New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Thurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?
tudtok valamit?
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Akkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.Gerix
végül is logikus hogy megpróbáljuk inkább szétdobni azt a kevés pénzt ami van, hátha a több igazolásból
lesz néhány aki beválik és komolyabb értéket fog hozzáadni mintha hoztunk volna 1 nagyobb nevet...

és lehet megint nem ,lesz akkor korai LB draft! 😊yooker
az ne is legyen, mert mindenképp a falakba kell húzni + ott van még a safety poszt ami nagyon lyukas maradt így
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Akkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.Gerix
végül is logikus hogy megpróbáljuk inkább szétdobni azt a kevés pénzt ami van, hátha a több igazolásból
lesz néhány aki beválik és komolyabb értéket fog hozzáadni mintha hoztunk volna 1 nagyobb nevet...

és lehet megint nem ,lesz akkor korai LB draft! 😊
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért az látszik h ezek a játékosok valószínűleg nem fogják kitölteni ezeket a szerződéseket, max akkor ha nagyon jók lesznek. Az első évben vélhetően a cap hit sem lesz nagy.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
Akkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
JT Thomas a fedélzeten:
Former Jaguars LB JT Thomas will sign with the Giants. It’s a 3-year deal worth $12M with $4.5M fully guaranteed (rapoport)
Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.iktriad
Amúgy ér valamit?😀Asbee
Több poszton bevethető LB. Tavaly voltak nagyon jó meccsei is. Szerintem erősödtetek. Mi is szerettünk volna hosszabbítani vele pl.
több mint 11 éve
JT Thomas a fedélzeten:
Former Jaguars LB JT Thomas will sign with the Giants. It’s a 3-year deal worth $12M with $4.5M fully guaranteed (rapoport)
Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.iktriad
Amúgy ér valamit?😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
JT Thomas a fedélzeten:
Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.
több mint 11 éve
Baluba New York Giants 65
According to NJ.com's Jordan Raanan, Beason renegotiated his contract to lower his cap hit in 2015 from $7.4 million to $4.15 million.
Ezt vártuk, nem rossz.
több mint 11 éve
Sztem is korrekt.Drafton kell majd ugyeskedni,d azert zavar h safety ugyben semmi.Sztem visszaigazoljuk majd S.Brownt.
több mint 11 éve
Harris-től én mindig féltem mikor visszahordott ellenünk, remélem nálunk is veszélyes lesz. Jött egy kis depth a támadófalba + LB sort is mélyítettük. Vereen pont olyan futó mint amilyenre szükségünk volt, korrekt ez így eddig.

több mint 11 éve
RT Newhouse erkezett a bengalsbol
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 444
Lehet elhozzátok Cameron Jordant a Sains-től.Beki
miért? ingyen adják...???😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehet elhozzátok Cameron Jordant a Sains-től.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Harris 17,5. Uhh
több mint 11 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
jött casillas lb-nek és dwayne harris (minek)
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 444
nem lesz fal (mélységgel) nem lesz futás sem
több mint 11 éve
Baluba New York Giants 65
Örülök, mert az egyik legjobb 3rd down backet sikerült elhoznunk, aki látványosan játszik, de mégis nagy hibának tarom. Futót könnyű hozni hátsó körből, és ennél sokkal komolyabb gondjaink vannak. Ez a 3-4 millió lehetett volna a különbség egy átlagos safety és Moore között.
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Kíváncsi leszek, hogy Vereen mennyire fog futóként szereplni nálatok és mennyire elkapóként.
4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!ervinator
Nem fog tobbet futni mint new englandbe.Viszont nagyon fontos jatekos lesz,mert ha nem igy lenne akkor nem adnank ennyit erte.Tavaly is hianyzott a screenpass a jatekunkbol,ami regen jellemzo volt rank Bradshaw idejeben.Nagyon orulok neki,kedveltem nagyon a patsnel.Gerix
update: 3 év 12 millió 😊
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy Vereen mennyire fog futóként szereplni nálatok és mennyire elkapóként.
4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!ervinator
Nem fog tobbet futni mint new englandbe.Viszont nagyon fontos jatekos lesz,mert ha nem igy lenne akkor nem adnank ennyit erte.Tavaly is hianyzott a screenpass a jatekunkbol,ami regen jellemzo volt rank Bradshaw idejeben.Nagyon orulok neki,kedveltem nagyon a patsnel.
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 039
4év 16 millió kicsit húzós, úgy néz ki megfizettétek a gyűrűt, de sok sikert neki nálatok!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Rapoport szerint Vereen aláír hozzátok.Beki
igen, én is olvastam, de most az új infó az, hogy még nem "done deal" ...
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerintcsebi
Licence Plate Guy:
"Welcome to the New York ‪#‎Giants‬ RB Shane Vereen
Nice compliment to Jennings/Williams
NOW BACK TO FILLING THE HOLES ‪#‎punintended‬"szviko
4 év 16 milliót olvastam...
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerintcsebi
Licence Plate Guy:
"Welcome to the New York ‪#‎Giants‬ RB Shane Vereen
Nice compliment to Jennings/Williams
NOW BACK TO FILLING THE HOLES ‪#‎punintended‬"
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 492 — Lucas Scott
Williamsről is lemaradtunk a legújabb hírek szerint

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 929 — Így remélem megfelelek nektek.....
Graham állítólag azért sem jött mert csak 1 évet ajánlottatok neki.