New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Schwartz a ligaba mint OTnek nem eleg gyors, OGnek nem eleg eros tweener kerult. Aztan a Vikings probalta OTkent, ahol felemas teljesitmenyt nyujtott powerben. A Chiefs vitte el OGnek stretch ZBhez, ott jo volt. Pont mert oda gyorsabb, kevesbe bivaly, felig OT Guardok illenek, amit neki talatak ki. Aztan a Chiefs attert power alapu semara, es igy kerult ide, Ahol megint nem talaljak a helyet, en nem lepodok meg.ulpianus
Nem igazan van szo,arrol h Schwartz helyet nem talaljak vagy h guard es tackle pozicio kozott keresik a helyet.Guard lesz nalunk,bal vagy jobb abszolut nem erdekel,az meg h milyen semaba h teljesitett a multban...Az OL legfontosabb pozicioja a kerdes,ezt velemenyezd inkabb.Koszi!Gerix
engem pl érdekel(t).. egyébként kurvára nem mind1, h melyik oldalon fog játszani, főleg ezek után, másrészt nekem is vannak vele szemben fenntartásaim.. más kérdés, h az LT poszttal kapcs még több, bár sztem innentől nem kérdés, h Flowersnek kell kezdenie ott.Szesze
Sztem neked se a fal legbiztosabb emberevel szemben kellene h fenntartasaid legyenek.A baj ott kezdodik,h kijelented nincs kerdes,Flowersnek kell kezdenie.Hatalmas hulyeseg lenne egy olyan rookiera bizni a posztot,aki meg college szinten is gyatra teljesitmenyt nyujtott pass protection teren.Vszinu csak pislogna ,amikor az ellenfel legjobb vedojevel talalna szembe magat.Eli az eleteert szaladna minden meccsen.Jobb lenne guardkent vagy RT kent venne fel a ritmust,es sztem o az a jatekos akinek kell majd 1-2 ev amire megbizhato tackle lesz a ligaban,es meg akkor sem LT!Szoval tenyleg ne Geoff miatt aggodj Szesze!Gerix
hadd döntsem el én, h mit gondolok és kiért aggódom.. egyébként nem azt mondtam, h "Geoff" a leggyengébb láncszem csak azt, h sztem ő sem olyan betonbiztos elem, mint ahogy te gondolod, de persze ez majd ki fog derülni. Flowers LT-ként való kezdetése pedig nyilván finoman szólva se lenne ideális eset, de mivel kiesett a kezdő LT így nem vagyunk ideális helyzetben. A 'nem kérdés' tényleg túlzás volt részemről, de jelen helyzetben sztem nagy esély van rá, h már szezon elején ő legyen a kezdő LT. (kivéve, ha hozunk vkit FA.ról addig, amire nyilván van reális esély)Szesze
Szerencsere tobb mint 3 honap van arra h az edzok csiszoljanak Flowers technikajan szoval orulnek ha bevalna,d azert szamomra rizikos a dolog.Top 10 ben draftoltuk,ugyh elvileg azonnal kezdo pozicioban lenne a helye,remelem gyorsan tanul.Nem igazan volt Beatty a kedvencem amugy sem,d meg egy evig elneztem volna.FA piacon sincs akire azt mondanam,h mindenkepp jo valasztas,ugyh next man up,aztan meglatjuk!Gerix
Pont azt olvastam, hogy Pugh lehet az egyik esélyes az LT posztra, mivel collegeban is játszott már ebben a pozícióban, ahogy Flowers is, és sokkal jobban teljesített már, ott plusz elég necces egy rookieval ott kezdetni, szóval Flowers a jobb oldalon kezdhet majd.
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Azért veteran minimumert szivesen latnam a csapatba Jake Longot v A.Collinst,nagy penzert semmikepp.
több mint 10 éve
Schwartz a ligaba mint OTnek nem eleg gyors, OGnek nem eleg eros tweener kerult. Aztan a Vikings probalta OTkent, ahol felemas teljesitmenyt nyujtott powerben. A Chiefs vitte el OGnek stretch ZBhez, ott jo volt. Pont mert oda gyorsabb, kevesbe bivaly, felig OT Guardok illenek, amit neki talatak ki. Aztan a Chiefs attert power alapu semara, es igy kerult ide, Ahol megint nem talaljak a helyet, en nem lepodok meg.ulpianus
Nem igazan van szo,arrol h Schwartz helyet nem talaljak vagy h guard es tackle pozicio kozott keresik a helyet.Guard lesz nalunk,bal vagy jobb abszolut nem erdekel,az meg h milyen semaba h teljesitett a multban...Az OL legfontosabb pozicioja a kerdes,ezt velemenyezd inkabb.Koszi!Gerix
engem pl érdekel(t).. egyébként kurvára nem mind1, h melyik oldalon fog játszani, főleg ezek után, másrészt nekem is vannak vele szemben fenntartásaim.. más kérdés, h az LT poszttal kapcs még több, bár sztem innentől nem kérdés, h Flowersnek kell kezdenie ott.Szesze
Sztem neked se a fal legbiztosabb emberevel szemben kellene h fenntartasaid legyenek.A baj ott kezdodik,h kijelented nincs kerdes,Flowersnek kell kezdenie.Hatalmas hulyeseg lenne egy olyan rookiera bizni a posztot,aki meg college szinten is gyatra teljesitmenyt nyujtott pass protection teren.Vszinu csak pislogna ,amikor az ellenfel legjobb vedojevel talalna szembe magat.Eli az eleteert szaladna minden meccsen.Jobb lenne guardkent vagy RT kent venne fel a ritmust,es sztem o az a jatekos akinek kell majd 1-2 ev amire megbizhato tackle lesz a ligaban,es meg akkor sem LT!Szoval tenyleg ne Geoff miatt aggodj Szesze!Gerix
hadd döntsem el én, h mit gondolok és kiért aggódom.. egyébként nem azt mondtam, h "Geoff" a leggyengébb láncszem csak azt, h sztem ő sem olyan betonbiztos elem, mint ahogy te gondolod, de persze ez majd ki fog derülni. Flowers LT-ként való kezdetése pedig nyilván finoman szólva se lenne ideális eset, de mivel kiesett a kezdő LT így nem vagyunk ideális helyzetben. A 'nem kérdés' tényleg túlzás volt részemről, de jelen helyzetben sztem nagy esély van rá, h már szezon elején ő legyen a kezdő LT. (kivéve, ha hozunk vkit FA.ról addig, amire nyilván van reális esély)Szesze
Szerencsere tobb mint 3 honap van arra h az edzok csiszoljanak Flowers technikajan szoval orulnek ha bevalna,d azert szamomra rizikos a dolog.Top 10 ben draftoltuk,ugyh elvileg azonnal kezdo pozicioban lenne a helye,remelem gyorsan tanul.Nem igazan volt Beatty a kedvencem amugy sem,d meg egy evig elneztem volna.FA piacon sincs akire azt mondanam,h mindenkepp jo valasztas,ugyh next man up,aztan meglatjuk!
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
hadd döntsem el én, h mit gondolok és kiért aggódom.. egyébként nem azt mondtam, h "Geoff" a leggyengébb láncszem csak azt, h sztem ő sem olyan betonbiztos elem, mint ahogy te gondolod, de persze ez majd ki fog derülni. Flowers LT-ként való kezdetése pedig nyilván finoman szólva se lenne ideális eset, de mivel kiesett a kezdő LT így nem vagyunk ideális helyzetben. A 'nem kérdés' tényleg túlzás volt részemről, de jelen helyzetben sztem nagy esély van rá, h már szezon elején ő legyen a kezdő LT. (kivéve, ha hozunk vkit FA.ról addig, amire nyilván van reális esély)
több mint 10 éve
Sztem neked se a fal legbiztosabb emberevel szemben kellene h fenntartasaid legyenek.A baj ott kezdodik,h kijelented nincs kerdes,Flowersnek kell kezdenie.Hatalmas hulyeseg lenne egy olyan rookiera bizni a posztot,aki meg college szinten is gyatra teljesitmenyt nyujtott pass protection teren.Vszinu csak pislogna ,amikor az ellenfel legjobb vedojevel talalna szembe magat.Eli az eleteert szaladna minden meccsen.Jobb lenne guardkent vagy RT kent venne fel a ritmust,es sztem o az a jatekos akinek kell majd 1-2 ev amire megbizhato tackle lesz a ligaban,es meg akkor sem LT!Szoval tenyleg ne Geoff miatt aggodj Szesze!
több mint 10 éve
engem pl érdekel(t).. egyébként kurvára nem mind1, h melyik oldalon fog játszani, főleg ezek után, másrészt nekem is vannak vele szemben fenntartásaim.. más kérdés, h az LT poszttal kapcs még több, bár sztem innentől nem kérdés, h Flowersnek kell kezdenie ott.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
végül is az ő helyzetét nem annyira befolyásolja Beatty sérülése!ahogy Te is írod , ő egy sokoldalú játékos aki tud jó teljesítményt nyújtani több poszton is de azért Tackle tuti nem lesz még így sem nálunk., marad a G és hogy melyik oldal azt sem volt biztos még igazán!jó lenne ha ennek eldöntése lenne a legnagyobb problémánk nem egy kezdő LT megtalálása! 😊
több mint 10 éve
Nem igazan van szo,arrol h Schwartz helyet nem talaljak vagy h guard es tackle pozicio kozott keresik a helyet.Guard lesz nalunk,bal vagy jobb abszolut nem erdekel,az meg h milyen semaba h teljesitett a multban...Az OL legfontosabb pozicioja a kerdes,ezt velemenyezd inkabb.Koszi!
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Schwartz a ligaba mint OTnek nem eleg gyors, OGnek nem eleg eros tweener kerult. Aztan a Vikings probalta OTkent, ahol felemas teljesitmenyt nyujtott powerben. A Chiefs vitte el OGnek stretch ZBhez, ott jo volt. Pont mert oda gyorsabb, kevesbe bivaly, felig OT Guardok illenek, amit neki talatak ki. Aztan a Chiefs attert power alapu semara, es igy kerult ide, Ahol megint nem talaljak a helyet, en nem lepodok meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hát ezzel az OL dologgal tényleg kibaszottul nincs szerencsénk.. végre úgy nézett ki sikerül kicsit egyenesbe kerülni ezen a téren (bár én még így is tartottam az OL teljesítményétől), erre tessék.. most majd jöhet a tűzoltás megint, az meg elég ritkán szokott jól elsülni. De most még legalább van idő kitalálni/begyakorolni az új formációt
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk tavaly a pass protectiont sikerült korrekt szintre felhúzni, inkább a futásblokkolás volt a probléma. Eli-t nagyjából sikerül majd megvédeni idén is, de ha nem tudunk majd jól futni az nagy gáz lehet.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Abban tenyleg igazad van Yooker,h Schwartz nem jatszott sok meccset nalunk,azt is tackle pozicioba,d bizonyitott o mar mashol,h ne kelljen ketelkedni benne.Engem jobban aggaszt ez az LT pozicio.Sztem nincs a csapatban olyan jatekos aki el tudna latni a feladatat ebben a pozicioban.Eli megint menekulni fog az eleteert,ha nem hozunk egy egeszseges Jake Longot.Anthony Collinsnak orulnek legjobban a tuzolto szerepkorbe,Lguardkent es Ltacklekent is voltak jo evei..Gerix
keveset is játszott , és én nem emlékszem ilyen kirobbanóan jó teljesítményre sem ,de tényleg nagyon kevés meccsről beszélünk.Meglátjuk mi lesz ,tényleg várhatóan azért nem ő teljesítménye lesz a legnagyobb problémánk...
több mint 10 éve
Abban tenyleg igazad van Yooker,h Schwartz nem jatszott sok meccset nalunk,azt is tackle pozicioba,d bizonyitott o mar mashol,h ne kelljen ketelkedni benne.Engem jobban aggaszt ez az LT pozicio.Sztem nincs a csapatban olyan jatekos aki el tudna latni a feladatat ebben a pozicioban.Eli megint menekulni fog az eleteert,ha nem hozunk egy egeszseges Jake Longot.Anthony Collinsnak orulnek legjobban a tuzolto szerepkorbe,Lguardkent es Ltacklekent is voltak jo evei..
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
igen, én sem tudom miről beszél, Yooker tényleg nem nézett meccset 😀😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
fantasztikus...
legalább van időnk kitalálni mi legyen!
kíváncsi vagyok hogyan döntenek!kezdőt hozni már nyilván nem tudunk de számtalan variáció lehet akár házon belül is ugye!csak nem biztos hogy van közte jó !😊
nagy kérdés TC mennyire lesz bevállalós és Flowers megy LT-be vagy tényleg Pughban bízik jobban aki mondjuk szintén nem játszott még azon a poszton...
remélem kipróbálunk egy Flowers LT és Herman beugró G verziót is! 😊yooker
Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.Asbee
Pught NFL szintre értettem !
Herman meg nagyjából poén volt , de azért sajnálom hogy belőle nem nagyon lesz semmi...

ránézve erre a felállásra (ami tényleg a legvalószínűbb )azért nem tűnik túl meggyőzőnek
Jerry nálam a leggyengébb láncszem , ott tuti lesznek gondok és hát Shwartzot sem láttuk még jól játszani (egyáltalán játszani is alig ugye) ,Richburgh sem volt még center nálunk (de ő valszeg ok lesz) ,Flowers rookieként mélyvíz (bár lehet jobb lesz mint Beatty 😊 )yooker
Amikor Geoff jatszott,akkor jo volt,ugyh nem tudom mirol beszelsz,vagy csak tenyleg nem neztel meccset.Legjobb meccset a keves kozul beugros tackle kent hozta le ,csak szolok.Jerryt nem akarom kezdobe latni,sot palyan se.Remelem Brandon Mosley kerul a csapatba,tavaly meggyozo volt preseasonba,es ha nincs a serules sztem kezdo lett volna.Pugh nem nfl LT,meretebol adodoan eselye sem lenne a pozicioban.Engem RT kent sem gyozott meg,inkabb tennem a rookiet baloldalra,bar azt sem szivesen.Geoff egyertelmuen jobban teljesit RG kent,d ha Flowers lesz az LT akkor ot tennem melle,Pughban nem bizok.Newhouse ultra fos,d ha Mosley nem lenne jo guardnak,akkor nalam igy nezne ki a fal:Flowers-Schwartz-Richburg-Pugh-Newhouse.
Pfff de szarul nez ki Newhouse a kezdobe..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Newhousenak is van LT tapasztalata, szerintem ő is esélyes a posztra, hogy minél kisebb kavarást legyen a falban, de hát ki tudja. (Jake Long leigazolását is pletykálják, de az ő egészségi állapotával ez meglepne)
mindenesetre a korai optimizmusom most erősen csökkent 😕
több mint 10 éve
fantasztikus...
kíváncsi vagyok hogyan döntenek!kezdőt hozni már nyilván nem tudunk de számtalan variáció lehet akár házon belül is ugye!csak nem biztos hogy van közte jó !😊
nagy kérdés TC mennyire lesz bevállalós és Flowers megy LT-be vagy tényleg Pughban bízik jobban aki mondjuk szintén nem játszott még azon a poszton...
Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.Asbee
Pught NFL szintre értettem !
Herman meg nagyjából poén volt , de azért sajnálom hogy belőle nem nagyon lesz semmi...

ránézve erre a felállásra (ami tényleg a legvalószínűbb )azért nem tűnik túl meggyőzőnek
Jerry nálam a leggyengébb láncszem , ott tuti lesznek gondok és hát Shwartzot sem láttuk még jól játszani (egyáltalán játszani is alig ugye) ,Richburgh sem volt még center nálunk (de ő valszeg ok lesz) ,Flowers rookieként mélyvíz (bár lehet jobb lesz mint Beatty 😊 )
több mint 10 éve
fantasztikus...
Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.

több mint 10 éve
rva 4 606 — Me for President!
Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.Baluba
Pont a La'el Collinson agyaltam én is. Kezdő akart lenni mindenképp. A szakik szerint Dallasban csak Guardként fog kezdeni... ez van 😕😊ozibozi
Garrett szerint minden poszton adnak neki lehetőséget, de a valóságot figyelembe véve (meg Free szerződés hosszabbítását) tényleg csak guard helyen lesz neki játékidő.
viszont 2016-ban, vagy legkésőbb 2017-ben már játszhat Free helyén tackle-t, és szerintem ez jelentős motiváció volt azért, hogy elfogadja a guard helyet.
több mint 10 éve
fantasztikus...
remélem kipróbálunk egy Flowers LT és Herman beugró G verziót is! 😊
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.Baluba
Pont a La'el Collinson agyaltam én is. Kezdő akart lenni mindenképp. A szakik szerint Dallasban csak Guardként fog kezdeni... ez van 😕😊
több mint 10 éve
Baluba New York Giants 65
Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.
több mint 10 éve
Gerix még azzal viccelődött, hogy a Dallas ellen legalább még a teljes csapattal állunk ki az első fordulóban... ( belegondolva, hogy a preseason meccsek még mind előttünk vannak 😛
több mint 10 éve
Jöhet Flowers

több mint 10 éve
Jake Longot orvosi vizsgálatra várják 😊