New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊szviko
engem is érdekelnének! 😊kristof
Vegyél fel Facebookon: Székely Viko
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊szviko
engem is érdekelnének! 😊
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
Good news
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 014
MLB Jon Beason indicated he's open to taking a pay cut.
több mint 11 éve
 bal.247sports.com/Bolt/Ray-Rice-opens-up-in-interview-35931110
több mint 11 éve
Remelem nem kap taget.A vezetoseg is hosszutavu szerzodest akar vele,tegnap azt olvastam,h nem igazan szeretnek tagelni.8-10 milliot szeretnenek adni neki egy evre.Minimalis az a szurkoloi velemeny ,h megeri tagelni.M.Bennett 4 evre kap 28.5 milliot.Na azert ot nem nagyon lattuk h levette barki is a palyarol...Egy ilyen szerzodessel kiegyeznek JPP vel kapcsolatban is.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
JPP elvben holnapig megkapja a taget

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Azért nem lepődnék meg akkor se ha a FA piac és a draft alakulása után véletlenül bejön pár váratlan sérülés, és akkor Kiwi a veterán minimumért visszajön a rotációba (persze, csak ha nem vonul vissza 'komolyan')
több mint 11 éve
Alakul, alakul. Olyan szinten sajnálom Kiwit, hogy a fizetéscsökkentésbe mindig belement és korábban össze-vissza tologattuk D line és linebackerek között. Régóta volt már nálunk, kár érte, nem tuti kap-e lehetőséget mástól is. Manning szerződésével az a baj, hogy képességei alapján jár neki ez a pénz...Nála gyengébb irányítók is kapnak 18-20 milliós fizetést. Mondjuk Hillis után Beason és Walton a soros, kíváncsi vagyok velük mi lesz. Amukamarának kell egy hosszútávú, az ő párosa DRC-vel jó alap lenne a következő évekre. JPP-vel szvsz össze fog jönni a megállapodás, ha hagyjuk őt elmenni akkor nagyon gatya lesz a teljes védőfal. Tudunk itt még helyet csinálni a fizetési sapka alatt, az elmúlt években voltunk már sokkal sokkal rosszabb helyzetben is.

több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Peyton Hillis is cut

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
 overthecap.com/calculator/new-york-giants
több mint 11 éve
Most kb 25 milla van erositesre kiwi elengedesevel.Vmit kell csinalni Eli szerzodesevel,prince vel szinten.sztem kell a walton cut is mkepp.Ezek nelkul szarul allunk ha jppvel nem sikerul elfogadhato szerzodest kotni.az o tagelese elvinne 15 milliot,6 milliot a draft,maradna 4 millio.Na abbol nem lenne nagy erosites fa piacon az biztos...
több mint 11 éve
Giants release Kiwi...Ma allitolag informalva lett a jatekos!Megkonnyebbultem...
több mint 11 éve
 www.spotrac.com/research/nfl/projected-cap-space-for-all-2015-nfl-teams-502/
több mint 11 éve
Akkor lesz tagelve, ha nem tudunk vele megegyezni márc 2-ig.

több mint 11 éve
Rodaron New York Giants 2 149
 nyg.247sports.com/Bolt/Report-Giants-will-franchise-tag-Jason-Pierre-Paul-35809087

Ha Schefter mondja akkor már szinte tuti.
több mint 11 éve
Igényt tartok a kölcsönvételre😀

több mint 11 éve
Offtopic, de megvettem Cruz és Herzlich könyvét is, ha valakit érdekel, szívesen kölcsön adom! Nekem nagyon bejött mindkettő 😊
több mint 11 éve
Weathefordot siman lecserelhetnenk,m eleg sokba kerul a szolgalata,es annyira nem jo azert.Brown nagyon jo abban senki sem ketelkedik!
több mint 11 éve
Rolle-hoz azt is tegyük hozzá, hogy megmondták nála azt is, hogy pénzügyi korlátok vannak a megtartásánál. Ha túl sokat kér szerencsét próbálhat máshol. Ennyi. Gondolkodjunk mielőtt kifakadunk😊

Special team azért nem minden tekintetben volt rossz, az ellenfelek kick off returnjeit ügyesen megfogtuk, másodikok voltunk ebben a tekintetben a ligában. Ha már ST, Josh Brown elmúlt két éve klasszisra sikerült, a liga egyik legjobb rúgója volt és szerintem Steve Weatherfordra sem panaszkodhatunk. Összességében szvsz nem volt olyan rossz ez a special team, inkább átlagosnak mondanám.

több mint 11 éve
En orulnek a legjobban ha Berhe bevalna.Egy nem igazan jo st ben volt az egyik legjobb.Rovid karja van,kicsi keze egy nem idealis a testalkata sem.Nem a kepessegeivel van baj,hanem a mereteivel...Rolle sztem is draga,akarmilyen vezer a csapatba.Olcsobb es jobb jatekost szerezhetunk annyi penzert amit kerne.Remelem csak hulyit Reese h nem koltunk FA piacon.
több mint 11 éve
Thurmondot en is favorizalom d patterson senkinek sem hianyzik.Rollet is megakarjuk tartani sajnos,ebbol megint kuka csapat lesz.Kezdem elvesziteni a hitem,h a kozeljovoben playoff csapat leszunk.rengeteg a lyuk es ha nem koltunk minosegi jatekosokra fa piacon akkor sehol sem leszunk.keves a tehetseg a csapatban sajnos.ma az a hir is volt h berhe es taylor is harcolni fog a kezdo safety pozicioert.remelem viccelnek,mert taylor 2 meccsre nem tud egeszseges maradni,berhere meg a kabatomat nem biznam ra nemh egy Tightend orzeset.Ha rolle lesz a masik safety akkor megint jo vedelem lesz.Reese meg TC abban ringatja magat h a sok serules volt a baj.Sebaj ha igy lesz jovore tavozik reese is a picsaba TC vel egyutt,es kezdodhet az igazi rebuild ami tuti megint evekbe telik..Szep jovo lenne.azert Go GiantsGerix
Berhe a ST legjobbja volt tavaly. Az, hogy nem játszott S-ként, az nem feltétlenül azért van, mert nem tehetséges. Én mindenképp kipróbálnám, voltak szép megmozdulásai. Persze az nem jelenti azt, hogy nem kellhet egy jó S, de szerintem Rolle megtartása feleslegesen sokba kerülhet.
több mint 11 éve
Thurmondot en is favorizalom d patterson senkinek sem hianyzik.Rollet is megakarjuk tartani sajnos,ebbol megint kuka csapat lesz.Kezdem elvesziteni a hitem,h a kozeljovoben playoff csapat leszunk.rengeteg a lyuk es ha nem koltunk minosegi jatekosokra fa piacon akkor sehol sem leszunk.keves a tehetseg a csapatban sajnos.ma az a hir is volt h berhe es taylor is harcolni fog a kezdo safety pozicioert.remelem viccelnek,mert taylor 2 meccsre nem tud egeszseges maradni,berhere meg a kabatomat nem biznam ra nemh egy Tightend orzeset.Ha rolle lesz a masik safety akkor megint jo vedelem lesz.Reese meg TC abban ringatja magat h a sok serules volt a baj.Sebaj ha igy lesz jovore tavozik reese is a picsaba TC vel egyutt,es kezdodhet az igazi rebuild ami tuti megint evekbe telik..Szep jovo lenne.azert Go Giants
több mint 11 éve
Állítólag meg akarjuk tartani Mike Pattersont, ami full felesleges lépés lenne. Inkább hozzunk egy fiatalt camp body-nak...Ami viszont jó h Walter Thurmondot is újra akarjuk igazolni. McAdoo szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig, ez is jó.Asbee
Jó hírek!
több mint 11 éve
Állítólag meg akarjuk tartani Mike Pattersont, ami full felesleges lépés lenne. Inkább hozzunk egy fiatalt camp body-nak...Ami viszont jó h Walter Thurmondot is újra akarjuk igazolni. McAdoo szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig, ez is jó.