Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 698
Hackett végre kikerül az NFL körből vagy lesz még olyan marha aki alkalmazza? 😀
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 209 — Jó ötletnek tűnt!
Azon kívüé hogy pocsék meccs volt nekem a legnagyobb csalódás Hall és GW egész évben eddig. Hall ma nettó negatív volt, GW-t meg eddig leradírozzák minden meccsen
Wester
Ugyanezt akartam irni, szanalmas meccs volt
Apex
Hall bazdmeg, nagyanyám megmondja hogy blitz jön balról és bemegy középre

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027
Azon kívüé hogy pocsék meccs volt nekem a legnagyobb csalódás Hall és GW egész évben eddig. Hall ma nettó negatív volt, GW-t meg eddig leradírozzák minden meccsen
Wester
Ugyanezt akartam irni, szanalmas meccs volt

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
PO csapat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
FloresR 374
🤣
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
Na srácok kitartást a jövőben, nekem itt elég volt. Semmi nem változott, ha Woody eladja a csapatot, talán ismét csatlakozok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
Mosley ahogy várható volt inaktív ma.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
Egyébként, ha a 7-8. hétig sikerül összehoznunk egy jó mérleget és a csapat is úgy játszik, akkor remélem aktívak leszünk tradelés téren.
Apex
Edge posztot leszámítva nem látom hova jöhetne lényegi erősítés, ami instant impact lenne.
több mint 1 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Amúgy egy kérdés, jövő héten a Vikings meccset valahol közösen nem lenne kedvetek nézni? Ugye az a londoni meccs, szóval egész kényelmes az időpont is.
Apex
Én bármikor máskor vevő vagyok a közös meccsre 😊

Green is green
több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027
Amúgy egy kérdés, jövő héten a Vikings meccset valahol közösen nem lenne kedvetek nézni? Ugye az a londoni meccs, szóval egész kényelmes az időpont is.

több mint 1 éve
Apex New York Jets 3 027
Egyébként, ha a 7-8. hétig sikerül összehoznunk egy jó mérleget és a csapat is úgy játszik, akkor remélem aktívak leszünk tradelés téren.

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 724
Former Patriots and Eagles DB Jalen Mills is signing with the Jets practice squad, per source. The 30-year-old Mills has 406 tackles in the NFL, and spent training camp with the Giants. Now he goes to the Jets.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
How much money #Jets pass rusher Haason Reddick has lost so far:

~ $2.4 million in-game checks
~ $4.5 million in NFL fines
~ $1.4 million in discretionary fines

Reddick has lost about $8.3 million so far due to his holdout.

Nem tudok mást írni továbbra sem... nagyon buta emberünk, ha ez a jó szó rá.
több mint 1 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Brillíroznak az ex Jets irányítók! Micsoda QB iskola van nálunk!!!
Már szinte várom, hogy Denverben Wilson beinduljon! 🙂
GTom
Ebből is látszik milyen magas nálunk a szint, amit itt levernek az mashol elég 🤣🤣

Green is green
több mint 1 éve
GTom New York Jets 250
Brillíroznak az ex Jets irányítók! Micsoda QB iskola van nálunk!!!
Már szinte várom, hogy Denverben Wilson beinduljon! 🙂
több mint 1 éve
casaubon Green Bay Packers 3 925
BREAKING: #Jets RT Morgan Moses is unlikely to need surgery on the knee injury he suffered last night. He is likely to miss a couple of weeks. He’s undergoing further tests to confirm, but the team is optimistic (@Schultz_Report).
Beki
Ez jó hír, addig pedig Fashanu time
Wester
És/vagy jön Bakh a Főnökhöz
zacknorb
RT-nek? Aligha… Legfeljebb azert, hogy legyen kivel ayahuascazni.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
#Jets OT Morgan Moses, after a battery of tests, is expected to miss 2-4 weeks with an MCL sprain and bone bruise, per me and @MikeGarafolo. A sigh of relief for the key veteran.

Moses went down late in Thursday’s win over the #Patriots after he was rolled up on.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 717 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
BREAKING: #Jets RT Morgan Moses is unlikely to need surgery on the knee injury he suffered last night. He is likely to miss a couple of weeks. He’s undergoing further tests to confirm, but the team is optimistic (@Schultz_Report).
Beki
Wester
És/vagy jön Bakh a Főnökhöz
több mint 1 éve
Beki

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 911
több mint 1 éve
Tavaly a 11. héten szereztük meg a 9. támadó TD-nk 😀

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 532 — Ajmo Vatreni
Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit most
Wester
Mindkét oldalon hülyére vettétek az edzői stábunkat.
Az eredmény nem tükrözi a valós különbséget.
zinedine5
akkor mi tükrözi, ha az edzők se voltak pariban és a játékosok önerőből nem tudták megakadályozni ezt a nagy különbségű vereséget?
kíváncsi vagyok, akkor mi szerinted az a végeredmény, ami elfogadható lenne, mert ez innentől nagyon elméleti. jelenleg ez a valós, megtörtént, tényeken alapuló különbség a két csapat között. esetleg a visszavágón tudtok bizonyítani.
Fontos_Vidra
Ami még feltűnő volt, hogy brutálisan jó volt a gameplan mindkét oldalon, az edzők megérdemlik a pacsit most
Wester
zinedine5
akkor mi tükrözi, ha az edzők se voltak pariban és a játékosok önerőből nem tudták megakadályozni ezt a nagy különbségű vereséget?
kíváncsi vagyok, akkor mi szerinted az a végeredmény, ami elfogadható lenne, mert ez innentől nagyon elméleti. jelenleg ez a valós, megtörtént, tényeken alapuló különbség a két csapat között. esetleg a visszavágón tudtok bizonyítani.
Fontos_Vidra
Szerintem nagyobb különbségű vereségre gondolt a kolléga…
SirPub
Persze. Ha a jets ezt végigtolja full gázon, akkor sokkal nagyobb vereség lett volna.
több mint 1 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 828
Wester
zinedine5
Fontos_Vidra
Szerintem nagyobb különbségű vereségre gondolt a kolléga…

Szerkesztette: SirPub

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 647
Wester
zinedine5