New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem az a legbetegebb ebben a gyerekben, hogy elkapott 33 egykezest hanem, hogy közben egyet sem ejtett el...ez mi a sz*r? vákuumkesztyű-gate
több mint 11 éve
nem pihen, most egy guinness rekord egykezes elkapásbólNem az a legbetegebb ebben a gyerekben, hogy elkapott 33 egykezest hanem, hogy közben egyet sem ejtett el...ez mi a sz*r? 😀
www.giants101.com/2015/01/29/giants-odell-beckham-jr-sets-guinness-world-record-for-33-one-handed-catches-in-60-seconds-video/ozibozi
több mint 11 éve
nem pihen, most egy guinness rekord egykezes elkapásbólwww.giants101.com/2015/01/29/giants-odell-beckham-jr-sets-guinness-world-record-for-33-one-handed-catches-in-60-seconds-video/
több mint 11 éve
www.bigblueview.com/2015/1/29/7945205/odell-has-no-off-switchvajon a gyerek apja látta már? 😊
😀😀Asbee
több mint 11 éve
Ma 22.00 sport2 Manning film.dandeközben felkerült a torrent oldalakra is, ha vlk lemaradt...
több mint 11 éve
Ma 22.00 sport2 Manning film.
több mint 11 éve
Ha elkerülik a sérülések és a földön marad, akkor a korszak egyik meghatározó egyénisége lesz
több mint 11 éve
Nah jó, ez így tényleg nem ér 😀Albert Breer @AlbertBreer 4 ó4 órával ezelőtt
Wow ... RT @RVacchianoNYDN: Odell Beckham said he played all year with two tears in his hamstrings. He says he's still not 100%. Amazing.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
OBJr lesz a következő földönkívüli játékos Megatron után...Totál állat
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
twitter.com/Giants/status/558691389290975232Az megvan, hogy OBJr 1/4 volt a Pro Bowl drafton
Romo passz Beckham elkap (edzés)... szürreális videó 😛 🏈 😛ozibozi
több mint 11 éve
twitter.com/Giants/status/558691389290975232Romo passz Beckham elkap (edzés)... szürreális videó 😛 🏈 😛
több mint 11 éve
ha átstrukturálják Eli szerződését 2-3 évvel, + pár vastag CuT és maradna mindkettőre 'elég' pénz + a draftról is jöhet akár 2 kezdő potenciál , és majdnem megvagyunk. 😊Nemcsak a támadófalból áll a csapat, a védelem sokkal nagyobb szarban van, de mindenki azt gondol amit akar.Asbeesztem ez így továbbra sem elég és pont ugyanerről beszéltek Reese-ék is.. de majd meglátjukSzeszePugh jó ahol most van, nem biztos hogy rakosgatni kéne(kivéve ha muszáj) összevissza. Bár ki tudja ki jön a szünetben.oziboziPontosan jó ott right tackle-ben. Egyetemen left tackle volt, talán csak Senior Bowlon próbálták ki guardként. Mikor draftoltuk azt hittem az lesz, az akkori needek alapján simán kerülhetett volna oda. Nem így lett, de a fal jobb oldalán is megállta a helyét. Talán az OL legbiztosabb tagja, ha javulást szeretnénk nem hozzá kéne nyúlni csak azért, mert "tudna guardot is játszani". Oda ott van Schwartz, mellé jöhet valaki FA-ról, Richburg pedig centerbe. Beatty mögé egy project kell és nagyjából megvagyunk. A passzblokkolás elfogadható volt, de a futásokat jobban kellene támogatni. A védelmet jobban gagyába kellene rázni.Asbee
több mint 11 éve
Nemcsak a támadófalból áll a csapat, a védelem sokkal nagyobb szarban van, de mindenki azt gondol amit akar.sztem ez így továbbra sem elég és pont ugyanerről beszéltek Reese-ék is.. de majd meglátjukSzeszePugh jó ahol most van, nem biztos hogy rakosgatni kéne(kivéve ha muszáj) összevissza. Bár ki tudja ki jön a szünetben.oziboziPontosan jó ott right tackle-ben. Egyetemen left tackle volt, talán csak Senior Bowlon próbálták ki guardként. Mikor draftoltuk azt hittem az lesz, az akkori needek alapján simán kerülhetett volna oda. Nem így lett, de a fal jobb oldalán is megállta a helyét. Talán az OL legbiztosabb tagja, ha javulást szeretnénk nem hozzá kéne nyúlni csak azért, mert "tudna guardot is játszani". Oda ott van Schwartz, mellé jöhet valaki FA-ról, Richburg pedig centerbe. Beatty mögé egy project kell és nagyjából megvagyunk. A passzblokkolás elfogadható volt, de a futásokat jobban kellene támogatni. A védelmet jobban gagyába kellene rázni.Asbee
több mint 11 éve
sztem ez így továbbra sem elég és pont ugyanerről beszéltek Reese-ék is.. de majd meglátjukPugh jó ahol most van, nem biztos hogy rakosgatni kéne(kivéve ha muszáj) összevissza. Bár ki tudja ki jön a szünetben.oziboziPontosan jó ott right tackle-ben. Egyetemen left tackle volt, talán csak Senior Bowlon próbálták ki guardként. Mikor draftoltuk azt hittem az lesz, az akkori needek alapján simán kerülhetett volna oda. Nem így lett, de a fal jobb oldalán is megállta a helyét. Talán az OL legbiztosabb tagja, ha javulást szeretnénk nem hozzá kéne nyúlni csak azért, mert "tudna guardot is játszani". Oda ott van Schwartz, mellé jöhet valaki FA-ról, Richburg pedig centerbe. Beatty mögé egy project kell és nagyjából megvagyunk. A passzblokkolás elfogadható volt, de a futásokat jobban kellene támogatni. A védelmet jobban gagyába kellene rázni.Asbee
több mint 11 éve
az öreg Archie úgy futott anno mint R.Wilsonigen, de csak a college-ban. a saintsben is futott, de csak azért hogy kicsit mozogjon mielőtt lezúzzák. 11 szezon és mind 0.50 alatt, az kemény.
több mint 11 éve
sporttv-n most megy a 30 for 30 sorozat benne Manning család!Mikor lesz az ismétlés?
az öreg Archie úgy futott anno mint R.Wilson...😀!!!bezzeg a fiai...
ismétlés ajánlom!!yooker
több mint 11 éve
sporttv-n most megy a 30 for 30 sorozat benne Manning család!jó nagyon, tanulságos, sok mindent megmagyaráz 😊
az öreg Archie úgy futott anno mint R.Wilson...😀!!!bezzeg a fiai...
ismétlés ajánlom!!yooker
több mint 11 éve
sporttv-n most megy a 30 for 30 sorozat benne Manning család!az öreg Archie úgy futott anno mint R.Wilson...😀!!!bezzeg a fiai...
ismétlés ajánlom!!
több mint 11 éve
Pugh jó ahol most van, nem biztos hogy rakosgatni kéne(kivéve ha muszáj) összevissza. Bár ki tudja ki jön a szünetben.oziboziPontosan jó ott right tackle-ben. Egyetemen left tackle volt, talán csak Senior Bowlon próbálták ki guardként. Mikor draftoltuk azt hittem az lesz, az akkori needek alapján simán kerülhetett volna oda. Nem így lett, de a fal jobb oldalán is megállta a helyét. Talán az OL legbiztosabb tagja, ha javulást szeretnénk nem hozzá kéne nyúlni csak azért, mert "tudna guardot is játszani". Oda ott van Schwartz, mellé jöhet valaki FA-ról, Richburg pedig centerbe. Beatty mögé egy project kell és nagyjából megvagyunk. A passzblokkolás elfogadható volt, de a futásokat jobban kellene támogatni. A védelmet jobban gagyába kellene rázni.
több mint 11 éve
Pugh jó ahol most van, nem biztos hogy rakosgatni kéne(kivéve ha muszáj) összevissza. Bár ki tudja ki jön a szünetben.
több mint 11 éve
"It depends on how things shake out, if we can get a big dynamic right tackle via free agency or the draft, [Justin] Pugh is a guy that fortunately can move in to guard, he can play left tackle, he can play right tackle, so there's a lot of places he can play for us," Reese said last week during a WFAN interview.hát igen, elég egyértelmű hogy az OL-t kell megoldani minden áron, ha sikerül akkor nagyon jó lehet az offense jövőre.
www.giants101.com/2015/01/22/new-york-giants-focusing-on-needs-along-offensive-line-may-add-two-or-more-linemen/ozibozi
a védelemben is a falat kell erősíteni amennyire lehet, de kicsi az esély, h mindkettő rendben legyen a köv szezonra
több mint 11 éve
"It depends on how things shake out, if we can get a big dynamic right tackle via free agency or the draft, [Justin] Pugh is a guy that fortunately can move in to guard, he can play left tackle, he can play right tackle, so there's a lot of places he can play for us," Reese said last week during a WFAN interview.www.giants101.com/2015/01/22/new-york-giants-focusing-on-needs-along-offensive-line-may-add-two-or-more-linemen/
több mint 11 éve
pont hasonlókat gondoltam,. a Seattle azért mégis inkább,csak hogy a N.E. a nyert SB számokban ne haladjon előre, ha már úgy is velük játsszuk jövőre a szokásos 4 évenkénti döntőt...(mert ha nyernének akkor esetleg zsinórban mindjárt kettőt is ) 😊 jobb a békességvasárnap nincs meccs....most esett lemondjuk nekem ez a SB már tökmind1, sztem meg se nézem max felvételről vmikor végigpörgetem.. mind2 oldalról sikerült annak a két csapatnak bejutnia akinek a legkevésbé tudok drukkolni 😊Szesze
csak ez a vérprimitív probowlvittore