New York Giants
50 feliratkozó
több mint 11 éve
Közben John Jerry-t is megtartottuk. Az ő és Chykie Brown új szerződése előtt 8,2 millió volt a cap alatt.
több mint 11 éve
a bizalom köre (Meet the Parents, Jack Byrnes: Robert De Niro ) Roethlisberger, who turned 33 in March, had a salary-cap hit of $18.395 million this year. The Steelers presumably lowered that with the new deal. espn.go.com/nfl/story/_/id/12476649/ben-roethlisberger-agrees-new-deal-pittsburgh-steelers
több mint 11 éve
A lúzer Chykie Brownt újraigazoltuk.Nem is tudom h Brown v Rouse volt a rosszabb😀
Egyébként safety poszt miatt nem kell aggódni, a C.C. Brown-Rouse párosnál rosszabb úgysem lesz😀Asbee
Szerencsere sokaig nem huztak nalunk
több mint 11 éve
A lúzer Chykie Brownt újraigazoltuk.Egyébként safety poszt miatt nem kell aggódni, a C.C. Brown-Rouse párosnál rosszabb úgysem lesz😀
több mint 11 éve
sztem kicsit túlzás ez a draftos dolog, csak meghatározókat írom:2008: Phillips, Thomas, Manningham,
2009: Nicks, Beatty, Brown ( ez lehet vita tárgya, de olyan hátsó körös RB-től végülis nem rossz)
2010: JPP, Joseph,
2011: Amu, Williams,
2012: Randle, Kuhn,
2013: Pugh, Hankins,
2014: Bekcham, Richburg, Kennard, (bár az utolsó 2 évet még elég nehéz megítélni)
sztem eléggé szűken értelmeztem a meghatározó kérdést is, mert egy 6-7. körös játékostól a jó csere szint is már szvsz szép. ilyen azért még lett volna de ígyis 17 fő lett (mi lett volna, ha nincs Wilson vagy Jones sérülése is). arról nem is beszélve, hogy voltak nagyon szép UDFA húzásai is (ugye Victor Cruz). nem vitatom, hogy vannak nagyon szar lépései (az idei FA igazolások számomra nevetségesek eddig), de azért nem ennyire rossz GM. várjuk ki a végét, messze van a szeptember, sőt a december meg még távolabb, viszont ne ringassuk magunkat tévhitekben, előreláthatóan nem a PO szereplésért fogunk harcolni (jelen állás szerint), kivéve ha Spangi nem csinál vmi hatalmas varázslatot a védelemmel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Idén úgy néz ki nem nagyonBtw ott a FA tracker a sigemben, esténként frissül mindig😊
több mint 11 éve
Rahim Moore is alairt a texanshoz.Tenyleg nem ertem mit csinal Reese.Elengedi Rollet es senkivel nem potolja.Moore 4mil/ev re irt ala.Kerdezem en,mennyiert akarnak kezdo szintu safetyt szerezni???Tenyleg azt hiszi a vezetoseg ,h majd a kedvunkert eljonnek diszkont aron jatszani?Ha visszaigazoljuk S.Brownt tokon szurom magam.Remelem repul evvegen JR a fenebe.2008-12 ig 38 pickbol osszesen 8 olyan jatekost draftolt aki meghatarozo ember lett a cs apatban.Es azota bar az elso koros pickjei nem voltak rosszak,round 3 ba evek ota rossz jatekosokat valaszt.Remelem legalabb Darien Stewartal sikerul megegyezni max 2 milla korul,mert a Berhe +Cooper safety parosnal talan S.Brownnal kiegeszulve nincs rosszabb a ligaban jelenleg.GerixÉs a draft? 2. kör elején azért talán lehet kezdő S-t találni, nem?
több mint 11 éve
Rahim Moore is alairt a texanshoz.Tenyleg nem ertem mit csinal Reese.Elengedi Rollet es senkivel nem potolja.Moore 4mil/ev re irt ala.Kerdezem en,mennyiert akarnak kezdo szintu safetyt szerezni???Tenyleg azt hiszi a vezetoseg ,h majd a kedvunkert eljonnek diszkont aron jatszani?Ha visszaigazoljuk S.Brownt tokon szurom magam.Remelem repul evvegen JR a fenebe.2008-12 ig 38 pickbol osszesen 8 olyan jatekost draftolt aki meghatarozo ember lett a cs apatban.Es azota bar az elso koros pickjei nem voltak rosszak,round 3 ba evek ota rossz jatekosokat valaszt.Remelem legalabb Darien Stewartal sikerul megegyezni max 2 milla korul,mert a Berhe +Cooper safety parosnal talan S.Brownnal kiegeszulve nincs rosszabb a ligaban jelenleg.
több mint 11 éve
Haha Josh Freeman megy látogatóba new yorkba😀TheBerzerkerA Central Park tuti tetszeni fog neki, remélem nem hagyja ki 😀
több mint 11 éve
Haha Josh Freeman megy látogatóba new yorkba😀TheBerzerkerBiztos idei hír, nem tavalyi?😀
több mint 11 éve
Tegnapig nem értettem, hogy miért nem nyerünk pénzt Eli szerződésével, mára kiderült hogy hosszútávú szempontok miatt vlsz nem akarják a leendő új vezetés mozgásterét korlátozni jövőre, (vagy 2 év múlva) egy 3-4 éves farnehéz QB szerződéssel (TC szerződés hosszabbítása csak a nyugodt munkavégzést szolgálja (+ sajtót) mert perc kétségünk ne legyen hogy egy tavalyi v előttihez hasonló szezon után már nem marad +1 évet) Ez így már érthető(bb)
több mint 11 éve
Haha Josh Freeman megy látogatóba new yorkba😀
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Szerintem kicsit várhatunk ezekkel a kijelentésekkel. Tavaly a Cowboys-ra mondta mindenki, hogy vicc tárgya az egész csapat (Rolando McClain igazolása, Ware elengedése, stb), aztán hirtelen nem kis fölénnyel csoportelsők lettek... Sok játékosunk van, akit igazából még nem láttunk(hagytunk) teljesíteni, simán lehet, hogy kellemes meglepetést okoznak. Persze az ellenkezője is benne van, de ne legyünk pesszimisták.na azért a Dallas tavaly egy igen ígéretes Offenssel állt neki a szezonnak aminek az alapja volt egy jó fal, amibe érkezett utolsó láncszemnek Martin! nekünk (még ha Qb,Wr, és fogjuk rá RB poszt is rendben ) egy katyvasz az egész fal egyelőre...
...Tavaly pedig az idei tökéletes ellentétét műveltük FA piacon, s 6-10 lett a vége. Nem szeretnék a nagy megmondó lenni, de szerintem türelem 😊szviko
több mint 11 éve
Szerintem kicsit várhatunk ezekkel a kijelentésekkel. Tavaly a Cowboys-ra mondta mindenki, hogy vicc tárgya az egész csapat (Rolando McClain igazolása, Ware elengedése, stb), aztán hirtelen nem kis fölénnyel csoportelsők lettek... Sok játékosunk van, akit igazából még nem láttunk(hagytunk) teljesíteni, simán lehet, hogy kellemes meglepetést okoznak. Persze az ellenkezője is benne van, de ne legyünk pesszimisták.Azt max a védelmükre lehetett mondani, támadó oldalon nagyon is rendben volt az a csapat a szezon előtt is.. aztán a védelem felülteljesített és ez elég volt a csop.győzelemhez, lévén, h sem mi, sem a Redskins nem volt tényező, a Philly meg szétesett a végére.
...Tavaly pedig az idei tökéletes ellentétét műveltük FA piacon, s 6-10 lett a vége. Nem szeretnék a nagy megmondó lenni, de szerintem türelem 😊szviko
Ettől még persze benne van bármikor bármi, de azért a realitások alapján nem látszik ez jobb csapatnak idén se, mint tavaly..
Én speciel nem vagyok sem türelmetlen, sem túlzottan csalódott, mert nem vártam hatalmas áttörést, a D problémákat nem lehet(ett) egy offseason alatt megoldani, de azért annak örültem volna, ha az OL problémát ennél masszívabban próbáljuk meg orvosolni.
több mint 11 éve
Szerintem kicsit várhatunk ezekkel a kijelentésekkel. Tavaly a Cowboys-ra mondta mindenki, hogy vicc tárgya az egész csapat (Rolando McClain igazolása, Ware elengedése, stb), aztán hirtelen nem kis fölénnyel csoportelsők lettek... Sok játékosunk van, akit igazából még nem láttunk(hagytunk) teljesíteni, simán lehet, hogy kellemes meglepetést okoznak. Persze az ellenkezője is benne van, de ne legyünk pesszimisták. ...Tavaly pedig az idei tökéletes ellentétét műveltük FA piacon, s 6-10 lett a vége. Nem szeretnék a nagy megmondó lenni, de szerintem türelem 😊
több mint 11 éve
Ez a keret összességében közepes alatti.. a deffense ezer sebből vérzik, az offense jó lehet, de csak akkor ha az OL jobb lesz, mint tavaly amire finoman szólva se vennék mérget jelenleg. Az első körös draft vszínűleg starter lesz akárhova is húzunk (jelenleg a DL lenne a legésszerűbb) ez valamennyit még javíthat a képen, de reálisan nézve nagy reményeink nem lehetnek idén se..
több mint 11 éve
Este majd frissítem trackert linkelem ide is + lesz egy összefoglaló eddigi tevékenységről.Röviden összefoglalva csapatot az offense nagyjából rendben van. Franchise QB van, futók, elkapók vannak. Falba visszatér Schwartz, valamint Beatty, Pugh és Richburg adott. Egy G még kell, itt jöhet képbe a drafton Scherff, aki később tackle lehetne.
Védelem már gázosabb. JPP-t megtartottuk, Ayers és Moore pedig mehet a rotációba. Wynn valószínűleg ismét a keretbe kerülésért fog küzdeni. Láthtó h elfér egy pass rusher. DT-k között Hankins nagyon jó, de egy csere kell a tehermentesítésére. 3-techben egyelőre Jenkins és Bromley áll rendelkezésre. Hankins-nél és Joseph-nél bevált h egy eseménytelen rookie szezon után mélyvízbe dobtuk őket, Bromley-nál valószínűleg nem válna be. LB sorban Kennard előretörését várom, Beason tartósságáért pedig imádkozhatunk. Herzlich szélső linebackerként hasznosabb mint középsőként és a futás ellen azért jó. JT Thomas-ra leszek nagyon kíváncsi. CB-k rendben vannak. S-k nagyon nem, legalább egy kezdő potenciállal rendelkező játékos kell ide.
ST-hez még annyit h Josh Brown szerződése lejárt, újra kellene igazolni.
Nálam tehát a needek: G, DE, DT, S, K. Eli-tól kell majd a varázslat ha akarunk valamit és JPP-től sem lenne rossz pár nagy játék.
több mint 11 éve
Én szvsz nagyon sajnálom a távozását és ezért a pénzért bárki jól jár vele. Van h többet jár a szája a kelleténél, de minden héten ott ült Coughlin irodájában és arról egyeztetett hogyan lehetne jobb ő is és a csapat is. Azt meg láthatjuk h eddigi csapattársai hogyan reagáltak a távozására. Első évében gondolom keresni fog kb 2 milliót Bears-ben és a 3 évéből max 2-t fog kitölteni. Tartóssága szinte tökéletes, ennyi idő van még benne. Inkább az zavar h van egy Taylor-Berhe párosunk és ennyi.Asbeea Taylor-Berhe páros az vicc, komolytalan. Igazából Reese sztem itt egy emberre tett fel mindent, aki végül mégsem jött, maradt Phillyben ... azt azért látni kell, hogy reménykedtünk egy esetleges sikeres szezonban, azonban ennyi hiányposzttal - amit Yooker is felvázolt - nagyon nehéz lesz még a 0.5-ös szezon is ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Én szvsz nagyon sajnálom a távozását és ezért a pénzért bárki jól jár vele. Van h többet jár a szája a kelleténél, de minden héten ott ült Coughlin irodájában és arról egyeztetett hogyan lehetne jobb ő is és a csapat is. Azt meg láthatjuk h eddigi csapattársai hogyan reagáltak a távozására. Első évében gondolom keresni fog kb 2 milliót Bears-ben és a 3 évéből max 2-t fog kitölteni. Tartóssága szinte tökéletes, ennyi idő van még benne. Inkább az zavar h van egy Taylor-Berhe párosunk és ennyi.
több mint 11 éve
Rollerol tudnatok mondani par dolgot, mennyite lehet jo vagy rossz vetel nekünk?hpeter93anno nagyon nagy reményekkel vártuk, és egy nagyon logikus lépés volt Perry rendszerébe megszerezni, de aztán teljesen más szerepkörökben játszott, mint én speciel gondoltam (nickel cb, scrimmage közeli safety). volt nagyon jó éve, SB menetelésben nagy szerepe volt, de sztem folyamatosan eresztett le, volt utána 1 nem várt jó szezonja, de idén sok volt az elrontott zóna, amiben sztem ő is hibás volt. nagyszájú játékos, ami elment, mikor olyan teljesítményt is nyújtott, de idén már nem volt sok hitele szvsz. Sztem nagyon sokat elmond a twitter bejegyzése arról, hogy milyen safety-ket kerestünk meg a helyére, és kirakta a statisztikákat. Sajnos nem tudta elfogadni, hogy nélküle képzeltük el a jövőt, ami tekintettel korára, igényeire, és a legutóbbi teljesítményére nem kellett volna nagy meglepetésnek lennie.
több mint 11 éve
Rollerol tudnatok mondani par dolgot, mennyite lehet jo vagy rossz vetel nekünk?
több mint 11 éve
Elég érdekesen indult ez az időszak, iktriad linkelt listája alapján eddig az 5. legtöbbet költő csapat vagyunk ( 1 nap alatt ugyan , de a legnagyobb dolgok most történnek)
csebinek igaza van hogy eddig elég feleslegesen pufogtattuk el azt a pénzt...😕
+ az eligazolásokkal az eddig is ingatag D további nevekkel gyengült ! sokat költeni már nem fogunk(tudunk) , draftról
pedig ennyi minden megoldhatatlan...S,CB,DT,DE és még ott az O fal is!
az lehet hogy Newhoust szánjuk RT-nek ( egy 2-3 körös újonccal versenyeztetve mondjuk ) Pugh helyére aki G lesz?
több mint 11 éve
Rolle ennyiért tartható lett volnaAsbeeháááát sztem meg nem ... Reese amúgysem arról híres, hogy 32 éves játékosoknak 3 éves szerződést adjon, valamint azt se felejtsük el, hogy Spangi rendszere más lesz, mint a Perry féle, kevésbé jelentős a safety szerepe.
több mint 11 éve
Rolle ennyiért tartható lett volna