NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Hát igen... Lamar és Gerappá helyett akkor próbáljuk meg inkább Kirk kapitányt, ha Áronka befejezi a bohóckodást és nem a Jets mellett dönt.
Beki
Stafford esetleg ha mozdithato, neki jobban orulnek.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Hát igen... Lamar és Gerappá helyett akkor próbáljuk meg inkább Kirk kapitányt, ha Áronka befejezi a bohóckodást és nem a Jets mellett dönt.
több mint 1 éve
Delfi. Green Bay Packers 44 — delfi@freemail.hu
Ma már azért tényleg legyen valami
Apex
Meg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Beki
Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..
nando89
Én nem gondolom, hogy Aroddal lenne probléma.
Persze, megvan a maga attitűdje, de elmondta, hogy mi a menetrend.
Elmegy pihizni, aztán meglátja, hogy mi legyen, kivel üljön le tárgyalni, stb.

Ebben nincs semmi különös, csak a média csinálja a felhajtást, miközben a két csapat meg egyezkedik (vagy már meg is egyezett) és emellett mindegyik intézi a dolgokat a saját háza táján.
Lúdas Solymi
És persze azt is nézhetné a sok türelmetlen, hogy itt nagyon sok pénzről van szó. Van valaki, aki a saját pénzének az ellensége? Gondolom a saját bértárgyalásod során sem érdekel sem a kollégáid, sem vadidegen emberek véleménye arról, hogy befejezhetnéd már. 😊
ARod életében ez egy nagy váltás, a csapat és a szurkolók szeretik, nem véletlen, hogy a vezetőség balfaszkodása ellenére sem ment el eddig máshová. Most váltania kell, hiszen a vezetőség nyilatkozatai egyértelműen mutatják, hogy ők inkább a következő évek lejtmenetét szeretnék, így már csak az a kérdés, hogy Rodgers tud-e váltani egy másik csapatra(én szurkolok a Jetsnek, hogy sikerüljön), vagy inkább menjen a civil életbe, ahová már évek óta csábítják. A pénze ott is meglenne, szóval szerintem ez nem csak pénzkérdés(de persze arról is szól a döntés).

Szerkesztette: Delfi.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Apex
Meg jo h 1 ember bohockodasa miatt 2 csapat FOjanak kell min 2 tervet kidolgoznia FAra...
Beki
Tényleg nagyon szeretem az embert , miatta is szerettem bele az Nflbe de amit most csinal már én sem nagyon tudom magyarázni ,3 hete volt az elvonulas ..
nando89
Én nem gondolom, hogy Aroddal lenne probléma.
Persze, megvan a maga attitűdje, de elmondta, hogy mi a menetrend.
Elmegy pihizni, aztán meglátja, hogy mi legyen, kivel üljön le tárgyalni, stb.

Ebben nincs semmi különös, csak a média csinálja a felhajtást, miközben a két csapat meg egyezkedik (vagy már meg is egyezett) és emellett mindegyik intézi a dolgokat a saját háza táján.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The New York #Jets have been working to sign linebacker Quincy Williams to a long-term deal and keep him from hitting the open market, per @DanGrazianoESPN
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Jövőre SB win lesz ha jön Rodgers
FloresR
1. előbb jöjjön Rodgers, anélkül h akármilyen 1. kört is veszítenénk
2. végre picsázzuk be magunkat valahogy a PO-ba
minden további majd ezek után
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
FloresR
Inkabb egy brett favre 2.0. 😛

Szerkesztette: Ventura

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 1 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
FloresR
Csak ha eltörik Mahomes kezét-lábát.😉

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 1 éve
Zotya86 New York Jets 200
FloresR
A próféta szóljon belőled! 😊
(Mondjuk ennyi év playoff-mentesség után én már igazából egy csoport győzelemnek is nagyon örülnék)
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Apex
Beki
és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majd
playmaker90
Sztem 1 evre kotelezodik el, ennek megfelelo lesz a kompenzacio is.
Beki
nehéz más értelmes opciót találni de semmi jó nem fog kisülni belőle ha hozzátok megy.
playmaker90
Es ezt mi alapjan mondod?

több mint 1 éve
FloresR 207
több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Apex
Beki
és a legszebb amikor cseréltek érte majd jövő holtszezonban ismét valami megvilágosodásos kúrát alkalmaz majd
playmaker90
Beki
nehéz más értelmes opciót találni de semmi jó nem fog kisülni belőle ha hozzátok megy.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Apex
Beki
nando89
Abban biztos vagyok h ha visszavonulna, arrol mar tudnank. Csak vmiert bohockodva huzza az idot.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Apex
Beki
playmaker90
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Apex
Tuti holnap lesz FA előtt a döntés, Connor Hughes is írta, akkor van a legnagyobb internet forgalom

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 901
Apex
Beki
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Apex
Beki
playmaker90
Alapból sem tudni, hogy hány évre jönne, ha jön, de szerintem az FO 2 évre mindenképpenn leakarná kötni és le is kéne. Meg gondolom azért ez nagyban fog függni attól, hogy milyen évünk lesz.

több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Apex
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Aaron Rodgers comments on the #Jets 👀

“Stay tuned.
It won’t be long.
There’s a time limit for all of this.”

(h/t: @IAMATHLETEpod)
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Hmm mondjuk ez nem rossz, így függően Rodgers szerződésétől simán beleférhetnek még igazolások. Akár 1-1 nagyobb is.
Apex
Micsoda? Mert mai atalakitasok utan is csak Rodgers szerzodese fer csak bele (bar az csak FA hivatalos kezdetetol szamit majd).
Beki
Nem ezzel nyilván, de fix, hogy lesz a továbbiakban is cut vagy restructure jópár játékosnál. Azzal együtt számolva, kéne azért, hogy legyen hely a cap alatt.
Apex
Ahh igy mar ertem 😀 mondjuk a Tomlinson atalakitas nem tetszik
Beki
Tomlinson cap number igy 24 misi lett jovore bassza meg...
Beki
Imadkozunk, hogy regi onmaga legyen..

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets cap hits after restructures, per Over the Cap:

- G Laken Tomlinson: $11.59M in 2023, $23.02M in 2024
- CB DJ Reed: $9.44M in 23, $18.86M in 24
- TE CJ Uzomah: $6.72M in 23, $11.2M in 24 (plus $2.7M void year in 25)
- TE Tyler Conklin: $6.17M in 23, $10.94M in 24
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Hmm mondjuk ez nem rossz, így függően Rodgers szerződésétől simán beleférhetnek még igazolások. Akár 1-1 nagyobb is.
Apex
Micsoda? Mert mai atalakitasok utan is csak Rodgers szerzodese fer csak bele (bar az csak FA hivatalos kezdetetol szamit majd).
Beki
Nem ezzel nyilván, de fix, hogy lesz a továbbiakban is cut vagy restructure jópár játékosnál. Azzal együtt számolva, kéne azért, hogy legyen hely a cap alatt.
Apex
Beki
Tomlinson cap number igy 24 misi lett jovore bassza meg...
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Apex
Beki
Apex