New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Az igazság szokás szerint valahol félúton van. Az tény, hogy eredményességben folyamatos visszaesés van, gyengül a csapat, mindig újabb lyukak keletkeznek. Lehet, hogy ez sajna nem fog változni. De ez akkor is az egyik legnépszerűbb, legdrágább, kellően eredményes franchise, függetlenül attól, hogy mit mutatnak az eredmények.Én úgy gondolom, lett volna lehetőség nagyobb változásokra a FO-ben, de nem léptünk meg, lehet, hogy már középtávon jobban jártunk volna vele. Ebben a Philly szem előttünk jár. Ha megerősítik a secet, a már így se gyenge D-jük még erősebb lesz. Pénzük lesz rá.
Ha már róluk van szó, nem bánom, hogy lisón elment a csoportból (idén azért beköszön majd), nagy szájkaratés volt a meccseink előtt, Osi, JPP, ugrott is rá, mindent megtett, hogy "szeressem". Az a kár, hogy disón még itt maradt nekünk.
JR kijelentését nem tudom hova tenni, hogy idén nem költünk sokat. A tavalyi draft, főleg az eleje nagyon jó lett, de még egy jobb draft sem lesz elég arra, hogy po esélyes csapat legyünk fa-k nélkül.
Bár ha egy eagles dream team (olvastam újra valahol) mellett, a JR féle 'no sexy moves' szlogennel a sors megismételné önmagát...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
Inkàbb süllyedek ezzel a franchise-al , mint hogy èletem vègèig remènykedjek, hogy hàtha ùjra nyerünk egy PO meccset ègy a profik között mèg nem bizonyìtott szisztèmàval, amit mire begyakorolnak ès megtalàljàk a hozzàvalò jàtèkosokat, addigra pont elavult lesz ês ki is ismernek. De legalàbb 'korszerű '...
több mint 11 éve
Nem voltunk messze az 1/1-től? C'mon man...Sőt jövőre így 1/1😮AsbeeA 6-10 record nem volt messze az 1/1 tol legutobb se,raadadul sokat koltottunk erre a jo szezonra.Iden kidobunk 15 millat egy serulekeny ,kozepes szintu pass rusherre,tele vagyunk hianyposztokkal es nem is akarunk kolteni.A stab szerint jo a csapat,csak a sok serules...Na persze.Jobban jarnank tenyleg ha hagynank az FA piacot,es koncentralnank a draftra.Evek mulva talan lenne egy playoffra eselyes csapatunk.Jelenleg egy sullyedo franchise vagyunk ezt a vak is latja.Gerix
több mint 11 éve
Az Eagles jó csapat, de azért közel sem verhetetlen. Szerintem az Eagles jól járt, de a csere nekünk jól jöhet, hiszen rendre a jó futók ellen szenvedünk az elmúlt években.
több mint 11 éve
Sőt jövőre így 1/1😮AsbeeA 6-10 record nem volt messze az 1/1 tol legutobb se,raadadul sokat koltottunk erre a jo szezonra.Iden kidobunk 15 millat egy serulekeny ,kozepes szintu pass rusherre,tele vagyunk hianyposztokkal es nem is akarunk kolteni.A stab szerint jo a csapat,csak a sok serules...Na persze.Jobban jarnank tenyleg ha hagynank az FA piacot,es koncentralnank a draftra.Evek mulva talan lenne egy playoffra eselyes csapatunk.Jelenleg egy sullyedo franchise vagyunk ezt a vak is latja.
több mint 11 éve
Sőt jövőre így 1/1😮
több mint 11 éve
Offtopic ismét, de minket is érint, hisz csoportrivális: Alonso - McCoy trade, mit gondoltok?
Szerintem idén jó eséllyel a Philly néz a legmozgalmasabb FA / Draft elé. Van félnivalónk?szviko
Azt gondolom , h a trade jo mind2 csapat szamara.Kiko nagyon jo volt ujonc eveben,es eleg fiatal ahhoz ,h tavalyi serulese ne legyen komoly tenyezo.Elkuldtek minden nagy szerzodesu veterant,Kelly nagytakaritast vegez.Tobb mint 40 millio van a cap alatt,ez rengeteg penz arra h elkezd a csapat ujraepiteset.Van e felnivalonk?Eddig is jobbak voltak nalunk,szoval sztem nincs.Chip tudja mit csinal,lehet h nem lesznek egybol nagyon jok,d egy fiatal csapatot epit,hosszu tavu tervekkel.Ha ilyen edzonk lenne,mi is elorebb tartanank!Nekunk is ezen az uton kellene jarnunk,mert jelenleg egy eros FA vel meg a skins is jobb lesz nalunk.
több mint 11 éve
Offtopic ismét, de minket is érint, hisz csoportrivális: Alonso - McCoy trade, mit gondoltok?Szerintem idén jó eséllyel a Philly néz a legmozgalmasabb FA / Draft elé. Van félnivalónk?
több mint 11 éve
Jó ez a JPP tag, ilyen minőségű DE ebben a korban nem sűrűn kerül ki a piacra. Hosszútávú szerződést pedig meg kell vele kötni. Ha nem jön össze az egyik félnek sem lenne jó. Azért ne is álmodjunk h valaki két első körös picket fog adni. Az új szerződésnél ami igazán fontos lesz az a struktúra és a garantált összeg. Lehet h a vártnál magasabb lesz az éves átlag, de akkor olyan kontraktust szabad csak kötni aminél már 3 év után elküldhető lenne ha nem teljesít.AsbeeKicsit okosabbak leszunk mit kerhet JPP hosszutavra,amint Hughes es Hardy csapatra talal. Ha egeszseges JPPvel szamolunk akkor szorosan Hughes mogott arazhatja magat.Hardy mas kategoria azert.
több mint 11 éve
Jó ez a JPP tag, ilyen minőségű DE ebben a korban nem sűrűn kerül ki a piacra. Hosszútávú szerződést pedig meg kell vele kötni. Ha nem jön össze az egyik félnek sem lenne jó. Azért ne is álmodjunk h valaki két első körös picket fog adni. Az új szerződésnél ami igazán fontos lesz az a struktúra és a garantált összeg. Lehet h a vártnál magasabb lesz az éves átlag, de akkor olyan kontraktust szabad csak kötni aminél már 3 év után elküldhető lenne ha nem teljesít.
több mint 11 éve
1 körbe Sheltont szeretném én is, ő kezdő szint, az támadó falba meg FA (Iupati pl?)ozibozi
Lupati sztem nagyon draga lesz,Franklin sztem olcsobb lenne es tobb poszton bevetheto szukseg eseten.Bar en leginkabb Clint Boling megszerzesenek orulnek a legjobban.A baj az,h a bengals siman megtudja t artani m jol allnak a sapka alatt,viszont hiresek arrol h nem fizetik agyon a jatekosokat.Szoval bizom benne H megtudjuk szerezni
több mint 11 éve
1 körbe Sheltont szeretném én is, ő kezdő szint, az támadó falba meg FA (Iupati pl?)
több mint 11 éve
érdekes
Mike Mayock's Positional Ranking And The New York Giants
www.bigblueview.com/2015/3/2/8135455/2015-nfl-draft-mike-mayock-positional-ranking-ny-giants-brandon-scherff-amari-cooper-danny-sheltonozibozi
Van egy olyan erzesem h ha Cooper vagy White bent lesz amikor mi jovunk ,akkor wr t valasztunk.Nem igazan vagyok ellene,h ha sikerul egy kezdo embert szereznunk FA piacon.Eleg lyukas a csapat sajnos a vedelembe,ugyh szuksegunk van jatekosokra,hiaba mondja Reese h nem fogunk annyit kolteni mint tavaly.Erdekes h DMC nem kapott taget a patriotstol.Mindenesetre en Danny Sheltont favorizalnam drafton,d sztem ot Skins v Bears kivalasztja elottunk.Masodik korbe kell egy lb is mkepp.Remelem Dawson csuszik kicsit,neki orulnek.Kesobbi korokbe johet meg olineman,rb..
több mint 11 éve
En is hosszu tavu szerzodesbe bizom Ozibozi!8-11 millio/ev siman ok lenne ,d tobbet nem hiszem adnia kellene a csapatnak.
több mint 11 éve
érdekesMike Mayock's Positional Ranking And The New York Giants
www.bigblueview.com/2015/3/2/8135455/2015-nfl-draft-mike-mayock-positional-ranking-ny-giants-brandon-scherff-amari-cooper-danny-shelton
több mint 11 éve
13-14 millio/ev amit az ugynoke celba vett...Eleg nevetseges.Remelem talalunk egy beastet a drafton,es jovore nem lesz ra szuksegunk.Jerry Hughes +draftnak iden jobban orultem volna.Mondjuk Hughes es JPP is jo lenne egymas mellett.Almokat felreteve,remelem megszolgalja azt a kozel 15 milliot amit kiadunk erte iden.Remelem nem csak azt fucken bullrusht fogom latni iden is mint tavaly es Spags kepes lesz kreativ dolgokat kihozni belole.Gerixnem lesz az évi 15 milkó. szvsz csak időnyerés miatt tettük rá a taget, valószínű meg fognak megegyezni, csak több idő kell hozzá...
több mint 11 éve
Annak viszont orulok h kivagtak JDW t.Kutya rossz egy jatekos az
több mint 11 éve
13-14 millio/ev amit az ugynoke celba vett...Eleg nevetseges.Remelem talalunk egy beastet a drafton,es jovore nem lesz ra szuksegunk.Jerry Hughes +draftnak iden jobban orultem volna.Mondjuk Hughes es JPP is jo lenne egymas mellett.Almokat felreteve,remelem megszolgalja azt a kozel 15 milliot amit kiadunk erte iden.Remelem nem csak azt fucken bullrusht fogom latni iden is mint tavaly es Spags kepes lesz kreativ dolgokat kihozni belole.
több mint 11 éve
engem a hosszútávú szeerződés számai jobban érdekelnének... mit akar JPP és mit ajánl JR
több mint 11 éve
Megkapta.Ez az ev is minusz igy.byebye TC es JRGerixmé?
több mint 11 éve
Megkapta.Ez az ev is minusz igy.byebye TC es JR
több mint 11 éve
Addig amig nem official en bizok benne h nem kap
több mint 11 éve
Remelem nem
több mint 11 éve
Rapoport szerint JPP megkapta a taget
több mint 11 éve
Szezonértékelőmwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-maradna-a-csucson-beckham-megallithatatlan-mariota-sas-lesz-2398129