket kellően felrázni, kicsit amolyan, ha "ők ilyen szarok, mi minek tegyük magunkat oda, minek töressük magunkat össze egy Beast-elleni tackle-lel..." típusú mentalitást éreztem.
Összességében 5 év alatt végig szarok voltunk statok alapján: (apropó, statok: azt pl. nézze már meg egyszer valaki, hogy yds/gm számokban mondjuk a 10. és a 25. helyezett között egy év átalában pontosan mennyi van. Szerintem túl nagy szám nem lehet, ha mégis, rosszul gondoltam.)
Igaz, hogy 4-szer nem jutottunk PO-ba, de nyertünk egy SB-t. Speciel a pokolba kívánom az utóbbi három szezonunkat, de ami előtte volt, azt nem cserélném el semmilyen évenkénti biztos PO-bejutásra. és abban az SB nyerésben akkor konszenzusosan megállapítottuk, hogy a védelem "all-in" összeállásának mekkora szerepe volt!
több mint 11 éve
Nemtom megítélni, de az mindenesetre kijelenthető, h nem a 'komoly kiszemelt akire most lehet lecsapni' elmélet volt a kirúgás oka 😊Raheem Morris (Skins DB-coach, korábbi Bucs HC) érkezik DC-interjúra (Schefter).empty taxicsak nekem hangzik elég rosszul?yooker
több mint 11 éve
Raheem Morris (Skins DB-coach, korábbi Bucs HC) érkezik DC-interjúra (Schefter).empty taxicsak nekem hangzik elég rosszul?
több mint 11 éve
Nagy emberek nagy erénye, hogy néha hagyják magukat meggyőzni, és belátják, hogy a másiknak is igaza lehet/van.
több mint 11 éve
Raheem Morris (Skins DB-coach, korábbi Bucs HC) érkezik DC-interjúra (Schefter).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Raheem Morris jön DC intejúra.korábbi Tampa HC, legutóbb Redskins DB-coach
több mint 11 éve
a 2 név egy mondatban már borderline bannolási kritériumAnno Painter is szépen rosterre küzdötte magát😀AsbeeStanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀AsbeeDe jo nektek... 😐Höri
több mint 11 éve
Webster és Rolle konkrétan tömegével engedélyezte a nagy játékokat, aki nézett két éve meccseket az tudja. Benézték a zónát, egymásra mutogattak, azt sem tudták kinek mi a szerepe, jött egy jobb WR és be is dőlt a kártyavár. Brown sajnos 1 year wonder, nem a sérülése miatt esett vissza. Will Hill csak a mentalitása miatt lett UDFA, nála tudtuk h nem a játéktudással van a baj. A védőfalban mindig volt legalább egy jó DE és DT is és a secondary-ben is ott lett volna végig Rolle (már ha nem slot CB-ként számítunk a play-ek 2/3-ban a 7 milliós safety-re). Ebben több volt akárhogy is nézem és meg is kelletz lépni Fewell elküldését.Én meg akárhogy is nézem nem volt több. Minek érvelni, igazad van 😊
a McAdoo féle Offense teljesítménye tényleg felemás, de legalább a második fele jobb ami azért biztató! 😊Clock managementben kell fejlődnie, playhívások Beckham felépülésével kb rendben is voltak. Előtte hiába voltak konzervatívak a hívások, senkiben nem volt benn a big play ability.
yooker
Na de majd írok lotus-nak, jöhet az újabb podcast, ott majd 1 órában kifejtünk mindent😊Asbee
több mint 11 éve
Azért azt ne felejtsétek, hogy az ittléte alatt egy normális LB-t kapott egy fél szezonra Fewell és akkor egyből kurva jó lett a D. Hiába a jó nevekből álló Dline, meg a sec, ha a fos LB-ek miatt szarrá futnak folyamatosan. Beason jött, mindjárt megfogtuk a liga akkori legjobb futóit, nagyot javult a védelem.Értem, hogy statisztikailag nem hozott kiemelkedőt PF, de nem látom azt, hogy TC lejáró szerződése mellett milyen hosszútávú terve lehet a csapatnak egy új DC-vel. El lehet küldeni, de akkor legyen értelme is hosszú távon. Mivel TC szerződése lejár, ez így sztem nincs meg. Ha az van a háttérben, hogy TC-vel hosszabbítani akarnak, vagy meg van az utódja, és őt akarják idehozni egy évre (ez nagyon nem valószínű), na az egy teljesen más tészta.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Webster és Rolle konkrétan tömegével engedélyezte a nagy játékokat, aki nézett két éve meccseket az tudja. Benézték a zónát, egymásra mutogattak, azt sem tudták kinek mi a szerepe, jött egy jobb WR és be is dőlt a kártyavár. Brown sajnos 1 year wonder, nem a sérülése miatt esett vissza. Will Hill csak a mentalitása miatt lett UDFA, nála tudtuk h nem a játéktudással van a baj. A védőfalban mindig volt legalább egy jó DE és DT is és a secondary-ben is ott lett volna végig Rolle (már ha nem slot CB-ként számítunk a play-ek 2/3-ban a 7 milliós safety-re). Ebben több volt akárhogy is nézem és meg is kelletz lépni Fewell elküldését.a McAdoo féle Offense teljesítménye tényleg felemás, de legalább a második fele jobb ami azért biztató! 😊Clock managementben kell fejlődnie, playhívások Beckham felépülésével kb rendben is voltak. Előtte hiába voltak konzervatívak a hívások, senkiben nem volt benn a big play ability.
yooker
Na de majd írok lotus-nak, jöhet az újabb podcast, ott majd 1 órában kifejtünk mindent😊
több mint 11 éve
a McAdoo féle Offense teljesítménye tényleg felemás, de legalább a második fele jobb ami azért biztató! 😊jövőre egy tényleg rendesen összerakott fallal, Cruzzal, Jenningsszel ( bár ha ennyit sérült az kérdésket vet fel sajnos )és egy tapasztaltabb
Williamssel kiteljesedhet ez az egység szépen!
Fewell kiválásával annyi gond lehet hogy míg idén az O alakulgatott jövőre a D fog!ráadásul egy olyan állománnyal amit még ő
alakított ki!ebben tényleg megvan a veszély de majd meglátjuk!
annyi lehet még a háttérben hogy van egy komoly kiszemelt akire most lehet lecsapni és ezért nem vártak tovább...??!!,
több mint 11 éve
De akkor már beszélgessünk a secondary-ről, ha már tőled nem érkeznek a nevek..Trumain McBride - 7. körös, 2007-ből, a semmiből jött, leigazolása előtti 4 évben egy darab kezdő meccse nem volt, ehhez képest most te is úgy szoktál rá hivatkozni, mint h sokan megirigyelnék az Amu-DRC-McBride triót
Amukamara - oké, ő első körös volt, elvárható volt tőle a jó szereplés, de azért láttunk már bustokat ugyebár, na ő nem lett az, olyannyira nem, h sztem kifejezetten alulértékelt játékos, simán Top10ben van a posztján és még fejlődik
Will Hill - UDFA.. a nyerő emberünk lehetett volna a semmiből.. sajnos hülye volt
Stevie Brown - 7. kör.. a nyerő emberünk volt a semmiből, aztán sajnos jött a sérülés..
Antrell Rolle - nagy igazolás, aki nagy részben hozta a nagy teljesítményt
DRC - ld eggyel följebb
te jössz..
több mint 11 éve
Nézd vissza Rolle és Webster produkcióját, aztán majd utána térjünk vissza secondary kérdésére😊mit nézzek vissza rajta?
Anno Painter is szépen rosterre küzdötte magát😀AsbeeStanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀AsbeeDe jo nektek... 😐Höri
több mint 11 éve
Nézd vissza Rolle és Webster produkcióját, aztán majd utána térjünk vissza secondary kérdésére😊Anno Painter is szépen rosterre küzdötte magát😀Stanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀AsbeeDe jo nektek... 😐Höri
több mint 11 éve
Stanzi jön future contracttal, retteghet Nassib😀AsbeeDe jo nektek... 😐
több mint 11 éve
Jah, játszott nála, csak finoman szólva nem a csúcsformájukban.. Herzlichből sztem a max ki lett hozva, sőt. A sec teljesen rendben volt, ki az akit sosem szivatnak semmivel?? Rolle meg tavaly pl a legjobb játékosunk volt a védelemben.. Azért ezek elég gyenge érvek és továbbra se látom a neveket Herzlichen kívül, aki egy ismert múlttal rendelkező játékos, aki UDFA-ként se kellett senkinek.. ahhoz képest ki lett hozva belőle a max úgy vélem, szóval ő éppen h rossz példa.Játszott nála Osi, Tuck, JPP is együtt. Mindig az az alapállás itt a topic-ban h nagyban a védőfal határozza meg az egész defense teljesítményét. Hát ez nála ott volt. Herzlich-ből többet ki lehetett volns hozni, játékintelligenciája megvan a játékhoz. Secondary-t állandóan szopatták cover 2-nél, mindig visszatért hozzá akkor is, mikor nem működött. SB győzelem előtt tudott váltani, aztán újra előjött a mocsok. Ott van Rolle. Legtöbbször nem is a posztján játszott. Tavaly csak safety-ként szerepelt, mindjárt más volt a leányzó fekvése. Ez a védelem összességében azért nem a liga utolsó harmadához tartozott volns.AsbeeDe akkor sorold már el azokat a jó játékosokat akik nem lettek kiaknázva és mondjuk Top10 védelemre predesztínálnák ezt a csapatot, tényleg kíváncsi vagyok. Sztem teljesen reális szintet hozott Fewell és volt egy SB győzelem is ahol a védelem kurvára össze lett rakva a rájátszásra, ami azért elég komoly extra teljesítménynek tekinthető ezzel a kerettel..Szeszetúl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.
engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!yooker
Hogy ki érkezik arról csak talágatni tudunk. Mindenki bedobta Spangli nevét, de hol van ő már 2008-hoz képest...Viszont bedobtak egy érdekes nevet, Al Holcombról van szó, ő korábban volt már nálunk, most pedig a Panthers LB edzője.Asbee
egyébként nemtom milyen alapfelállásról beszélsz.. Fewell idejében pont nem a DL volt a döntő faktor a védekezésben, hanem a labdaszerzésekre épülő secondary. Ettől még persze fontos lenne a jó DL, de amiről te beszélsz az még a Spangli-Sheridan féle időszakra volt igaz, mert ott ha nem jött a pass-rush akkor végünk volt, mert hátul gyengék voltunk. Fewell alatt pont ez változott meg.
Az alapfelállásnak inkább annak kellene lennie (kb minden védelem esetében), h a futás elleni védekezés jó legyen.
több mint 11 éve
Játszott nála Osi, Tuck, JPP is együtt. Mindig az az alapállás itt a topic-ban h nagyban a védőfal határozza meg az egész defense teljesítményét. Hát ez nála ott volt. Herzlich-ből többet ki lehetett volns hozni, játékintelligenciája megvan a játékhoz. Secondary-t állandóan szopatták cover 2-nél, mindig visszatért hozzá akkor is, mikor nem működött. SB győzelem előtt tudott váltani, aztán újra előjött a mocsok. Ott van Rolle. Legtöbbször nem is a posztján játszott. Tavaly csak safety-ként szerepelt, mindjárt más volt a leányzó fekvése. Ez a védelem összességében azért nem a liga utolsó harmadához tartozott volns.De akkor sorold már el azokat a jó játékosokat akik nem lettek kiaknázva és mondjuk Top10 védelemre predesztínálnák ezt a csapatot, tényleg kíváncsi vagyok. Sztem teljesen reális szintet hozott Fewell és volt egy SB győzelem is ahol a védelem kurvára össze lett rakva a rájátszásra, ami azért elég komoly extra teljesítménynek tekinthető ezzel a kerettel..Szeszetúl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.
engem az elmúlt években nem igazán győzött meg a teljesítménye.jöjjön akárki is, nem hinném hogy jelentősen rosszabbak lennénk vele, max ugyanez a szint vagy akár telitalálat esetén komoly javulás!kellett a frissítés ezen a poszton is, mint ahogy HC esetében is várom már ezt!yooker
Hogy ki érkezik arról csak talágatni tudunk. Mindenki bedobta Spangli nevét, de hol van ő már 2008-hoz képest...Viszont bedobtak egy érdekes nevet, Al Holcombról van szó, ő korábban volt már nálunk, most pedig a Panthers LB edzője.Asbee
több mint 11 éve
Nem erről van szó, sőt én nem is igazán szerettem a Fewell féle rendszert.. eleinte absz szkeptikus is voltam azzal kapcs, h megvalósítható-e nálunk egy zónázásra épülő, kevés blitzet tartalmazó, ált csak a DL-el pass-rusholó védekezés, mert nem volt hozzá megfelelő secondary és különben is merőben mást védekeztünk előtte. Aztán végül csak nyertünk így egy SB-t és akkor megbarátkoztam vele😊 idén persze megint szétesett a tavaly rendbe tett futás elleni védekezés és azért mindennek ez az alapja, így jogosan merült fel a menesztése, de én adtam volna neki még egy esélyt, h megoldjuk ezt, mert én pont úgy vélem, h (főleg a sok sérülés után) éppen a játékosállomány gyengesége volt a hibás amiatt, h nem tudott ez a védelem jobb lenni és nem Fewell.talán azért nincsenek nagy nevek , mert nem lettek kiaknázva... 😉De akkor sorold már el azokat a jó játékosokat akik nem lettek kiaknázva és mondjuk Top10 védelemre predesztínálnák ezt a csapatot, tényleg kíváncsi vagyok. Sztem teljesen reális szintet hozott Fewell és volt egy SB győzelem is ahol a védelem kurvára össze lett rakva a rájátszásra, ami azért elég komoly extra teljesítménynek tekinthető ezzel a kerettel..Szeszetúl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.
senki nem mondja sztem hogy rajta mentek el az elmúlt évek ,de
a read option pl. nekem is nagyon fáj!nagyon szenvedünk ellene!
Te jelentős visszaesést vársz a váltástól mindenképp?yooker
Ettől még megléphető volt a váltás (bár én nem szeretem az edzőváltásokat amíg nem egyértelműen szar valami, mint pl Sheridan esetében anno), meglátjuk ki lesz az utód, de én úgy vélem, h ez a keret jelenleg a CB posztot leszámítva max közepes szintet képvisel.
(egyébként ezek a statisztikai adatok nem is adják vissza reálisan azt, h mi is történt valójában: a védekezés absz nem volt olyan rossz, főleg a rengeteg sérülés fényében, a futás elleni gyenge védekezés tette tönkre az összképet elsősorban, a támadójáték és McAdoo teljesítménye pedig egyáltalán nem volt olyan sikertörténet ahogy most a statisztikai adatokból ki akarják hozni egyesek, a második fele jól sikerült offense-ileg, de az idény lényegi részében pocsék volt a támadójáték (a védelem akkor még tartotta magát) és igazából ezen ment el az idei évünk, nem a védelmen..Eli számai alapján úgy nézhetne ki, mintha ez lett volna az egyik, ha nem a legjobb idénye.. azért láttuk, h ez finoman szólva nem így volt..)
több mint 11 éve
talán azért nincsenek nagy nevek , mert nem lettek kiaknázva... 😉De akkor sorold már el azokat a jó játékosokat akik nem lettek kiaknázva és mondjuk Top10 védelemre predesztínálnák ezt a csapatot, tényleg kíváncsi vagyok. Sztem teljesen reális szintet hozott Fewell és volt egy SB győzelem is ahol a védelem kurvára össze lett rakva a rájátszásra, ami azért elég komoly extra teljesítménynek tekinthető ezzel a kerettel..Szeszetúl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.
senki nem mondja sztem hogy rajta mentek el az elmúlt évek ,de
a read option pl. nekem is nagyon fáj!nagyon szenvedünk ellene!
Te jelentős visszaesést vársz a váltástól mindenképp?
több mint 11 éve
De akkor sorold már el azokat a jó játékosokat akik nem lettek kiaknázva és mondjuk Top10 védelemre predesztínálnák ezt a csapatot, tényleg kíváncsi vagyok. Sztem teljesen reális szintet hozott Fewell és volt egy SB győzelem is ahol a védelem kurvára össze lett rakva a rájátszásra, ami azért elég komoly extra teljesítménynek tekinthető ezzel a kerettel..túl nagy kockázat nincs azért abban hogy Fewell távozott.Mióta Fewell itt van, kiátlagolva a kapott pontokat és a yardokat mindegyikben a 19-dik helyen végeztünk a ligában. Ennél azért jobb játékosaink voltak, szvsz nem használta ki teljes mértékben a defense képességeit.