New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
HAJRÁÁÁ !
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/izmm0fzfuyu6n6nfi9an
Hakeem Nicks says he's visiting San Francisco 49ers
Hakeem Nicks will get his first sniff on the open market this season. After one campaign with the Indianapolis Colts, the receiver plans to visit the San Francisco 49ers.
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Az mar jobban meglep,h Randy Gregory is vizita majd nalunk,es allitolag nagy esely van draftolasara.Nehezen tudom ot elkepzelni a csapatunkba.La 'el Collins viszont nalam belefer a 9.pickbe.TOP 10 pickel inkabb huzzuk ot mint Scherffet.Inkabb tackle,mint guard...Habar tovabbra is azt erzem h ha Cooper bent lesz akkor Reese nem fog hezitalni.
több mint 10 éve
J.T Thomasban van potencial.Jo igazolasnak tunik,szukseg van ra a line backer sorba.Ellenunk nagyon jo volt,ebbol indulok ki.Es hat Beason tartossagara nem lehet sajnos epiteni,Mlb nek is jobb sztem mint McClain.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Idén 2 millió a cap hitje, ha nagyon szar lesz 1 év után kivághatjuk

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Coughlin a héten elmondta, hogy J.T. Thomas azért is került ide, mert nagyon meggyőző volt a játéka (TDt is szerzett) amikor a 2 csapat egymás ellen játszott tavaly.
■ Giants coach Tom Coughlin said now-ex Jaguars linebacker J.T. Thomas made an impression on New York’s staff when the teams played last November. Thomas had 12 tackles and recovered a fumble in the end zone for a touchdown during the Jaguars’ 25-24 win (they trailed 21-0). “Quite frankly, there is no better info as you get ready to look into free agency than people that have done well against you,” Coughlin said.
Pár portálon(pl. a PFFen) olvastam nagyon negatív kritikákat az ideigazolásáról, de tartom, hogy tavaly több egészen jó meccse volt, 2 pozícióban is bizonyított: És amikor Poz kidőlt a meccsek többségén nem volt jelentősen érezhető a visszaesés MLB poszton sem. Plusz labdákat is szerzett, TDt is ért el. Szerintem hasznos játékos lesz/lehet itt.iktriad
Nyilván ezért igazoltuk le, de az tény, h a szerződése irreálisnak tűnik.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Coughlin a héten elmondta, hogy J.T. Thomas azért is került ide, mert nagyon meggyőző volt a játéka (TDt is szerzett) amikor a 2 csapat egymás ellen játszott tavaly.
■ Giants coach Tom Coughlin said now-ex Jaguars linebacker J.T. Thomas made an impression on New York’s staff when the teams played last November. Thomas had 12 tackles and recovered a fumble in the end zone for a touchdown during the Jaguars’ 25-24 win (they trailed 21-0). “Quite frankly, there is no better info as you get ready to look into free agency than people that have done well against you,” Coughlin said.
Pár portálon(pl. a PFFen) olvastam nagyon negatív kritikákat az ideigazolásáról, de tartom, hogy tavaly több egészen jó meccse volt, 2 pozícióban is bizonyított: És amikor Poz kidőlt a meccsek többségén nem volt jelentősen érezhető a visszaesés MLB poszton sem. Plusz labdákat is szerzett, TDt is ért el. Szerintem hasznos játékos lesz/lehet itt.
több mint 10 éve
 nyg.247sports.com/Bolt/Updated-Giants-offensive-depth-chart-36383821
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 886 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Victor Cruz kint volt az éjjeli Knicks-Clippers meccsen (CP3ék agyonverték a hazaiakat, szóval elég pocsék találkozó volt New yorki szempontból), az MSG ennek örömére készített vele egy rövid interjút a szünetben, hogy mi újság a rehabilitációjával és lecseréli-e a salsás TD ünneplést breakdancre. 😀
 www.msg.com/teams/knicks.html?vid=2660722735iktriad
itt:  www.msg.com/teams/knicks.html?vid=2660725657 😊trii
Javítva. Mondjuk a tévedésből belinkelt videón is látható Cruz a végén. 😀
több mint 10 éve
Victor Cruz kint volt az éjjeli Knicks-Clippers meccsen (CP3ék agyonverték a hazaiakat, szóval elég pocsék találkozó volt New yorki szempontból), az MSG ennek örömére készített vele egy rövid interjút a szünetben, hogy mi újság a rehabilitációjával és lecseréli-e a salsás TD ünneplést breakdancre. 😀
 www.msg.com/teams/knicks.html?vid=2660725657
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Selvie jó igazolás, pláne a mi helyzetünkben, nagy szükség volt egy ilyen játékosra, mint ő. Az FA ebben a periódusában és ennyi pénzért már nem fognak sztárok érkezni, de ő egy kiváló igazolás volt. Szerencsére Reese kezdi megtalálni a gyógyszerét, kár h az elején elgurult egy kicsit..
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
En azert orultem,h megvitattuk a temat gyeek!Semmi gond azzal ha mash latjuk a dolgokat...Gerix
Nekem sincs kifogásom, bőven elfogadható határon belüli pro és kontra két rivális csapat szurkolója között. Mint mondtam a pénzét megéri, de sokkal többre nem lehet számítani. Szar nem lesz, ez szinte biztos.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hova fog még süllyedni ez a topic?Asbee
Mi nem tetszik megint? Gerix (mint kiderült a barátom), állított valamit az új szerzeményről, amire én jeleztem a kétségemet, mire ő mondta, hogy kussoljak, mert PFF szerint Selvie tök jó futás ellen. Tiszta sor. Magadra vess, hogy még mindig nem némítottál. Be kell hogy valljam, a jelenlétem elleni konstans siránkozásod vörös posztó a számomra.

Itt egy kis segítség, hogy átvészeld a napot:
gyeek
En azert orultem,h megvitattuk a temat gyeek!Semmi gond azzal ha mash latjuk a dolgokat...
több mint 10 éve
Hova fog még süllyedni ez a topic?Asbee
Mi nem tetszik megint? Gerix (mint kiderült a barátom), állított valamit az új szerzeményről, amire én jeleztem a kétségemet, mire ő mondta, hogy kussoljak, mert PFF szerint Selvie tök jó futás ellen. Tiszta sor. Magadra vess, hogy még mindig nem némítottál. Be kell hogy valljam, a jelenlétem elleni konstans siránkozásod vörös posztó a számomra.

Itt egy kis segítség, hogy átvészeld a napot:

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hova fog még süllyedni ez a topic?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Hat baratom pedig eleg jo kepessegei vannak futas ellen,d felesleges errol vitatkozni.Gerix
Hát barátom, akkor ne vitatkozzunk! Bár két évig figyeltem a játékát és neked kellett a hírt hozni, hogy mekkora ász futás ellen. Spags valóban ismeri, ő tette lapátra anno. 😀gyeek

Jo szemed van akkor hozza😀Gerix
Nem csak nekem. 1év/1.5millió magáért beszél. 😊[/n

Talan mert elegge limitalt pass rushing skills el rendelkezik. + 6.1 grade futas ellen az abszolut nem rossz,foleg ahhoz kepest amit Kiwanuka produkalt.Utolso 3 eveben mindig pozitiv PFF ertekelese volt ebben a kategoriaban.Nem hiszem h tovabb kell gyozkodnod baratom.Ennyi penzert depth nek tokeletes.Senki nem varja el ,h klasszis jatekot produkaljon,csak segitsen a rundownoknal.Egyebkent a vikingek ugyanezert szerettek volna a csapatukba latni.Es aztan jossz te aki megmondja a frankot😊
Engedd el a storyt most mar...gyeek
több mint 10 éve
Hat baratom pedig eleg jo kepessegei vannak futas ellen,d felesleges errol vitatkozni.Gerix
Hát barátom, akkor ne vitatkozzunk! Bár két évig figyeltem a játékát és neked kellett a hírt hozni, hogy mekkora ász futás ellen. Spags valóban ismeri, ő tette lapátra anno. 😀gyeek

Jo szemed van akkor hozza😀Gerix
Nem csak nekem. 1év/1.5millió magáért beszél. 😊

több mint 10 éve

Jo szemed van akkor hozza😀
több mint 10 éve
Hát barátom, akkor ne vitatkozzunk! Bár két évig figyeltem a játékát és neked kellett a hírt hozni, hogy mekkora ász futás ellen. Spags valóban ismeri, ő tette lapátra anno. 😀

több mint 10 éve
Selvie hivatalosan is nalunk folytatja.Gerix
Nem egy nagy durranás, de backupnak remek. JPP csapattársa volt egyetemen.gyeek
Run-downoknal megfelelo,futas ellen a hatekony jatekosok koze tartozik.Back up nak teljesen jo,nalatok azert kezdo volt😊Gerix
Az, hogy jó run-stuffer nem tudom honnan vetted 45 ill. 30 tackletől én még nem fosnám le a bokámat. Két évig kezdő volt ugyan, de inkább a körülményeknek mintsem a tehetségének köszönheti, bár többet tett első évében mint amit elvártak tőle, és egy pillanatig legitim kezdőnek tűnt, de sajnos nem az. Egy év, másfél milliót megér -- nem úgy mint Harris aki eléggé túl ltt fizetve. 😛gyeek
Hat baratom pedig eleg jo kepessegei vannak futas ellen,d felesleges errol vitatkozni.Rotacioba erkezik,tapasztalt,Spags ismeri,jatszott 4-3 defensebe es olcso.Tokeletes back up.Harrist valoban tul fizettuk,abszolut igazad van.Ezert a penzert iszonyat jo produkcio kell tole a ST ben.Masreszt eleg veszelyes volt o mindig ellenunk,ugyh nem banom h nem nalatok jatszik.
több mint 10 éve
Run-downoknal megfelelo,futas ellen a hatekony jatekosok koze tartozik.Back up nak teljesen jo,nalatok azert kezdo volt😊Gerix
Az, hogy jó run-stuffer nem tudom honnan vetted 45 ill. 30 tackletől én még nem fosnám le a bokámat. Két évig kezdő volt ugyan, de inkább a körülményeknek mintsem a tehetségének köszönheti, bár többet tett első évében mint amit elvártak tőle, és egy pillanatig legitim kezdőnek tűnt, de sajnos nem az. Egy év, másfél milliót megér -- nem úgy mint Harris aki eléggé túl ltt fizetve. 😛

több mint 10 éve
Run-downoknal megfelelo,futas ellen a hatekony jatekosok koze tartozik.Back up nak teljesen jo,nalatok azert kezdo volt😊
több mint 10 éve
Nem egy nagy durranás, de backupnak remek. JPP csapattársa volt egyetemen.

több mint 10 éve
Selvie hivatalosan is nalunk folytatja.
több mint 10 éve
NFL News: ‪#‎Cowboys‬ will be signing DE Greg Hardy according to Diana Marie Russiniozibozi
Szerdai hír, de a lényegen nem változtat.gyeek
szabad volt (a lényeg)
több mint 10 éve
NFL News: ‪#‎Cowboys‬ will be signing DE Greg Hardy according to Diana Marie Russiniozibozi
Szerdai hír, de a lényegen nem változtat.