NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Akkor ezzel meg is van h Áronka valszeg igent mindottJets are actively working to reach an agreement with Packers’ free-agent WR Allen Lazard, per league sources. There is another team involved, and no final decision, but the Jets are trying to reunite Lazard and OC Nathaniel Hackett. pic.twitter.com/rkzX17o5do
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 14, 2023
több mint 1 éve
gbol
377
Simán el tudom képzelni, hogy ha létrejön a csere, akkor a Packers átvállal ARod fizetéséből egy keveset, illetve a cserealap egy része függő lesz attól, hogy játszik-e 2024-ben is. Pl. Jets elcseréli az idei elsőt (13) a Packers (15) elsőjével plusz egy idei második a Jetstől, és attól függően, hogy játszik-e Rodgers 2024-ben még egy 3. vagy 2. körös pick.az a baj h nem teljesen értem még OTC leírása alapján sem h az a majdnem 60 misis kötelező opciója h van 😀 mert ha az márc 15én aktiválódik, akkor azt a 2 csapatnak le kell pofoznia h ki mennyit áll belőle + ha Rodgers 1 évre kötelezi csak el magát ugye...simán lehet egyből hosszabbitotok is vele nem?Rodgers idei cap hitje 15 misi lesz, azon olyan sokat nem lehet spórolni.Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Nyugodtsag van, nem kell annyira mellre szivni.
Centerek is fogytak azért tegnap és kezdő DT-nk sincs továbbra sem. Megrohadhatna már vhol Áronka és befejezhetné a baszakodását igazán már...
Beki
Szepen dolgozgatnak Aron ugynokei meg az FO is es mellette intezik a tobbi ugyet.
Meg gondolj bele, mi van akkor hogyha egyeztetesek mennek emellett mas jatekosokkal, akiket h ide tudjanak csabitani es legyen hely, at kell dolgozni egy-ket szerzodest.
Es kiet lehet modositani legegyszerubben? Rodgerset.
Lúdas Solymi
Beki
Kúrfürst briareos
Beki
több mint 1 éve
Rankinst elvileg vissza akarjuk hozni és rárepültünk Lazardra is
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
az a baj h nem teljesen értem még OTC leírása alapján sem h az a majdnem 60 misis kötelező opciója h van 😀 mert ha az márc 15én aktiválódik, akkor azt a 2 csapatnak le kell pofoznia h ki mennyit áll belőle + ha Rodgers 1 évre kötelezi csak el magát ugye...simán lehet egyből hosszabbitotok is vele nem?Rodgers idei cap hitje 15 misi lesz, azon olyan sokat nem lehet spórolni.Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Nyugodtsag van, nem kell annyira mellre szivni.
Centerek is fogytak azért tegnap és kezdő DT-nk sincs továbbra sem. Megrohadhatna már vhol Áronka és befejezhetné a baszakodását igazán már...
Beki
Szepen dolgozgatnak Aron ugynokei meg az FO is es mellette intezik a tobbi ugyet.
Meg gondolj bele, mi van akkor hogyha egyeztetesek mennek emellett mas jatekosokkal, akiket h ide tudjanak csabitani es legyen hely, at kell dolgozni egy-ket szerzodest.
Lúdas Solymi
Beki
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
simán lehet egyből hosszabbitotok is vele nem?Rodgers idei cap hitje 15 misi lesz, azon olyan sokat nem lehet spórolni.Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Nyugodtsag van, nem kell annyira mellre szivni.
Beki
Lúdas Solymi
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets restructures this year have been very different. They have added void years to almost everyone but are not doing full conversions. Id guess if they get Rodgers they go more in. If they dont they probably leave as is
— Jason_OTC (@Jason_OTC) March 14, 2023
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
Nem értem miért írja ezt mindenki. Oda Love megy jövőre, miután SB MVP lesz, de összeveszik a FO-val mert nem neveznek el utcát róla a városban és a Rodgers-től megvett sötétkamrájáról is kiderül, hogy ott bújtatták Bostick-ot.Azt majd azutan, hogy jovore elmegy a Vikingshez.Csak aztán Arany Áron nehogy abban kövesse a Favre-i utat, hogy ő is 18+-os fotókat küldözgessen helyi riportereknek magáról. 😀meg money scamekbe vegyen részt 😀
iktriad
Negritis, a vajda
casaubon
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Rodgers idei cap hitje 15 misi lesz, azon olyan sokat nem lehet spórolni.Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Nyugodtsag van, nem kell annyira mellre szivni.
Beki
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Nyugodtsag van, nem kell annyira mellre szivni.
Beki
több mint 1 éve
casaubon
2 402
Azt majd azutan, hogy jovore elmegy a Vikingshez.Csak aztán Arany Áron nehogy abban kövesse a Favre-i utat, hogy ő is 18+-os fotókat küldözgessen helyi riportereknek magáról. 😀meg money scamekbe vegyen részt 😀
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Jimmie Ward 2 éves 13 misis szerződése bassza azért a csőröm, ismerve Whitehead teljesítményét...Centerek is fogytak azért tegnap és kezdő DT-nk sincs továbbra sem. Megrohadhatna már vhol Áronka és befejezhetné a baszakodását igazán már...
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
More cap space for the Jets: the team is converting $6M of DL John Franklin-Myers’ base salary into a signing bonus, creating $4.8M in 2023 cap space, per source. Now we see what they will use that cap space on…
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Some interesting comments from @Connor_J_Hughes:"Have been legitimate rumors & murmurs that Aaron Rodgers is beginning to talk to other unrestricted free agents about joining him in New York w/ the #Jets" + "I think we're going to have the answer tomorrow"
több mint 1 éve
Csak aztán Arany Áron nehogy abban kövesse a Favre-i utat, hogy ő is 18+-os fotókat küldözgessen helyi riportereknek magáról. 😀meg money scamekbe vegyen részt 😀
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Van ahol években, van ahol évtizedekben mérik az időt.Ezt a szappanoperát...3 éve követjük ezt a műsort.
Pityu Gyor
Nekünk picit már sok, kitartást nektek hozzá 😊
gamerkr
több mint 1 éve
Ezt a szappanoperát...3 éve követjük ezt a műsort.
Pityu Gyor
Nekünk picit már sok, kitartást nektek hozzá 😊
több mint 1 éve
Kickers are important too.
— Dianna Russini (@diannaESPN) March 13, 2023
The Jets have re-signed their kicker Greg Zuerlein, per source.
A nap híre
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
azért tudják a srácok hogyan kell showt csinálni és kattintás számot növelni... 😊Ez nem show, hanem két szemétláda monopolhelyzete az információs bizniszben... csak az a hivatalos, amit ők lehoznak
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
gondolom NY time ugye?Ja, 15-én 0 óra 1 perckorHolnap aktiválódik a 60 millája, ugye?Sztem 15-én.
Willie Parker
whisky01
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ja, 15-én 0 óra 1 perckorHolnap aktiválódik a 60 millája, ugye?Sztem 15-én.
Willie Parker
whisky01
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Holnap aktiválódik a 60 millája, ugye?
több mint 1 éve
Én szoktam védeni őt, de amit most csinál az nekem is fura.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 879
Hát, ő is látott már sok szellemet...Bemutatja Zach Wilsonnak az ex-nőit, na az az igazi mentorkodásSzétbaszott az ideg már 😀 azért a kompenzációt szeretném tudniLeveszitek rólunk a primadonna státuszt.
Apex
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!