New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Teljesen logikus lépések mind a 3 körben, mindhárom ember nagy need-re jött, mégsem volt reach, ez így kurva jó!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
És Odighizuwa😀 erre a 2. napra nem lehet panaszunk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 449
--Collins: "I have a chip on my shoulder to prove I was a first-round candidate.''
--Collins was in Chicago yesterday, wasn't drafted, decided to go home to New Orleans.
--Landon Collins said it was "a fantastic feeling" to see Giants trade up to get him. Also: "I'm a baller. All I've been doing is balling."
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Me gusta

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
még 1 DT és holnap már vidáman bármit húzhatnak felőlem😛
több mint 11 éve
Mit adtunk érte?NightBoY
idei 4. és 7. (beleférős)
több mint 11 éve
NightBoY New York Giants 616
Mit adtunk érte?

You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
tetszetős pick volt😀

több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
Esetleg még érdemes feljegyezni Carl Davis nevét, ő jó lehet 2. körbenAsbee
Nekem szimpatikus lenne
több mint 11 éve
Esetleg még érdemes feljegyezni Carl Davis nevét, ő jó lehet 2. körben

több mint 11 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Egy durva reach tuti lesz😀Asbee
Sean Hickey vagy Durell Eskridge? Mindketto Syracuse, ami ugye tudjuk, mit jelent, valamint a posztok is rendben vannak. Hatso koros prospectek, szoval 3. korben reachelni pont megfelelnek.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 11 éve
Invictus XI ezt Mockolta ma nekünk :
2nd round : Eddie Goldman, DT, FSU
3rd round : Anthony Harris, S, Virginia
a pozíciók jók, a playák milyenek? Goldman állítólag 3-4 ben veszélyesebb lenne + nem egy pass rush király
 www.bigblueview.com/2015-nfl-draft/2015/5/1/8516157/2015-nfl-mock-draft-giants-eddie-goldman-dt-day-2-second-third-round
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
Erik Kendricks,Preston Smith,Eli Harold,Odighizuwa a kovetkezo sorrend nalam.
több mint 11 éve
Egy durva reach tuti lesz😀

több mint 11 éve
...én is kicsit attól félek, hogy Reese tegnap kielégítette a "közhangulatot" ezért ma esetleg meglepizik valami furcsát😛 😓 😀
több mint 11 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?norbisillo
En is kedvelem Williamst de hagyna bennem hianyerzetet. Vanak meg bent olyan vedok, akik rogton lenditeni tudnanak a csapaton, szoval en nem huznek tight endet 5.korig, de talan nem is huznek egyaltalan. Jo kis D-line (inkabb DE de DT-nek is orulnek), Kenricks sem lenne rossz etc.
Safety-bol pedig ott van Collins, Rowe, Prewitt, Harris, Tartt csak igy fejbol, ketlem, hogy az osszeset elvinnek 3. korig, de szerntem marad meg a 4.-ben is valaki a listarol.
Maradt par jonevu jatekos, lehet csemegezni, csak Reese ne menjen at idiotaba es huzzon valami wtf embert. (Nem kell Randy Gregory!!!!!)

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 11 éve
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?norbisillo
Williams-t bírom, de TE felesleges még itt

több mint 11 éve
 www.bigblueview.com/2015-nfl-draft/2015/5/1/8526959/2015-nfl-draft-best-available-players-day-2
több mint 11 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Azért idén elég 'csak' John Jerryt kiváltani a kezdőből, ami azért nem 1 megoldhatatlan feladat...(+imádkozni a sérülések ellen) Ha később még más is összejön és nem lesz G egyből , az már igazi nyereség, azután lehet reálisan értékelni a tegnapi húzást... A mai nap jobban aggaszt, mert ezen (is) sok fog múlni a szezonnal kapcsolatban, mindenképp kezdő körüli potenciál kellene, bárhová is húzunk...
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Legfőképp egy cover safety-re van szükségünk, szóval simán benn hagyhatjuk Landon Collins-t is. Nem szabad ráizgulni egy játékosra, mert nagyot tud koppanni az ember. Olyan szintű Scherff mánia volt, amit kicsit már indokolatlannak tartottam és szinte röhögtem + elképzeltem pár ember fejét mikor kihúzta őt a Redskins😀 Hogy most hogyan értékelnek majdnemhogy lényegtelen, ilyenkor mindenki 0-ról indul. Ebből a pickből ennyit lehetett kihozni. Nem egy ultrabrutál class ez, ha pedig nem tudsz kit húzni, akkor válaszd az általad legjobbnak tartott támadó vagy védő falembert. Hosszú távon gondolkodunk, először guard vagy tackle lesz és egy vagy két év után lesz ő az új LT. Addig Beatty simán elkaristol, csak egy rossz éve volt, azon kívül helytállt. Látszik a tudatos munka a támadófallal és ez jó. Idén már nem szabad rosszul teljesítenünk ezen a poszton.Asbee
nálam max OL mánia volt (mondjuk az is erős túlzás) és közülük Scherff tűnt a legjobbnak. Te indokolatlannak tartottad az OL húzást első körben végig, ennek ellenére mégis ez történt, úgyh a te fejedet is megnézhetted mikor kihúztuk Flowerst 😉Szesze
Nem mondtam indokolatlannak, annyit mondtam h a védelem nagyobb erősítésre szorul mint az OL és ezért inkább oda húznék. Mikor mi jöttünk sorra már akkor mondtam h Flowers lesz a pick, de aki a fejemre kíváncsi az majd nyugodtan visszanézheti draftos adást...😊Asbee
csak senkit nem tartottál érdemesnek 1/9-re, ennek ellenére mindegyik top OT előbb kiment, mint amit vártak, míg pl az általad favorizált Dupree egészen a Steelers-ig csúszott.. ettől még utólag persze simán kiderülhet, h jobb lett volna őt választani, de nem így történt.. ahogy az OL felállás se feltétlen úgy lesz ahogy te várod, de ezt majd még meglátjuk
több mint 11 éve
Tényleg Asbee milyen volt a reakció a húzásunknál? Volt Szíhóksz sapka?gyurczi
Dehogy volt. Igazából kb. vagy ő vagy Dupree volt a két lehetséges játékos, én utóbbinak jobban örültem volna, de ez sem rossz. Az volt az általános vélekedés, hogy azért nem ez volt a draft legszebb pickje, de simán lehet belőle jó játékos és ezt meg kellett lépni. Mikor nézegettem meccsvideókat nekem tetszett Flowers játéka és miután kiment Scherff lehetett érezni h ő jön hozzánk. Egy Andrus Peat pick viszont sok lett volna...

több mint 11 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Tényleg Asbee milyen volt a reakció a húzásunknál? Volt Szíhóksz sapka?

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Legfőképp egy cover safety-re van szükségünk, szóval simán benn hagyhatjuk Landon Collins-t is. Nem szabad ráizgulni egy játékosra, mert nagyot tud koppanni az ember. Olyan szintű Scherff mánia volt, amit kicsit már indokolatlannak tartottam és szinte röhögtem + elképzeltem pár ember fejét mikor kihúzta őt a Redskins😀 Hogy most hogyan értékelnek majdnemhogy lényegtelen, ilyenkor mindenki 0-ról indul. Ebből a pickből ennyit lehetett kihozni. Nem egy ultrabrutál class ez, ha pedig nem tudsz kit húzni, akkor válaszd az általad legjobbnak tartott támadó vagy védő falembert. Hosszú távon gondolkodunk, először guard vagy tackle lesz és egy vagy két év után lesz ő az új LT. Addig Beatty simán elkaristol, csak egy rossz éve volt, azon kívül helytállt. Látszik a tudatos munka a támadófallal és ez jó. Idén már nem szabad rosszul teljesítenünk ezen a poszton.Asbee
igen!nekem pl. rohadt bosszús fejem volt!
de ha Flowers tényleg franchise LT lehet akkor már nem is bánom!Scherffnél ilyen szóba sem jött...
de az sem lehetetlen hogy bejön majd ez az idei felállás és akkor nem is kell majd variálni tovább...

kíváncsi vagyok innentől húzunk -e még O-ba egyáltalán!
remélem max 6-7 körben
több mint 11 éve
nálam max OL mánia volt (mondjuk az is erős túlzás) és közülük Scherff tűnt a legjobbnak. Te indokolatlannak tartottad az OL húzást első körben végig, ennek ellenére mégis ez történt, úgyh a te fejedet is megnézhetted mikor kihúztuk Flowerst 😉Szesze
Nem mondtam indokolatlannak, annyit mondtam h a védelem nagyobb erősítésre szorul mint az OL és ezért inkább oda húznék. Mikor mi jöttünk sorra már akkor mondtam h Flowers lesz a pick, de aki a fejemre kíváncsi az majd nyugodtan visszanézheti draftos adást...😊