New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
...én is kicsit attól félek, hogy Reese tegnap kielégítette a "közhangulatot" ezért ma esetleg meglepizik valami furcsát😛 😓 😀
több mint 10 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?norbisillo
En is kedvelem Williamst de hagyna bennem hianyerzetet. Vanak meg bent olyan vedok, akik rogton lenditeni tudnanak a csapaton, szoval en nem huznek tight endet 5.korig, de talan nem is huznek egyaltalan. Jo kis D-line (inkabb DE de DT-nek is orulnek), Kenricks sem lenne rossz etc.
Safety-bol pedig ott van Collins, Rowe, Prewitt, Harris, Tartt csak igy fejbol, ketlem, hogy az osszeset elvinnek 3. korig, de szerntem marad meg a 4.-ben is valaki a listarol.
Maradt par jonevu jatekos, lehet csemegezni, csak Reese ne menjen at idiotaba es huzzon valami wtf embert. (Nem kell Randy Gregory!!!!!)

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?norbisillo
Williams-t bírom, de TE felesleges még itt

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
 www.bigblueview.com/2015-nfl-draft/2015/5/1/8526959/2015-nfl-draft-best-available-players-day-2
több mint 10 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
Mit gondolnátok egy Maxx Williams, Jaquiski Tartt 2., 3. körről?

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Azért idén elég 'csak' John Jerryt kiváltani a kezdőből, ami azért nem 1 megoldhatatlan feladat...(+imádkozni a sérülések ellen) Ha később még más is összejön és nem lesz G egyből , az már igazi nyereség, azután lehet reálisan értékelni a tegnapi húzást... A mai nap jobban aggaszt, mert ezen (is) sok fog múlni a szezonnal kapcsolatban, mindenképp kezdő körüli potenciál kellene, bárhová is húzunk...
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Legfőképp egy cover safety-re van szükségünk, szóval simán benn hagyhatjuk Landon Collins-t is. Nem szabad ráizgulni egy játékosra, mert nagyot tud koppanni az ember. Olyan szintű Scherff mánia volt, amit kicsit már indokolatlannak tartottam és szinte röhögtem + elképzeltem pár ember fejét mikor kihúzta őt a Redskins😀 Hogy most hogyan értékelnek majdnemhogy lényegtelen, ilyenkor mindenki 0-ról indul. Ebből a pickből ennyit lehetett kihozni. Nem egy ultrabrutál class ez, ha pedig nem tudsz kit húzni, akkor válaszd az általad legjobbnak tartott támadó vagy védő falembert. Hosszú távon gondolkodunk, először guard vagy tackle lesz és egy vagy két év után lesz ő az új LT. Addig Beatty simán elkaristol, csak egy rossz éve volt, azon kívül helytállt. Látszik a tudatos munka a támadófallal és ez jó. Idén már nem szabad rosszul teljesítenünk ezen a poszton.Asbee
nálam max OL mánia volt (mondjuk az is erős túlzás) és közülük Scherff tűnt a legjobbnak. Te indokolatlannak tartottad az OL húzást első körben végig, ennek ellenére mégis ez történt, úgyh a te fejedet is megnézhetted mikor kihúztuk Flowerst 😉Szesze
Nem mondtam indokolatlannak, annyit mondtam h a védelem nagyobb erősítésre szorul mint az OL és ezért inkább oda húznék. Mikor mi jöttünk sorra már akkor mondtam h Flowers lesz a pick, de aki a fejemre kíváncsi az majd nyugodtan visszanézheti draftos adást...😊Asbee
csak senkit nem tartottál érdemesnek 1/9-re, ennek ellenére mindegyik top OT előbb kiment, mint amit vártak, míg pl az általad favorizált Dupree egészen a Steelers-ig csúszott.. ettől még utólag persze simán kiderülhet, h jobb lett volna őt választani, de nem így történt.. ahogy az OL felállás se feltétlen úgy lesz ahogy te várod, de ezt majd még meglátjuk
több mint 10 éve
Tényleg Asbee milyen volt a reakció a húzásunknál? Volt Szíhóksz sapka?gyurczi
Dehogy volt. Igazából kb. vagy ő vagy Dupree volt a két lehetséges játékos, én utóbbinak jobban örültem volna, de ez sem rossz. Az volt az általános vélekedés, hogy azért nem ez volt a draft legszebb pickje, de simán lehet belőle jó játékos és ezt meg kellett lépni. Mikor nézegettem meccsvideókat nekem tetszett Flowers játéka és miután kiment Scherff lehetett érezni h ő jön hozzánk. Egy Andrus Peat pick viszont sok lett volna...

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Tényleg Asbee milyen volt a reakció a húzásunknál? Volt Szíhóksz sapka?

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Legfőképp egy cover safety-re van szükségünk, szóval simán benn hagyhatjuk Landon Collins-t is. Nem szabad ráizgulni egy játékosra, mert nagyot tud koppanni az ember. Olyan szintű Scherff mánia volt, amit kicsit már indokolatlannak tartottam és szinte röhögtem + elképzeltem pár ember fejét mikor kihúzta őt a Redskins😀 Hogy most hogyan értékelnek majdnemhogy lényegtelen, ilyenkor mindenki 0-ról indul. Ebből a pickből ennyit lehetett kihozni. Nem egy ultrabrutál class ez, ha pedig nem tudsz kit húzni, akkor válaszd az általad legjobbnak tartott támadó vagy védő falembert. Hosszú távon gondolkodunk, először guard vagy tackle lesz és egy vagy két év után lesz ő az új LT. Addig Beatty simán elkaristol, csak egy rossz éve volt, azon kívül helytállt. Látszik a tudatos munka a támadófallal és ez jó. Idén már nem szabad rosszul teljesítenünk ezen a poszton.Asbee
igen!nekem pl. rohadt bosszús fejem volt!
de ha Flowers tényleg franchise LT lehet akkor már nem is bánom!Scherffnél ilyen szóba sem jött...
de az sem lehetetlen hogy bejön majd ez az idei felállás és akkor nem is kell majd variálni tovább...

kíváncsi vagyok innentől húzunk -e még O-ba egyáltalán!
remélem max 6-7 körben
több mint 10 éve
nálam max OL mánia volt (mondjuk az is erős túlzás) és közülük Scherff tűnt a legjobbnak. Te indokolatlannak tartottad az OL húzást első körben végig, ennek ellenére mégis ez történt, úgyh a te fejedet is megnézhetted mikor kihúztuk Flowerst 😉Szesze
Nem mondtam indokolatlannak, annyit mondtam h a védelem nagyobb erősítésre szorul mint az OL és ezért inkább oda húznék. Mikor mi jöttünk sorra már akkor mondtam h Flowers lesz a pick, de aki a fejemre kíváncsi az majd nyugodtan visszanézheti draftos adást...😊

több mint 10 éve
nálam max OL mánia volt (mondjuk az is erős túlzás) és közülük Scherff tűnt a legjobbnak. Te indokolatlannak tartottad az OL húzást első körben végig, ennek ellenére mégis ez történt, úgyh a te fejedet is megnézhetted mikor kihúztuk Flowerst 😉
több mint 10 éve
Nekem csak annyi fenntartásom van, hogy még fejlesztésre szorul. Néhány szagértő szerint 9. pickkel nem választanak olyat akivel még meló van. gyurczi
mondjuk mivel idén még így is úgy is Beatty lesz az LT (legalább is nagyon vszínű..), így ez nem akkora gond
több mint 10 éve
Nekem csak annyi fenntartásom van, hogy még fejlesztésre szorul. Néhány szagértő szerint 9. pickkel nem választanak olyat akivel még meló van. Sztem ezt a picket egyébként nem kell nagyon védeni. Collins nem az, akit gyilkossági üggyel hoztak kapcsolatba és ezért csúszik?gyurczi
Ő La'el Collins

több mint 10 éve
Legfőképp egy cover safety-re van szükségünk, szóval simán benn hagyhatjuk Landon Collins-t is. Nem szabad ráizgulni egy játékosra, mert nagyot tud koppanni az ember. Olyan szintű Scherff mánia volt, amit kicsit már indokolatlannak tartottam és szinte röhögtem + elképzeltem pár ember fejét mikor kihúzta őt a Redskins😀 Hogy most hogyan értékelnek majdnemhogy lényegtelen, ilyenkor mindenki 0-ról indul. Ebből a pickből ennyit lehetett kihozni. Nem egy ultrabrutál class ez, ha pedig nem tudsz kit húzni, akkor válaszd az általad legjobbnak tartott támadó vagy védő falembert. Hosszú távon gondolkodunk, először guard vagy tackle lesz és egy vagy két év után lesz ő az új LT. Addig Beatty simán elkaristol, csak egy rossz éve volt, azon kívül helytállt. Látszik a tudatos munka a támadófallal és ez jó. Idén már nem szabad rosszul teljesítenünk ezen a poszton.

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Nekem csak annyi fenntartásom van, hogy még fejlesztésre szorul. Néhány szagértő szerint 9. pickkel nem választanak olyat akivel még meló van. Sztem ezt a picket egyébként nem kell nagyon védeni. Collins nem az, akit gyilkossági üggyel hoztak kapcsolatba és ezért csúszik?

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
2. körben mit gondoltok ki jön? L. Collins ha bent lesz muszáj lenne őt választani nem?yooker
attól függ.. ha lesz még bent jó DL ember akkor annak jobban örülnék második körben

kicsit jobban megnézve, h kik vannak bent vszínű mégis Collins lenne a legjobb választás, kérdés bent lesz-e még..
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
2. körben mit gondoltok ki jön? L. Collins ha bent lesz muszáj lenne őt választani nem?yooker
pont ugyanerre gondoltam, mikor megláttam, hogy benn van még...
több mint 10 éve
2. körben mit gondoltok ki jön? L. Collins ha bent lesz muszáj lenne őt választani nem?
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Jo pick ez,nem tudom hogy lehetett volna tobbet kihozni az elso korbol.Remelem DT a kovetkezo pick.Gerix
Egyetertek, de kik vagyunk mi, hogy igazunk legyen. Az NFL.com szakertoi osztalyoztak a pickeket es 27 csapat kapott jobb osztalyzatot nalunk. @)

www.nfl.com/news/story/0ap3000000489141/article/2015-nfl-draft-day-1-quicksnap-grades-for-afc-teams

Mi C+-t kaptunk, csakugy, mint a Skins es a Broncos. Ha figyelembe vesszuk, hogy a Billsnek es a Seahawksnak nem volt elso korose, akkor tisztan latszik, hogy szerintuk nem draftolt nalunk roszabbul senki.
Innen uzenem, kedves Bryan Fischer, ugorj le a legkozelebbi hidrol.:# :# :#lotus86
Van olyan szakerto aki szerint A+ draftunk,ugyh nem foglalkoznek ezekkel inkabb!Szuksegunk volt OL erositesre,es mivel Scherff nem volt elerheto,ezert valasztottuk a kovetkezot.Flowers jobb lehet mint Scherff,bar sztem kell majd neki ido...
több mint 10 éve
lassan csak rendben lesz ez a fal!a 3. korai körös draft ő + Geoff S.
sajnos nem tudtuk kihúzni 1/9-re a nekünk legfontosabb embert, de jó választás ő is!
a bajom most csak annyi hogy így idén nem alakulhat ki még egy "végleges" OL felállás hanem jövőre valszeg újra lesz variálva megint minden ha tényleg igaz hogy Beatty helyére kerül Flowers...

Höriék viszont egyértelműen guardnak mondták mondjuk nem franchise LT-nek ez azért érdekes...

sztem is idén a Beatty-Geoff S-Richburgh-Flowers-Pugh felállást kellene megpróbálni elsőre...!
de nagyon úgy néz ki akkor hogy Pughés Flowers fordítva lesz!
több mint 10 éve
Sajnos a Skins elvitte Scherff-et, de én örülök h maradtunk az OL erősítés mellett így is, ezek szerint Reese-ék is ebben látták a fő problémát nem csak én.. Pugh pedig szinte biztos, h nem fog maradni RT-ben ezek után, bár az is igaz, h Flowerst egyértelműen franchise LT-nek húztuk, így legkésőbb 1 év múlva Beatty-t fogja váltani (amire szükség is volt..)
Aki ezt a picket B-nél gyengébbre értékeli az sztem nem ért hozzá.. ha az nfl.com-nál dolgozik, ha nem. Teljesen logikus lépés, mostantól jöhet a D fejlesztése, nyilván elsősorban a fal és safety poszton.
több mint 10 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Jo pick ez,nem tudom hogy lehetett volna tobbet kihozni az elso korbol.Remelem DT a kovetkezo pick.Gerix
Egyetertek, de kik vagyunk mi, hogy igazunk legyen. Az NFL.com szakertoi osztalyoztak a pickeket es 27 csapat kapott jobb osztalyzatot nalunk. @)

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xhfa2zavdrcdrvil8xio
2015 NFL Draft: Quick-snap grades for AFC teams
The 2015 NFL Draft was filled with twists and turns few could have seen coming. Who landed the missing piece and who missed the boat?

Mi C+-t kaptunk, csakugy, mint a Skins es a Broncos. Ha figyelembe vesszuk, hogy a Billsnek es a Seahawksnak nem volt elso korose, akkor tisztan latszik, hogy szerintuk nem draftolt nalunk roszabbul senki.
Innen uzenem, kedves Bryan Fischer, ugorj le a legkozelebbi hidrol.:# :# :#

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Jo pick ez,nem tudom hogy lehetett volna tobbet kihozni az elso korbol.Remelem DT a kovetkezo pick.
több mint 10 éve
Nincs ügynöke, az apja tartja kordàban. Vlsz a jòfiú kategòria.😊