New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
viszont a bukiknál Las Vegasban a legjobb 12 csapat körül vagyunk a draft után 😀

nyg.247sports.com/Bolt/Super-Bowl-Odds-Fresh-from-the-NFL-Draft-37120645
több mint 10 éve
általában amikor a 9. helyen OL-ba draftol egy csapat , akkor evidens hogy nem guardba húz. Max oda kerül ha... 😊 (mivel Svarci adott) Pugh már maga is megértette lenyilatkozta a draft előtt amikor a 'nagy Schreff hype' ment, hogy ő is milyen szívesen játszana együtt vele, ha kell akkor guardként is. Olyan lesz ő nekünk aki több poszton is bevethető (a sokoldalúságával indokolták az előkelő draft helyét is anno) + nem feltétlen hátrány, sőt kulcsjátékossá is teszi a több poszton bevethetősége a sérülések csapatánál... (egyébként már több helyen Pugh, mint bal oldali G* volt idénre prognosztizálva)
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
sztem butaságot nem írtam, de köszönöm a megtisztelést, én nem süllyedek le erre a szintre, hogy akár rólad, akár a hsz-edről ilyeneket írjak. nem kell kisarkítani sem, amit írtam (pl. azt írtam, hogy "azt sem tartom kizártnak, hogy top 5-ben draftolunk," nem azt, hogy ott fogunk sztem, amúgy ha már itt vagyunk reálisan megint egy 8-16 közötti draft picket látom, PO nem lesz, de talán annyira szörnyűek sem leszünk ...)
azért van 1 pár hamis állítás a hsz-edben
ad1: 2007-ben Gibril Wilson volt az egyik kezdő safety, ő azért elég jó kezdő safety volt, következő évben a helyére jött Phillips, aki a mostani safety draft classban hihetetlenül kiemelkedett volna. annak ellenére, hogy nem rajtuk volt a hangsúly a rendszerben, legalább egy kifejezetten jó mindig volt, most nincsen.
ad2: ha itt vagyunk a siettetésnél. nem látom, hogy nagyon tudnánk majd siettetni. ki fog? JPP-t lekettőzik, ha Moore lesz fenn, akkor abba az irányba futnak, annyira egy dimenziós játékos (azt meg sem említem, hogy már kezd olyan lenni, mint az Újpest, hogy majd mindig jövőre). attól a Wynntől várod, akinek van 1.5 sackje, és átlagos gyorsaságúnak írták, meg volt amiben a DT-k között a combine-on a leglassabb volt? de mondom, ő is cáfoljon rám.
Ayers akár jó is lehetne, ha nem 29 éves, azért a DE-k ekörül kezdenek el nagyon visszaesni, főleg a sackek, siettetések terén. vannak, akik utána pl futás ellen jól felszívják magukat, de ugye most a siettetésekről beszélünk.
Selvienek négy év alatt van 13 sackje. húúú most minden irányító el kezdett rettegni. volt egyetlen elfogadható - nem jó- éve (2013), ami ráadásul nem is a tavalyi ...
tényleg nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz a pass rush. cáfoljanak rám, de szvsz nem lesz túl jó, egyszerűen nincs meg hozzá az alapanyag. (csak példaként ugye 2007-ben spags keze alatt volt egy Strahan, Osi, Tuck hármas jelenleg egy játékos sem sorolható egy lapon sem velük ...2008-ban Tuck mellé jött egy Kiwanuka, aki abban az évben biztosan kapott vmi cuccot A-Rodtól) idén ha mondjuk azt mondom, hogy JPP lesz a Tuck, mint 2008-ban, én nem látom ki lesz Kiwanuka.
ja és ha már Tuck, akkor picit olvasgass vissza, mert ő 1st round talent volt, a mai napig tart jó pár rekordot a Notre Dame-n (pl. sack és tfl egy szezonon belül)
ad3: azért ne úgy álljunk már egy játékoshoz, hogy leszarjuk mit szeretne ... lehet ez más franchise-oknál bejön, de én nem örülnék ha a vezetőség ilyen lenne. Pugh eddig minden évben új playbookot tanult, most a 3. évében tanuljon egy a profik között teljesen új posztot? Eli jobb oldalát 2 olyan emberrel védeni, akik most tanulják azt a posztot, és a playbookot? világ életében takle volt, csupán szakértők erőltették a kezei miatt, hogy guard legyen zone blocking systemben (ha jól tudom mi nem ilyet használunk). amúgy arra, hogy rövidek a kezei, és ez mekkora hátrány már simán rácáfolt, hogy nem olyan nagy.
ad4: nem kell érteni, nem kell megérteni, nem kell elfogadni. leírtam a véleményem, még ha ezzel külön utas is vagyok, és még ha ez egyeseknek butaság is lenne ... maximum annyi, hogy picit tiszteletben lehetne tartani.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem tudom szerintem a támadófalnak most már jónak kell lennie. Az elmúlt 3 draftról jött két első és egy második körös játékos. Tavaly érkezett Schwartz, akit a legjobb guardnak tartottak FA-k közül. Nagy upgrade lehet a jelenléte. Vakoldali tackle van, Beatty egy szezon kivételével mindig jó volt. Tavaly érezhető is volt már a fejlődés, Manninget azért az esetek többségében sikerült megvédeni, a futásokat kell jobban támogatni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Szokás szerint valahol kettő között van az igazság. Előrelépés lesz szerintem is az előző évekhez képest, azonban olyan lyukak vannak a csapatban, ( az örök sláger: vezér mlb, rutinos safety, egy jó támadófal, megbízható TE ) aminek a megoldása ahhoz kellene, hogy tutira versenyben legyünk a po-ért. Márpedig az elvárás szerintem a csapattal szemben FO-stul együtt az, hogy ősszel a rájátszásért küzdjön. Az ehhez szükséges erősítés nem biztos, hogy megtörtént.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
vmiért én nem látom ennyire jónak sem a draftot, sem az offseasont, egyszerűen hihetetlen, hogy lényegében az offseasonban 2-3 posztot kellett volna igazán megerősíteni, és még ezt sem sikerült ...
Flowers sztem rossz húzás volt, Pough többször lenyilatkozta, hogy tackle pozícióban érzi jól magát, nem akar guardba menni, nem igazán látom, hova fog kerülni.
Collins jó igazolás lenne, ha nem ő lenne a megváltó, pl Rolle mellé tökéletes lett volna, de így ilyen safety helyzetben, kb halottnak a csók. jelzem, hogy nem a draftról kell megoldani a safety posztot, főleg ha tudtuk, hogy elég vékony a class safetyk terén.
Odighizuwa: ő sem tetszik, 2 csipő műtét, egyszerűen nem látom, hogy JPP túloldalán lenne bki a rosteren, aki komoly veszélyt jelenthet, és azt láttuk, hogy JPP nem él, ha lekettőzik, márpedig a DT poszton is Hankins mellett nem nagyon van kezdő kaliber ...

nagyon vissza fog ütni ez a draft, egyre kevésbé vagyok megelégedve Jerry munkájával, de cáfoljon csak rám (azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre top 5-ben draftoljunk ...)csebi
Nem igazan ertelek.Kivalo draft volt,kb evek ota nem draftolt ilyen jol Reese.Pough azt nyilatkozik amit akar,senkit nem erdekel,h o hol akar jatszani.Pough inkabb guard mint tackle,megha jol is teljesitett rookie eveben.Tavaly mar nem igazan,es felepitese is guard poziciora alkalmasabb inkabb.Flowers kihagyhatatlan volt,miutan Scherffet elvittek elolunk.Spags rendszereben soha sem a safetyn volt a hangsuly,ha megnezed h kik voltak edzoskodese alatt a kezdok,hanem a front7 en.Amilyen gyenge safety felhozatal volt FA piacon,illetve keves lehetoseg a fizetesi sapka alatt,jol tette Reese h nem fizetett tul senkit sem.A nagyon gyenge LB sort kellokeppen megerositette,ST szinten erosodott ezzel,hozott egy kivalo rb et Vereent.Lehet ,h kicsit mindenkit tulfizetett,d sztem minoseget igazolt. Amilyen pechesek vagyunk a serulesekkel,kelletek a jatekosok,es nem egy sztar tulfizetve.Odighizuwa kesoi elso koros prospect volt,csak a multban tortent serulesek miatt volt meg bent 3.korbe.Tavalyi szezont vegig jatszotta,kivalo futas ellen,nagyon jo atleta,es nagyon tanulekony.Tuck szinten 3 round talent volt,es 2 illetve 3 ev kellett neki h azza a jatekossa valjon aki erossege volt a csapatnak.Minden szinten jobb jatekos volt Odighizuwa mint Tuck college szinten,szoval nem aggodnek a helyedben.Fontos szerepe lesz a ST ben,es megtanulja hogyan kell jatszani az nflben.Pass rusherek teren rosszul nem allunk.Ayers kivalo volt seruleseig,Wynn szintdn jol szerepelt szezon vegen amikor lehetoseget kapott.Moore szinten sokra hivatott jatekos,akitol iden sokat varnak,nem nem beszelve a rutinos Selvierol,aki rotacioba jo lesz,nincsenek ketsegeim.DT t igazoltunk Ellis szemelyeben,es Bromleyt sem vizhordonak hoztak 3.korbe elhiheted.Top 5 be draftolunk szted jovore???Butasagot ne beszelj,akarmennyire negativ vagy.A csapat erosodott,ezt mindenki latja,es Reese jo munkat vegzett!
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Szerintem C. Washington nem marad a keretben idén. Több, komoly kritika érte az edzésmunkáját/hozzáállását, Coughlin-nál ez pedig prior (pont most olvasom a könyvét, amiben többször elmondja, hogy nála a kemény munka, személyiség, illetve a maximum beleadása többet számít, mint a tehetség). Helyette Ogletree maradhat, rutinosabb játékos, és kevésbé volt inkonzisztens mint pl. Parker (igaz kevesebb labdát is kapott).
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
vmiért én nem látom ennyire jónak sem a draftot, sem az offseasont, egyszerűen hihetetlen, hogy lényegében az offseasonban 2-3 posztot kellett volna igazán megerősíteni, és még ezt sem sikerült ...
Flowers sztem rossz húzás volt, Pough többször lenyilatkozta, hogy tackle pozícióban érzi jól magát, nem akar guardba menni, nem igazán látom, hova fog kerülni.
Collins jó igazolás lenne, ha nem ő lenne a megváltó, pl Rolle mellé tökéletes lett volna, de így ilyen safety helyzetben, kb halottnak a csók. jelzem, hogy nem a draftról kell megoldani a safety posztot, főleg ha tudtuk, hogy elég vékony a class safetyk terén.
Odighizuwa: ő sem tetszik, 2 csipő műtét, egyszerűen nem látom, hogy JPP túloldalán lenne bki a rosteren, aki komoly veszélyt jelenthet, és azt láttuk, hogy JPP nem él, ha lekettőzik, márpedig a DT poszton is Hankins mellett nem nagyon van kezdő kaliber ...

nagyon vissza fog ütni ez a draft, egyre kevésbé vagyok megelégedve Jerry munkájával, de cáfoljon csak rám (azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre top 5-ben draftoljunk ...)csebi
Az FA időszakot eléggé elbasztuk (főleg az elejét) utána már kényszerhelyzetben voltunk a drafton ami sose jelent jót, de ahhoz képest sztem kifejezetten jól jöttünk ki belőle. Ettől még nyilvánvaló, h nem mi leszünk az SB fő esélyesei, de mivel sztem absz nem csak 2-3 posztra voltunk ettől, így ez nem is meglepő. Én sem várok túl nagy előrelépést tavalyhoz képest, igazából ha még harcban lennénk a PO-ért az alapszakasz vége fel is én azzal már simán kiegyeznék.
több mint 10 éve
Más lehetőség mondjuk nem is nagyon volt. 1/9-re kit húzhattunk volna? Falemberek közül Flowers vagy Peat, pass rusherek közül pedig Dupree. Nagyjából ennyi. Nem nagyon volt olyan játékos aki azonnal teljes értékű kezdő tud lenni. Ha pedig Flowers egy vagy két év után kezdő szintű LT-vé válik sztem mindenki elégedett lesz. Addig játszhat G-t vagy RT-t. Nálam egyébként így nézne ki a fal idén: Beatty-Flowers-Richburg-Schwartz-Pugh. Nem így fog és valószínűleg Schwartz LG lesz és a TC kezdetekor Jerry lesz a RG.

Collins-t mindenképp be kellett húzni, ő volt az egyedüli értelmes safety és sztem már az első napon kezdő lesz. Ne feledjük h a futás ellen tavaly nagyon gyengék voltunk és ebben ő nagy segítség lehet. Rolle pedig azért a pénzért amiért Chicago-ba ment simán megtartható lett volna. Jobb volt azt a pénzt mondjuk Casillas-ra költeni? Nem hiszem...

3. körben meg már nemigen találunk senkit sem aki rögtön kezdő tud lenni, pláne nem edge rusherek közül (őket nem is túl optimális rögtön a kezdőbe dobni). JPP mellett Ayers lesz a kezdő, ő tavaly év közepétől nagyon elkapta a vonalat. A meglepetésember Moore lehet, ő szerintem nagyot fog robbantani Spangli alatt. Mögöttük jó lesz idén "Double O", később pedig feljebb lép majd a ranglistán. + van pár klasszis CB-nk is, akik ha csak egy vagy max két másodperccel több időt adnak a falnak már sokkal előrébb lehetünk.

Sztem az első két napon a lehetőségekhez képest kihoztuk azt amit ki lehetett, sajna ez nem olyan class mint a tavalyi, viszont összességében jól kijöhetünk belőle.

több mint 10 éve
Azért az orvosi stábok sem hülyék, draft előtt alaposan megvizsgálják a játékosokat. + Odighizuwa a műtétek után 2014-ben az eddigi legjobb szezonját futotta. Nem hiszem h ott a 3. körben lett volna nála jóval jobb értéket képviselő játékos.Asbee
nem feltétlen magával a pick-kel van a bajom, hanem hogy van a védelemben mondjuk 2 és fél hatalmas lyuk, és így próbáljuk megoldani. Odighizuwa nagyon szép projekt játékos lehet, de nagyon meglepődnék, ha már idén domborítana bármit is. márpedig TC miatt win now módban kellene gondolkozni.
magával a húzásokkal tényleg nem lenne bajom, hogy ha megengedhetnénk, mert mondjuk van egy 2012-es Rolle, aki mellé tökéletes választás lenne Collins.
vagy van egy teljes támadó falunk, ahol a két tackle már öregszik ki, ezért projektbe elhozzuk Flowerst, hogy tanuljon tőle.
Odighizuwa is jó lenne mondjuk Osi és Tuck mögé tanulni. vszeg JPP-vel még csak meg sem fogják érteni egymást, annyira különböző a nyelvjárásuk 😊

tehát összességében újra is leírom, hogy a koncepcióval van baj. ezek a húzások inkább egy retool szerűség felé mutatnak, viszont erre őszintén felesleg TC, akkor már ezt egy új edzővel kellett volna megkezdeni. egy újabb "elpazarolt" év lesz sajnos.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Azért az orvosi stábok sem hülyék, draft előtt alaposan megvizsgálják a játékosokat. + Odighizuwa a műtétek után 2014-ben az eddigi legjobb szezonját futotta. Nem hiszem h ott a 3. körben lett volna nála jóval jobb értéket képviselő játékos.

több mint 10 éve

nagyon vissza fog ütni ez a draft, egyre kevésbé vagyok megelégedve Jerry munkájával, de cáfoljon csak rám (azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre top 5-ben draftoljunk ...)

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
úgy emlékszem Asbee szokott csinálni ilyesmit a blogra, de annyira unom már a tanulást, hogy most inkább erre fordítok egy kis időt, aktív pihenés gyanánt: draft utáni 53-as roster-tipp, kíváncsi vagyok milyen találati aránnyal lehet dolgozni ennyi idővel a szezon kezdete előtt:

QB: Manning, Nassib - nem hiszem, hogy Stanzit vagy bármelyik camp bodyt megtartjuk (2)
RB: Jennings, Vereen, Williams + Hynoski - meglepően tapasztalt négyes, pont ezért nem hiszem, hogy rostert csíphet valamelyik fiatal, sérülés esetén még Ogbonnaya is maradhat (6)
WR: OBJ, Cruz, Randle, Harris, Davis, Washington - Ogletree és Criner mehet isten hírével, az újonc Davis pedig remek munkamorállal rendelkezik, special teamben értékes lehet, így kiszorítja Parkert, akire visszahordóként sincs már szükség Harris szerződése után (12)
TE: Donnell, Fells, Cunningham - a harmadik névben egyáltalán nem biztos, nagyobb esélyt látok egy olyan emberre aki jelenleg nincs a Giants rosterén, de Robinsonnak vége (15)
OL: Beatty, Schwartz, Richburg, Pugh, Flowers, Jerry, Newhouse, Jones, Mosley - itt kicsit vakon lövöldöztem, bár az első hét-nyolc névben biztos vagyok, de Mosley helyett simán lehet, hogy jobban bízunk Hermanban, a rookie Hartban vagy Reynoldsban (24)

DE: JPP, Ayers, Moore, Odighizuwa, Selvie, Wynn - több ember, mint amennyi ideális, de Selviet nem véletlenül hoztuk illetve én bízom benne, hogy Wynn fejlődése sem áll meg és többször aktív keretbe férhet (akár OO helyén is) (6)
DT: Jenkins, Hankins, Ellis, Bromley - hát ez elég soványka, Kuhn már nem fiatal és nem is mutatott óriási fejlődést így tőle is elbúcsúzunk (10)
LB: Kennard, Beason, JT Thomas, Casillas, Herzlich, McClain - főleg a fizetéseket tekintve nem vagyok boldog az egységet látván, de mélységre egész jó, mindenkinek van kezdő rutinja, ráadásul nagy harc várható az összes snapért ami a legjobbat hozhatja ki belőlük (16)
CB: Rodger-Cromartie, Amu, McBride, Harris, Brown - hát itt egy-egy sérülés eléggé szarul jöhet, de Hosleyt nincs értelme tovább megtartani, a fiatalok meg eddig semmi biztatót nem mutattak (21)
S: Collins, Berhe, Taylor, Gordy, Thompson, - innen mindenki bekerült az 53-ba, de nem lennék szomorú egy veterán igazolás után 😀 (26)

K/P/LS: Brown, Weatherford, DeOssie - alap (3)

nyilván ezek csak tippek még, biztosan lesz nem egy változás, de nekem jobban tetszik, mint a tavalyi roster, a kezdő nem feltétlenül lett sokkal erősebb, de jóval nagyobb harc lehet a csapatba kerülésért, jobban bízhatunk a második, harmadik számú opcióban is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ismerve a családi hátterét ez nem olyan meglepő 😊
 www.nytimes.com/2015/05/03/sports/football/ny-giants-top-pick-brings-one-man-support-team-his-father.html?_r=0

jobban szeretem az ilyen high-character húzásokat (mint amit most a Philly is nagyon erőltet), szükségünk van egy egységes, jó hangulatú öltözőre, hogy visszatérhessünk a rájátszásba
több mint 10 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Most nézem Flowers és Collins megérkezős interjúját a giants.com-on és megint szembetűnő, hogy mennyire szempont lehetett a személyiség is a választásoknál. Mindketten olyan kis csendes srácnak tűnnek épphogy sikerül őket szóra bírni, pláne Flowerst. Kicsit olyan mint egy hatalmas ovis 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Round 1) Ereck Flowers (OT, Miami)
Round 2) Landon Collins (S, Alabama)
Round 3) Owa Odighizuwa (DE, UCLA)
Round 5) Mykkele Thompson (FS, Texas)
Round 6) Geremy Davis (WR, UConn)
Round 7) Bobby Hart (OG, Florida State)

összességében nekem még így is tetszik a draft, kicsit hasonlít a tavalyira, az ötödik körös játékos idén is viszonylag komoly játékidőre számíthat a poszt üressége miatt. UDFA-ként eddig Matt LaCosse TE és Akeem Hunt RB írt alá.
több mint 10 éve
Hartnak allitolag jo pass protection kepessege van,ami rosteron tarthatja.Rt de Reese Guardot lat benne az nfl be
több mint 10 éve
Reese says he expects to bring in 60-65 players for next week's rookie mini camp.
több mint 10 éve
Bobby Hart az utolsó pick. Azt hiszem ez tipikus Giants draft volt

több mint 10 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ennyire elegedettek a DT pozicioval a csapatnal?Lehet en latom rosszul,de mintha agyonfutottak volna minket tavaly,megsincs pick a pozicioba.Gerix
Ellis azert javithat valamit es valoszinu, hogy kivittek a csapat altal ertelmesnek belyegzett DT-ket korabban ezert inkabb projekt pickeket hoznak mas posztra leven, hogy azert Bromley is biztos fejlodott valamit. Egy DT-t en is el tudtam volna viselni, de lehet ez az ara a feltradenek es azert Odighizuwa NCAA szinten negyon jo volt futas ellen. Valami UDFA biztos jonni fog.

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.lotus86
Ellis sztem biztos h javitani fog a vedekezesen,az egyik leghasznosabb igazolasunk volt sztem.Bromleyban is bizok,de azert a mai nappal abszolut nem vagyok elegedett.Mind2 korbe olyan jatekost szereztunk aki sztem senkinek sem kellene.Kicsit csalodas a napGerix
Engem is bosszant, mert a hatso korokben kellene draftolni a hasznos csere es special team jatekosokat, nem FA-n tulfizteni ilyen Casillas feleket. Sajnos ugy nez ki, hogy nem nagyon vesszuk komolyan, de azert az elso 3 kor osszesegeben karpotolni fog.
Mindegy, Davisrol azert irtak, hogy nem valami nagy durranas, de Thompsonrol semmi, szoval ott meg el a remeny, hogy csiszolatlan gyemantra bukkantunk.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 10 éve
szegény C Washington megint küzdhet a rosterért 😥 😀ozibozi
Nem aggodnek emiatt.Davisbe semmi extra. Vtam iden parszor Huskies meccsen,semmi extra nincs ebbe a sracba.Washington mas dimenzio,abszolut nem ertem ezt a picketGerix
TC az interjuk során többször célzott rá hogy nem teljesen elégedett Washington edzésmunkájával (+ a special teambem) lehet ezért hoztak másik magas fickót, hogy felpiszkálják...😊
több mint 10 éve
amúgy sincs neki garantált helye 2015-re

több mint 10 éve
Ennyire elegedettek a DT pozicioval a csapatnal?Lehet en latom rosszul,de mintha agyonfutottak volna minket tavaly,megsincs pick a pozicioba.Gerix
Ellis azert javithat valamit es valoszinu, hogy kivittek a csapat altal ertelmesnek belyegzett DT-ket korabban ezert inkabb projekt pickeket hoznak mas posztra leven, hogy azert Bromley is biztos fejlodott valamit. Egy DT-t en is el tudtam volna viselni, de lehet ez az ara a feltradenek es azert Odighizuwa NCAA szinten negyon jo volt futas ellen. Valami UDFA biztos jonni fog.

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.lotus86
Ellis sztem biztos h javitani fog a vedekezesen,az egyik leghasznosabb igazolasunk volt.Bromleyban is bizok,de azert a mai nappal abszolut nem vagyok elegedett.Mind2 korbe olyan jatekost szereztunk aki sztem senkinek sem kellene.Kicsit csalodas a nap
több mint 10 éve
Nem aggodnek emiatt.Davisbe semmi extra. Vtam iden parszor Huskies meccsen,semmi extra nincs ebbe a sracba.Washington mas dimenzio,abszolut nem ertem ezt a picket
több mint 10 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!