New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
pont erről beszéltem . tőlük pedig bounce-back évet várnak el , nem pedig hosszútávú csapatépítést 70 éves edzővel...ezért nem értem.hiszen 3-4 évig itt fog még játszani,és kapott volna értelmes falat maga elé más szerződéssel....ha csak a QB szenvedős csapatokat nézzük + a prospecteket akkor világosan látszik, hogy Eli még biztos lesz vagy 3-4 évig. Akkor miért nem történt valami a szerződésével? hoztunk volna belőle egy-(két) komoly kezdőt a falba. (pont azért hogy ne törjék szanaszét vénségére) nem értem egyenlőre...oziboziMit lehetne tenni az ő szerződésével? Mai QB árak mellett teljesen reális pénzt kap. Esetleg egy hosszabbítást fel lehetne neki ajánlani amivel idén lemondana némi pénzről.Asbee
több mint 11 éve
...ha csak a QB szenvedős csapatokat nézzük + a prospecteket akkor világosan látszik, hogy Eli még biztos lesz vagy 3-4 évig. Akkor miért nem történt valami a szerződésével? hoztunk volna belőle egy-(két) komoly kezdőt a falba. (pont azért hogy ne törjék szanaszét vénségére) nem értem egyenlőre...oziboziMit lehetne tenni az ő szerződésével? Mai QB árak mellett teljesen reális pénzt kap. Esetleg egy hosszabbítást fel lehetne neki ajánlani amivel idén lemondana némi pénzről.
több mint 11 éve
1 év, 3,25 m$, 2 millió garantált + 750.000 $ teljesítményösztönzőkíváncsi leszek mennyit fog kapni az új helyén (Philly..?)Nézd meg mennyi need van. CB poszt talán az egyik legerősebb a csapatban. Csomó poszton volt sérülés tavaly, ennyi erővel bárhova igazolgathatnánk random játékosokat. Meg ha már IR, Thurmondnak is bőven problémája van tartóssággal. McBride 2013-ban a PFF szerint legjobb cornerünk volt és tavaly is jól mozgott mikor a kezdőbe került. Inkább máshova igazoljunk.Asbeenem, nem lett volna sztemThurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volnaAsbee
tudtok valamit?yooker
ad1: 3 közül vmeik IR-re kerül első 4 hétben úgyis
ad2: Thurmond sokkal jobb McBride-nál, és pass rush hiányában így tudnánk levédekezni a passz playeketcsebi
ha nem túl sokat akkor sajnálni fogom hogy ment...yooker
több mint 11 éve
...ha csak a QB szenvedős csapatokat nézzük + a prospecteket akkor világosan látszik, hogy Eli még biztos lesz vagy 3-4 évig. Akkor miért nem történt valami a szerződésével? hoztunk volna belőle egy-(két) komoly kezdőt a falba. (pont azért hogy ne törjék szanaszét vénségére) nem értem egyenlőre...
több mint 11 éve
Herzlich és Hynoski marad, örülök mindkettőnek, ilyen mentalitású játékosokra van szükség.FA piacon eddig depth-et mélyítettünk, kb ennyi (másra nincs is nagy lehetőség, esetleg egy DE-re/S-re). Bírom Thurmondot, de nem látom mitől lenne klasszisokkal jobb mint McBride. Minőség megvan, mélység is, egészségesen kell tartani a cornerbackeket és ennyi. Thurmond 1 éves szerződést kapott tavaly h bizonyítson, ez nem jött össze így nem csoda h nem kapkodtunk a megtartásáért. Nem lett volna rossz, de belehalni sem fogunk a távozásába. Kevesebbért hozza azt McBride amit ő.
több mint 11 éve
igen, megnéztem, hogy mennyi need van, erre igazoltunk egy wr-t, aki nem need poszt (KR/PR-t házon belül megtudnák oldani nem kell erre asszem 17 misi igazolás), igazoltunk egy rb-t, aki nálam szintén nem need, valamint jött egy csere takle. pontosan melyik needet is orvosoltuk eddig FA piacon? egyet sem ... egyet lehetne veled érteni, hogy történt volna pótlás, de nagyon nem látom ...Nézd meg mennyi need van. CB poszt talán az egyik legerősebb a csapatban. Csomó poszton volt sérülés tavaly, ennyi erővel bárhova igazolgathatnánk random játékosokat. Meg ha már IR, Thurmondnak is bőven problémája van tartóssággal. McBride 2013-ban a PFF szerint legjobb cornerünk volt és tavaly is jól mozgott mikor a kezdőbe került. Inkább máshova igazoljunk.Asbeenem, nem lett volna sztemThurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volnaAsbee
tudtok valamit?yooker
ad2: Thurmond sokkal jobb McBride-nál, és pass rush hiányában így tudnánk levédekezni a passz playeketcsebi
a stílust már meg sem említem, hogy Thurmond esetén random játékosként beszélni, néha tényleg odafigyelhetnél a megfogalmazásaidra ... ja és azt írtam, hogy a 3 közül vmeik IR-re kerül (a háromba - bár nem részleteztem - DRC, Amu és Thurmond tartozott bele) btw megjegyzem, hogy 2010 óta Thurmond 36 meccsen játszott, találd ki, hogy McBride mennyin? (segítek ugyanannyin...)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
kíváncsi leszek mennyit fog kapni az új helyén (Philly..?)Nézd meg mennyi need van. CB poszt talán az egyik legerősebb a csapatban. Csomó poszton volt sérülés tavaly, ennyi erővel bárhova igazolgathatnánk random játékosokat. Meg ha már IR, Thurmondnak is bőven problémája van tartóssággal. McBride 2013-ban a PFF szerint legjobb cornerünk volt és tavaly is jól mozgott mikor a kezdőbe került. Inkább máshova igazoljunk.Asbeenem, nem lett volna sztemThurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volnaAsbee
tudtok valamit?yooker
ha nem túl sokat akkor sajnálni fogom hogy ment...
több mint 11 éve
Nézd meg mennyi need van. CB poszt talán az egyik legerősebb a csapatban. Csomó poszton volt sérülés tavaly, ennyi erővel bárhova igazolgathatnánk random játékosokat. Meg ha már IR, Thurmondnak is bőven problémája van tartóssággal. McBride 2013-ban a PFF szerint legjobb cornerünk volt és tavaly is jól mozgott mikor a kezdőbe került. Inkább máshova igazoljunk.nem, nem lett volna sztemThurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volnaAsbee
tudtok valamit?yooker
több mint 11 éve
nem, nem lett volna sztemThurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volnaAsbee
tudtok valamit?yooker
ad2: Thurmond sokkal jobb McBride-nál, és pass rush hiányában így tudnánk levédekezni a passz playeket
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Thurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?DRC, Amu, McBride mellé talán kicsit luxus lett volna
tudtok valamit?yooker
több mint 11 éve
megy a zöld szomszédba /lehet/
több mint 11 éve
Thurmonddal nem tudtunk vagy nem is akartunk megegyezni egy hosszabbításban?tudtok valamit?
több mint 11 éve
az ne is legyen, mert mindenképp a falakba kell húzni + ott van még a safety poszt ami nagyon lyukas maradt ígyAkkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.Gerixvégül is logikus hogy megpróbáljuk inkább szétdobni azt a kevés pénzt ami van, hátha a több igazolásból
lesz néhány aki beválik és komolyabb értéket fog hozzáadni mintha hoztunk volna 1 nagyobb nevet...
és lehet megint nem ,lesz akkor korai LB draft! 😊yooker
több mint 11 éve
Akkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.Gerixvégül is logikus hogy megpróbáljuk inkább szétdobni azt a kevés pénzt ami van, hátha a több igazolásból
lesz néhány aki beválik és komolyabb értéket fog hozzáadni mintha hoztunk volna 1 nagyobb nevet...
és lehet megint nem ,lesz akkor korai LB draft! 😊
több mint 11 éve
Azért az látszik h ezek a játékosok valószínűleg nem fogják kitölteni ezeket a szerződéseket, max akkor ha nagyon jók lesznek. Az első évben vélhetően a cap hit sem lesz nagy.
több mint 11 éve
Akkor ugy nez ki a dolog ,h hoztunk egy rakas backup playert tulfizetve.Ez am a kezdes.Vereen mkepp hasznos lesz sztem Eli szamara.Harrist mindig utaltam amikor hozta rank a lasztit,o is hasznos lesz,mondjuk kicsit draga.Newhouse iszonyat szar,remelem palyara sem kerul (mondjuk jobb mint Richburg guardkent,meg Walton).J.T Thomasrol jo velemennyel vannak a jaguarok,en sok jax meccset nem lattam szerencsere a szezonban csak amikor ellenunk jatszottak.Ott meggyozo volt.Casillas inkabb ST ben szerepelt,d bonusz h tud jatszani mindket OLB poszton.Azert orultem volna vmi kezdo szintu embernek is,d mar az is jo,h picit minosegibb cserejatekosaink vannak.Bizok Reeseben,remelem tudja mit miert csinal.
több mint 11 éve
Több poszton bevethető LB. Tavaly voltak nagyon jó meccsei is. Szerintem erősödtetek. Mi is szerettünk volna hosszabbítani vele pl.JT Thomas a fedélzeten:Amúgy ér valamit?😀Asbee
Former Jaguars LB JT Thomas will sign with the Giants. It’s a 3-year deal worth $12M with $4.5M fully guaranteed (rapoport)Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.iktriad
több mint 11 éve
JT Thomas a fedélzeten:Amúgy ér valamit?😀
Former Jaguars LB JT Thomas will sign with the Giants. It’s a 3-year deal worth $12M with $4.5M fully guaranteed (rapoport)Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.iktriad
több mint 11 éve
JT Thomas a fedélzeten: Former Jaguars LB JT Thomas will sign with the Giants. It’s a 3-year deal worth $12M with $4.5M fully guaranteed (rapoport)Biztos megtetszett Coughlinnak, mikor ellenünk játszottatok.
több mint 11 éve
According to NJ.com's Jordan Raanan, Beason renegotiated his contract to lower his cap hit in 2015 from $7.4 million to $4.15 million.Ezt vártuk, nem rossz.
több mint 11 éve
Sztem is korrekt.Drafton kell majd ugyeskedni,d azert zavar h safety ugyben semmi.Sztem visszaigazoljuk majd S.Brownt.
több mint 11 éve
Harris-től én mindig féltem mikor visszahordott ellenünk, remélem nálunk is veszélyes lesz. Jött egy kis depth a támadófalba + LB sort is mélyítettük. Vereen pont olyan futó mint amilyenre szükségünk volt, korrekt ez így eddig.
több mint 11 éve
RT Newhouse erkezett a bengalsbol
több mint 11 éve
Lehet elhozzátok Cameron Jordant a Sains-től.Bekimiért? ingyen adják...???😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehet elhozzátok Cameron Jordant a Sains-től.