New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 444
1 körbe Sheltont szeretném én is, ő kezdő szint, az támadó falba meg FA (Iupati pl?)
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
érdekes
Mike Mayock's Positional Ranking And The New York Giants

www.bigblueview.com/2015/3/2/8135455/2015-nfl-draft-mike-mayock-positional-ranking-ny-giants-brandon-scherff-amari-cooper-danny-sheltonozibozi

Van egy olyan erzesem h ha Cooper vagy White bent lesz amikor mi jovunk ,akkor wr t valasztunk.Nem igazan vagyok ellene,h ha sikerul egy kezdo embert szereznunk FA piacon.Eleg lyukas a csapat sajnos a vedelembe,ugyh szuksegunk van jatekosokra,hiaba mondja Reese h nem fogunk annyit kolteni mint tavaly.Erdekes h DMC nem kapott taget a patriotstol.Mindenesetre en Danny Sheltont favorizalnam drafton,d sztem ot Skins v Bears kivalasztja elottunk.Masodik korbe kell egy lb is mkepp.Remelem Dawson csuszik kicsit,neki orulnek.Kesobbi korokbe johet meg olineman,rb..
több mint 11 éve
En is hosszu tavu szerzodesbe bizom Ozibozi!8-11 millio/ev siman ok lenne ,d tobbet nem hiszem adnia kellene a csapatnak.
több mint 11 éve
érdekes
Mike Mayock's Positional Ranking And The New York Giants

www.bigblueview.com/2015/3/2/8135455/2015-nfl-draft-mike-mayock-positional-ranking-ny-giants-brandon-scherff-amari-cooper-danny-shelton
több mint 11 éve
13-14 millio/ev amit az ugynoke celba vett...Eleg nevetseges.Remelem talalunk egy beastet a drafton,es jovore nem lesz ra szuksegunk.Jerry Hughes +draftnak iden jobban orultem volna.Mondjuk Hughes es JPP is jo lenne egymas mellett.Almokat felreteve,remelem megszolgalja azt a kozel 15 milliot amit kiadunk erte iden.Remelem nem csak azt fucken bullrusht fogom latni iden is mint tavaly es Spags kepes lesz kreativ dolgokat kihozni belole.Gerix
nem lesz az évi 15 milkó. szvsz csak időnyerés miatt tettük rá a taget, valószínű meg fognak megegyezni, csak több idő kell hozzá...
több mint 11 éve
Annak viszont orulok h kivagtak JDW t.Kutya rossz egy jatekos az
több mint 11 éve
13-14 millio/ev amit az ugynoke celba vett...Eleg nevetseges.Remelem talalunk egy beastet a drafton,es jovore nem lesz ra szuksegunk.Jerry Hughes +draftnak iden jobban orultem volna.Mondjuk Hughes es JPP is jo lenne egymas mellett.Almokat felreteve,remelem megszolgalja azt a kozel 15 milliot amit kiadunk erte iden.Remelem nem csak azt fucken bullrusht fogom latni iden is mint tavaly es Spags kepes lesz kreativ dolgokat kihozni belole.
több mint 11 éve
engem a hosszútávú szeerződés számai jobban érdekelnének... mit akar JPP és mit ajánl JR
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Megkapta.Ez az ev is minusz igy.byebye TC es JRGerix
mé?
több mint 11 éve
Megkapta.Ez az ev is minusz igy.byebye TC es JR
több mint 11 éve
Addig amig nem official en bizok benne h nem kap
több mint 11 éve
Remelem nem
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Rapoport szerint JPP megkapta a taget

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 48 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Szezonértékelőm

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-maradna-a-csucson-beckham-megallithatatlan-mariota-sas-lesz-2398129

több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊szviko
engem is érdekelnének! 😊kristof
Vegyél fel Facebookon: Székely Viko
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊szviko
engem is érdekelnének! 😊
több mint 11 éve
Good news
több mint 11 éve
MLB Jon Beason indicated he's open to taking a pay cut.
több mint 11 éve
 bal.247sports.com/Bolt/Ray-Rice-opens-up-in-interview-35931110
több mint 11 éve
Remelem nem kap taget.A vezetoseg is hosszutavu szerzodest akar vele,tegnap azt olvastam,h nem igazan szeretnek tagelni.8-10 milliot szeretnenek adni neki egy evre.Minimalis az a szurkoloi velemeny ,h megeri tagelni.M.Bennett 4 evre kap 28.5 milliot.Na azert ot nem nagyon lattuk h levette barki is a palyarol...Egy ilyen szerzodessel kiegyeznek JPP vel kapcsolatban is.
több mint 11 éve
JPP elvben holnapig megkapja a taget

több mint 11 éve
Azért nem lepődnék meg akkor se ha a FA piac és a draft alakulása után véletlenül bejön pár váratlan sérülés, és akkor Kiwi a veterán minimumért visszajön a rotációba (persze, csak ha nem vonul vissza 'komolyan')
több mint 11 éve
Alakul, alakul. Olyan szinten sajnálom Kiwit, hogy a fizetéscsökkentésbe mindig belement és korábban össze-vissza tologattuk D line és linebackerek között. Régóta volt már nálunk, kár érte, nem tuti kap-e lehetőséget mástól is. Manning szerződésével az a baj, hogy képességei alapján jár neki ez a pénz...Nála gyengébb irányítók is kapnak 18-20 milliós fizetést. Mondjuk Hillis után Beason és Walton a soros, kíváncsi vagyok velük mi lesz. Amukamarának kell egy hosszútávú, az ő párosa DRC-vel jó alap lenne a következő évekre. JPP-vel szvsz össze fog jönni a megállapodás, ha hagyjuk őt elmenni akkor nagyon gatya lesz a teljes védőfal. Tudunk itt még helyet csinálni a fizetési sapka alatt, az elmúlt években voltunk már sokkal sokkal rosszabb helyzetben is.

több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Peyton Hillis is cut

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
 overthecap.com/calculator/new-york-giants