NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Spotrac mondjuk évi 12.5 misit ír neki. 😀 de nyilván ennyiért off, realitását hagyjuk a piac miattAmúgy jó volna, ha Rodgers befejezné a baszakodást már tényleg és hnap estig böfögni valamit, mert a trade pontos részleteit is ki kellene dolgozni + szerződésének átalakítását. Emellett ne említsem h FA tervet is véglegesíteni kellene, mert tuti bele akar pofázni h ki kell neki játszó pajtinak.Lazard-ról asszem volt valami pletyka, hogy jönne ha Rodgers is jön.
Beki
Apex
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Nyilván minél többet áll a Packers Rodgers jelenlegi szerződéséből, annál többet kapnak.Imo a kompenzáción mehet a huzavona. Meg talán ezt hallani a legtöbb helyről.Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylemNincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Pityu Gyor
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Amúgy jó volna, ha Rodgers befejezné a baszakodást már tényleg és hnap estig böfögni valamit, mert a trade pontos részleteit is ki kellene dolgozni + szerződésének átalakítását. Emellett ne említsem h FA tervet is véglegesíteni kellene, mert tuti bele akar pofázni h ki kell neki játszó pajtinak.Lazard-ról asszem volt valami pletyka, hogy jönne ha Rodgers is jön.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Apex
2 980
Imo a kompenzáción mehet a huzavona. Meg talán ezt hallani a legtöbb helyről.Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylemNincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Pityu Gyor
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Amúgy jó volna, ha Rodgers befejezné a baszakodást már tényleg és hnap estig böfögni valamit, mert a trade pontos részleteit is ki kellene dolgozni + szerződésének átalakítását. Emellett ne említsem h FA tervet is véglegesíteni kellene, mert tuti bele akar pofázni h ki kell neki játszó pajtinak.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylemNincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Pityu Gyor
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Dehogy kap 2 1. kört a Packers, nem kell mindent elhinni. 😀C.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.Nem tudom eldönteni mi a jobb nekünk ha Rodgers marad a Packersben vagy ha megy? Ha marad GB-ben akkor cap hellben vannak és azért tavaly el kezdett hanyatlani. Viszont ha megy akkor valszeg kap 2 első kört a Packers és cap relief szóval minden adott lesz a gyors építkezéshez. Mondjuk csak nem nyúlnak bele 3x egymás után egy HOF kaliber QB-ba …
Beki
Tomcsik
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
playmaker90
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Én örülnék neki de ha 2 első kört adunk érte akkor ostobák vagyunkC.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.Nem tudom eldönteni mi a jobb nekünk ha Rodgers marad a Packersben vagy ha megy? Ha marad GB-ben akkor cap hellben vannak és azért tavaly el kezdett hanyatlani. Viszont ha megy akkor valszeg kap 2 első kört a Packers és cap relief szóval minden adott lesz a gyors építkezéshez. Mondjuk csak nem nyúlnak bele 3x egymás után egy HOF kaliber QB-ba …
Beki
Tomcsik
Green is green
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylem
Green is green
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
C.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.Nem tudom eldönteni mi a jobb nekünk ha Rodgers marad a Packersben vagy ha megy? Ha marad GB-ben akkor cap hellben vannak és azért tavaly el kezdett hanyatlani. Viszont ha megy akkor valszeg kap 2 első kört a Packers és cap relief szóval minden adott lesz a gyors építkezéshez. Mondjuk csak nem nyúlnak bele 3x egymás után egy HOF kaliber QB-ba …
Beki
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 1 éve
playmaker90
215
nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets restructured C.J. Uzomah's contract, lowering this year's cap charge from $10.3M to $6.7M. Converted $4.5M of his $8M base into signing bonus + added 3 void yrs, spreading bonus over 5 yrs, per @Jason_OTC. Downside: $5.9M hit if cut after '23 season
Mehh 3 void év... utálom az ilyet
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
C.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.
több mint 1 éve
Apex
2 980
True, nem is értem miért azt írtam 😀Ez nem paycut volt 😊Én Mosley-ra vagy Davis-re számítottam, de végülis Uzomah paycut is tök logikus egyébként.érdekes h így kerültünk cap alá...The #Jets are starting to create some cap space… https://t.co/TAwlctOJNl
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) March 8, 2023
Apex
Beki
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ez nem paycut volt 😊Én Mosley-ra vagy Davis-re számítottam, de végülis Uzomah paycut is tök logikus egyébként.érdekes h így kerültünk cap alá...The #Jets are starting to create some cap space… https://t.co/TAwlctOJNl
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Én Mosley-ra vagy Davis-re számítottam, de végülis Uzomah paycut is tök logikus egyébként.érdekes h így kerültünk cap alá...The #Jets are starting to create some cap space… https://t.co/TAwlctOJNl
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
érdekes h így kerültünk cap alá...The #Jets are starting to create some cap space… https://t.co/TAwlctOJNl
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
The #Jets are starting to create some cap space… https://t.co/TAwlctOJNl
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ha Rodgers jelenti szerződését vesszük át az vmi 15 misi cap hitet jelentene + még némi átalakítást. Ha 2 évig elkötelezi magát, addig all-in lesz backloaded szerződésekkel.Körbenézve h kik lesznek FA-k: center és safety poszton is bőven lesz lehetőségünk megoldani adott posztot, főleg utóbbinál.Kérdés lesz-e pénz rá
Beki
Wester
több mint 1 éve
Körbenézve h kik lesznek FA-k: center és safety poszton is bőven lesz lehetőségünk megoldani adott posztot, főleg utóbbinál.Kérdés lesz-e pénz rá
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Körbenézve h kik lesznek FA-k: center és safety poszton is bőven lesz lehetőségünk megoldani adott posztot, főleg utóbbinál.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Na szóval:Carr-t elrángattuk egy 2 napos hétvégi vizitre, ahol közöltük vele h Rodgers az első számú opció. Azt hitték a nagy okosok, hogy Carr vár, amíg Áronka dönt, erre hétfőn aláírt a Saintshez, ezzel rontva a tárgyalási helyzetünket a GB-vel, ha odajutunk.
Tegnap Áronka elrángatta a teljes FOt és Woody-t és még mindig nincs döntés. 1-2 napon belül bejelenti h visszavonul és akkora pofáraesés lesz itt h élmény lesz nézni.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Nem hiszem el ezt a kurva fanbase-t. xD Respect!Rodgers walked out with another gentleman towards Woody's jet (hidden behind this Red & White beast) then back into the brown building on the right. I will be posted at this Waypoint Cafe as needed (or until my girlfriend starts getting restless) pic.twitter.com/X3fJvarClK
— Cali (@CaliJets) March 7, 2023
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Update: Sources tell @DanGrazianoESPN and me that a contingent of Jets team officials are scheduled to fly out today to meet in person with Aaron Rodgers.