New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Baszodjanak meg akkor. Ha sokat kernek, rohadjin rajtuk a szerzodeseTehat a Packers gecizik pentek ota?Úgy néz ki
Beki
Wester
több mint 1 éve
Trey Wingo-nak teljesen igaza volt amúgy, még a pénteket is mondta asszem
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tehat a Packers gecizik pentek ota?Úgy néz ki
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tehat a Packers gecizik pentek ota?
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ennyit Schefterrol meg Rapoportrol..Rodgers said he made it clear on Friday that his intention is to play for the New York Jets.Így azért más a leányzó fekvése
Beki
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Rodgers said he made it clear on Friday that his intention is to play for the New York Jets.Így azért más a leányzó fekvése
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Asszondja, hogy ő a Jetsbe akar játszani, a Packers nem tud a Jetsel megegyezni,
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Rodgers said he made it clear on Friday that his intention is to play for the New York Jets.
több mint 1 éve
Na, kinyögte hogy már rég elmondta, hogy hozzánk akar jönni, csak nincs még deal a trade ügyébem
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Épp most megy a Pat McAfee show yton. Rodgers a vendég, lehet kinyög valamit a végén.
több mint 1 éve
Nem lesz bejelentés, de a döntés elvileg már jó pár napja megszületett
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Jets helyébe most nyögném be, h 5. és 6. kört adok, és hozom a szerz-t vagy 3. kör és felezünk, vagy rátok rohad a pénze.The #Packers and #Jets continue to negotiate on an Aaron Rodgers trade but have not yet agreed to trade terms, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 15, 2023
Green Bay isn’t looking for multiple first-round picks like other QBs (Russell Wilson, Matthew Stafford) have commanded in recent years. Talks ongoing. pic.twitter.com/W1SZlx0UZA
Wester
több mint 1 éve
The #Packers and #Jets continue to negotiate on an Aaron Rodgers trade but have not yet agreed to trade terms, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 15, 2023
Green Bay isn’t looking for multiple first-round picks like other QBs (Russell Wilson, Matthew Stafford) have commanded in recent years. Talks ongoing. pic.twitter.com/W1SZlx0UZA
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
realcamp
141
Én amúgy elhiszem, hogy rohadtul szükségetek lenne egy elit QB-ra, de ez a cirkusz amit Rodgers csinál, már az őrület határát súrolja, és rohadtul nem korrekt se a két csapattal szemben se a szurkolókkalEzek után a minimum lenne egy PO run
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tuti h nem es tovabb szopatja a 2 csapat FOjat. McAfee csak nezok szamat noveli ismet ezzel.McAfee said at 5:15 PM EST last night Aaron Rodgers texted him saying "I think it's time to let the world know what's going on."Figyeld meg hogy egy szo nem fog elhangzani az egészről😀
Beki
Wester
több mint 1 éve
McAfee said at 5:15 PM EST last night Aaron Rodgers texted him saying "I think it's time to let the world know what's going on."Figyeld meg hogy egy szo nem fog elhangzani az egészről😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
McAfee said at 5:15 PM EST last night Aaron Rodgers texted him saying "I think it's time to let the world know what's going on."
több mint 1 éve
KeyG
9 502
Ne ijesztgess kérlek.De sietni se kell, nyarig boven elhuzodik a Lamar ügy szerintem, addig megvarhatjuk Rodgers-saga vegetKíváncsi vagyok a Jets mikor unja meg ezt a Rodgers dolgot, én gyorsan adnék két első kört Lamarért inkább.Jo az zero 1. kornek is amit Lamar er 😀
KeyG
Beki
Wester
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
De sietni se kell, nyarig boven elhuzodik a Lamar ügy szerintem, addig megvarhatjuk Rodgers-saga vegetKíváncsi vagyok a Jets mikor unja meg ezt a Rodgers dolgot, én gyorsan adnék két első kört Lamarért inkább.Jo az zero 1. kornek is amit Lamar er 😀
KeyG
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok a Jets mikor unja meg ezt a Rodgers dolgot, én gyorsan adnék két első kört Lamarért inkább.Jo az zero 1. kornek is amit Lamar er 😀
KeyG
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Kíváncsi vagyok a Jets mikor unja meg ezt a Rodgers dolgot, én gyorsan adnék két első kört Lamarért inkább.rögtön hármat 😀
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 502
Kíváncsi vagyok a Jets mikor unja meg ezt a Rodgers dolgot, én gyorsan adnék két első kört Lamarért inkább.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Apex
2 980
Schefter igazan bekussolhatna ha nem tud lofaszt sem
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Lehet Lex Grossmant kellene felkerni h targyaljon a felekkel.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ugy erzem Grossi kimaxolta ezt 😀How the Jets are Preparing to Trade for Aaron Rodgers pic.twitter.com/3DmvvxJJ3k
— Tom Grossi (@tomgrossicomedy) March 14, 2023