NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Apex
2 980
Stafford esetleg ha mozdithato, neki jobban orulnek.Hát igen... Lamar és Gerappá helyett akkor próbáljuk meg inkább Kirk kapitányt, ha Áronka befejezi a bohóckodást és nem a Jets mellett dönt.Jeremy Fowler and Dan Graziano both mentioned Kirk Cousins as a possible target for the #Jets if they miss on Rodgers.
— The Jet Press (@TheJetPress) March 12, 2023
I’d be all for that. Much better option than any other feasible target out there (minus Lamar).
If the Vikings are listening, Jets should call.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Hát igen... Lamar és Gerappá helyett akkor próbáljuk meg inkább Kirk kapitányt, ha Áronka befejezi a bohóckodást és nem a Jets mellett dönt.Jeremy Fowler and Dan Graziano both mentioned Kirk Cousins as a possible target for the #Jets if they miss on Rodgers.
— The Jet Press (@TheJetPress) March 12, 2023
I’d be all for that. Much better option than any other feasible target out there (minus Lamar).
If the Vikings are listening, Jets should call.
több mint 1 éve
És persze azt is nézhetné a sok türelmetlen, hogy itt nagyon sok pénzről van szó. Van valaki, aki a saját pénzének az ellensége? Gondolom a saját bértárgyalásod során sem érdekel sem a kollégáid, sem vadidegen emberek véleménye arról, hogy befejezhetnéd már. 😊Én nem gondolom, hogy Aroddal lenne probléma.Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..Ma már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
nando89
Persze, megvan a maga attitűdje, de elmondta, hogy mi a menetrend.
Elmegy pihizni, aztán meglátja, hogy mi legyen, kivel üljön le tárgyalni, stb.
Ebben nincs semmi különös, csak a média csinálja a felhajtást, miközben a két csapat meg egyezkedik (vagy már meg is egyezett) és emellett mindegyik intézi a dolgokat a saját háza táján.
Lúdas Solymi
ARod életében ez egy nagy váltás, a csapat és a szurkolók szeretik, nem véletlen, hogy a vezetőség balfaszkodása ellenére sem ment el eddig máshová. Most váltania kell, hiszen a vezetőség nyilatkozatai egyértelműen mutatják, hogy ők inkább a következő évek lejtmenetét szeretnék, így már csak az a kérdés, hogy Rodgers tud-e váltani egy másik csapatra(én szurkolok a Jetsnek, hogy sikerüljön), vagy inkább menjen a civil életbe, ahová már évek óta csábítják. A pénze ott is meglenne, szóval szerintem ez nem csak pénzkérdés(de persze arról is szól a döntés).
Szerkesztette: Delfi.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Én nem gondolom, hogy Aroddal lenne probléma.Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..Ma már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
nando89
Persze, megvan a maga attitűdje, de elmondta, hogy mi a menetrend.
Elmegy pihizni, aztán meglátja, hogy mi legyen, kivel üljön le tárgyalni, stb.
Ebben nincs semmi különös, csak a média csinálja a felhajtást, miközben a két csapat meg egyezkedik (vagy már meg is egyezett) és emellett mindegyik intézi a dolgokat a saját háza táján.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The New York #Jets have been working to sign linebacker Quincy Williams to a long-term deal and keep him from hitting the open market, per @DanGrazianoESPN
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Jövőre SB win lesz ha jön Rodgers1. előbb jöjjön Rodgers, anélkül h akármilyen 1. kört is veszítenénk
FloresR
2. végre picsázzuk be magunkat valahogy a PO-ba
minden további majd ezek után
több mint 1 éve
Jövőre SB win lesz ha jön RodgersCsak ha eltörik Mahomes kezét-lábát.😉
FloresR
több mint 1 éve
Zotya86
200
Jövőre SB win lesz ha jön RodgersA próféta szóljon belőled! 😊
FloresR
(Mondjuk ennyi év playoff-mentesség után én már igazából egy csoport győzelemnek is nagyon örülnék)
több mint 1 éve
Apex
2 980
Es ezt mi alapjan mondod?nehéz más értelmes opciót találni de semmi jó nem fog kisülni belőle ha hozzátok megy.Sztem 1 evre kotelezodik el, ennek megfelelo lesz a kompenzacio is.és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majdMa már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
playmaker90
Beki
playmaker90
több mint 1 éve
FloresR
207
Jövőre SB win lesz ha jön Rodgers
több mint 1 éve
playmaker90
215
nehéz más értelmes opciót találni de semmi jó nem fog kisülni belőle ha hozzátok megy.Sztem 1 evre kotelezodik el, ennek megfelelo lesz a kompenzacio is.és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majdMa már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
playmaker90
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Abban biztos vagyok h ha visszavonulna, arrol mar tudnank. Csak vmiert bohockodva huzza az idot.Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..Ma már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
nando89
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sztem 1 evre kotelezodik el, ennek megfelelo lesz a kompenzacio is.és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majdMa már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
playmaker90
több mint 1 éve
Ma már azért tényleg legyen valamiTuti holnap lesz FA előtt a döntés, Connor Hughes is írta, akkor van a legnagyobb internet forgalom
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nando89
3 901
Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..Ma már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
több mint 1 éve
Apex
2 980
Alapból sem tudni, hogy hány évre jönne, ha jön, de szerintem az FO 2 évre mindenképpenn leakarná kötni és le is kéne. Meg gondolom azért ez nagyban fog függni attól, hogy milyen évünk lesz.és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majdMa már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
playmaker90
több mint 1 éve
playmaker90
215
és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majdMa már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ma már azért tényleg legyen valamiMeg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ma már azért tényleg legyen valami
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Aaron Rodgers comments on the #Jets 👀“Stay tuned.
It won’t be long.
There’s a time limit for all of this.”
(h/t: @IAMATHLETEpod)
több mint 1 éve
Apex
2 980
Imadkozunk, hogy regi onmaga legyen..Tomlinson cap number igy 24 misi lett jovore bassza meg...Ahh igy mar ertem 😀 mondjuk a Tomlinson atalakitas nem tetszikNem ezzel nyilván, de fix, hogy lesz a továbbiakban is cut vagy restructure jópár játékosnál. Azzal együtt számolva, kéne azért, hogy legyen hely a cap alatt.Hmm mondjuk ez nem rossz, így függően Rodgers szerződésétől simán beleférhetnek még igazolások. Akár 1-1 nagyobb is.Micsoda? Mert mai atalakitasok utan is csak Rodgers szerzodese fer csak bele (bar az csak FA hivatalos kezdetetol szamit majd).
Apex
Beki
Apex
Beki
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets cap hits after restructures, per Over the Cap:- G Laken Tomlinson: $11.59M in 2023, $23.02M in 2024
- CB DJ Reed: $9.44M in 23, $18.86M in 24
- TE CJ Uzomah: $6.72M in 23, $11.2M in 24 (plus $2.7M void year in 25)
- TE Tyler Conklin: $6.17M in 23, $10.94M in 24
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tomlinson cap number igy 24 misi lett jovore bassza meg...Ahh igy mar ertem 😀 mondjuk a Tomlinson atalakitas nem tetszikNem ezzel nyilván, de fix, hogy lesz a továbbiakban is cut vagy restructure jópár játékosnál. Azzal együtt számolva, kéne azért, hogy legyen hely a cap alatt.Hmm mondjuk ez nem rossz, így függően Rodgers szerződésétől simán beleférhetnek még igazolások. Akár 1-1 nagyobb is.Micsoda? Mert mai atalakitasok utan is csak Rodgers szerzodese fer csak bele (bar az csak FA hivatalos kezdetetol szamit majd).
Apex
Beki
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ahh igy mar ertem 😀 mondjuk a Tomlinson atalakitas nem tetszikNem ezzel nyilván, de fix, hogy lesz a továbbiakban is cut vagy restructure jópár játékosnál. Azzal együtt számolva, kéne azért, hogy legyen hely a cap alatt.Hmm mondjuk ez nem rossz, így függően Rodgers szerződésétől simán beleférhetnek még igazolások. Akár 1-1 nagyobb is.Micsoda? Mert mai atalakitasok utan is csak Rodgers szerzodese fer csak bele (bar az csak FA hivatalos kezdetetol szamit majd).
Apex
Beki
Apex