NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
New York Jets
Whitehead mehet is pakolni.Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2023
Szinte ingyen egy korrekt player.
hamsterdealer
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Trade: Jets agreed to send a 2024 seventh-round pick to the Ravens in exchange for safety Chuck Clark, per league sources. Trade is agreed to, but cannot be processed until new league year begins Wednesday.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 9, 2023
Szinte ingyen egy korrekt player.
Szerintem se, legalábbis nagyon remélem, de azért kíváncsi leszek az ellenértékre, meg hogy vesszük át egyáltalán a szerződést..Reálisan nézve az idei első kör ugrik ha Rogers jönnem fog ugrani
Pityu Gyor
Beki
Reálisan nézve az idei első kör ugrik ha Rogers jönnem fog ugrani
Pityu Gyor
Továbbra is tartom, hogy Rodgers után a legfontosabb feladat CMG megtartása: jobb szabad ügynök centert nem találnánk, és ugyan nem ismerem a prospect-eket, de draft eleji cetlit nyilván nem lövünk el a fal közepére, a 3. nap meg eléggé lutri...1 OT mindenképpen kell minimum biztosítéknak Becton/Brown mögé, de jó lenne legalább idén látni Bectont játékban, hogy az az első éve fluke volt-e vagy sem. AVT-t mindenképpen Guardként játszatnám, sokkal nagyobb potenciál van benne. Center a kérdéses még, én továbbra is inkább tartanám CMG-t, de annak sem vagyok ellenére ha hozunk valaki mást. Davis-sel kb. hasonlóan vagyok, csak nála még egy paycut kéne azért..OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Plusz akkor hirtelen lenne nem egy játékos, aki szívesen csábulna a Jetsbe ARod meg NY miatt.
A védelem jó, persze nem lehet elvárni minden évben ezt a teljesítményt és azt, hogy komolyabb sérülések nélkül lemegy a szezon.
Gondolom az O-falon meg elkapókon kell dolgozni, de egy potens QB hozhat jó dealeket, hogyha így a csapat kapásból PO szereplővé vagy SB aspiránssá lép elő.
Lúdas Solymi
Beki
Apex
Illetve nyilván erre a kérdésre draft után tudnék érdemben válaszolni. 😀 Ha nem marad meg az 1. kör / nem OT-t húzunk, akkor imádkozhatunk h:És ha jól játszik? Teszem azt hoz egy ProBowl évet? Akkor kivágod és jövőre megint draftolsz egy OT-t elsőkörben? Ha Brownt vagy potenciálisan az újoncot nem tudja kiütni TC alatt akkor nyílván nincs miről beszélni.Bectonnal úgy vagyok h dolgozzon csak meg szépen a helyéért és győzzön le egy 1. körös újoncot, jövőre meg mehet a picsába.1 OT mindenképpen kell minimum biztosítéknak Becton/Brown mögé, de jó lenne legalább idén látni Bectont játékban, hogy az az első éve fluke volt-e vagy sem. AVT-t mindenképpen Guardként játszatnám, sokkal nagyobb potenciál van benne. Center a kérdéses még, én továbbra is inkább tartanám CMG-t, de annak sem vagyok ellenére ha hozunk valaki mást. Davis-sel kb. hasonlóan vagyok, csak nála még egy paycut kéne azért..OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Plusz akkor hirtelen lenne nem egy játékos, aki szívesen csábulna a Jetsbe ARod meg NY miatt.
A védelem jó, persze nem lehet elvárni minden évben ezt a teljesítményt és azt, hogy komolyabb sérülések nélkül lemegy a szezon.
Gondolom az O-falon meg elkapókon kell dolgozni, de egy potens QB hozhat jó dealeket, hogyha így a csapat kapásból PO szereplővé vagy SB aspiránssá lép elő.
Lúdas Solymi
Beki
Apex
Beki
Apex
1. Becton jól játsszon és megy vissza LT-be
2. Mitchell RTben alkosson h ne legyen need jövőre
És ha jól játszik? Teszem azt hoz egy ProBowl évet? Akkor kivágod és jövőre megint draftolsz egy OT-t elsőkörben? Ha Brownt vagy potenciálisan az újoncot nem tudja kiütni TC alatt akkor nyílván nincs miről beszélni.Bectonnal úgy vagyok h dolgozzon csak meg szépen a helyéért és győzzön le egy 1. körös újoncot, jövőre meg mehet a picsába.1 OT mindenképpen kell minimum biztosítéknak Becton/Brown mögé, de jó lenne legalább idén látni Bectont játékban, hogy az az első éve fluke volt-e vagy sem. AVT-t mindenképpen Guardként játszatnám, sokkal nagyobb potenciál van benne. Center a kérdéses még, én továbbra is inkább tartanám CMG-t, de annak sem vagyok ellenére ha hozunk valaki mást. Davis-sel kb. hasonlóan vagyok, csak nála még egy paycut kéne azért..OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Lúdas Solymi
Beki
Apex
Beki
Bectonnal úgy vagyok h dolgozzon csak meg szépen a helyéért és győzzön le egy 1. körös újoncot, jövőre meg mehet a picsába.1 OT mindenképpen kell minimum biztosítéknak Becton/Brown mögé, de jó lenne legalább idén látni Bectont játékban, hogy az az első éve fluke volt-e vagy sem. AVT-t mindenképpen Guardként játszatnám, sokkal nagyobb potenciál van benne. Center a kérdéses még, én továbbra is inkább tartanám CMG-t, de annak sem vagyok ellenére ha hozunk valaki mást. Davis-sel kb. hasonlóan vagyok, csak nála még egy paycut kéne azért..OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Lúdas Solymi
Beki
Apex
1 OT mindenképpen kell minimum biztosítéknak Becton/Brown mögé, de jó lenne legalább idén látni Bectont játékban, hogy az az első éve fluke volt-e vagy sem. AVT-t mindenképpen Guardként játszatnám, sokkal nagyobb potenciál van benne. Center a kérdéses még, én továbbra is inkább tartanám CMG-t, de annak sem vagyok ellenére ha hozunk valaki mást. Davis-sel kb. hasonlóan vagyok, csak nála még egy paycut kéne azért..OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Lúdas Solymi
Beki
OL-en mindenképpen: LT, LG és RG/RT (függően AVT-vel mit akarnak) az adott, de draftolni kellene 1. körben egy OTt, akit OGbe is be lehet zavarni, okulva az idei parádéból. WR soron meg akkor ha CDavis vagy Berrios repülne.Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Lúdas Solymi
És akkor MVP lett. 😊Eddig egy szezont tolt végig elejétől a végéig. Ez kb. mindent elmond.Meg az a tény hogy az elmúlt két évben lesérült sem biztatóJepp.nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
Nem akartam beírni a Ravens topikba a békesség jegyében, de ezek a statok, amiket hozott az utóbbi időben a lófasz tormával kategóriába teszik. Nem, hogy első kör, meg full garantált szerződés, de van csapat, ahol kezdő se lehetne.
Amadeus von Dollárbaloldal
Wester
In the wake of an extensive in-person meeting between Aaron Rodgers & New York Jets brass, including owner Woody Johnson, there's optimism in the Jets’ organization that they are on the brink of landing the future Hall of Fame QB, sources close to the situation tell ESPN.
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 9, 2023
As the Jets internally are working under an optimism that this will happen, the Jets and the Packers remain engaged in conversations about compensation and contract, sources said. Those conversation already started before the meeting.
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 9, 2023
Eddig egy szezont tolt végig elejétől a végéig. Ez kb. mindent elmond.Meg az a tény hogy az elmúlt két évben lesérült sem biztatóJepp.nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
Nem akartam beírni a Ravens topikba a békesség jegyében, de ezek a statok, amiket hozott az utóbbi időben a lófasz tormával kategóriába teszik. Nem, hogy első kör, meg full garantált szerződés, de van csapat, ahol kezdő se lehetne.
Wester
criminal lawyer or criminal lawyer?
Ha nem passzoltatják agyon, akkor még csökkenő teljesítménnyel is top10-en belül van, azzal meg viszonylag sokáig el lehet karistolgatni, ha a zsenijét meg a tűpontos labdáit odateszi ahova kell.Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Pityu Gyor
Meg az a tény hogy az elmúlt két évben lesérült sem biztatóJepp.nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
Lesz ez még így se!
Jepp.nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
Érdekes én kívülről is igy gondolom - sztem vezetői szinten elég sok faszságot csinált a Packers amit elfogadott és tette a dolgát. Engem a kora bizonytalanít el, az hogy mennyi ideig fogja még csinálni és az mennyit ér, meg hogy lehet a GB-ből értelmes dealt kiszedniEz a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
gbol
Green is green
Amilyenek elcseszett franchise vagyunk hinni én se hiszek benne. De remélni lehet 😊Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylemNincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Pityu Gyor
Beki
Green is green
hát nem tudom ti tudjátok de én egyikért se rajonganék. menjen akkor felcsere a draftonGreg McElroy, Geno Smith, Bryce Petty, Hackenberg, Darnold, ZW. Túl nagy sikerrel egyik projekt sem járt. Mondjuk volt, amelyiktől nem is vártunk túl sokat. Megint egy újonc QB-val nekiindulni... ehhez már nem nagyon van türelme senkinek. Ráadásul a játékos állomány összeállt annyira, hogy egy épkézláb QB-val legyen minek örülni szezon végén.
playmaker90
GO JETS!!!
simán AR, mint egy 2000 yardot passzoló, futkorászós QB full garis szerződéssel.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
Ez a bomlasztó hisztizés teljesen alaptalan. Ettől nem kell félni, ezt csak a sajtó szereti így kezelni. Aki tényleg követi az eseményeket és meg tudja különböztetni az insiderek és a játékosok stb. nyilatkozatait, az tisztábban láthat. Elég sokmindent csöndben lenyelt a vezetőségnek.én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki
playmaker90
én se szimpatizálok Lamarral de azt állítani nem ér két első kört de egyet se az vicces..🙃 a pénz az igen nagyon meggondolandó azt nem vitatom de nem tudom melyik a jobb vagy inkább úgy mondom rosszabb ha Lamar két első és full garantált mondjuk 4 évre vagy AR min 1 első és több hátsó körért szintén nagy szerződéssel majd jön a bomlasztó hisztizés úgyis tőle szezon elején, végén, közben...nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
Beki