NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Amúgy jó volna, ha Rodgers befejezné a baszakodást már tényleg és hnap estig böfögni valamit, mert a trade pontos részleteit is ki kellene dolgozni + szerződésének átalakítását. Emellett ne említsem h FA tervet is véglegesíteni kellene, mert tuti bele akar pofázni h ki kell neki játszó pajtinak.
Beki
Lazard-ról asszem volt valami pletyka, hogy jönne ha Rodgers is jön.
Apex
Spotrac mondjuk évi 12.5 misit ír neki. 😀 de nyilván ennyiért off, realitását hagyjuk a piac miatt
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylem
Pityu Gyor
Nincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Beki
Imo a kompenzáción mehet a huzavona. Meg talán ezt hallani a legtöbb helyről.
Apex
Nyilván minél többet áll a Packers Rodgers jelenlegi szerződéséből, annál többet kapnak.
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Amúgy jó volna, ha Rodgers befejezné a baszakodást már tényleg és hnap estig böfögni valamit, mert a trade pontos részleteit is ki kellene dolgozni + szerződésének átalakítását. Emellett ne említsem h FA tervet is véglegesíteni kellene, mert tuti bele akar pofázni h ki kell neki játszó pajtinak.
Beki
Lazard-ról asszem volt valami pletyka, hogy jönne ha Rodgers is jön.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Nagyon remélem hogy AR le van zsírozva csak nem jelentik be az FA előtt... Carr szerződése nagyon kedvező irigylem
Pityu Gyor
Nincs semmi sem lezsírozva még, már rég kitudódott volna + hivatalos am is márc 15-től lenne a deal.
Beki
Imo a kompenzáción mehet a huzavona. Meg talán ezt hallani a legtöbb helyről.

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Pityu Gyor
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
C.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.
Beki
Nem tudom eldönteni mi a jobb nekünk ha Rodgers marad a Packersben vagy ha megy? Ha marad GB-ben akkor cap hellben vannak és azért tavaly el kezdett hanyatlani. Viszont ha megy akkor valszeg kap 2 első kört a Packers és cap relief szóval minden adott lesz a gyors építkezéshez. Mondjuk csak nem nyúlnak bele 3x egymás után egy HOF kaliber QB-ba …
Tomcsik
Dehogy kap 2 1. kört a Packers, nem kell mindent elhinni. 😀
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.
playmaker90
Meg egy 1. kort sem er, nem h kettot... full garis szerzodest ne is emlitsem, okos otlet.
több mint 1 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
C.J. Uzomah's cap conversion frees up $3.6M of space for the #Jets, who now stand about $12.7M away from being able to acquire Aaron Rodgers' 2023 salary.
Beki
Nem tudom eldönteni mi a jobb nekünk ha Rodgers marad a Packersben vagy ha megy? Ha marad GB-ben akkor cap hellben vannak és azért tavaly el kezdett hanyatlani. Viszont ha megy akkor valszeg kap 2 első kört a Packers és cap relief szóval minden adott lesz a gyors építkezéshez. Mondjuk csak nem nyúlnak bele 3x egymás után egy HOF kaliber QB-ba …
Tomcsik
Én örülnék neki de ha 2 első kört adunk érte akkor ostobák vagyunk

Green is green
több mint 1 éve
Pityu Gyor New York Jets 978

Green is green
több mint 1 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Beki

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
nem értem ezt az AR kell vagy minden szar hangulatot. nem kell ide a hisztis. elővenni a pénztárcát és ott van két első körért Lamar.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets restructured C.J. Uzomah's contract, lowering this year's cap charge from $10.3M to $6.7M. Converted $4.5M of his $8M base into signing bonus + added 3 void yrs, spreading bonus over 5 yrs, per @Jason_OTC
. Downside: $5.9M hit if cut after '23 season
Mehh 3 void év... utálom az ilyet
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980

Apex
érdekes h így kerültünk cap alá...
Beki
Én Mosley-ra vagy Davis-re számítottam, de végülis Uzomah paycut is tök logikus egyébként.
Apex
Ez nem paycut volt 😊
Beki
True, nem is értem miért azt írtam 😀

több mint 1 éve
Törölt felhasználó

Apex
Beki
Én Mosley-ra vagy Davis-re számítottam, de végülis Uzomah paycut is tök logikus egyébként.
Apex
Ez nem paycut volt 😊
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980

Apex
Beki

több mint 1 éve
Törölt felhasználó

Apex
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Körbenézve h kik lesznek FA-k: center és safety poszton is bőven lesz lehetőségünk megoldani adott posztot, főleg utóbbinál.
Beki
Kérdés lesz-e pénz rá
Wester
Ha Rodgers jelenti szerződését vesszük át az vmi 15 misi cap hitet jelentene + még némi átalakítást. Ha 2 évig elkötelezi magát, addig all-in lesz backloaded szerződésekkel.
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Körbenézve h kik lesznek FA-k: center és safety poszton is bőven lesz lehetőségünk megoldani adott posztot, főleg utóbbinál.
Beki
Kérdés lesz-e pénz rá

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Na szóval:
Carr-t elrángattuk egy 2 napos hétvégi vizitre, ahol közöltük vele h Rodgers az első számú opció. Azt hitték a nagy okosok, hogy Carr vár, amíg Áronka dönt, erre hétfőn aláírt a Saintshez, ezzel rontva a tárgyalási helyzetünket a GB-vel, ha odajutunk.
Tegnap Áronka elrángatta a teljes FOt és Woody-t és még mindig nincs döntés. 1-2 napon belül bejelenti h visszavonul és akkora pofáraesés lesz itt h élmény lesz nézni.
több mint 1 éve
Apex New York Jets 2 980
Nem hiszem el ezt a kurva fanbase-t. xD Respect!

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Update: Sources tell @DanGrazianoESPN and me that a contingent of Jets team officials are scheduled to fly out today to meet in person with Aaron Rodgers.